Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.810
|
čitano: 2.875.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
15 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Za sve zainteresirane koji su zakasnili na prvobitnu akcijsku cijenu za Samsungov Odyssey G60SD, Amazon je vratio originalni popust. Obzirom na to koliko su brzo digli cijenu nakon početka promocije, ne mogu sa sigurnošću reći da će ovaj put duže trajati.

I samo jedan kratki podsjetnik da i dalje osvježavam originalni post sa proljetnim akcijama i popustima skoro svaki dan. Nastavit ću dok promocija ne završi 31.03. Nakon toga sve novo ide u nove poruke.

8 1 hvala 0
15 godina

Vezano za ove SSD-ove sa https://eurotoner.hr/128-gb-pcie-nvme-m2-ssd-bulk-01-0001310883-proizvod-33629

Ako netko nađe neki dobar USB-like case, nek javi.

To je barem moj plan za SSD, brzi stick za malo love.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
kratos091 kaže...

Vezano za ove SSD-ove sa https://eurotoner.hr/128-gb-pcie-nvme-m2-ssd-bulk-01-0001310883-proizvod-33629

Kupio sam nekoliko od Ugreena. Štogod naprave, vrhunske je kvalitete i nemam zamjerke

Search results: 19 Search Results for: “ssd” | UGREEN EU

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
12 godina
sudy_freak kaže...
kratos091 kaže...

Kupio sam nekoliko od Ugreena. Štogod naprave, vrhunske je kvalitete i nemam zamjerke

Search results: 19 Search Results for: “ssd” | UGREEN EU

Treba vidjeti koje key podržava ugreen msm da ovi podržavaju m&b nvme/pcie, m&b ngft/sata i m nvme/pcie, a ne podržava b key ngft/sata , treba vidjeti koji su ssd da nebi krivi case kupio, pričam iz iskustva jel sam jednom na brzinu tako krivi kupio bio 

10 godina
ivann.n kaže...

Za sve zainteresirane koji su zakasnili na prvobitnu akcijsku cijenu za Samsungov Odyssey G60SD, Amazon je vratio originalni popust. Obzirom na to koliko su brzo digli cijenu nakon početka promocije, ne mogu sa sigurnošću reći da će ovaj put duže trajati.

I samo jedan kratki podsjetnik da i dalje osvježavam originalni post sa proljetnim akcijama i popustima skoro svaki dan. Nastavit ću dok promocija ne završi 31.03. Nakon toga sve novo ide u nove poruke.

Hvala na trudu kolega, novčanik te mrzi.

8 godina

Ako ce netko narucivati molio bih samo 2 kabla da mi uzme, Osijek-Zagreb bilo gdje jer sam stalno na cesti.

po komad.
Cuga naravno sljeduje :)

0 0 hvala 0
17 godina
Kosturko1 kaže...

Ako ce netko narucivati molio bih samo 2 kabla da mi uzme, Osijek-Zagreb bilo gdje jer sam stalno na cesti.

Naručujem sebi sutra 2 puta (4 komada svekupno) Anker USB C Cable, [Pack of 2, 1.8 m] 100 W Charging Cable USB C, javi ako hoćeš da i tebi, Osijek mi odgovara.

LOL: Crobrother
8 godina

Meni treba usb a na usb c, vidim da si stavio link na Amazon pa nisam siguran odakle ces naruciti i sto. Moze inbox

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2025 19:10 (Kosturko1).
12 godina
Najbrži kaže...

Naručujem sebi sutra 2 puta (4 komada svekupno) Anker USB C Cable, [Pack of 2, 1.8 m] 100 W Charging Cable USB C, javi ako hoćeš da i tebi, Osijek mi odgovara.

te iste sam sebi naručio prije mjesec dana + punjač od 65w i hdmi kabel od tri metra s max propusnosti, sve skupa nešto iznad 50 ojra da poštarina bude besplatna

uvijek tako naručujem u kompletu kad su malo jeftinije stvarčice da uštedim na dostavi

inače, kablovi su odlični, jedino nisam testirao brzinu prijenosa

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2025 19:36 (picajzla0707).
8 godina
.eben deal i za neki testni raid disk, kako je ovo uopce ovako jeftino. mora bit neka greska. limit 10 komada hah.

jos jedan vote za ugreen, przim ubuntu sa ugreen usbc i nvme case bez nekih penala sta se brzine tice vec neko vrijeme.. za ove male diskove nac jeftini kratki nvme bi bilo odlicno...
17 godina
Kosturko1 kaže...

Meni treba usb a na usb c, vidim da si stavio link na Amazon pa nisam siguran odakle ces naruciti i sto. Moze inbox

Mogu ti pokloniti svoj od 1.8M USB A na USB C kad mi dođe ovaj paket

A ako nekome od kolega treba, također mislim da imam još uvijek dva komada ovoga

UGREEN Revodok USB C Hub PD100W, 4K HDMI, 3 x USB A Data Ports USB C Dock USB C Adapter Multiport Adapter

oba poklanjam jer će mi doći Ankerov što sam dobio uz kupnju powerbanka.

LOL: Crobrother
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2025 2:10 (Najbrži).
8 godina

javi se u inbox pa se dogovorim oko adrese i brojeva telefona. A mogli bi i neki cevapi pasti :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2025 0:06 (Kosturko1).
15 godina
Stigli SSD-ići. Izgleda sve ok, garancija je godinu dana, proizvedeni u 7. mjesecu 2024.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Moj PC  
7 0 hvala 3
17 godina

kakve su brzine

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
5 godina
Hacker002 kaže...

kakve su brzine

Zavisi koje dobiješ. Kioxia su najsporiji, ali se i najmanje griju (idealni za USB stick). Kingstoni su najbrži i najviše se griju. Samsung između.

Kioxiu sam stavio u stik, a kingston sa adapterom (https://vi.aliexpress.com/item/1005006211211420.html) u prastaru core duo (IPIBL-LB) mašinu i instalirao Win 10 Lite. Limitiran na PCIe v1.0 radi sasvim solidno.

Imam zabilježeno, ali nisam siguran da je 100% točno...

kingston 1500/900
samsung 1432/854
phison 1365/697
kioxia 1300/600

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2025 12:53 (josip12).
16 godina

Naručio sam 5 komada. Nek se nađe... To znači (po tvojim testovima) da bi trebalo kućište koje ima sučelje za brzine komunikacije do 20 Gbps. Za iskoristiit 1.5 GB/s, što se tiče čitanja podataka. USB 3.2 Gen 2 x2 bi to nudio? A onaj adapter, ima li neki na koji mogu stati 2 M.2 SSD-a i onda se to sve utakne u PCIe utor? Baš ću istražiti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2025 13:03 (Izzy).
5 godina
Izzy kaže...

Naručio sam 5 komada. Nek se nađe... To znači (po tvojim testovima) da bi trebalo kućište koje ima sučelje za brzine komunikacije do 20 Gbps. USB 3.2 Gen 2 x2? A onaj adapter, ima li neki na koji mogu stati 2 M.2 SSD-a i onda se to sve utakne u PCIe utor? Baš ću istražiti...

AFAIK, postoje samo adapteri za dva diska, od kojih je jedan NVMe a drugi SATA...

https://vi.aliexpress.com/item/1005005315806878.html

Imaš adapter za 4 NVMe komada u jedan PCIe slot, ali to mora biti podržano od strane matične (PCI-E signal splitting)...

https://vi.aliexpress.com/item/1005008554887082.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2025 13:27 (josip12).
8 godina
gnome disks test sa 100+ gigabajta podataka, read write, 1000 samplova 100 megabajta, na sve tri vrste ovog diska, samsung, kingston, ssstc, read speed padne na 1.7 gigabajt po sek, a write speed na 35 megabajta po sekundi. neznam dali je neka greska s gnome disks ili disku pada brzina kad prepisuje dio flasha koji nisu sve nule, nisam ima kad probat s dd. pazite kako ih vadite iz adaptera, slomi sam jednog samsunga jer nisam misli da je onako zaljepljeno. testirano na pcie adapteru na 3gen pcie, na ryzen konfi. svejedno za cjenu vise nego dobro. jedino samsung prolazi smart self test, druga dva proizvodjaca daju nekakvu gresku u citanju logova...
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

LENOVO Legion Y27H-30 monitor

https://www.amazon.de/dp/B0BCQHS87X

No brainer za 185eur ili u tom cjenovnom rangu ima nešto bolje?

Meni je za malo obrade i multimediju...

Samo je problem što ga vjerojatno mjesecima, možda i cijelu godinu neću koristiti pa ne znam dal da uzimam ili ne?

Izgleda kao prilika, bar meni laiku :)

0 0 hvala 0
8 godina
Chriss kaže...

Samo je problem što ga vjerojatno mjesecima, možda i cijelu godinu neću koristiti pa ne znam dal da uzimam ili ne?

Ako ga neces koristiti godinu dana, zasto uopce uzeti haha? Nije sad neka neviđena prilika inače. Uzeo sam nedavno dellov 27'', 2k ips 165hz monitor za par eura vise.. I to u hrvatskoj. Nisam neki ekspert, al u svijetu monitora, mislim da je dell ipak malo veće ime. Uglavnom, 200€ malo po malo postaje standardna cijena za ovakve specifikacije monitora. Sigurno ćeš proći još bolje ako ga uzmeš tek za godinu kad ti bude trebalo. Na tebi je.

13 godina
birra kaže...
Chriss kaže...

Ako ga neces koristiti godinu dana, zasto uopce uzeti haha? Nije sad neka neviđena prilika inače. Uzeo sam nedavno dellov 27'', 2k ips 165hz monitor za par eura vise.. I to u hrvatskoj. Nisam neki ekspert, al u svijetu monitora, mislim da je dell ipak malo veće ime. Uglavnom, 200€ malo po malo postaje standardna cijena za ovakve specifikacije monitora. Sigurno ćeš proći još bolje ako ga uzmeš tek za godinu kad ti bude trebalo. Na tebi je.

Haha

Ma mislio sam do kraja godine, postoji ta mogućnost jel, gledao bih ga što prije upogoniti :)

8 godina

A vidim i upozorenje na review da ih je dosta losih u seriji, malo procitajte. Izgleda neka losa serija.

2 0 hvala 1
3 godine

Bit ce 5090 za 2000 za koji mj, moš mislit da je navala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
birra kaže...

Ovo su cijene u Njemackim ducanima, za 5070ti:
https://ibb.co/1GLkzShC

Sigurno neki od ovih dostavljaju u hrv. A ako i ne, radije bih otisao tamo, kupio i vratio se, nego ovim nasim ciganima pretplaćivao graficke i to jos iz prosle generacije. 

Nema šanse da kupujem u njemačkoj grafičke pa niti ne gledam cijene tamo već uspoređujem 4070ti vs 4070ti cijenu kod nas

Zašto ne kupujem, dva razloga:

1. jamstvo je 1 godinu manje

2. ako ti krepa nakon 1 godinu i ne poprave, dobiješ 50% iznosa manje nego što si platio

Ako usporešujemo 5070Ti

Njemačka 839€ dok je kod nas 900€

Za 60€ razlike sigurno ne budem išao u njemačku po grafičku a i ako dostavljaju, to je dodatno 20-30€ poštarina a imaš manu ove dvije stavke gore.

Pa ne ne vidim tu tvoju logiku nikako....

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2025 16:11 (FakeDeath).
Moj PC  
4 1 hvala 1
8 godina
FakeDeath kaže...

Ako usporešujemo 5070Ti

Njemačka 839€ dok je kod nas 900€

Za 60€ razlike sigurno ne budem išao u njemačku po grafičku a i ako dostavljaju, to je dodatno 20-30€ poštarina a imaš manu ove dvije stavke gore.

Pa ne ne vidim tu tvoju logiku nikako....

Kad se vec ides pravit pametan, bar proguglaj sto pises. Stavio si 4070ti na akciji. Ponavljam, 4070ti.. NA AKCIJI! za 900€, dok je u njemackoj 5070ti, ponavljam - 5070ti - ispod 850€ u vecini ducana. 

5070ti u hrvatskoj nema ispod 1000€ (osim ako ne racunas ovih par ducana za koje nitko nikad nije ni cuo i ove madare iz ipona s kojima ti zelim svu srecu kad budes nesto isao reklamirati..)
Ako zelis donekle iz sigurnog hrv ducana uzeti, kostat ce te oko 1200€ ista kartica koja je u mindfactoryu (lako moguce najveci europski ducan u ovoj branši) - 839€. 

A ako cemo uopce pricati o sigurnosti i "cijenjenosti" nasih ducana i njihovoj brigi za kupce.. U hgspotu sam vratio jednom neispravnu tipkovnicu, cekao 2+ mjeseca samo da mi novce vrate.. Ni isprike, ni zamjene.. Nista nisu ponudili. Samo sto mi nisu rekli da budem sretan sto su mi i novce vratili..  U linksa je brat reklamirao neispravni keks rama, nisu mu reklamaciju ni uvažili. Lagano ga skinuli s dnevnog reda. A ti rami nisu bili ni malo jeftini, cisto da ude u zapisnik

To je prica iz dva, lako moguce, najveca hrv it ducana.. Jel treba dalje? 

Samo ti nastavi i ostavljaj lovu u "Računala.hr" i sličnima.. Nije za ludu ona stara, a danas popularnija nego ikada: "dok je ovaca, bit će i vune". 

Lp.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2025 19:59 (birra).
10 godina

Garancije u Njemačkoj puno bolje funkcioniraju nego kod nas, provjerio na vlastitu ruku puno puta. Ne znam čemu ta hajka, ne živimo u 90ima više, em mi brže dođe, em je jeftinije, em me manje zajebavaju za garanciju nego ovdje gdje sam znao po par mjeseci nešto čekati da se dobavljač odluči gdje mu je guzica.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

isto ovisno kako u kojoj firmama

evo kolega s pce foruma kupio u mindfactory proc, i poslao ga na reklamaciju, i ovi isli u stecaj/rekostrukciju. svi accounti izbrisani, kao i racuni od prijeasnjih kupovina. nema odgovora stanja reklamacije tjednima

isto je tu netko s foruma uzeo cijelo racunalo s computeruniverse pa cekao mjesecima bez odgovora

ima dosta takvih iskustva, nije sve bajno

kod nas se povrat radi jednostavno s jednim papirom i mozes odnest lokalno ako su u tvom gradu, a ako saljes u njemacku i neznas njemacki/engleski, i jos se natezes mailboxom nije jednostavno. nekome se to isplati na 100e razlike, netko ce platiti vise za nase trgovce.

meni je zasada samo amazon.de za kupnju skupljih stvari od stranaca, jer je povrat i komunikacija lagana

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Prvi put cujem ovo da u DE dobivas smanjeni povrat ovisno o tome kolko vremena je proslo u garanciji. Ima kakav izvor za to ili opet izmisljotine da se opravda kupnja 50% skuplje kod nas? Ja sam uvijek dobio potpun refund, bio ducan iz HR, DE, CZ ili nesto deseto, pa eto bas me zanima dal se nesto promijenilo ili se sire dezinformacije.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2025 20:46 (Minneyar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
birra kaže...

Kad se vec ides pravit pametan, bar proguglaj sto pises. Stavio si 4070ti na akciji. Ponavljam, 4070ti.. NA AKCIJI! za 900€, dok je u njemackoj 5070ti, ponavljam - 5070ti - ispod 850€ u vecini ducana. 

5070ti u hrvatskoj nema ispod 1000€ (osim ako ne racunas ovih par ducana za koje nitko nikad nije ni cuo i ove madare iz ipona s kojima ti zelim svu srecu kad budes nesto isao reklamirati..)
Ako zelis donekle iz sigurnog hrv ducana uzeti, kostat ce te oko 1200€ ista kartica koja je u mindfactoryu (lako moguce najveci europski ducan u ovoj branši) - 839€. 

A ako cemo uopce pricati o sigurnosti i "cijenjenosti" nasih ducana i njihovoj brigi za kupce.. U hgspotu sam vratio jednom neispravnu tipkovnicu, cekao 2+ mjeseca samo da mi novce vrate.. Ni isprike, ni zamjene.. Nista nisu ponudili. Samo sto mi nisu rekli da budem sretan sto su mi i novce vratili..  U linksa je brat reklamirao neispravni keks rama, nisu mu reklamaciju ni uvažili. Lagano ga skinuli s dnevnog reda. A ti rami nisu bili ni malo jeftini, cisto da ude u zapisnik

To je prica iz dva, lako moguce, najveca hrv it ducana.. Jel treba dalje? 

Samo ti nastavi i ostavljaj lovu u "Računala.hr" i sličnima.. Nije za ludu ona stara, a danas popularnija nego ikada: "dok je ovaca, bit će i vune". 

Što googlanje ima s time što ja pišem? Znam da sam stavio 4070Ti Super, odmah sam i napisao da sam uspoređivao cijene 4070TiS Vs 4070TiS te vidio da s usporedbom drugih trgovina je cijena na popustu i okačio popust.

5070ti u Hrvatskoj ima za 900-950€, kako sam i napisao. To što si ti dečko sa nekog sela i čuo si samo za Links i HGspot, ne znaći da HardSoft, Protis, Futura, Uzi, RacunalaHR nisu poznate trgovine i nitko nikada nije čuo za njih....

I to uspoređivanje cijena sa mindfactory, koji je trgovina koja prodaje duplo više robe nego sve trgovine u Hrvatskoj zajedno. Nikako nije relevantan podatak za cijenu, niti ću ih uopće gledati, pogotovo kada malo "googlaš" vidiš o kakvoj se trgovini radi a i iz osobnog iskustva više tamo ne bi ni usb stick kupio kamoli skupu robu...pa eto dok ima ovaca koja gleda samo cijenu, biti će i vune za vas ;)

A i ove tvoje "reklamacije" 2x reklamirao u životu, i to u linksu i hgspotu, pa odma nitko nevalja, glupost žešća i u najmanju ruku, jadno.
Mogu se kladiti da nisi ni znao što je Grafička kartica dok su postojali VeMil, Diskont24, Renoprom itd....isto tako ne možeš meni tu piskarati kako u Hrvatskoj reklamacije nevaljaju nigdje a vani su odlične....ne možeš, jer nisi kupio niti reklamirao 1% onoga što ja jesam ;)

(Samo za info, ove godine sam kupio robe u iznosu 20k eura, netko tko je na veliko kupovao u Diskont24 pa si računaj koliko godina kupujem i koliko sam možda robe kupio od tada :))

Vani, ako pričamo njemačka, jedini korektni i ok s reklamacijama su Caseking. Ostali svi, MindFactory, Cu, NBB i ekipa su dno dna, em što se tiče odgovaranja, em što se tiće vraćanja pod ispravno em smanjivanja iznosa pri povratu...kada budeš nešto reklamirao, viditi ćeš kako je to uber super duper vani ;)

Tako da, želim ti samo sreću da ti se ništa ne pokvari, da nemaš problema niti gubitaka love. Sve ostalo ovo naše trkeljanje nije bitno, i ovako nitko nikoga ne sluša i svatko radi što njemu odgovara i to je čisto ok ;)

LP

8 godina

Pratio sam do dijela gdje si me nazvao dečkom sa sela pa sam odustao od daljnjeg čitanja.. ali ne sumnjam da si puno toga pametnog napisao. Činiš mi se kao dosta bistar momak. 

Za koga god lobiraš od ovih naših IT dućana, ponavljam, nek je sa srećom i tebi i njima.. doduse, taj balon će kad tad puknuti. Nas par forumasa sa sela cemo nastaviti kupovati jeftinije i bolje ;)

Btw: cijeli pc kupio u mindfactoryu nedavno za 1100€. Mislim da bi me u hrv isto kostalo nekih 1700-800.. i to kad bih kombinirao najjeftinije iz vise ducana. stvarno sam seljak!

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2025 17:42 (birra).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice