Ovaj 65" tv iz kauflanda za 369eur, vec ih sad ima. Bio jucer u svojoj kauflandari i prosao pokraj 3 komada... tak da provjerite i svoje kauflandare da li su i kod vas uranili :D
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
- poruka: 10.691
- |
- čitano: 2.686.380
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako netko naleti na dobru ponudu ssd diskova neka me pinga... nisam u zadnje vrijeme cesto na forumu ali ovih dana cu biti.
Zanimaju me 2tb+ ali ako je baš super ponuda onda moze i 1tb
Netko još treba gaming headset? Ako itko naleti na neku dobru black friday ponudu, molim vas da me taggirate.
Izbjegao bih bluetooth headset jer nisam imao sreće s njima u prošlosti (imam jedne plaćene 500injak kn prije par godina. Nikako se ne može namjestit da zvuk bude dobar na discordu + u igri istovremeno. Jedno mora zvučat kao iz bačve da dolazi. Neshvatljivo!)
Hvala unaprijed.
Netko još treba gaming headset? Ako itko naleti na neku dobru black friday ponudu, molim vas da me taggirate.
Izbjegao bih bluetooth headset jer nisam imao sreće s njima u prošlosti (imam jedne plaćene 500injak kn prije par godina. Nikako se ne može namjestit da zvuk bude dobar na discordu + u igri istovremeno. Jedno mora zvučat kao iz bačve da dolazi. Neshvatljivo!)
Hvala unaprijed.
Ovako nešto ?
https://www.amazon.de/-/en/SteelSeries-Arctis-Nova-Wireless-Multi-Platform/dp/B0B7X8D45M/ref=sr_1_4?
https://www.amazon.de/-/en/SteelSeries-Arctis-Nova-Pro-Multi-System/dp/B09ZLS8LB3/ref=sr_1_2?
Hvala al dosta skupo mi je to za stavit ih na glavu par puta mjesecno kad se odlucim zaigrat neki fps. Nasao sam od razera blackshark v2 x. Kod nas 45€, na amazonu 37€. Mozda na njih odem.
Hvala al dosta skupo mi je to za stavit ih na glavu par puta mjesecno kad se odlucim zaigrat neki fps. Nasao sam od razera blackshark v2 x. Kod nas 45€, na amazonu 37€. Mozda na njih odem.
Koristim žičane zadnje 3 godine i oduševljen sam, jedino sam jastučiće mijenjao jer su se raspali od nošenja. Koristim ih za posao svaki dan cca 3-4h + gameing cca 3-4h tjedno.
Nikada nisam dao toliko para za slušalice ali ove žičane sam dobio od prošle firme i odlučio sam otvoriti kesu jer vidim koliko znači kvaliteta toliko sati svaki dan na glavi.
D-Link AC1200 COVR-1102/E u techno maga 40 eura, po drugim trgovinama zna ici od 70-120 eura... Ne znam kakva je kvaliteta uredaja, ali mozda nekome posluzi...
Kakva su iskustva s ovim? Teoretski mi ne treba mesh ali za 40€ bi se mogao uzeti.
Kingston Fury Renegade SSD disk, m2, nvme, 1000 GB, 7300/6000 MB/s, PCIe 4.0
https://www.mall.hr/ssd-diskovi/kingston-fury-renegade-ssd-disk-1000-gb-7300-6000-mb-s-pcie-4-0-3d-tlc-gaming-m2nvme-sfyrs-1000g-
57 eura.
Ovaj Alex smart home kit ...
Ima to netko, kako radi?
Dosta mi ovog xiaomi kineskog govna, u kojem moram birati China mainland da bih dodao neki uredjaj. Pa kupio wifi extender pa me trazi da promijenim na Singapore ...
I tako to... Pa stalno nesto ispada iz sustava, pa moram resetirati. Dosta mi vise pa bih presao na nesto domace, europsko ...
Kako provjeriti jel ovo prevara?
Navodno 1000+ sold
134 review-a (većinom dobra)
Edit. molim brisati
Vidim da sam odlutao od x3d i završio samo na X-u
Koliko vidim najjeftniji sada na aliju je oko 184€, kod nas na nabava.net je 199€, ako ti se neda zajebavat za alijem nije to (bsrem trenutno) neka ekstra ušteda + što s ovim kod nas imaš i pisano jamstvo pa i to vrijedi tih dodanih €.
Zna biti na aliju 5700x3d/7500F za oko 160-170€ ali to je rijetko i brzo plane.
Koliko vidim najjeftniji sada na aliju je oko 184€, kod nas na nabava.net je 199€, ako ti se neda zajebavat za alijem nije to (bsrem trenutno) neka ekstra ušteda + što s ovim kod nas imaš i pisano jamstvo pa i to vrijedi tih dodanih €.
Sad je 159 EUR, ja uzeo danas. Na taj 184 EUR iskoristis BF kod za -25 EUR :) 40 EUR je vec fina usteda, a sto se tice jamstva, kod alija imas buyer protection u smislu da ako ne radi kad stigne tj DoA, dobis novac nazad, a za procesor, pogotovo ako nije Intel , su jako malo sanse da rikne naknadno...
Stvar je u tome da treba pricekat kad zavrse te akcije, onda od doticnih ducana dobijes "price adjustment" pri placanju i tu ti tipa 5700x3d padne na 149e (ispod onih famoznih 150e ako ide preko poste i ak carine jel...)
Sad je 159 EUR, ja uzeo danas. Na taj 184 EUR iskoristis BF kod za -25 EUR :) 40 EUR je vec fina usteda, a sto se tice jamstva, kod alija imas buyer protection u smislu da ako ne radi kad stigne tj DoA, dobis novac nazad, a za procesor, pogotovo ako nije Intel , su jako malo sanse da rikne naknadno...
Ja nigdje ne vidim po toj cijeni.
Slika 1 poredani od najjeftinijeg prema najskupljem, najjeftinii 1.433kn (190€)
Slike 2 kad se stisne na buy now samo se umanji na 1.288kn (170€) koliko bi i bilo sa tim BF kuponom.
Mislim opet ja cca 20€ manje nego po nabava.net sa regularnim cijenama ali opet nije blizu onih cca 150€što zna nekada biti.
Stvar je u tome da treba pricekat kad zavrse te akcije, onda od doticnih ducana dobijes "price adjustment" pri placanju i tu ti tipa 5700x3d padne na 149e (ispod onih famoznih 150e ako ide preko poste i ak carine jel...)
Nema to veze s ducanima i akcijama, nego sa zakonima i aliexpressom. Znaci sve do 150 EUR aliexpress naplacuje PDV i onda oni uplacuju direktno HR, a sve iznad 150 EUR sto se salje iz Kine dobije "price adjustment" odnosno odbiju PDV te ga placas pri uvozu u HR. Sad, kolke su sanse da te nece zahvatiti carina/ PDV... rekao bih ne bas neke
Ja nigdje ne vidim po toj cijeni.
Slika 1 poredani od najjeftinijeg prema najskupljem, najjeftinii 1.433kn (190€)
Slike 2 kad se stisne na buy now samo se umanji na 1.288kn (170€) koliko bi i bilo sa tim BF kuponom.
Mislim opet ja cca 20€ manje nego po nabava.net sa regularnim cijenama ali opet nije blizu onih cca 150€što zna nekada biti.
Ovaj od kojeg sam ja kupio je jutros imao 184 EUR s PDV, -25 EUR kupon = 159 i po toj cijeni sam narucio i to iz Spanjolske. Sad je isti listing digao cijenu na 193, al i dalje ide -25 i ispada 168. A najnize sto je bilo, a pratim jedno 2 mjeseca, je 152 EUR. Crni petak na aliju je scam samo takav, 11.11. su puno bolje cijene svega jer se valjda manje trude scammat povremene zapadne kupce :)
Frend je uzeo za tocno 152eur. Nije nikakvu carinu placao. Stiglo preko madjarske i overseas
Frend je uzeo za tocno 152eur. Nije nikakvu carinu placao. Stiglo preko madjarske i overseas
Da, bio sam linkao tu ponudu u vezanoj temi :) Al sam se nadao da ce za BF bit jos manje... lessons learned
Jel' zna netko nešto o e-infin.com dućanu? Imaju najpovoljniji Canon EOS 250D + objektiv 18-55 mm f/4-5.6 IS STM kit za 584,00 €. Jel' to neka prevara od dućana ili je legit?
Edit: Kaže porez na uvoz uključen, ne znam je li uključen i pdv, čisto sumnjam, trebalo bi se registrirati a neda mi se baš...
Jel' zna netko nešto o e-infin.com dućanu? Imaju najpovoljniji Canon EOS 250D + objektiv 18-55 mm f/4-5.6 IS STM kit za 584,00 €. Jel' to neka prevara od dućana ili je legit?
Edit: Kaže porez na uvoz uključen, ne znam je li uključen i pdv, čisto sumnjam, trebalo bi se registrirati a neda mi se baš...
Siva zona, garancija ti ne vrijedi u HR ni igdje u EU nego ako ti se nešto dogodi fotiću u "garantnom roku" šalješ ga na servis kod nas u HR, platiš sam i onda njima šalješ račun da ti refundiraju. Garancija je 1 godinu ako se ne varam, u HR dućanu 2 godine...
PS. EOS 250D ti je EOL fotić, gledaj neki novi od R serije (R10, R100, R50...) jer ti je to budućnost, a i podrška općenito će ti biti duža za njih ;)
Da hrpa fotografa tamo kupuje vec godinama, cijene su za neke modele od 500-1000€ jeftiniji, eu i hr nabiju pdv i nenormalne marze, ja kupujem foto opremu u srbiji koja ima takoder slicne cijene kao oni no srbi daju 3 godine garancije dok nasi samo 2!
Jedini nedostatak je taj sto ako nekaj ne valja moras slati i garancija je samo 1 godinu no ocigledno je to foto i videografima nebitno jer tu znaju biti pozamasne cifre!
Ma mislio sam ga prvenstveno koristiti kao bolju web kameru, staviti dummy bateriju i peglaj, ovaj mi se čini cjenovno i kvalitetom ok za yt, ne želim plaćati ogromne novce u tu svrhu, do nekih 700€... Možda imate kakav bolji prijedlog, hvala unaprijed?
Da hrpa fotografa tamo kupuje vec godinama, cijene su za neke modele od 500-1000€ jeftiniji, eu i hr nabiju pdv i nenormalne marze, ja kupujem foto opremu u srbiji koja ima takoder slicne cijene kao oni no srbi daju 3 godine garancije dok nasi samo 2!
Jedini nedostatak je taj sto ako nekaj ne valja moras slati i garancija je samo 1 godinu no ocigledno je to foto i videografima nebitno jer tu znaju biti pozamasne cifre!
Kako to ide sa srbijom, fizički preko grane ili online? Ima li kakve carine?
Ma mislio sam ga prvenstveno koristiti kao bolju web kameru, staviti dummy bateriju i peglaj, ovaj mi se čini cjenovno i kvalitetom ok za yt, ne želim plaćati ogromne novce u tu svrhu, do nekih 700€... Možda imate kakav bolji prijedlog, hvala unaprijed?
Kako to ide sa srbijom, fizički preko grane ili online? Ima li kakve carine?
Ja imam tu švercera kaj dila s tim! Mogu ti na pm proslijediti njegov link na njusci pa vidi sto ima i dali ti odgovara!
Ne treba link, hvala, ionako samo preliminarno gledam cijene, aparate, specke, možda budem kupovao nešto polovno, vidjet ću još...