Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
- poruka: 10.530
- |
- čitano: 2.634.045
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opet tvoj proc ima garu, njegov ne. Nije obrnuto...
Ako vec misli dodavati 500kn, proda svoj FX 6300 za 450kn i doda tih 500kn i kupi iz ducana novi FX 8300.
Popust od 3% za forumase i dalje vrijedi u Uziju?
Popust od 3% za forumase i dalje vrijedi u Uziju?
Neznam nisam nikad kupovao u Uziju.
Dap, samo se registriraj na PCE forum.. ;)
Da li bi Palit 750ti OC 2gb gddrm5 s jos 22 mjeseca garancije bio "dobra ponuda" za 700-750kn ?
Da li bi Palit 750ti OC 2gb gddrm5 s jos 22 mjeseca garancije bio "dobra ponuda" za 700-750kn ?
Za 700kn je ok ponuda. Nova ti je u HG-u 900kn, i ako je korištena samo 2 mjeseca mislim da je fer cijena 700kn.
Baš i ne, grafičkim karticama garancije ne znače mnogo, imaš na njuškalu ASUS GTX 670 DCU2 Top za 800kn koja pojede ovu 750ti za doručak.
Baš i ne, grafičkim karticama garancije ne znače mnogo, imaš na njuškalu ASUS GTX 670 DCU2 Top za 800kn koja pojede ovu 750ti za doručak.
Kod AMDa je ovo točno, kod nVidije baš i ne. Tu se redovito performanse starije generacije unazade novim driverima, e sad jel namjerno ili ne...
Puno prije će krepati matična ploča u kojoj je krivi bios radi klokanja non k CPU-a na reviziji ploče koja to ne podržava, nego ASUS top grafa
netko je vec rekao u temi gtx da ce se danas pisati gluposti po forumu...
Ovo je jos milina kakvih je bisera imao po drugim forumima
Ja se samo nadam da je istina ono sto se pise u AMD Polaris temi o R9 480.
mislim da ovaj dzejmshr sa davanjem thumbs down ima neku gtx-cu pa sad plače doma kad je vidio da za 2000 kn idu nove :D
Nemam gtxicu, ja sam svog radeona na vrijeme prodao.
Ne ide mi u glavu kako je ljudima 270eur dobar deal za gtx970 kada za 2 tjedna dolazi RX480 koji će biti jeftiniji, manje trošiti i biti brži s više memorije (čak i 4GB verzija). Ovo su navlakuše da se riješe inventorija. Hvala, ali ne hvala.
U potrazi sam za kakvim i5 4xxx jer si slažem 1150 itx konfu, pa naletih na ovo i5 4570- 900kn
jel isplativo, jer ne pratim previše cijene u zadnje vrijeme?
Lp
Samo jedno pitanje u vezi tog i5.
Jel se vi ljudi ne bojite kupovat takav procesor bez garancije, a i stock hladnjak će vam najvjerojatnije naplatit kao dodatak?
Po meni je to, u najboljem slučaju, ok cijena jer je puno rizika a takav procesor s garancijom i hladnjakom nema šanse da ide preko 1300kn.
Inače ovo je situacija s istim prodavačem: Link
Samo jedno pitanje u vezi tog i5.
Jel se vi ljudi ne bojite kupovat takav procesor bez garancije, a i stock hladnjak će vam najvjerojatnije naplatit kao dodatak?
Po meni je to, u najboljem slučaju, ok cijena jer je puno rizika a takav procesor s garancijom i hladnjakom nema šanse da ide preko 1300kn.
Inače ovo je situacija s istim prodavačem: Link
ha čuj, vidim da se piše da prodaje (možda) refurbished robu.
teško će bit da je proc refurbished, to se ne popravlja, proc ili radi na tvorničkim postavkama ili ne...
svaka kupnja komponente bez garancije snosi određeni rizik, al je to kod procesora malo druga priča, opet ponavljam, ili radi ili ne...
ja imam kolegu koji mi može preuzet u zadru i isprobati proc te shodno tome ili proslijediti meni ili "poravnati zube" u slučaju muljaže.
hladnjak mi je osobno potpuno nebitan.
Ako netko ne može dočekat 480ku - 390X za 2000kn. Doduše treba provjeriti o kojem se modelu radi jer nema informacija u oglasu. Inače kakvo napajanje traže ove zvijeri, jel moje preslabo?
Izgleda kao prevara neka, je... lik nije naveo ama baš ništa o kartici.
ps. Raider od 550W ti je praslab za takav model, treba ti barem 650W napajanje.
Ako netko ne može dočekat 480ku - 390X za 2000kn. Doduše treba provjeriti o kojem se modelu radi jer nema informacija u oglasu. Inače kakvo napajanje traže ove zvijeri, jel moje preslabo?
Izgleda kao prevara neka, je... lik nije naveo ama baš ništa o kartici.
ps. Raider od 550W ti je praslab za takav model, treba ti barem 650W napajanje.
I ja mislim. Po toj cijeni bi se prodala odmah a ne bila 17 dana na oglasniku.
I ja mislim. Po toj cijeni bi se prodala odmah a ne bila 17 dana na oglasniku.
Definitivno...a i Stjepanj bi je već kupio
Zavisi šta smatraš poštenim, prilično su skupe kako god okreneš
ha čuj, vidim da se piše da prodaje (možda) refurbished robu.
teško će bit da je proc refurbished, to se ne popravlja, proc ili radi na tvorničkim postavkama ili ne...
svaka kupnja komponente bez garancije snosi određeni rizik, al je to kod procesora malo druga priča, opet ponavljam, ili radi ili ne...
ja imam kolegu koji mi može preuzet u zadru i isprobati proc te shodno tome ili proslijediti meni ili "poravnati zube" u slučaju muljaže.
hladnjak mi je osobno potpuno nebitan.
Aha, pa dobro ako je preuzimanje onda je ok samo me zanimalo kako ljudi gledaju na to.
Ovaj SSD je niti 10% jeftiniji nego novi novcati iz ducana.
https://www.links.hr/hr/ssd-250-0-gb-samsung-750-evo-mz-750250-sata-3-2-5-540-520-mb-s-051400397