Općenito o kupnji hardvera u EU izdvojena tema

poruka: 2.170
|
čitano: 628.674
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Općenito o kupnji u EU
thaar kaže...

mislim da su cijene sada opet normalne

nisu jos - trebale bi biti poslije 12.01.

16 godina
boy005 kaže...
thaar kaže...

zašto tada? Imaš neku informaciju koju mi nemamo?

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
14 godina
Općenito o kupnji u EU

Neka mi se netko javi tko planira naručivati iz Computeruniverse treba mi neka sitnica od tamo anema u HR, pa da podijelimo poštu.

http://valid.canardpc.com/2749994

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Odlucio sam si uzeti grafičku Gigabyte GTX 780 GHZ Edition (GV-N780GHZ-3GD), koja od ovih trgovina na kraju ima najmanje naknadne troskove (postarina.....) i s kojom ste imali najbolja iskustva.

Gezo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ups krivo
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 23:35 (Igor666).
17 godina
Općenito o kupnji u EU

evo ako ko kupuje u computeruniverse kod za 5€ popusta FWZDIHS

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Kada se kupuje preko Computer Universa, i dostavlja DHL-om dostava iznosi € 31,99 ...

Da li se ta cijene veze za paket ili za tezinu paket, i koliko otprilike treba da se DHL-om za Rijeku dostavi paket ako je sve na lageru i dostavlja se DHL-om, a placa PayPal-om? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 19:30 (Dariio7).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

Neka mi se netko javi tko planira naručivati iz Computeruniverse treba mi neka sitnica od tamo anema u HR, pa da podijelimo poštu.

Možeš se spojit na moju naruđbu zadnji artikl mi dolazi 15-og, ako još ko oče može se javit na PM pa se dogovorimo.

11 godina
neaktivan

Ta ti se cijena veze za paket,znaci nema veze sa kilazom paketa.Meni su paket poslali u utorak ,a stigao je do mene u Dubrovnik danas. :)

Nije bogat onaj koji nema,već onaj koji ima.
12 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Ja sam gledao na ovoj stranici www.ldlc.ch i sto sam ja gledao dosta su jeftiniji od njemacke, a i izgleda da imaju dostavu za Hrvatsku, sad me zanima dali je netko vec narucivao od tamo i sto mislite dali je sigurno narucivati od tamo?

Gezo
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ovo ti je švica, ne gine ti 25% PDV-a, malo sam bacio oko i cijena je čista petica

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 22:26 (hulio).
12 godina

to su cijene bez pdva? sta npr ako imam nekog tamo i doveze mi u hrv placam kolko pise na str?

11 godina
neaktivan

Ne to su cijene s pdv-om (ja mislim 9% švica ima najnižu stopu PDV-a u Europi), a ako imaš nekoga tamo samo ti kupi i doveze i plačaš koliko piše na stranici.

Ako češ naručivat preko web-a platit češ tu cjenu + PDV u Hrvatskoj (carine nema na tu vrstu robe) pošto Švica nije u EU

12 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Kolko bi me onda na kraju doslo da ovo narucujem iz švice?

Gezo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gezo kaže...

Kolko bi me onda na kraju doslo da ovo narucujem iz švice?

Neznam koliko ti poštarina dođe ?

cijena artikla + poštarina x 1.25 = total (plus eventualno 10-20kn troškova na pošti) zato sad i svi uzimamo u EU pošto nema HR PDV (ima ali plačaš od države članice gdje se uzima)

15 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

švica nije u EU dakle još + 25% pdva na to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Kada finaliziram narudžbu u Computer universu imam izbor go directly to pay pal i proceed to checkout, koja je razlika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja mislim da je  jedno da se nemoras registrirat na stranicu,a drugo da se registriras.

Nije bogat onaj koji nema,već onaj koji ima.
15 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

evo pokušavam napravit narudžbu na CU samo mi stalno odbija karticu, imam deviznu viza electron karticu od splitske banke. odnosno kad je odaberen stavljeno mi je da paypal radi konverziju u kune, mislim koju konverziju na njoj su euri (i uzme mi popriličnu maržu) kada stavin da banka radi konverziju i proceedam u confiramtion screenu mi bude normalna kartica od tekučeg računa

UPDATE:

Uspio sam naručiti samo što naravno nisu svi proizvodi dostupni. Znači kada budu imali sve na lageru me obavjese i onda pošalju ili samo pošalju robu čim je dobiju bez prevelike drame?

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 2:39 (thaar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boy005 kaže...
thaar kaže...

Nazalost, cijene UPS dostave za ostatak Hrvatske se trenutno nece mijenjati, te ce ostati 42,99€, osim za podrucje Grada Zagreba, koji ostaje na 16,99€. UPS je uvjetovao poskupljenjem.

Lp

{#}

11 godina
neaktivan
thaar kaže...

UPDATE:

Uspio sam naručiti samo što naravno nisu svi proizvodi dostupni. Znači kada budu imali sve na lageru me obavjese i onda pošalju ili samo pošalju robu čim je dobiju bez prevelike drame?

Očekivaj dramu

11 godina
protjeran
thaar kaže...

evo pokušavam napravit narudžbu na CU samo mi stalno odbija karticu, imam deviznu viza electron karticu od splitske banke. odnosno kad je odaberen stavljeno mi je da paypal radi konverziju u kune, mislim koju konverziju na njoj su euri (i uzme mi popriličnu maržu) kada stavin da banka radi konverziju i proceedam u confiramtion screenu mi bude normalna kartica od tekučeg računa

UPDATE:

Tako sam i ja čekao, kada dođe roba do njih oni ti odmah šalju.

11 godina
neaktivan
GTXGamer kaže...
thaar kaže...

UPDATE:

Tako sam i ja čekao, kada dođe roba do njih oni ti odmah šalju.

Samo šta ti daju 3-4 datuma dolaska robe i neodgovaraju na email-ove

11 godina
protjeran

Odgovaraju ti na mailove, ali samo ujutro. Nekada bude 1 datum, nekada 100000. Kad sam prvi put stavio order sve je bilo ok osim maticne i rekli su da ce doci za 1-2 dana, a proslo je 3 dana te nakon toga bio je stavljen datum za 20 dana... tu sam poludio.

11 godina
neaktivan
GTXGamer kaže...

Odgovaraju ti na mailove, ali samo ujutro. Nekada bude 1 datum, nekada 100000. Kad sam prvi put stavio order sve je bilo ok osim maticne i rekli su da ce doci za 1-2 dana, a proslo je 3 dana te nakon toga bio je stavljen datum za 20 dana... tu sam poludio.

Isto i meni prvo 3dana, ok prolazi to dolazi novi status 7dana ok i zadnji 10dana, nisam mogao više čekat pa sam swapao i sad još čekam a ko fol kreteni su imali sve na lageru

cijene su im dobre ali su teže budale šta se posla tiče ili smo im mi balkanci na zadnjem mjestu. Ko zna njemački eu potrošački zakon ovo ne dopušta tako da može izvuči neki bonus i malo im zapaprit

11 godina
protjeran

Samo podsjetnik za ostale da nemogu swapat kad plačaš paypalom.

16 godina
Općenito o kupnji u EU

Pa s obzirom na cijenu dostave za ostale gradove u HR, isplativost postaje upitna.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
partwish kaže...

Pa s obzirom na cijenu dostave za ostale gradove u HR, isplativost postaje upitna.

Pa sta je problem da UPS posalje paket iz Zagreba do tvoje lokacije. Dogovoris s poslovnicom u Zagrebu, da ce paket doc na njihovu adresu, te da ce oni prosljedit dalje. Gledam cijene oveseasa, za paket od 8 kg ZG > ST je 90 kn.

http://www.overseas.hr/Calculation/?locationId=15051&shipmentTypeId=1&weightOrCount=8

Treba samo vidit oce li ovi u UPS ZG htjet to radit.

16 godina
Zajeb kaže...
partwish kaže...

Pa sta je problem da UPS posalje paket iz Zagreba do tvoje lokacije. Dogovoris s poslovnicom u Zagrebu, da ce paket doc na njihovu adresu, te da ce oni prosljedit dalje. Gledam cijene oveseasa, za paket od 8 kg ZG > ST je 90 kn.

http://www.overseas.hr/Calculation/?locationId=15051&shipmentTypeId=1&weightOrCount=8

Treba samo vidit oce li ovi u UPS ZG htjet to radit.

Eto, pitaš me šta ja problem dogovorit se s njima i onda napišeš kako samo treba vidjeti jel to moguće! :) Pa ono i teleportiranje paketa bi bilo dobro, samo treba vidjeti jel to moguće. :p

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 15:50 (partwish).
11 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Ovako (slika dole) stojim sa dobavljivoscu, mislio sam platit paypalom i dostavit DHL-om, a jel ja to mogu sad narucit i kolko cu onda cekat?

PC PC

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice