Ne znam jeli netko već stavio ovo, ali ipak trebam malo osvježit temu
Asus Radeon HD 6950 bokte grafa je zvjer
Ne znam jeli netko već stavio ovo, ali ipak trebam malo osvježit temu
Asus Radeon HD 6950 bokte grafa je zvjer
Bez daljnjeg!!!!
života ti sta je ova prva , 2kartice jedna na drugoj sa 2 pci-konektora , vidim da je quadro serija ali sta je na jednom sta na drugom pcb-u?
Jedna od najdražih kartica :)
Platio sam ju ruku i nogu maltene, zajedno sa memorijskim proširenjem za SoundFontove... :)
kad smo vec kod zvucnih evo moje :)
moja radi još uvjek
nisam mogao uploadati sliku u gornji post
editi:AAAAAAAAAAA, sad sam skužio da se uploadala u sliku u citatu, ne kužim kako se to dogodilo ali hebiga :)
Hahahahahaha
nisam mogao uploadati sliku u gornji post
editi:AAAAAAAAAAA, sad sam skužio da se uploadala u sliku u citatu, ne kužim kako se to dogodilo ali hebiga :)
Sta su perfomanse onda jednim dijelom ovisile koliko RAM-a si stavio u zvucnu?
Svi tanki ekrani preko 22"...
Svi tanki ekrani preko 22"...
a slike???
Acer S243HlBmii-izgleda prehebeno. A i ponosam sam vlasnik.
Now that's a computer monitor
Jep. A najbolja stvar od svega je njegova debljina-15 mm na najdebljem dijelu. A prilično je rijedak-meni je trebalo 2 fucking mjeseca da ga čopim.
Jep. A najbolja stvar od svega je njegova debljina-15 mm na najdebljem dijelu. A prilično je rijedak-meni je trebalo 2 fucking mjeseca da ga čopim.
a u technomarketu ga dilaju na velko
a u technomarketu ga dilaju na velko
A Technomarket je skoro 200 km od mene.
Najbolje sada sve stavljajte...
Najbolje sada sve stavljajte...
?????
Za početak jedan jednostavan logo, koji usprkos tome izgleda cool
Po meni "najjači" proizvođač matičnih, kako je većina već postavila ultra matične, postaviti ću sliku svoje I za kraj jedaj AiO kojeg se nebih sramio na stolu, i koji ne izgleda dosadno kao svi ostali, čak bih ga uzeo prije iMac-a?????
Referentna GTX570, HD4850x2, 8800GT... Nekužim u kojem polju su one posebne ili sexy?
Referentna GTX570, HD4850x2, 8800GT... Nekužim u kojem polju su one posebne ili sexy?
Nekome su posebne-dual grafa je dual grafa, kakva god ona bila.
Ovako nesto
samo to