Hodam jucer po pijaci i naidjem na jednu zanimljivu stvarčicu, neki kompjuter il šta je već na kojem piše velikim slovima Foxfon, i pitam čovjeka šta je to, koliko vrijedi, kakve su specifikacije, on mi kaže da nema pojma šta je ovo i da ce dati za veoma jeftino (80kn)
I logično uzmem :D, možda uspijem izvuć šta iz njega vrijedno, isplati se rizik valjda šta znam, prodavao sam i gore stvari, i ugl. uzeo sam to, i sad malo istražujem šta je ovaj Industrial Computer, i kako sam uspio skontat model je: LEX Twister-H 1Ghz CV863A-4R10E
I pronašao sam u njemu dvije zanimljive stvarčice, prvo Industrial PQ1 Compact Flash Drive od 8GB
a druga stvar BeroNet Berofix LineInterface bf4S0 4 BRI Ports
Sad me zanima, za šta se koriste ova dva uredjaja, koliko vrijede ako vrijede išta? Pronalazio sam ovakav sličan LineInterface BF4S0 na ebayu za nekih 300€, eh sad zvuči predobro da bi bilo istinito, šta je ovo, za šta se koristi i koliko vrijedi ako neko zna?
Takodje gledao sam ove Industrial Flash Drive-ove i pronalazio sam neki Trascend High Speed od 8GB za isto veliku cifru ( oko 200€ ja msm ) al ne znam da li ovaj flash drive valja šta, Hvala Unaprijed :D