Gasenje laptopa nakon instaliranje win7

poruka: 11
|
čitano: 3.203
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo frend mi ima laptop od dell i imo je xp. laptop je radio ok ali bilo smece i ostalog pa stavili win7 kad vec moze na laptop.

nego problem je sta se laptop od kako je win7 unutra brutalno grije i nakon 15min nfs pro street se ugasi... Sutra ce doc da se ocisti ali dok je imo xp se nije grijo toliko ni nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kakve su temperature, sta se pregrijava procesor,graficka?

0 0 hvala 0
15 godina

danas evo dolazi frend. do mene trebo je prije 2 dana ali ne moze bla bla a zivi 200m od mene haha.pa cemo pogledat i ocistit laptop.

Samo je meni cudno jer smo igrali nfs pro street na xp preko sat vremena i isli rusit winse instalirali sve na novo on je doso doma i nakon 15min mu se ugasi lap... doslovno se ugrije nisam mogo vjerovat

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 11:59 (Lacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

- posljedice su očekivane jer:

- što stariji, Pošto je gore bio XP znači da ima par godina, prašina-slabije hlađenje.

- amateri, instalacija drivera, podešavanje opcija (power i C&Q...)... posebno za VGA, jer je ona vjerojatnije ta koja se grije. Dok Sedmica koristi i AERO, XP koristi VGA (3d) samo u igrama.

- igre generalno nisu za notebook, notebook uvjek ima problema s hlađenjem (minijaturizacija), dodatno predhodna dva reda, znače da prvo treba podesiti računalo (kao i čišćenje po potrebi), prvo se sve potrebno podesi, provjeri, pa tek onda igranje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Gasenje laptopa nakon instaliranje win7
ihush kaže...

- posljedice su očekivane jer:

- što stariji, Pošto je gore bio XP znači da ima par godina, prašina-slabije hlađenje.

- amateri, instalacija drivera, podešavanje opcija (power i C&Q...)... posebno za VGA, jer je ona vjerojatnije ta koja se grije. Dok Sedmica koristi i AERO, XP koristi VGA (3d) samo u igrama.

- igre generalno nisu za notebook, notebook uvjek ima problema s hlađenjem (minijaturizacija), dodatno predhodna dva reda, znače da prvo treba podesiti računalo (kao i čišćenje po potrebi), prvo se sve potrebno podesi, provjeri, pa tek onda igranje.

Kao što kolega gore kaže,probaj očistit laptop od prašine .

Prijateljica mi ima HP Pavillion DV6 laptop koji je star godinu dana te se prilikom instalacije windowsa 7 iznenadno ugasio.
Poslije čišćenja laptopa je sve proradilo kako treba i temperature su pale za oko 30 stupnjeva .

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
15 godina

Vjeruj mi amater nisam driveri sve uredno instalirano i podeseno za windows koristenje ali evo u igrama se gasi danas cu mu raskopat lap i ocistit ga odmah da mu popravim punjac jer mu ne puni kako treba

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

mom frendu je proc na 105 stupnjeva dok ne radi nista na njemu...jedva izdrzi dok surfa a igrice i HD filmovi nema sanse

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Gasenje laptopa nakon instaliranje win7
domac5 kaže...

mom frendu je proc na 105 stupnjeva dok ne radi nista na njemu...jedva izdrzi dok surfa a igrice i HD filmovi nema sanse

-pitanje?

-nek rješi hlađenje ili nek provjeri (stvarne) temp.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina

da je an 105 stupnjeva zastita u biosu bi ugasila komp. nek otvori i nek pogleda dali mu sjeda hladanjak dobro na procesor. te nek ocisti i zamjeni pastu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mislim da on i hoce da mu crkne sto prije jer lapotop je krntija s jednojezgrenim procesorom od 2,2 ghz i integriranom grafickom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo frend donio lap propuhali ga i upalili hw monitor kad temperatura grafe na 60C ima 4300

pro street nakon 10min na 100C

kazem ajmo zmajenit pastu otvorili opet lap kad ono chipset i grafa nemaju termalnu nego one retardirane zvakace tako da gnje bi ih mogo nabavit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice