e pa kolega, varate se...
da ne idem na široko ,
neki modeli/marke imaju više , neki manje , neki uopće nemaju....
to uvelike ovisi o proizvođaču a ne o OS-u....
e pa kolega, varate se...
da ne idem na široko ,
neki modeli/marke imaju više , neki manje , neki uopće nemaju....
to uvelike ovisi o proizvođaču a ne o OS-u....
ma ženi zapeo baš taj Go launcher, jer može mijenjat temu pod SMS :/
mislim da bum probao stavit Apex pa kud puklo...
boldano:
dam i ja tebi jedan savjet :) , ja sam to riješio sa Greenify.
Aplikacije ostanu otvorene bez obzira ne Greenefy, ali ih je nepotrebno zatvarati sa držanjem home buttona jer se same zatvore kad treba RAM za nešto drugo.
Moj je bio otključan u Tele2 (kuljen prije 2 mjeseca)
što se tiče fotografija - NI SLUČAJNO ne kupuj ako ti je to važno, jako loše fotografije, a video 240p
Ispravak, 480p video snima, podesi u opcijama video kamere.
Što se tiče ostalog, budite sretni što je Android na njemu skoro pa vanilla, onaj tko hoće modati, nitku mu ne brani. Za launcher, koristim mjesecima Nova, prezadovoljan.
Ima li tko savjet kako malo ubrzati mobitel? Redovito pozatvaram aplikacije u ugrađenom task manageru, ali se opet otvaraju i nastavljaju raditi u pozadini
Android je sustav na kojem se procesi ne moraju gasit, ako ti koristiš nešto što treba više rama i ostalih njegovih dijelova, gasi procese koji to koriste i ti korisiš bez problema to svoje.
npr. igra Subway surf radi bez problema kad očistim ram, dok ako to ne uradim osjeti se lag. Temple run također. Postoji li neki OC kernel za ovaj uređaj, ja nisam uspjeo pronaći
npr. igra Subway surf radi bez problema kad očistim ram, dok ako to ne uradim osjeti se lag. Temple run također. Postoji li neki OC kernel za ovaj uređaj, ja nisam uspjeo pronaći
Imaš CM (JB) ROM čiji kernel podržava OC do 1268MHz, iznad toga je nestabilan.
http://www.modaco.com/forum/685-zte-blade-3/
http://zteblade3.webs.com/
zna li neko najbolji program za cuvanje baterije,
i zasto mi se svako malo puni ram, dajte neki program da mogu cistit jer mi se neda ulazit u postaavke-aplikacij-pokrenuto pa tu brisat :)
Za rješavanje problema s RAM-om rootaš mob, instaliraš aplikaciju greenify i voila, blade iii leti... Greenify ne dozvoljava pokretanje aplikacija bez da ih sam pokreneš, tj. drži ih u hibernaciji.
Zna li tko kako otključati VIPovu verziju Racer 3, trebam otključati frendici, kodovi koje dobijem od unlock programa koje sam našao na netu ne rade?
Na ovom rom-u držim stabilan clock na 1.2ghz i mob letii ^^
I ja imam taj ROM. Imas osjecaj kao da je novi uredjaj. Jos opalis V6 supercharger, poigras se postavkama i neusporedivo bolje.
Cura ima stock rom i kad usporedimo jedno kraj drugog... razlika nebo i zemlja :)
I ja imam taj ROM. Imas osjecaj kao da je novi uredjaj. Jos opalis V6 supercharger, poigras se postavkama i neusporedivo bolje.
Cura ima stock rom i kad usporedimo jedno kraj drugog... razlika nebo i zemlja :)
Kakve postavke imaš u v6? I jesi preko terminala ili script manager?
dal itko ima JB ili CM, i kakav je naspram ICS-a?
naletio sam na ovaj korisni link za vlasnike BIII pa sve gledam da ženi flashnem JB na mob
Sad ste me zainteresirali, budem i ja probao - javim dojmove! :)
Ja sam sve radio preko Script managera. Kako mi je nudio tako sam odabirao (ne znam sad tocno napamet, ali pisalo mi je da je 100% supercharged). Kad sam prvi puta pokrenuo v6 doslo mi je do djela di je trebalo patchirati services.jar (ako to nebi napravio ubrzalo bi se samo 50%). Skinuo Ultimatic jar patcher, napravio sve po tutorialu i sve proslo odlicno.
Kaj se tice klokanja, tu nemam srece. vec na 1150MHz mi izbacuje plavi ekran i restarta se, ali na 1100 radi stabilno.
Stavio Nova launcher, pogasio fensi smensi tranzicije da bude fluidan, instalirao Link2sd da smrznem nepotrebne aplikacije i servise (tipa Voice search google shit i ostala slicna njasra), pa Power Toggles da si u notification bar stavim stanje baterije i 2g/3g toggle (gumbic), jednostavan digitalni sat, ne koristim task killere i leti. Cak mi nakon ovoga ni ne treba Jelly bean, makar, steta kaj Cyanogenmod team ne napravi official JB rom za ovaj model, posto prva serija ima :) Eo, to je to.
Ja sam sve radio preko Script managera. Kako mi je nudio tako sam odabirao (ne znam sad tocno napamet, ali pisalo mi je da je 100% supercharged). Kad sam prvi puta pokrenuo v6 doslo mi je do djela di je trebalo patchirati services.jar (ako to nebi napravio ubrzalo bi se samo 50%). Skinuo Ultimatic jar patcher, napravio sve po tutorialu i sve proslo odlicno.
Kaj se tice klokanja, tu nemam srece. vec na 1150MHz mi izbacuje plavi ekran i restarta se, ali na 1100 radi stabilno.
Stavio Nova launcher, pogasio fensi smensi tranzicije da bude fluidan, instalirao Link2sd da smrznem nepotrebne aplikacije i servise (tipa Voice search google shit i ostala slicna njasra), pa Power Toggles da si u notification bar stavim stanje baterije i 2g/3g toggle (gumbic), jednostavan digitalni sat, ne koristim task killere i leti. Cak mi nakon ovoga ni ne treba Jelly bean, makar, steta kaj Cyanogenmod team ne napravi official JB rom za ovaj model, posto prva serija ima :) Eo, to je to.
Ako može link do jar patchera? Meni kad izvršim skriptu u SM i u Terminalu mi ne izbaci ništa za to?
Moze mala pomoc, instalirao sam ovaj aurora boralis rom, sve super zasad radi jedino sto sada traje privikavanje na novi rom, al me zanima kako ubaciti dodatne jezike, imam samo US input, druge ne mogu izabrat, zatamnjeni su. A zivcira me US layout, nemam č,ć,š... i još zamjenjena mjesta Y i Z
I jel može neka preporuka za music player, onaj prijašnji je bio jednostavan i super i onaj FX booster je super radio, a u ovom romu to nemam. Imate neki dobar za preporučit?
Hvala unaprijed
Edit: I jos jedno pitanje, jel je taj rom sada kao 4.2? jer kad otvorim postavke u sustavu pise da je i dalje 4,0
Moze mala pomoc, instalirao sam ovaj aurora boralis rom, sve super zasad radi jedino sto sada traje privikavanje na novi rom, al me zanima kako ubaciti dodatne jezike, imam samo US input, druge ne mogu izabrat, zatamnjeni su. A zivcira me US layout, nemam č,ć,š... i još zamjenjena mjesta Y i Z
I jel može neka preporuka za music player, onaj prijašnji je bio jednostavan i super i onaj FX booster je super radio, a u ovom romu to nemam. Imate neki dobar za preporučit?
Hvala unaprijed
Edit: I jos jedno pitanje, jel je taj rom sada kao 4.2? jer kad otvorim postavke u sustavu pise da je i dalje 4,0
To je stock ZTE ICS rom samo optimiziran od strane Konstata, maknut bloatware, rootan i jos stosta. Za JB imas Cyanogenmod 10 portan od strane istog lika. Imas sve na modacovom forumu. Iskreno, za mene je malo kompliciranije stavit taj CM port ali rado bih isprobao. Kolko vidim da radi
.Kaj se tice jezika, trebali bi nekoga tko zna "kuhat" pa da umetne hrvatski jezik, a za muziku sam instalirao Rocket music player. Mozes i instalirati A.I. keyboard da ti zamjeni ovu stock ruznu tipkovnicu i umetnuti hrvatski layout.
Ja sam jučer stavio ovaj rom , i radi ko puška,puno brže nego prije. Ja zadovoljan.
Hm, JB. Osjeti li se Project Butter, odnosno radi li on uopće na ovom GPU-u? I vidim ne radio FM radio, bez toga mogu, ali bluetooth? Valjda će dečko nastaviti s razvojem.
evo stavija sam i ja ovaj rom Aurora-Borealis-RLS1
samo da neko stavi hrvatski jezik na njega
evo stavija sam i ja ovaj rom Aurora-Borealis-RLS1
I kakvo je tvoje iskustvo? Jesi li zadovoljan i koliko, što ti se dopalo najviše?