Zdravlje baterije brzo opada

poruka: 9
|
čitano: 3.941
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
Pozdrav, prije nekih 11 mjeseci sam kupio Mi 10T sa baterijom 5000mAh i 33W punjenjem. Nakon 11 mjeseci koristenja (prosjecno), zdravlje baterije po nekim aplikacijama je samo 85%, a vidim da neki ljudi u godinu dana izgube samo npr. 3-4%. Punim bateriju do max nekih 90%, rijetko do punih 100 i praznim do 20 otpr. Koristim trenutno aplikaciju AIDA64 za provjeru, pa se nadam da je ipak neka greska i da nisam stvarno izgubio 15% kapaciteta. Ima li tko neki savjet za cuvanje baterije, a osim toga zanima me pokriva li moja garancija na uredaj zamjenu baterije ako je u pitanju ova nenormalno brza degradacija?
jk
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2021 9:55 (jaxy1108).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Zdravlje baterije brzo opada
Koja ti je to aplikacija, može link. Jesi probao sa app accubattery.
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
8 godina
Prikaz kapaciteta i preostalog "zdravlja" baterije je samo procjena, ništa drugo. I meni na X3 pokazuje 87% pa baterija traje kao i prvog dana, ako ne i dulje.
6 godina
jaxy1108 kaže...
Pozdrav, prije nekih 11 mjeseci sam kupio Mi 10T sa baterijom 5000mAh i 33W punjenjem. Nakon 11 mjeseci koristenja (prosjecno), zdravlje baterije po nekim aplikacijama je samo 85%, a vidim da neki ljudi u godinu dana izgube samo npr. 3-4%. Punim bateriju do max nekih 90%, rijetko do punih 100 i praznim do 20 otpr. Koristim trenutno aplikaciju ARM64 za provjeru, pa se nadam da je ipak neka greska i da nisam stvarno izgubio 15% kapaciteta. Ima li tko neki savjet za cuvanje baterije, a osim toga zanima me pokriva li moja garancija na uredaj zamjenu baterije ako je u pitanju ova nenormalno brza degradacija?

Puni je i prazni kako ti pase i nemoj se zamarati time. 

15 godina

Meni se baterija na MI10T Pro trosi puno brzo nego prije u zadnjih mjesec dva, mobitel kupljen isto prije 11 mjeseci

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
http://www.aida64.com/goto/?p=droidapp mislim da je dobar link, to je ta aplikacija, maloprije sam probao sa AccuBattery i isto ispada oko 85% kapaciteta
jk
17 godina
neaktivan
Nekako mi se čini da je to puno baterija degradirala, za samo 11 mjeseci.
Accubattery i njje nešto točan, na svim uređajima, tako da i njega treba ne uzeti u obzir baš skroz.
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2021 23:23 (sage).

0 0 hvala 0
6 godina
Zna li tko, u slucaju da su ove aplikacije u pravu, imam li pravo na zamjenu baterije pod garancijom?
jk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-ne, jer nema kvara, uređaj radi.. tj morao bi nekako dokazati da imaš problem, kvar.. tj da ti sad baterija crkne tad bi možda imao pokriveno jamstvom jer baterije su često izuzete kao potrošni materijal. Pročitaj jamstvo, pitaj ovlašteni servis, ne nagađaj ako ti je to važno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice