Evo kao sto naslov kaze,dobio sam priliku zamjeniti se c905 za x1.. ;)
Uz moju doplatu od 35KM(malo manje od 200kn)...
Sta vi mislite? Mobitel je ocuvan,sve je ok...
Evo kao sto naslov kaze,dobio sam priliku zamjeniti se c905 za x1.. ;)
Uz moju doplatu od 35KM(malo manje od 200kn)...
Sta vi mislite? Mobitel je ocuvan,sve je ok...
Ja baš i ne bih mijenjao..
Ipak sa 8 mp na 3,2...
Ozbiljno:
Šta ti je najvažnije na mobitelu?
Ni ja ne znam sta da radim. Meni kamera i nije toliko vazna,to mi nije problem :)
Ali ne znam kakav je WM? To me brine.
nebi ga mjenjo za X1 nikako...po meni je C905 puno bolji telefon..da je X10 u pitanju, onda bih uzeo bez razmisljanja...
Pitaj tog lika ako smiješ prvo isprobat i je li nadogradio na najnoviju verziju WM-a..
nebi ga mjenjo za X1 nikako...po meni je C905 puno bolji telefon..da je X10 u pitanju, onda bih uzeo bez razmisljanja...
Kao da ja ne bih uzeo X10 da mogu :)
Ali ko ce mijenjati x10 za c905 .....
ja bi ostavio
SE C905
Pitaj tog lika ako smiješ prvo isprobat i je li nadogradio na najnoviju verziju WM-a..
pa ne bih kupovao dok ne isprobam :)
a za najnoviju verziju ne znam,mislim da nije :P
pa ne bih kupovao dok ne isprobam :)
a za najnoviju verziju ne znam,mislim da nije :P
Ako ti ne treba kamera i ako WM ne zeza onda uzmi, ali da tebi lik plati min 200 kn...
Odlucio sam,nista od zamjene. U pravu ste ne isplati mi se davati,da su obadva nova ja bih pristao. Ovako je ne mogu znati koliko je njegov ocuvan,dal je imao kvarove i sl.
Nema druge nego šparati pa uzeti pošteni smartphone Nikad nisam bio ljubitelj kupnje/zamjene polovnih, jer obično taj drugi ima mob koji je kao da je sa njim u ratu bio, a moj skroz očuvan sa jednom ili 2 crtice na sebi...Najbolje neko prodati za čisti keš i onda nadoplatiti i uzeti novi u dućanu i biti miran
Nema druge nego šparati pa uzeti pošteni smartphone Nikad nisam bio ljubitelj kupnje/zamjene polovnih, jer obično taj drugi ima mob koji je kao da je sa njim u ratu bio, a moj skroz očuvan sa jednom ili 2 crtice na sebi...Najbolje neko prodati za čisti keš i onda nadoplatiti i uzeti novi u dućanu i biti miran
U potpunosti se slazem. Ja uvijek kupim novi mobitel i nakon godine opet je ocuvan i kao nov,a sta ja znam sta on meni moze dati.