WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.032.553
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

1 2 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito

Hahahaha dobar vic ;)

I 1% bi bilo cudo....

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Braćo...trenutno nas je aktivnih na Win 10 mobile cca 7 milijuna. 

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/21953_Installed_base_how_many_phones.php

Ne može stvar bit odbačena od tvorca i nekorištena od publike, kolko je ja mogu koristit...do zadnij 5 korisnika.  Onda ćemo podignut šator i opasat se plinskim bocama.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Tekst je iz 2013. Tad je to delovalo realno, možda i skromno.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
9 godina
neaktivan
Moje misljenje je da u buducnosti ako zazivi punokrvni windows na mobu,za to bi trebalo imati ekrane od najmanje 6 incha da bi w10mobile mogao nestati kroz 2-3 god.ako se to desi,jbg,preci cemo na te velike mobitele,ali ovi cajna boysi ce tek tad biti nesretni

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
uragan kaže...
Moje misljenje je da u buducnosti ako zazivi punokrvni windows na mobu,za to bi trebalo imati ekrane od najmanje 6 incha da bi w10mobile mogao nestati kroz 2-3 god.ako se to desi,jbg,preci cemo na te velike mobitele,ali ovi cajna boysi ce tek tad biti nesretni

Čajna bojsi ;) Kaye neko ko se raspituje za no name telefon koji se prodaje na alixpresu ;) Jel ti? Ja sam svoj kupio u Sarajevu a ti se raspitujes za no name funker koji se prodaje na alixpresu i sl čajna sajtovima ;)

Hhahhahahahaha koji si ti lik ;)

9 godina
neaktivan
Ha ha,u svojoj zaslijepljenosti nisi ni skuzio da je to bila provokacija

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torent kaže...
uragan kaže...

Čajna bojsi ;) Kaye neko ko se raspituje za no name telefon koji se prodaje na alixpresu ;) Jel ti? Ja sam svoj kupio u Sarajevu a ti se raspitujes za no name funker koji se prodaje na alixpresu i sl čajna sajtovima ;)

Hhahhahahahaha koji si ti lik ;)

a ja cilo vrime gledam, koji kurac funker, šta je to, mislia neka aplikacija ili nešto kad ono, hahahahaha

vidim novi global player ulazi na tržište u velikom stilu FUNKER R R R R

šalu na stranu

da li microsoft izbacuje surface phone ili je odustao i od toga, stvarno pitam

iPhone is a smartphone for dumb people
10 godina
odjavljen

Kao i sve od MS-a ;) Bice samo sto nije ali nista zvanicno ;) Sve na w10m je samo sto nije....

17 godina
neaktivan
uragan kaže...
Ha ha,u svojoj zaslijepljenosti nisi ni skuzio da je to bila provokacija

provokacija ili ne, to je nažalost surova istina, ajde evo ja sad u slijedećih pol godine želim kupot mobitel, šta da uzmem, tj koji izbor imam a da je na wp platformi

9 godina
neaktivan
Ne znam sta vas to muci,lumie su jos uvijek dobre i za pristojnu cijenu,funker je bila sala za vas cajna boyse,inace moram priznati da ste vesela ekipa i da volim razmjenjivati misljenja sa vama,cajna boysima

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Karlanal,Funker

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uragan kaže...
Karlanal,Funker

17 godina
neaktivan
karlanal kaže...
uragan kaže...
Karlanal,Funker

funker ili kako ga  u insiderskim krugovima zovu "novi apple"

9 godina
neaktivan
He he,nema veze,navijamo za ping pong,huaweii i xiaomi

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

S ozirom da su ova dva zadnja u top pet u 2016 a lumie se niko i ne sjeca ne moras navijati ;) Obicno se navija za gubitnike ;)

17 godina
neaktivan
uragan kaže...
He he,nema veze,navijamo za ping pong,huaweii i xiaomi

zajeba bi se, ne mogu govorit za xiaomi ali ženin p9 ima za klasu bolju izradu od 950ke ili 950xl a uz to ima i odličnu kameru koja je  uz bok s7ici, 6p ili htc10

9 godina
neaktivan
Sad jedno ozbiljno pitanje,kad metnes vremensku prognozu na ping pongu,huaweiu ili xiaomiu jel ti pokaze prognozu u Pekingu ili

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uragan kaže...
Sad jedno ozbiljno pitanje,kad metnes vremensku prognozu na ping pongu,huaweiu ili xiaomiu jel ti pokaze prognozu u Pekingu ili

zamisli, ne, pokaže ti prognozu mjesta di se ternutačno nalaziš ito sve bez da moraš isključit 4g da bi tradilo kako treba, a kad razmisliš i logično, šta će ti 4g, zastarjela mreža

9 godina
neaktivan
Ne kuzim to sa 4g,meni je bolja nego 3g

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
uragan kaže...

karlanal kaže...
uragan kaže...

zamisli, ne, pokaže ti prognozu mjesta di se ternutačno nalaziš ito sve bez da moraš isključit 4g da bi tradilo kako treba, a kad razmisliš i logično, šta će ti 4g, zastarjela mreža

Dopuna pokaze ti kako ti podesis. Uvijek isto mjesto ili mjesta ili trenutnu lokaciju ;) A glupog li pitanja ....

9 godina
neaktivan
Haha,a kazem vesela ekipa cajna boysa

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uragan kaže...

ali vam ne rade sve aplikacija sa 4g 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2017 22:16 (karlanal).
17 godina
neaktivan
karlanal kaže...
uragan kaže...

10 godina
odjavljen
karlanal kaže...
uragan kaže...

Kako misli bolja? Bolej vrijeme ako gleda prognozu na 4g? Nisam to znao. To dodje kao insajder ili regulrni update na windowsima? ;)

16 godina
karlanal kaže...

provokacija ili ne, to je nažalost surova istina, ajde evo ja sad u slijedećih pol godine želim kupot mobitel, šta da uzmem, tj koji izbor imam a da je na wp platformi

HP Elite X3

Lumia 950 i Alcatel isto mogu poslužiti još 2 - 3 godine. Nadam se da ti nije ponižavajuće koristiti ove telefone u društvu sa najnovijim Iphonima i Galaxijama koji su duplo skuplji.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
17 godina
neaktivan
uss kaže...
karlanal kaže...

HP Elite X3

Lumia 950 i Alcatel isto mogu poslužiti još 2 - 3 godine. Nadam se da ti nije ponižavajuće koristiti ove telefone u društvu sa najnovijim Iphonima i Galaxijama koji su duplo skuplji.

služi mene još i moj htc diamond, i  nedaj bože da me vidiš da koristim iphone ili samsung, da li postoji nešto novo da izlazi ili je to to

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2017 22:43 (karlanal).
17 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Isuse vidim da se u 2017 g. još uvjek koriste Windows mobiteli, pa njihovi pandani po funkcionalnosti - Nokie 3310 su odavno umirovljene....

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
1 8 hvala 0
15 godina
Evo jos jednog pacijenta. Je je, u pravu si! Samo tako nastavi dalje... 😁

3 0 hvala 0
17 godina
davor333 kaže...
Evo jos jednog pacijenta. Je je, u pravu si! Samo tako nastavi dalje... 😁

Upravo. Pandani po inteligenciji raznih "uletaca" na ovaj forum su vec odavno iza brave i sa zakopcanom kosuljom na ledjima... :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice