- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hahahaha dobar vic ;)
I 1% bi bilo cudo....
Braćo...trenutno nas je aktivnih na Win 10 mobile cca 7 milijuna.
http://allaboutwindowsphone.com/features/item/21953_Installed_base_how_many_phones.php
Ne može stvar bit odbačena od tvorca i nekorištena od publike, kolko je ja mogu koristit...do zadnij 5 korisnika. Onda ćemo podignut šator i opasat se plinskim bocama.
Tekst je iz 2013. Tad je to delovalo realno, možda i skromno.
Čajna bojsi ;) Kaye neko ko se raspituje za no name telefon koji se prodaje na alixpresu ;) Jel ti? Ja sam svoj kupio u Sarajevu a ti se raspitujes za no name funker koji se prodaje na alixpresu i sl čajna sajtovima ;)
Hhahhahahahaha koji si ti lik ;)
Čajna bojsi ;) Kaye neko ko se raspituje za no name telefon koji se prodaje na alixpresu ;) Jel ti? Ja sam svoj kupio u Sarajevu a ti se raspitujes za no name funker koji se prodaje na alixpresu i sl čajna sajtovima ;)
Hhahhahahahaha koji si ti lik ;)
a ja cilo vrime gledam, koji kurac funker, šta je to, mislia neka aplikacija ili nešto kad ono, hahahahaha
vidim novi global player ulazi na tržište u velikom stilu FUNKER R R R R
šalu na stranu
da li microsoft izbacuje surface phone ili je odustao i od toga, stvarno pitam
Kao i sve od MS-a ;) Bice samo sto nije ali nista zvanicno ;) Sve na w10m je samo sto nije....
provokacija ili ne, to je nažalost surova istina, ajde evo ja sad u slijedećih pol godine želim kupot mobitel, šta da uzmem, tj koji izbor imam a da je na wp platformi

funker ili kako ga u insiderskim krugovima zovu "novi apple"
S ozirom da su ova dva zadnja u top pet u 2016 a lumie se niko i ne sjeca ne moras navijati ;) Obicno se navija za gubitnike ;)
zajeba bi se, ne mogu govorit za xiaomi ali ženin p9 ima za klasu bolju izradu od 950ke ili 950xl a uz to ima i odličnu kameru koja je uz bok s7ici, 6p ili htc10
zamisli, ne, pokaže ti prognozu mjesta di se ternutačno nalaziš ito sve bez da moraš isključit 4g da bi tradilo kako treba, a kad razmisliš i logično, šta će ti 4g, zastarjela mreža
zamisli, ne, pokaže ti prognozu mjesta di se ternutačno nalaziš ito sve bez da moraš isključit 4g da bi tradilo kako treba, a kad razmisliš i logično, šta će ti 4g, zastarjela mreža
Dopuna pokaze ti kako ti podesis. Uvijek isto mjesto ili mjesta ili trenutnu lokaciju ;) A glupog li pitanja ....
ali vam ne rade sve aplikacija sa 4g 
Kako misli bolja? Bolej vrijeme ako gleda prognozu na 4g? Nisam to znao. To dodje kao insajder ili regulrni update na windowsima? ;)
provokacija ili ne, to je nažalost surova istina, ajde evo ja sad u slijedećih pol godine želim kupot mobitel, šta da uzmem, tj koji izbor imam a da je na wp platformi
HP Elite X3
Lumia 950 i Alcatel isto mogu poslužiti još 2 - 3 godine. Nadam se da ti nije ponižavajuće koristiti ove telefone u društvu sa najnovijim Iphonima i Galaxijama koji su duplo skuplji.
HP Elite X3
Lumia 950 i Alcatel isto mogu poslužiti još 2 - 3 godine. Nadam se da ti nije ponižavajuće koristiti ove telefone u društvu sa najnovijim Iphonima i Galaxijama koji su duplo skuplji.
služi mene još i moj htc diamond, i nedaj bože da me vidiš da koristim iphone ili samsung, da li postoji nešto novo da izlazi ili je to to
Isuse vidim da se u 2017 g. još uvjek koriste Windows mobiteli, pa njihovi pandani po funkcionalnosti - Nokie 3310 su odavno umirovljene....
Upravo. Pandani po inteligenciji raznih "uletaca" na ovaj forum su vec odavno iza brave i sa zakopcanom kosuljom na ledjima... :)