WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.042.753
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
apoteka kaže...
Nakon par mjeseci win10 na lumiji 930 rado bi se vratio na w8.1, previse bugova... Od danas ne mogu ni backspace koristit u outlooku, kamera vise ne radi nego radi, svako malo loading i resuming...
Uglavnom mogu probat hard reset al cini mi se da pomoc.
Kako vratit na 8.1 i ima li kakvih nuspojava, rizika?

Meni isto uzasno radi na lumiji 930. Hard reset ti nece pomoc, probao sam vec...

12 godina

potpis na L930, nakon 3 hard reseta i dalje serucka, pogotovo aplikacija vrijeme, nju nikako ne mogu otvorit da se ne srusi, da ne pricam od resetiranju moba usred vaznih poziva itd.

Rekao sam da cu pricekat jos iduci build, ako to ne isprave vracam se na 8.1

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Predložio sam MSu da fajlove i foldere možemo zakačiti na Start ekran, idite u Aplikacije->File Explorer i upvotajte to.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
jaZey kaže...

potpis na L930, nakon 3 hard reseta i dalje serucka, pogotovo aplikacija vrijeme, nju nikako ne mogu otvorit da se ne srusi, da ne pricam od resetiranju moba usred vaznih poziva itd.

Rekao sam da cu pricekat jos iduci build, ako to ne isprave vracam se na 8.1

Šta vam je nemoj to iznosit ovako javno, @torrente će vas našamarat i prozvat njubarama jer nije do Windowsa nego do vas

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
18 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Osim sto mi se Edge svaki 3. put u prosjeku srusi dok ga otvorim, meni Win10 radi sasvim dobro na L930.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win10 je sluzbeni, nikakvi insideri. Lista bugova je sve veca i veca. Najvise me smetala kamera i sad novo da ne mogu brisat tekst u mailu. Zna li se kad ce iduci veci update?
...i tako dalje
13 godina
neaktivan
Redstone je idući.. Najavljen za 6. ili 7.mj. E sad, kada će zaista.. Haha
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
NeoOS kaže...
Redstone je idući.. Najavljen za 6. ili 7.mj. E sad, kada će zaista.. Haha

Redstone ili anniversary update za PC će ići 29.7. jer je to godišnjica .. najvjerojatnije će i mobile ići tada...

11 godina
neaktivan
apoteka kaže...
 i sad novo da ne mogu brisat tekst u mailu. 

ja nemam problema sa time

16 godina

Starije Lumije rade lošije nego nove 550/650/950 sa WM10.

16 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Molio bi savjet/pomoć.

Napravio sam upgrade preko Upgrade Advisora na 10. Nakon toga sam vratio 8.1

Prije mi je Deezer bio na SD card, a sad je na mobitelu.

Kad probam prebaciti Deezer na SD card dobijem poruku "This SD card has apps from another phone installed on it. To move apps to SD card, the other phone's apps must fist be deleted Do you want to delete the other phone's apps from the card?"

Ne kužim, kakav drugi phone i želi li obrisati sve aplikacije ili samo tu koju pokušavam prebaciti na SD card.

Ili da možda obrišem Deezer i ponovo ga instaliram na SD card?

BTW, nemam nikakvih appova na SD card. Samo slike i snimke.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2016 16:09 (CroDexter).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
CroDexter kaže...

Molio bi savjet/pomoć.

Napravio sam upgrade preko Upgrade Advisora na 10. Nakon toga sam vratio 8.1

Prije mi je Deezer bio na SD card, a sad je na mobitelu.

Kad probam prebaciti Deezer na SD card dobijem poruku "This SD card has apps from another phone installed on it. To move apps to SD card, the other phone's apps must fist be deleted Do you want to delete the other phone's apps from the card?"

Ne kužim, kakav drugi phone i želi li obrisati sve aplikacije ili samo tu koju pokušavam prebaciti na SD card.

Ili da možda obrišem Deezer i ponovo ga instaliram na SD card?

BTW, nemam nikakvih appova na SD card. Samo slike i snimke.

Hvala

brišeš staru aplikaciju da instalira ponovno.. svakim promjenom SD kartice ili hard resetom/fleširanjem softvera sve aplikacije na sd kartici se gube.... ostanu stari podaci zato on pokaže tu poruku....

11 godina
neaktivan
Memphis kaže...

pa vjeruj mi da mnogi misle suprotno, pa i ja :D 

16 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Najbolje rade uređaji na wp7

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Biti ili ne biti?
Vratiti na 8-icu ili ostati na 10-ci?

L.P

0 0 hvala 0
16 godina
xXTheLuka1998xX kaže...

Biti ili ne biti?

Ostat na 10, hard resetati mobitel kada ga nadogradiš na zadnju stabilnu verziju i ponovno ručno instalirati sve aplikacije i mob radi jednako kao na 8.1 samo sa dosta više mogućnosti.

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
protjeran
sirka666 kaže...
xXTheLuka1998xX kaže...

Biti ili ne biti?

Ostat na 10, hard resetati mobitel kada ga nadogradiš na zadnju stabilnu verziju i ponovno ručno instalirati sve aplikacije i mob radi jednako kao na 8.1 samo sa dosta više mogućnosti.

Meni je bolje imati manje mogućnosti ali i manje problema. Ja sam na 830 vratio 8.1 i to je to do sljedećeg većeg update-a.

Nisam zahtjevan korisnik. Možda ovisi što se sve koristi na mobitelu.

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li tko dobar prijedlog za neku kvalitetnu aplikaciju za praćenje vremenske prognoze, a po mogućnosti da ne uzima podatke od Foreca weather? Ja sam ih probao mnogo al nikako da pronađem neku koja mi se sviđa, tj. daje bar približno točne podatke. Meni osobno najdraža je Microsoft Vrijeme koja mi se vizualno najviše sviđa al prognoza joj je katastrofa. Vani dere pljusak 2 sata, u mene piše oblačno. Pljusak stane, sija sunce pola sata, u mene piše kiša... i slične provale .

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Skini Frost (vuče sa yr.no, jedna od najtočnijih)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
dadn kaže...
Memphis kaže...

pa vjeruj mi da mnogi misle suprotno, pa i ja :D 

Vjeruj ti meni ... imam doma garnituru Lumija .... novije daleko bolje rade sa WM10.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Forecast isto vuče yr.no. 

U stvari biraš koji ćeš servis...

Baš je precizna prognoza.  Također na pc-u lijepo izgleda.

..oko priče sa stabilnosti u prijašnjim postovima, jučer sam tek na 640 doživio konstantno rušenje PBZ aplikacije, koja "okida" na jednu radnju, a očito je slično kao kod kolege sa pričom oko maila i backspace tipkanja.  Kada otvorim stari nalog za plaćanje i u njemu vidim recimo 49,00kn..a sada moram platiti 55,00kn...čim stavim kursor iza 49 ili 49,00 kako bi pobrisao iznos, sruši se.  I  tako 10 puta...na kraju morao preko pc-a.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 12:36 (torrente).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Kao što od ranije znamo neki modeli Lumije su softverski ograničeni i ne mogu snimati video u HD rezoluciji. Ovo je tutorial kako ukloniti ograničenje bez velikih modifikacija sustava. Ja sam radio na modelu 535 DS.

Izašao je alat za izmjenu Registrija bez interop unlocka. Potrebno je uključiti developer mode i instalirati aplikaciju. Aplikacija se pokreće iz All Settings->Extrass->Interop Tools. Pokrenite Registry Browser i na putanji HKLM\Software\OEM\Nokia\Camera\RFC\Resolution nađite ključ VideoResolution i promijenite vrijednost iz 2 u 3. Otvorite kamera aplikaciju, prebacite na video i u opcijama imate ponuđenu HD i Full HD rezoluciju. Ne preporučujem FullHD jer može rušiti aplikaciju ali HD sasvim pristojno snima. Isto se može napraviti i za prednju kameru

samo u Registriju promijenite HKLM\Software\OEM\Nokia\Camera\FFC\Resolution ključ.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo koga zanima kako uraditi modifikacije pomoću Interop Tools . Radi se o Interop unlocking (slično kao Jailbreak).

.......
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Jel postoji mogućnost snimanja 1080p video u 60fps jer mi je čudno da nemam tu opciju, a mogu npr 4k u 30fps? Radi se o L930.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 14:45 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
torrente kaže...

..oko priče sa stabilnosti u prijašnjim postovima, jučer sam tek na 640 doživio konstantno rušenje PBZ aplikacije, koja "okida" na jednu radnju, a očito je slično kao kod kolege sa pričom oko maila i backspace tipkanja.  Kada otvorim stari nalog za plaćanje i u njemu vidim recimo 49,00kn..a sada moram platiti 55,00kn...čim stavim kursor iza 49 ili 49,00 kako bi pobrisao iznos, sruši se.  I  tako 10 puta...na kraju morao preko pc-a.

ja na 640 nikad (prije) nisam imao problema sa mPBZ aplikacijom... danas sam na 950XL koristio i skeniranje i plaćanje 3 računa prošlo bez problema kao i uvijek.

11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Evo koga zanima kako uraditi modifikacije pomoću Interop Tools . Radi se o Interop unlocking (slično kao Jailbreak).

NE RADI SE O INTEROP UNLOCKINGU... samo je takvo ime... radi se o običnom registry editoru koji ne treba interop unlock što ga donekle ograničava... neke stvari rade, a neke ne, naročito na nativnim W10M uređajima (550, 650, 950)

16 godina
dadn kaže...
torrente kaže...

ja na 640 nikad (prije) nisam imao problema sa mPBZ aplikacijom... danas sam na 950XL koristio i skeniranje i plaćanje 3 računa prošlo bez problema kao i uvijek.

Da, ima jedan bug na mpbz aplikaciji, upravo na tome unosu iznosa novca. Ne može se obrisati stari iznos, kod brisanja izbaci van iz aplikacije.

10 godina
neaktivan
zgodan prikaz statusa i budućnosti pojedinih modela Lumia

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/21421_FAQ_the_future_of_current_Wind.php

1 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

@dadn  mPBZ koristim od prve pojave aplikacije. Zbilja nikada nisam imao problem. Odlično radi. Ja se osobno svakog mjeseca naslikam oko 15 barkodova, kupim oko 7-8 bonova za mobitele, te u mjenjačnici desetine konverzija više valuta.  Ovo sam prvi puta doživio...hajde probaj..uzmi neki izvršeni nalog iz prošlog mjeseca, editiraj mu bilo što (prepraviš svrhu, nije travanj,već svibanj i sl), te recimo da dopunsko osiguranje više nije 70, već 89.  Rušit će se kad ideš brisat 70. (toga nije bilo na 8.1)

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 21:01 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice