WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.042.711
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

i onda još i vaša moramo trpit?

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
dadn kaže...

i onda još i vaša moramo trpit?

Nebrini od mene vise neces..lijep pozdrav...

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jebene krtice.

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 23:47 (Bilal).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

fizičke tipke... možda za 40 godina kad ću imat 80 :D 

btw. novi build 10586.242 je krenio

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...
Memphis kaže...
Nocio kaže...

Koliko god se pokušavaš izvući, samo se sve više i više potkopavaš. Frend mi ima G3, od njega žena ima S6 i nevjerojatno je koliko je android napredovao u smislu fluidnosti, tako da to što ti tvrdiš, a ne možeš potkrijepiti nikakvim činjenicama, ne pije vodu.

Što se tiče fluidnosti ... android je na začelju ... možda flagshipovi rade ok .. .ali sve ispod toga je teška trzavica ...

Android kao otvoren OS i čiji se source code može naći na internetu, ne laga jer to je čist OS iliti stock Android kao što se može naći na Nexus modelima, a također i Cyanogen mod. Brzina OS ovisi o softveru koji dođe predinstaliran od strane proizvođača, zatim softver od operatera pa i custom UI od proizvođača (Samsung ima TouchWiz, HTC ima SenseUI, LG ima Optimus UI, Xiaomi ima MiUI itd.), a i od samog hardvera. Sestra ima Redmi 2 i telefon leti sa 1GB RAM, ja imam isti telefon ali sa 2GB. Android je daleko napredovao i jako dobro radi na mome telefonu koji je duplo jači od sestrinog. Nego, sistem se može dodatno ubrzati omogućavanjem developerskog rada i podesiti animacije sa 1x default na 0.5 a može i off. Ne trolam nego samo da raščistimo sitnice da ne bude prepucavanja. 

Nemamo se kaj prepucavat imao sam priliku radit sa mid-range samsungom. Mislim telefon radi ko oni prvi touchevi kaj su štekali .... touch radi super ali svaki pokret softwarea šteka odnosno trza za Android koji je najrašireniji i najrazvijeni takvo što danas vidjet mi je iznenađenje. 

9 godina
neaktivan
To je valjda stručnije objašnjeno ono šta sam prije komentira. Kad se navikneš kako se u wp svemu direktno prilazi i kojom se brzinom otvara, svaki drugi os izgleda spor.

1 2 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Mobitel mi ne želi izbrisati slike s mobitela. Ono okinem 5 slika nečega i jednu sliku ostavim. Kad gledam na mobitelu u aplikaciji Fotografije onda imam samo tu jednu sliku, a kad priključim mobitel na komp onda su mi tamo svih 5 slika. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bruno03 kaže...

Mobitel mi ne želi izbrisati slike s mobitela. Ono okinem 5 slika nečega i jednu sliku ostavim. Kad gledam na mobitelu u aplikaciji Fotografije onda imam samo tu jednu sliku, a kad priključim mobitel na komp onda su mi tamo svih 5 slika. 

Mislim da moraš ući i u aplikaciju Kamera, pa kliknuti onaj mali krugić gdje možeš vidjeti spremeljene slike i izbrisati ih od tamo.

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dali će novi Messanger i Facebook doći i za mobitele ili samo za PC?

0 0 hvala 0
18 godina
Dex.pwn kaže...

Dali će novi Messanger i Facebook doći i za mobitele ili samo za PC?

Windowscentral

For fans of the Windows 10 Mobile OS, the other news is Microsoft is announcing that the new Facebook app will also be "coming soon" to phones too (and we assume they mean to include Messenger as well).

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

a gdje je ona "pretpostavka je majka svih zajeba"? :)

mkay?

0 0 hvala 0
18 godina
Hornet_93 kaže...

a gdje je ona "pretpostavka je majka svih zajeba"? :)

Ovo je ovaj put odrađeno "direktno u čelo" kao i sa Whatsappom...prvi ljudi MSa zovu prvog čovjeka WA i dogovaraju novo nakucavanje koda. Stvar se porodi i od tada radi bez greške.

Tako je i sad sve potegnuto pravo Cukenbergu u čelo i sve odrađeno.  Čak je i novi Viber u završnoj fazi kod beta testera...isto izvršen pritisak sa vrha.

Svi udarni appovi će bit tu...i bit će "njegovani" kao na drugim platformama.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
18 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

dajte mi recite da li je sad windows 10 sređen definitivno da bi se konačno prešlo na njega

evo meni na L640 LTE radi savršeno, ako izuzmem kaj mi stalno prikazuje da imam 1 poruku, bez obzira kaj sam ih sve otvoril...al to mogu preživjeti...

...prezadovoljan s OS-om i aplikacijama koje (stvarno) trebam...do sad bil na androidu...meni je win10 puno bolji za ono kaj meni treba na mobu...

to ne znači da uskraćujem prava androidašima i iOS ekipi da budu sretni sa svojim mobitelima...

...sto ljudi, sto ćudi...sto žena 200 problema...

...al lijepih...

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Fini članak koji opisuje rad aplikacija kada je u pitanju hibernacija, gašenje procesa, podizanje  i sl.

https://blogs.windows.com/buildingapps/2016/04/28/the-lifecycle-of-a-uwp-app/

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Instagram izašao iz bete i trebao bi sada imati sve mogućnosti kao i posljednja verzija na iPhoneu pošto je port sa iOS-a. Eto tko koristi može provjeriti je li tako.

Facebook i Messenger izašli za Windows 10 PC a za mobile i dalje "coming soon™"...

http://www.windowscentral.com/release-facebook-messenger-and-instagram?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=wp

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 9:43 (5220).

1 0 hvala 1
16 godina

nek izbace taj viber više ovaj je katastrofa

15 godina
Memphis kaže...

nek izbace taj viber više ovaj je katastrofa

Zašto? Meni i pozivi i poruke rade odlično.

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni unazad već nekoliko buildova Shazam ne radi. Pokrene se, i odmah se ugasi.

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja nemam problema na službenom .218 ali bi volio da se brže pokreće i da mogu postavit ili pinnat tile s kojim počne odmah snimati kao što je imao Soundhound.

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Moj je 14332.1001(zadnji s Fasta). Problem imam zadnjih pet-šest buildova od kojih su dva bila sa Slowa.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sa redstone se ne moraš čuditi ako imaš problem. On još nije potpuno spreman. Na 10596.242 shazam radi ok.
15 godina
Na 14332 buildu shazam radi savršeno, zapravo radi kako treba otkako sam na windowsu 10. Jesi li probao napraviti hard reset?
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

1 0 hvala 1
14 godina
Dex.pwn kaže...

Meni unazad već nekoliko buildova Shazam ne radi. Pokrene se, i odmah se ugasi.

kod mene radi, ali kad pritisnem listen, vrti do beskonačnosti i nikako da nađe pjesmu, nebitno jel ima buke ili ne...

mkay?
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kod mene radi idealno, nalazi sve pjesme....

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Kada snimam slike s interneta, postoji li opcija da se automatski spremaju u zadani folder, a ne svaki put da moram odabrat birat gdje cu ih snimit

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mislim da nema te opcije, još.

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Od danas messenger poceo zayebavat. Vise mi poruke ne dolaze kad mi je app otvorena nego moram resetovat app da bi vidio nove poruke i kad osoba procita poruku ne pokazuje njegov avatar pored poruke da je poruka vidjena... Reinstaliro sam messenger i isti k. Imal jos neko problema s istom stvari?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

meni je tako kad mi dolazi puno poruka u kratkom vremenu, inace je ok

mkay?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Frendu preporučio lumiu 550, kupio, ja isprobao a ono tako šteka, wtf, pa bilo koji android je kralj naspram ovakvog laga na win10, dafaq?

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice