WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.990
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
skank666 kaže...

Obratio curu na wp.. I to 640XL, e sad me zanima ima gdje kod nas kupiti one zadnje covere... Uzeo bih joj cyan plavu ali ne mogu to naći kod naših trgovaca

Poklopce baterije imaš u Zagrebu u njihovom servisu (u Mobisa) adresa ti je Heinzelova 96.

Ja sam tamo kupija za moju 535 i košta je smiješnih 33.75kn

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
nicky.sl kaže...
skank666 kaže...

Obratio curu na wp.. I to 640XL, e sad me zanima ima gdje kod nas kupiti one zadnje covere... Uzeo bih joj cyan plavu ali ne mogu to naći kod naših trgovaca

Poklopce baterije imaš u Zagrebu u njihovom servisu (u Mobisa) adresa ti je Heinzelova 96.

Bitno da sam ja starome za njegovu 535 naručio s eBay-a za "povoljnih" 60 kn. Gdje si bio do sada, a? Sad tek daješ taj info! Fuj te i špot bilo!

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja sam danas prvi put ponio svoju 930 bez zastite na posao i naravno da sam je uspio razbit. Nakon faila sa razbijenom 920

zelio bih 930 popravit u nekom sluzbenom servisu di mi nece skiniti jamstvo. Jel postoji ijedan sluzbeni osim Mobisa. Za 920 su mi trazili 1400 kn za zamjenu stakla ne zelim ni pomisljati koliko budu trazili za 930

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 16:19 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Nema za 640XL.

ceco22 kaže...

Ja sam danas prvi put ponio svoju 930 bez zastite na posao i naravno da sam je uspio razbit. Nakon faila sa razbijenom 920

zelio bih 930 popravit u nekom sluzbenom servisu di mi nece skiniti jamstvo. Jel postoji ijedan sluzbeni osim Mobisa. Za 920 su mi trazili 1400 kn za zamjenu stakla ne zelim ni pomisljati koliko budu trazili za 930

A i ti si neki srečković... Jedva je čekala da je skineš tako da može puknut...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
ceco22 kaže...

Nedavno sam imao istu situaciju, prvi put mi ispao i prvi put sve otišlo. Popravak u mobisu je 1625,40kn.

Ne bih ja plaćao inače toliko za popravak, ali hebiga, mobitel mi ima jos preko godinu i pol garancije.

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 18:12 (Nocio).
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li netko ovdje da je prešao sa androida na WP? Već dugo planiram zamijeniti svoj prastari ZTE nečim novijim, i Windows Phone mi se čini kao zanimljiva opcija. Planiram uzeti lumiu 640 dual sim. Kakvo je stanje sa aplikacijama, nisam neki zahtjevni korisnik(viber, whatsapp, youtube, browser). Postoji li dobar PDF reader, trenutno koristim RepliGo reader na androidu koji ima opcije za "reflow text" što je odlično za čitanje knjiga.

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
13 godina
Pisano vec X puta. Za nezahtjevnog korisnika wp je numero uno :) takoder u vezi l640 istestirano najbolja za taj novac
14 godina
neaktivan
Nocio kaže...
ceco22 kaže...

Nedavno sam imao istu situaciju, prvi put mi ispao i prvi put sve otišlo. Popravak u mobisu je 1625,40kn.

Ne bih ja plaćao inače toliko za popravak, ali hebiga, mobitel mi ima jos preko godinu i pol garancije.

Imam i ja 1 godinu i 7 mjeseci garanciju... ali mislim da nista od popravka.... za 250 kn vise kupim novu iz Njemacke... Zna li se kad bi mogla 940 ?

@skank 920 sam razbio po zimi kad sam je koristio u rukavicama pa mi je iskliznula

sa 930 sam razbio 3 zastitna kucista i bas sam ovaj tjedan trebao uzet novi, ali ga nije docekala...

17 godina
A za zahtjevnog korisnika? Ma da, opet imam sve sta mi treba na wp. Bezvezne price....
PSN - Muskarcina77
14 godina
odjavljen
A koliki specijalac moraš biti da razbiješ telefon iz prve.. Moj Ativ ispo već tri puta i čitav je dan danas
17 godina
Jel tko koristi Excel na win phoneu?
Jel ga moram kupiti ili placati pretplatu da bi ga koristio?
Hvala
14 godina
neaktivan
crozoki kaže...
Jel tko koristi Excel na win phoneu?
Jel ga moram kupiti ili placati pretplatu da bi ga koristio?
Hvala

Excel radi super.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
A koliki specijalac moraš biti da razbiješ telefon iz prve.. Moj Ativ ispo već tri puta i čitav je dan danas

Ne zovem se dzaba Srecko... A 930 je jako osjetljiv mobitel zbog materijala kucista...

14 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Dex.pwn kaže...

Ne zovem se dzaba Srecko... A 930 je jako osjetljiv mobitel zbog materijala kucista...

Koji materijal se koristi?

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Sutra izlazi Windows 10,nadam se da će sada Windows 10 za mobitele ubrzo :D

Lupio si TD ? Nadam se da nemaš 12 godina ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Silwncer kaže...

Sutra izlazi Windows 10,nadam se da će sada Windows 10 za mobitele ubrzo :D

Danas je krenio u opticaj preko win updatea :)

PSN - Muskarcina77
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Za mobitele ? Koji build ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Za kopmove, oni koji su si naručili
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav

Prekjučer sam probao skinuti viber na Lumiu 520 ali kako imam dva Microsoft accounta, utipkavao sam krivu lozinku. Međutim, probao sam i jučer, nije tražio lozinku, počeo je skidati, pisalo je "Preuzimanje" ali je to trajalo beskonačno i nije uspjelo.

Vidio sam da je taj viber cca 21 MB, pokušao sam ga skinuti preko vip operatora (nemam wi fi doma) i preko wi fi u gostima ali nije uspjelo.

Ako netko zna rješenje... Pomagajte.

Hvala.

EDIT: Riješio. Uspio ko od šale...

Nisam ja ništa prčko.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 13:51 (Spiridon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nadam se da će većina aplikacija za 10 imati Hamburger menu tj. da budu uredne (npr. Briefcase). Većina aplikacija su štala po tom pitanju (npr. XBOX Music).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
ceco22 kaže...
Dex.pwn kaže...

Koji materijal se koristi?

aluminij... koji puno vise osjetljiv od kucista 920... Prije pada dobio mi je ostecenja od obicnog kljuca sto je bio u dzepu.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Izašao je Windows 10 SDK :

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Beta SDK je dostupan neko vrijeme za VS2015.

Jel igdje objavljeno kad planiraju novi build za mobilne insidere? Nedavno sam nabavio Lumiu 640, stavio trenutni IP i sad čekam...

My name is Legion... For we are many!
12 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Beta SDK je dostupan neko vrijeme za VS2015.

Jel igdje objavljeno kad planiraju novi build za mobilne insidere? Nedavno sam nabavio Lumiu 640, stavio trenutni IP i sad čekam...

Kontaktirao sam Belfiore i nisam dobio odgovor. Evo sad instaliravam ovaj SDK. Zadnji build je 10166.

16 godina
odjavljen

A za što ti treba SDK?

12 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

A za što ti treba SDK?

Isprobavam. Ne da mi se stavljati Studio 2015.

16 godina
odjavljen

Pa u čemu ćeš isprobavati??

SDK je hrpa dllova/importa za neki IDE (tipa VS) kako bi mogao uključiti/koristiti komponente za razvoj.

Ti ćeš to u notepadu valjda?

12 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Pa u čemu ćeš isprobavati??

SDK je hrpa dllova/importa za neki IDE (tipa VS) kako bi mogao uključiti/koristiti komponente za razvoj.

Ti ćeš to u notepadu valjda?

Ima li VS taj SDK ?

16 godina
odjavljen

Da, ima. Ali, moraš kliknuti na prave stvari kod instalacije a ne ko zadnji put, napamet.

Taj SDK je zapravo dio Universal Appsa.

12 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Da, ima. Ali, moraš kliknuti na prave stvari kod instalacije a ne ko zadnji put, napamet.

Taj SDK je zapravo dio Universal Appsa.

Išao sam na Express ili kako već kod instalacije i nisam vidio nigdje taj SDK. Daću ti ss .

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice