Svejedno je, oboje su tipke na dodir, jedino Samsungove Omnie sa WP7 imaju pravu fizičku tipku.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav raja,
stari mi je danas dobio L630 i sve radi OK osim jedne stvari. Prije je sa svojom Nokiom(neka cigla) uspio povezat Bluetooth slušalicu koju vidite ispod no sada je na L630 ne može pronaći. Pokušao sam i ja s Ativom i opet ne pronalazi. Njegov Bluetooth smo testirali tako da je on mene pronašao, znaći radi. Hvala 
Naisao lutajuci po ZGu na jos jednu bolju ponudu!
Lumia 920 -> 799 kn!
- 10/10, sve mreze, garancija do 15.7.
lumia 925 -> 1099!
-10/10; .. nisam pitao za nju, al valjda je stanje kako i kod 920tke.
Obje su lumie bjele te se prodaju u jednom ducanu blizu mene:)
Ako netko pocasti cevapima, kazem gdje 
Lumia 920 -> 799 kn!
lumia 925 -> 1099!
Netribas ti reci gdje mi to ionako vec znamo 
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Da sam bar ja znao to prije nego sam iskesiro prije 2 mjeseca 1100 kn za moju 920tku 
Lumia 920 -> 799 kn!
lumia 925 -> 1099!
Ajde ne budi ona stvar i napiši di ima za uzeti te mobitele.
Ženi mi je riknija 8x i sad bi joj tija opet uzeti neki WP mobitel. Naviknula se i skroz joj sistem odgovara.
Ajmo pucajte što da joj uzmem.
Hvala.
PS. ako netko odo vas prodaje javite mi se u PM. thx
Da sam na tvom mjestu, uzeo bi joj Ativ S, mobitel je odličan, radi pefrektno ..... Imam ga ja al ne prodajem ga dok si već jednom ne kupim L1520
www.wpnovosti.com
Točno.
http://www.windowscentral.com/samsung-pushing-out-windows-phone-81-update-more-ativ-s-users
Sygic GPS Navigation - dostupna na wp-u. Bila mi je omiljena na androidu. Free je sa nekom in app kupnjom
Pozdrav svima!
Naime jutros sam na svojoj 625 lumii ušao na ažuriranje i izbaci mi "dostupno kritično ažuriranje 3mb pa sam prekinuo. Zanima me dali je to update za denim ili...
Pozdrav svima!
Naime jutros sam na svojoj 625 lumii ušao na ažuriranje i izbaci mi "dostupno kritično ažuriranje 3mb pa sam prekinuo. Zanima me dali je to update za denim ili...
Pa odi u settings-> system-> extras+info i vijdet ćeš da li je denim ..
Sygic GPS Navigation - dostupna na wp-u. Bila mi je omiljena na androidu. Free je sa nekom in app kupnjom
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/sygic-gps-navigation/640ad258-f322-465f-b46d-2a54d73c8591
Odlična navigacija, samo mi je minus što je mapa BIH loša totalno, meni samo pokaze livadu kad je ukljucim.
Još uvijek je cyan jer sam odustao od updatea kad mi je izbacilo ono "kritično" ažuriranje?
Uh, neće žena nego WP i izgleda da ću joj morati uzeti 930-tku.
Kakva je lumia 630?
Kakav je ekran?
I dali se isplati ići na lumiu 925? U t-mobila je za 175kn u L tarifi?
Moja sestra ima 630-ku i ima velikih problema sa telefonom, posebno sa ekranom koji kad se ugasi u toku razgovora nece da se upali pa ne možeš prekinuti razgovor. Morace ga nositi reklamirati pošto ga je digla na mreži.
Jeli kupovao netko 930-ku u vipa zadnjih mjeseci?
Jesu li rješili ono pregrijavanje i iskakanje ekrana?
Moja sestra ima 630-ku i ima velikih problema sa telefonom, posebno sa ekranom koji kad se ugasi u toku razgovora nece da se upali pa ne možeš prekinuti razgovor. Morace ga nositi reklamirati pošto ga je digla na mreži.
Ako ima kinesku foliju na ekranu onda to može biti problem. Imao na bivšem 8X takav problem. Folija prekrije senzor i onda se on blesira.
Jeli kupovao netko 930-ku u vipa zadnjih mjeseci?
Jesu li rješili ono pregrijavanje i iskakanje ekrana?
Kolega je kupio u vipu, ja sam uzeo na njuškalu od nekog koji je dobio u mobisu na reklamaciji.
Kad se mob puni i kad se nešto čačka, po fb npr., onda se ugrije na čošku kod tipke za kameru.
Također se ugrije i nakon 5 min igranja GTA San Andreas.
Ja imam l630 i telefon je odličan i nemam nikakvih problema 😊
Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Pozdrav raja,
stari mi je danas dobio L630 i sve radi OK osim jedne stvari. Prije je sa svojom Nokiom(neka cigla) uspio povezat Bluetooth slušalicu koju vidite ispod no sada je na L630 ne može pronaći. Pokušao sam i ja s Ativom i opet ne pronalazi. Njegov Bluetooth smo testirali tako da je on mene pronašao, znaći radi.
Hvala 
raja, itko?
Kolega je kupio u vipu, ja sam uzeo na njuškalu od nekog koji je dobio u mobisu na reklamaciji.
Kad se mob puni i kad se nešto čačka, po fb npr., onda se ugrije na čošku kod tipke za kameru.
Također se ugrije i nakon 5 min igranja GTA San Andreas.
To grijanje na ćošku, koliko je to intezivno?
San Andreas sigurno neće žena igrati, možda kćerka baci koje dječije igre.
Jubito, dali se grije kod gledanja videa na jubito-u?
Evo upravo instaliran DENIM na lumiji 625(t-com).
http://www.windowscentral.com/samsung-pushing-out-windows-phone-81-update-more-ativ-s-users
Jel ima ikakvih glasina o WPXu? I za Ativ S i za L1520? Planiram preći na L1520 a Ativ S dati sestri pa pitam
Vezano za lumiu 625, danas sam dobio nadogradnju na denim i ništa novo se nije promjenilo. Može li mi netko tko ima uređaj ove klase napisati što sam dobio na navedenom uređaju ovom nadogradnjom.
Hvala!
Kako za L920 još uvijek nema Denima ja sam si otišao kupiti jedan ...
Stvarno ne znam koliko još treba čekati. I da svi WP8 mobiteli dobiju W10 trebat će ga čekati do 2017. godine.
To grijanje na ćošku, koliko je to intezivno?
San Andreas sigurno neće žena igrati, možda kćerka baci koje dječije igre.
Jubito, dali se grije kod gledanja videa na jubito-u?
U prvom slučaju(fb, punjenje) nije toliko jako, ali kod gta je toliko veliko da moraš jednostavno drugačije uhvatit mob, na drugu stranu.
Jubito, gotovo ništa se ne grije.
Kako za L920 još uvijek nema Denima ja sam si otišao kupiti jedan ...
Stvarno ne znam koliko još treba čekati. I da svi WP8 mobiteli dobiju W10 trebat će ga čekati do 2017. godine.
Ja sam puno više bio nestrpljiv čekajući 8.1.. a sad mi nekako svejedno mob radi kako treba i nakon dugo vremena mislim da je dosegnuo neke osnovne standarde da bi sustigao konkurenciju. Pri tom misleći na OS.. mob kao uređaj malo tko se može uspređivati sa tom kvalitetom, ali je bolna istina da WP gubi korisnike na glupim potezima odnosno sitnicama ... pa čak možda i to predugo čekanje nekog update o kojem pričaju po 7 8 i više mjeseci unaprijed...