WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.747
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
MasterPeace kaže...
Dostupan je novi update OS-a za nas koji smo na PfD verziji... Kako se cini,od ovog updatea,najvise ce profitiran vlasnici HTC-a...

http://m.wpcentral.com/microsoft-rolling-out-preview-developers-update-windows-phone-811

Meni se upravo instalira na L920, čitam i ne vidim neke novosti, ali bitno je da se radi nešto :D

18 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
DommY kaže...
Genoxxx kaže...
DommY kaže...
Genoxxx kaže...

moze pomoc, imam kontakte na iCloudu i na gmail-u... postoji li mogucnost da ih stavim na wp?

Za icloud neznam, ali kada si postavis u postavkama gmail acc on sinkronizira sve kontakte..tako je bilo s prelaza android->wp kada sam to radio.

ako poslje maknem acc hoce ostat kontakti u mobitelu?

Neznam, nisam siguran, mislim da nece. zasto bi ga brisao?

mail na kojem su kontakti je pun spamma i neprocitanih mailova a i ne koristim ga tako da bi bio visak

exportiraj kontakte sa gmaila u datoteku, napravi čisti gmail račun i importiraj kontakte, pa onda taj čisti gmail dodaj u wp

https://support.google.com/mail/answer/24911?hl=hr

14 godina
WindowsPhone - Općenito

aktivirao PfD na Lumia 1020 i hajd da instaliram update, trenutno sam na ofisl cyan

medjutim zapelo na Cheking for updates i tu stoji tako, ne mice se, kako se rijesim ovog problema

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
12 godina
Indestructible kaže...

aktivirao PfD na Lumia 1020 i hajd da instaliram update, trenutno sam na ofisl cyan

medjutim zapelo na Cheking for updates i tu stoji tako, ne mice se, kako se rijesim ovog problema

Strpljen spasen. Meni zna po pet min tako stati
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
14 godina
WindowsPhone - Općenito

ali ne i po sat vremena

sta god pokusam nece pa nece

da se ja nisam dvoumio da ponovo se prešaltam na PfD pa hajd, al kad sam prelomio konacno da odradim taj update, i onda me zadesi sad ovo

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Stigo update na Htc 8X, sve super, leti itd ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

I za 8S također!! WP 8.1 Update 1

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Dodge_167 kaže...

dp ili regular?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Odlučio sam se za lumiu 920 ipak, ljepša mi je puno od 925 tako da je to najviše prevagnulo.

Sad još trebam vidjeti koju ću boju, mislim se između crne, bijele, žute i plave :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
Dodge_167 kaže...

dp ili regular?

dp. Zaboravih to napomenuti.

16 godina
EZY-E kaže...

Odlučio sam se za lumiu 920 ipak, ljepša mi je puno od 925 tako da je to najviše prevagnulo.

Sad još trebam vidjeti koju ću boju, mislim se između crne, bijele, žute i plave :)

Eto kad već nisi nabrojao, onda crvena :D

16 godina
protjeran
Franjo15 kaže...
EZY-E kaže...

Eto kad već nisi nabrojao, onda crvena :D

Uf ne, nisam baš tolko lud za crvenom :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
13 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
nixass kaže...
Dodge_167 kaže...

dp ili regular?

A jel zna netko, jel ima nade za regularni Update 1?

- HTC 8S -
18 godina
NeoOS kaže...
Dodge_167 kaže...
nixass kaže...
Dodge_167 kaže...

dp ili regular?

A jel zna netko, jel ima nade za regularni Update 1?

ima li nade i za regularni 8.1? :)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
Naravno da ima. Svi će WPovi doći na 8.1 i više. Samo ide "malo" sporo kod nekih.
16 godina
nixass kaže...

Cura mi ima 8S na 8.1, nije developer, otključan mobitel, ali još nema Cortanu, HTC ne isporučuje mobitele u EU sa američkim engleskim nego samo britanskim pa ni onaj način sa mijenjanjem regije ne pomaže ništa.

Doduše, bila je na DP ali je hard resetala mobitel pa je ostao samo službeni 8.1, bez developer aplikacije.

Swedish latin super funk.
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Uglavnom, evo i mene da se pohvalim.. onaj osjećaj kad imaš ispit bitan za upis u 2. akad. godinu ali on postaje nebitan istog trenutka kad je stigao poštar na vrata s Lumiom 925. Iako je glasanje prevagnulo za 735icu i sve osobe koje sam pitao žive i nežive su rekle da uzmem ovaj noviji model, no, ova me osvojila još odavno. Da ne duljim, naručen u nedjelju (htio sam bijelu ali rekao je da bih to morao čekati još tjedan dana, pa sam se odlučio za crnu i mogu reći da mi je ovo možda još i ljepše) u Tia Mobiteli (želja98), stigao u utorak na vrata no mene nije bilo doma  da bih ga danas otkupio u poslovnici cityexa. Odakle krenuti? Well, trenutno je na punjaču. Budući da sam se zaljubio u taj model, morat ću pričekati neko vrijeme da mi razum bude u stanju donositi objektivne dojmove. {#} Zasad i s windows osmicom izgleda tako sexy. #Brainstopit! Puni se pa ćemo ga odmah bocnuti na najnoviji update. Zasad već vidim nježna milovanja s obje strane hahaha ugl. ako nekog nešt zanima, slobodno pitajte.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Arsen_Lupiga kaže...

Uglavnom, evo i mene da se pohvalim.. onaj osjećaj kad imaš ispit bitan za upis u 2. akad. godinu ali on postaje nebitan istog trenutka kad je stigao poštar na vrata s Lumiom 925. Iako je glasanje prevagnulo za 735icu i sve osobe koje sam pitao žive i nežive su rekle da uzmem ovaj noviji model, no, ova me osvojila još odavno. Da ne duljim, naručen u nedjelju (htio sam bijelu ali rekao je da bih to morao čekati još tjedan dana, pa sam se odlučio za crnu i mogu reći da mi je ovo možda još i ljepše) u Tia Mobiteli (želja98), stigao u utorak na vrata no mene nije bilo doma  da bih ga danas otkupio u poslovnici cityexa. Odakle krenuti? Well, trenutno je na punjaču. Budući da sam se zaljubio u taj model, morat ću pričekati neko vrijeme da mi razum bude u stanju donositi objektivne dojmove. {#} Zasad i s windows osmicom izgleda tako sexy. #Brainstopit! Puni se pa ćemo ga odmah bocnuti na najnoviji update. Zasad već vidim nježna milovanja s obje strane hahaha ugl. ako nekog nešt zanima, slobodno pitajte.

Zašto ne 920? :)

14 godina
neaktivan
Ja jucer produzio ugovor i uzeo Lumiu 630 , cini mi se kao ekstra telefon i bas dobro figura. hoce li netko kupit za 900 kn ili 230 KM?. Prodajem jer mi je visak imam l920 i huawei ascend p6
vlastoručni potpis
18 godina
Arsen_Lupiga kaže...

Ostavicemo te nasamo s njom. :)

16 godina
Arsen_Lupiga kaže...

koliko si ga platio?
Jer gledam na stranici, i reko nisi valjda dao toliko koliko piše na toj stranici cijena? 

15 godina

Ako misliš na 3k+ novaca hahaha, onda nisam. I ja sam se danas izbezumio! Platio sam 2199 (i to mi je puno, ali sam nagovorio svoje da na firmu to uzmemo). Iako sam se zamislio kad sam našao na njuškalu oglas opet od tog zelja98 i prodaje istu, istu, literally za 1899 s garancijom i svime. Pa sam se malo grizao al' bolje je možda ovako :D Btw, ne znam kako ću se rastati od ovog mobitela za nekoliko godina. Najviše me se dopao taj AMOLED zaslon. Ipak u to buljimo pa ono. Čak mi je sad evo mrsko pisat s laptopa haahhaa. Da ne duljim...javit ću se s detaljima ovih dana, možda čak i do kraja tjedna. Naime, večeras bih se morao potruditi pa da sutra riješim taj jedan ispit za uvjet lol. Ne favoriziram alkohol al' si moram popit pivicu ak to sutra prođem xD {#}

15 godina

Da te ne lažem (pa i ostale), ne znam xD ovaj kak sam vidio tak mi se instant i svidio. Većinom zbog AMOLEDa pa i tanjeg profila. Znam samo da neću dugo mjenjat ovaj mobitel. :D

12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Dostupan je flipboard za sve korisnike WP8.1(WP8 nije podrzan)... Na zalost ponovno su zakinuti uredaji sa 512MB RAM-a(bar za sada)...

http://m.wpcentral.com/flipboard-windows-phone
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
nixass kaže...

Cura mi ima 8S na 8.1, nije developer, otključan mobitel, ali još nema Cortanu, HTC ne isporučuje mobitele u EU sa američkim engleskim nego samo britanskim pa ni onaj način sa mijenjanjem regije ne pomaže ništa.

Doduše, bila je na DP ali je hard resetala mobitel pa je ostao samo službeni 8.1, bez developer aplikacije.

Kolega, što to pišeš? Ovo nije moguće. Hard resetom mobitel, a pogotovo HTC ne gubi PfD update, a kamoli da dobije regularni 8.1. Kako ja nemam, ni itko drugi tko ima 8S, sluzbeni WP 8.1, samo ga tvoja cura ima??

- HTC 8S -
16 godina
NeoOS kaže...
sirka666 kaže...
nixass kaže...

Kolega, što to pišeš? Ovo nije moguće. Hard resetom mobitel, a pogotovo HTC ne gubi PfD update, a kamoli da dobije regularni 8.1. Kako ja nemam, ni itko drugi tko ima 8S, sluzbeni WP 8.1, samo ga tvoja cura ima??

Nemam sad kod sebe mobitel, možda je developer verzija ali nema developer aplikaciju, čak nije ni prijavljena sa MS accountom. Evo slika točne verzije.

14 godina
WindowsPhone - Općenito

pa ako si dobio PfD preko Developer aplikacije ostace opet Win8.1 PfD bez obzira na hard reset, jer samo gubis aplikaciju

inace, raja, dostupan Asphalt Overdrive, pa udrite, evo ja upravo skidam

0 0 hvala 1
16 godina
Indestructible kaže...

pa ako si dobio PfD preko Developer aplikacije ostace opet Win8.1 PfD bez obzira na hard reset, jer samo gubis aplikaciju

inace, raja, dostupan Asphalt Overdrive, pa udrite, evo ja upravo skidam

Bez obzira na MS račun? Po čemu onda da prepoznam da je PfD... nikako?

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Prepoznaš ga po tim brojevima ver. softvera. Vidio bi razliku u brojevima u slučaju da je dostupan službeni wp8.1 pa kad bi usporedio taj svoj screenshot i drugi (sluzbenog wp8.1)

- HTC 8S -

0 0 hvala 1
15 godina
Stigao službeni wp 8.1.1 za Lumiu 930.
Upravo sam dobio notifikaciju da je spreman za instalaciju. Live folderi su u ovom update-u. Mob je iz Vip-a ali je Mađarska verzija i nije izgleda Vip brand-iran.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice