WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.671
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ko probao igrati Terrariu na WP-u? 

EDIT: 

gledam sad ovu Lumia 830 u ED-u. Dodem pod dodatne funkcije u kojima pise ovo: 4.0 Bluetooth, Android operativni sustav, digitalni kompas, DLNA, Facebook, fotometar, giroskop, funkcija svijetiljka, sekundarna kamera, senzor za otkrivanje pokreta, ugrađen GPS. 

Reko WOT EX?!? Oni to prcaju ljude il kaj? :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 10:06 (Gam3r).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito
Isuse bože, kakve su to cijene za 830-tku,,, jesu oni normalni ili što?
Fuck me I am famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito

jesi imao purple hue? i ako da, jeli sada riješen?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Sta u extrema nece bit narancasta verzija lumie 830. 3200 nije ni malo za mobitel, iako je jeftini flagship.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

lol, pod karakteristike:

Dodatne funkcije 4.0 Bluetooth, Android operativni sustav, digitalni kompas, DLNA, Facebook, fotometar, giroskop, funkcija svijetiljka, sekundarna kamera, senzor za otkrivanje pokreta, ugrađen GPS

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ova 830 preskupa, malo su skrenuli ocito. Nije ni 1000kn jeftinija od 930..mah

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kad se gleda 735, isto u exdigital, ispadne skoro 1200 kn više za 0"3 veći ekran, 8gb veću internu memoriju, bolju stražnju kameru, lošiju prednju (ova nekom moža i nije bitna).

razlika je još u ekranu, 830 ima ips, 730 amoled.

proc, ram, gpu, reza, baterija i osve ostale điđe sve isto.

i tu je još izgled, meni na strani 830.

očekivao sam negdje 2700-2900 kn, al ako ovako ostanu cijene do kraja godine, uzimam 730/35, ovo je fakat puno.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 10:17 (stickman1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

jesi imao purple hue? i ako da, jeli sada riješen?

ako mene pitas, nisam imao.

14 godina
WindowsPhone - Općenito
Ja imam purple hue i nisam primijetio da je riješen.
Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Elles D. kaže...

Pa ovdje ne sprži - gubitniku se ništa ne dogodi, a pobjednik ode s više resursa i manje vojnika.

Hmm, to vec bolje zvuci. Preispitacu odluku. Pogotovo mi se dopada sto se moze igrati i na Win i na WP. :)

12 godina
WindowsPhone - Općenito

u tom extreme sranju, ništa ne kupovati, ako vam se nešto pokvari šalju u mađarsku da bi vratili nakon mj dana da bude ne popravljen ili polovično popravljen, uvjerljivo najlošiji dućan informatičkom opremom u povijesti

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

ko ima Luma 930 ima li dostupan Update 1

sad citam na WP Central

Lumia 930 14353 and 8.1.1 changes
  • Improved stability & performance.
  • Imaging enhancements.
  • Enriched display performance.
  • Cortana support added for UK and China.

Start screen folders, customizable snooze for alarm clock and other usability improvements

ovo je update za Cyan dakle nije Denim update

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Nemam dostupan nikakav update trenutno nažalost, ali ja sam na dp updateu već :)

Fuck me I am famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

jel moguce da ti backup nestane sa one drivea? spojio sam ga na nokia software recovery a prije toga napravio backup u postavkama mobitela na one drive i sad kad sam instalirao novi softwer ocu restorat i nema nicega, pise one drive slobodno 29,9 od 30 gb, a znam da je backup bio na one driveu jer sam provjerio i bio je tamo majku mu...necu valjda morat opet sve postavke namjestavat i aplikacija instaliravat posebno

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kako staviti default zvono alarma

uvijek mi je od tmobile-a (jer je bonbon sim)

i kako staviti svoj ringtone za poziv i poruku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
apoteka kaže...

kako staviti default zvono alarma

uvijek mi je od tmobile-a (jer je bonbon sim)

i kako staviti svoj ringtone za poziv i poruku?

kako promijeniti ringtone

kako dodati vlastiti ringtone

Aplikacija za kreiranje vlastitih ringtonova na mobitelu, a možeš koristiti i Zedge, pa naći i skinuti ringtone koji ti se svidi

16 godina
WindowsPhone - Općenito
Zna li tko da li je moguće prebaciti .xap file sa jednog uređaja na drugi?
Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
14 godina
guls kaže...
Nego, čini mi se da imam hardverski problem na wp.
Neki put, ne uvijek, kada mobitel leži na stolu ili bilo kojoj drugoj podlozi, a ja pokušam prstom opaliti po tileu s desne strane mobitela (svejedno gore, u sredini ili dole, samo da je na desnoj strani), touch ne reagira. Jednostavno kao da lupam prstom po cigli. I onda uzmem mobitel u ruku, opet pokušam opaliti prstom i tada prođe. Vratim ga na stol i sve šljaka. Do slijedećeg puta.
Glup problem, čak i ne smeta toliko, ali eto, postoji. Sad mene zanima jel to softverski problem koji je možda netko od vas iskusio, ili je problem vjerojatnije hardverske prirode. Jer u tom slučaju ga šaljem u Finsku i plaćam trošak slanja, a ne u Mobis.

Problem je riješen. Bio sam prisiljen maknuti svoju zaštitnu foliju i sad rabim uređaj bez folije, što i nije greda jer ima gorillu.

Ali ako se nekome javi takav simptom, moguće je da folija zeza.

Fuck me I am famous.
13 godina
neaktivan

Loša kvaliteta folije?

- HTC 8S -
16 godina
neaktivan
MasterPeace kaže...
Elles D. kaže...
MasterPeace kaže...

Jel još netko igra novi Age Of Empires za WP8? Jucer skinuo i poceo igrat(koliko se igrat moze),al igra svak malo izgubi konekciju, i naravno, srusi se... Zadnje vrijeme MS nije izbacio poštenu aplikaciju koja radi bez problema...

Meni bez ikakvih problema radi i na Wp8.1 i na W8.1. Ništa se ne ruši.

NHF,al pogledaj malo forum od Age of Empires... Samo jucer su dva puta rušili server službeno, i to su objavili, a kad sruse server,nitko ne moze igrat,pa ni ti.. Nije problem sama igra, vec server, koji je vec danima u banani, i svaki dan ga ruse po dva,tri puta...

Ja ga igram tri dana, igra je baš zarazna, prvi dan sam imao problema sa konekcijom, nije mi htio load-at do kraja i već predvečer je opet radilo, također jučer i danas radi bez problema. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 17:56 (1BIT).
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Da,od jucer i meni radi bez gubitka konekcije... Bit ce da su sredili server
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

jel moguce da ti backup nestane sa one drivea? spojio sam ga na nokia software recovery a prije toga napravio backup u postavkama mobitela na one drive i sad kad sam instalirao novi softwer ocu restorat i nema nicega, pise one drive slobodno 29,9 od 30 gb, a znam da je backup bio na one driveu jer sam provjerio i bio je tamo majku mu...necu valjda morat opet sve postavke namjestavat i aplikacija instaliravat posebno

Prepoznat će ti backup kad budeš na istoj verziji OSa na kojoj si bio kad si ga napravio.

Early adopter
16 godina
neaktivan
MasterPeace kaže...
Da,od jucer i meni radi bez gubitka konekcije... Bit ce da su sredili server

hm, zanimljivo, sad sve štima i prije 5min sam dobio update za instalirati. {#}

15 godina
WindowsPhone - Općenito

moze pomoc, imam kontakte na iCloudu i na gmail-u... postoji li mogucnost da ih stavim na wp?

Pi*kice derem ko sličice!

0 0 hvala 0
17 godina
Genoxxx kaže...

moze pomoc, imam kontakte na iCloudu i na gmail-u... postoji li mogucnost da ih stavim na wp?

Za icloud neznam, ali kada si postavis u postavkama gmail acc on sinkronizira sve kontakte..tako je bilo s prelaza android->wp kada sam to radio.

Windows Phone FTW
15 godina
DommY kaže...
Genoxxx kaže...

Za icloud neznam, ali kada si postavis u postavkama gmail acc on sinkronizira sve kontakte..tako je bilo s prelaza android->wp kada sam to radio.

ako poslje maknem acc hoce ostat kontakti u mobitelu?

17 godina
Genoxxx kaže...
DommY kaže...
Genoxxx kaže...

Neznam, nisam siguran, mislim da nece. zasto bi ga brisao?

Windows Phone FTW
15 godina
DommY kaže...
Genoxxx kaže...
DommY kaže...
Genoxxx kaže...

Neznam, nisam siguran, mislim da nece. zasto bi ga brisao?

mail na kojem su kontakti je pun spamma i neprocitanih mailova a i ne koristim ga tako da bi bio visak

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Onda stavis na gmail sync settings manually, tako ce ti dolazit mail samo ako ti zelis odnosno ako refreshas mail.

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Dostupan je novi update OS-a za nas koji smo na PfD verziji... Kako se cini,od ovog updatea,najvise ce profitiran vlasnici HTC-a...

http://m.wpcentral.com/microsoft-rolling-out-preview-developers-update-windows-phone-811
Moj PC  
3 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice