- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dogodilo se i meni par puta na 630...
Znaci 8.10.2014.(navodno) mozemo ocekivat novi GDR2 update za PfD, u koji će bit uključena Cortana za Poljake... Uz Cortanu za Poljsku, dolaze i sljedeče nadogradnje;
•The ability to create groups of applications in the application list
•Sorting options in the Settings
•File manager application becomes a system, so as to be able to use other applications
•The ability to change the default messages application
•News communications - DLNA, WiFi Direct, Bluetooth Profiles
"However, like previous GDR updates, Update 2 will likely include additional under-the-hood optimizations and support for new hardware, making this only a partial list."
Dakle, napokon se uvodi red u postavke i File Menager će postat dio sistema(ne poseban app), što će ga učinit još boljim...
http://m.wpcentral.com/cortana-poland-new-features-listed-update-2
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
nadam se da ce ispravit bug kod internet explorera, nece prikazat cijelu sliku na facebooku a sama fb aplikacija je nedorađena, pise mi osoba x is going to an event i onda nemogu uopce vidjet koji je to event i osoba x likes this photo i ne prikaze koja ne to slika...trebaju radit na kvaliteti aplikacija, jos uvijek nisam nasao youtube app s kojim mogu vidjet svoj watch history a to mi cesto treba
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
nadam se da ce ispravit bug kod internet explorera, nece prikazat cijelu sliku na facebooku a sama fb aplikacija je nedorađena, pise mi osoba x is going to an event i onda nemogu uopce vidjet koji je to event i osoba x likes this photo i ne prikaze koja ne to slika...trebaju radit na kvaliteti aplikacija, jos uvijek nisam nasao youtube app s kojim mogu vidjet svoj watch history a to mi cesto treba
i nemožeš komentirat komentare
Zar nije receno da ce 730 biti 200eura na europskom trzistu, vidim da je tu 300...
zašto ići u njemačku kad je Lumia 735 već u Hrvatskoj. Vjerujem da će se uskoro pojaviti i Lumia 730
Link
a neka još malo i cijene će se spustiti.. svaki put stave početne cijene više pa ih nakon toga spuste
ma ja ću pikirat 730, 4g ne da mi ne treba, nego ga uopće nema 4g gdje živim, sa druge strane dual sim mi se čini bolje iskoristivo, bar za mene.
taman negdje oko božića možda spuste cijene za par sto krznenih.
ekipa ja si isto mislim uzet 830, samo me muči ovak kupovina izvan operatera. na bonove sam pa bi me uređaj bez prelaska na pretplatu puno došao, rađe bi uzeo ovak u trgovini.
pitanje: jel tako kupljeni mobiteli rade bez problema na našim mrežama, točnije tele2? garancija ide normalno preko trgovine di je kupljeno?
ekipa ja si isto mislim uzet 830, samo me muči ovak kupovina izvan operatera. na bonove sam pa bi me uređaj bez prelaska na pretplatu puno došao, rađe bi uzeo ovak u trgovini.
pitanje: jel tako kupljeni mobiteli rade bez problema na našim mrežama, točnije tele2? garancija ide normalno preko trgovine di je kupljeno?
da radi bez problema na bilo kojoj mrezi. najcesce da
moze par pitanja prije nego se odlucim za wp
gledao sam po centrima, al cisto da pitan ljude koji
su koristili symbian pa wp
kakva je navigacija?
nabrzinu sam vidio da nije to opcijama na razini symbiana
al ima li baren stvaranje ruta s vise tocaka
cesto koristim navigaciju pa mi je to bitno
ostavio bi n8 za navigaciju, al mi se cini da nece bit updatea vise
HERE Drive+ i HERE maps koja dolaze po difoltu sa svim Nokiama je odlična,stvarno radi besprijekorno i neusporedivo bolja od besplatnih navigacija koje se mogu naći po androidima.
Ako koristiš programe za treninge tipa Endomodo,treba naglasiti da od tih poznatijih za sada ima samo Sport Tracker i Endomodo WP verzija,Strava i Ride with GPS još nisu dostupne.
Istina. Ja sam napisao adresu agram servisa u Zg mislim isto na Slavonskoj aveniji i odveo me na desetu stranu.
- HTC 8S -
to govorite za here drive?
Probajte si ažurirati karte, možda imate stare karte u mobu, ja sam prije koristio navigaciju (Ovi maps) na nokiji 5800, to su bile muke, po 10min čekati dok te gps nađe (u izvanmrežnom načinu rada), pa još bar 5min izgubiš dok uneseš traženo mjesto, dok sa ovom navigacijom Here Drive +, same pohvale imam, puno su napredovali u odnosu na stare nokije, gps te nađe trenutno, karte su realne i govor Hrvatski, te na vrijeme ti govori kad da skreneš ili da se prestrojiš, također u izvanmrežnom načinu rada, znači besplatno. 
to govorite za here drive?
da, ja sam pisao za Here Drive.
Azurne su mi i na HTCu i na Lumiji, samo eto, dogodilo se. Inače radi OK, ovo je iznimka.
- HTC 8S -
Nije moguće stvaranje ruta s više točaka.
Prije tjedan dana sam pol njemačke prošao sa Here Drive, navigacija je jednaka garminu i sl uređajima, radi bezprijekorno i ne mislim više na put bez Here navigacije.
Pitanje; imam priliku dobiti polovni s garancijom Htc 8X ili novu Lumiu 630, što uzeti? Na 8X može Here navigacija koliko sam citao? 8x je bolji uređaj po svemu od L630 samo me brine baterija, kakva je, jel puno degradira..?
Prije tjedan dana sam pol njemačke prošao sa Here Drive, navigacija je jednaka garminu i sl uređajima, radi bezprijekorno i ne mislim više na put bez Here navigacije.
Pitanje; imam priliku dobiti polovni s garancijom Htc 8X ili novu Lumiu 630, što uzeti? Na 8X može Here navigacija koliko sam citao? 8x je bolji uređaj po svemu od L630 samo me brine baterija, kakva je, jel puno degradira..?
8X je super (imao sam, sad supruga koristi), ali nije bas bolji po svemu. L630 ima nesto veci displej (mada nizu rezoluciju), takodje ima quad core processor (ali samo 512MB RAM), memory card slot (8X je fiksiran na 16GB). Osim toga, dolazi out of the box sa 8.1 + bolji Nokia support. I nova je.
Na 8X moze Here drive +.
Mislim da bih ja izabrao novu L630. Dvoumio bih se kada bi i 8X bio nov.
Nije mi vrag dao mira, i na svoju Lumiu 925 sam instalirao PfD i mogu reći da se osjeti sitno, ali znatno poboljšanje na bateriji. Možda se to meni samo čini, ali inače bi mi nakon svakodnevnog maltretiranja moba, navečer znao bit na punjaču do 20h jer bi se isključio, a sada evo uredno ima jos 22%, a koristim ga jednako ili možda čak i više
Lijep pozdrav. Da morate odmah kupiti uređaj, koji biste kupili? Lumia 925 ili 735?
| 12 | Lumia 925 |
|---|---|
| 19 | Lumia 735 |
Pa ne znam za Here, novi sam na Lumii, ali na starom 8x sam koristio bing karte, i to poprilično dosta koristio i odgovorno tvrdim da me nikad nisu zeznule.
8X je super (imao sam, sad supruga koristi), ali nije bas bolji po svemu. L630 ima nesto veci displej (mada nizu rezoluciju), takodje ima quad core processor (ali samo 512MB RAM), memory card slot (8X je fiksiran na 16GB). Osim toga, dolazi out of the box sa 8.1 + bolji Nokia support. I nova je.
Na 8X moze Here drive +.
Mislim da bih ja izabrao novu L630. Dvoumio bih se kada bi i 8X bio nov.
Imao 8x, imam trenutno 630. Ako patiš na kameru i dobar zaslon, onda 8x. Za sve ostale argumente Lumia odnosi prevagu.
Nije mi vrag dao mira, i na svoju Lumiu 925 sam instalirao PfD i mogu reći da se osjeti sitno, ali znatno poboljšanje na bateriji. Možda se to meni samo čini, ali inače bi mi nakon svakodnevnog maltretiranja moba, navečer znao bit na punjaču do 20h jer bi se isključio, a sada evo uredno ima jos 22%, a koristim ga jednako ili možda čak i više
Meni na Ativu S IE11(ili 10 koji je više) sječe bateriju sa satarom, u roku od 20ak minuta otiđe mi 10+% baterije -,.,- Al se zato napuni 2-3 posto u nekih 15-20 minuta -,.,-
uzeo ipak 8X, jos sam preskeptican na mob bez senzora svijetla a kamera mi je jako bitna jer me L920 s njom razmazila, kao mi ekran.. nekako mi se 8x cini kao mini verzija L920, fali mi tipka za paljenje desno, glance i double tap ali eto ne fali mi onih 55g više ;)
cek zasto si preso s lumie 920 na taj 8X?
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si