WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.136
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: WP8 - Općenito
DommY kaže...

Pozdrav, trebao bi jedan savjet.

Radi se o semiranu odnosno prezentaciji koju moram izraditi za kolegij engleski jezik, a ja sam si kao temu odabrao Windows Phone.

Moze par savjeta o čemu da pišem odnosno što bi bilo najbitnije reci u vezi WP-a a da ne ulazim pre duboko?

Hvala :) 

Ja bih najviše izdvojio jedinstveni UI koji je bitno različit od drugih i fluidnost.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
16 godina
WP8 - Općenito

Da ali koliko cu o tome moci pisati? Treba mi nesto o cemu cu uspijet 20tak slajdova napisat :/

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DommY kaže...

Da ali koliko cu o tome moci pisati? Treba mi nesto o cemu cu uspijet 20tak slajdova napisat :/

Ma može se o jednom šerafu pisati i više od toga. Pogotovo prezentacija, pa to staviš par kratkih natuknica po slideu pa piši o evoluciji UI-a, počni s WP7 pa današnji pa pogledaj kako će izgledati 8.1. (Notification area itd.)

Istakni da leti i na low endu i na high-u, pa o live tileovima...

Welcome my son...
17 godina
WP8 - Općenito

@ bik i zuper - probajte koristiti jedno i drugo par mjeseci pa onda pričajte... 

Moj je stav da je uvijek bolje uzeti Nokiu, čak i ako je za klasu slabiji mobitel 

PC RULES!!!

4 5 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

magnify beta - reader, danas dobio odličan update. definitivno preporuke. meni atraktivniji i bolji od flipmaga

http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/magnify-beta/82f68ad7-2df0-4726-b790-9e3cd4a66c54

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
mika2210 kaže...

@ bik i zuper - probajte koristiti jedno i drugo par mjeseci pa onda pričajte... 

Odakle si izvukao zaključak da nisam koristio i jedno i drugo i da upravo nemam i nokiu i htc/samsung pokraj sebe?  Poštedi me takvih sebičnih izjava.

17 godina
bik kaže...

Odakle si izvukao zaključak da nisam koristio i jedno i drugo i da upravo nemam i nokiu i htc/samsung pokraj sebe?  Poštedi me takvih sebičnih izjava.

Sorry faco... 

BTW - daj mi pojasni kak je moja izjava sebična?

PC RULES!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 19:00 (mika2210).
14 godina
WP8 - Općenito

a šta to 625 nudi da bi je uzeo prije ativ s?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Jednom riječju - aplikacije.

Oni koji prate WP svijet znaju da su performanse vrlo slične na svim mobitelima, jer hardwear nema nekog utjecaja na performanse operativnog sustava. OK, ekran je svakako na strani Samsunga, ali meni to nebi bilo dovoljno da uzmem Ativ S umjesto ove Nokije.

Ali to je moj osobni stav, a sad, ko voli nek izvoli... 

PC RULES!!!

3 1 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

slazem se. od kad sam presao na wp8 s androida, drive i here aplikacije koje omogucuju lokaciju u OFFLINE rezimu rada je must have. barem za mene.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
15 godina

Imam HTC 8X. {#}

HTC 8X :)
16 godina
zuper kaže...

a šta to 625 nudi da bi je uzeo prije ativ s?

bolju podršku

16 godina
neaktivan

Al podrška za sve WP uređaje nije ista?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina

Ne

11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Znate kada bi mogla doći Lumia Icon ili navodna 929 na naše tržište?

I koliko bi mogao dobiti za Lumiu 520, kupljena u 1. mjesecu, imam full bundle + bijelu masku i račun. Kupljena samo da isprobam WP na duže vrijeme.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Ne

To znači da je ono čime se vlasnici WP uređaja hvale ubiti laž?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen

MS prema svim telefonima ima isti odnos... što misliš dali će samsung posvetiti jednaku pažnju telefonu na wp8 kao i telefonu na androidu? na to je kolega mislio. 

btw. ako se sve potrefi OK, popodne idem po 1520 u zadar. svoj telefon + 2000kn za novu l1520

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...

MS prema svim telefonima ima isti odnos... što misliš dali će samsung posvetiti jednaku pažnju telefonu na wp8 kao i telefonu na androidu? na to je kolega mislio. 

btw. ako se sve potrefi OK, popodne idem po 1520 u zadar. svoj telefon + 2000kn za novu l1520

Ajde onda ako ti se potrefi stani na povratku u onaj kafić kod kružnog toka (mazija), da popijemo piće (čitaj pivu) i da malo vidim tu grdosiju. {#}

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
odjavljen

hehehehe, može frende!!

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Pa to znači da imaju istu podršku onda? Ne vidim razliku.

16 godina
odjavljen

i je i nije... nokia je malo ažurnija što se tiće nadogradnje firmware-a npr. a gdje su jš exclusivne app tipa nokia motion, drive+ (koji to zapravo i nije ali eto) ipak ona malo više "ljubavi ulaže" u telefone...

12 godina
Mitsuoka kaže...
skank666 kaže...

Pa to znači da imaju istu podršku onda? Ne vidim razliku.

Ok sta ti ne razumijes? Nokia ima bolju podrsku i aplikacije od strane Microsoft-a. Jednostavno je to tako. Zato vecina ljudi preporucuje Nokia mobilne uredaje ako se ide na WP8 OS. 

Samsung se vise bazira na podrsku Androida dok WP8 mu je u drugom planu! 

16 godina
neaktivan

Dobro za te aplikacije, to su samo aplikacije koje ubiti nisu podrška WP8, nego USP Nokie. Isto tako radi aplikacija ne možeš reć da Samsung na Androidu ima bolju podršku od Nexusa. 

A i pola tih appova koje su očuhu bile zanimljive sam instalirao na njegov 8S. 

@sandro aplikacije nisu od MS-a i to nije podrška, nego samo aplikacije, a očigledno svi imaju istu podršku, jer svi dobiju update u približno slično vrijeme. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 14:37 (Mitsuoka).
12 godina
Mitsuoka kaže...

Dobro za te aplikacije, to su samo aplikacije koje ubiti nisu podrška WP8, nego USP Nokie. Isto tako radi aplikacija ne možeš reć da Samsung na Androidu ima bolju podršku od Nexusa. 

A i pola tih appova koje su očuhu bile zanimljive sam instalirao na njegov 8S. 

@sandro aplikacije nisu od MS-a i to nije podrška, nego samo aplikacije, a očigledno svi imaju istu podršku, jer svi dobiju update u približno slično vrijeme. 

Nego sa cije je onda strane update pod imenom " LUMIA BLACK" koji je baziran samo za Nokia uređaje!? Mozes ti neke Nokijine app instalirat na Samsung al vecinu ne . 

16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

e i totalno zaboravio na feature koje u pravilu donosi update firmware-a (amber, black i ovaj novi koji čekamo blue)...

16 godina
neaktivan

Ček, al Amber i Blue nisu generalni updateovi?

16 godina
Mitsuoka kaže...

Ček, al Amber i Blue nisu generalni updateovi?

Misliš Amber i Black? To su oznake za Nokijine modele ... ostali dobivaju default od MSa GDR2 i  GDR3 ... Blue je oznaka za 8.1 koji treba doći ...

14 godina
WP8 - Općenito

Amber, Black i sad Blue su Nokijin apdejti

recimo gdr3 je microsoftov + nokiine fore tipa glance, double tape i sl nokia ubaci u taj update i nazove ga black, red, purple svejedno

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jel zna netko kako staviti da mi se meni ne sortira po abecedi, to mi se samo od sebe pojavilo i sad me živcira, jer trebam duže scroll-ati nego prije... ?

prije, tako želim prije, tako želim
poslje, prošireno poslje, prošireno
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

joj to je i mene iritiralo zestoko nemres to popraviti nikak sve sam pokusavao

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice