WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.971.768
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
Indestructible kaže...

to za pjesmu kad se spusti notifikacija meni nakon par minuta nestane, kasnije se samo pokazu brojevi za glasnocu

Meni nikako....Da probam pojačati ili stišati ton i nakon par sati opet isto....gore na vrhu ekrana mi izbaci onu notifikaciju, koja pjesma je trenutačno odabrana,bila ona pauzirana ili svira...i mijenja se glasnoća.Uvijek sa pjesmom,nikad samo jačina glasnoće.Jedino riješenje je reset,ali čim opet uđem u glazba+video opet ista stvar.

14 godina
WP8 - Općenito

cudno, ja slusam muziku preko nokia mix radio, pa nemam tih problema

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo bio na marketu, našao aplikaciju stop the music.

U opisu točno kaže da riješava taj problem, uklanja aktivnu pjesmu iz volume bara.

Tek kad sam instalirao program,ušao u njega i odabrao remove active song mi je iz volume bara nestala ona pjesma.

Sad još moram pronaći program koji svira ono što je u folderu i riješio sam probleme oko muzike.

16 godina
neaktivan
keymaster kaže...

Evo bio na marketu, našao aplikaciju stop the music.

U opisu točno kaže da riješava taj problem, uklanja aktivnu pjesmu iz volume bara.

Tek kad sam instalirao program,ušao u njega i odabrao remove active song mi je iz volume bara nestala ona pjesma.

Sad još moram pronaći program koji svira ono što je u folderu i riješio sam probleme oko muzike.

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/206708-wp8-creating-playlist-easy-way.html

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

keymaster

To razvrstavanje na albume/izvodace/pjesme funkcionira prema svojstvima pjesme. Dakle trebao bi na kompu urediti svojstva pjesmama tako da ti pod album pise naziv te kompilacije.

Ili playliste raditi

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ništa, malo ću prostudirati ovo kreiranje playlista.

Svejedno,zar nije to bilo jednostavnije napraviti,da svira kao na pravom kompjuteru,dođeš na folder i staviš play all ili slično nego se zezati sa ovim listama.

Hvala vam na pomoći oko ovoga.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

vec zadnjih par dana svako malo dolazim do jedno te istog problema. Naime posjedujem L520 i sve je bilo super ali zadnjih tjedan-dva mi se stalno dogada sljedeci problem. Znaci normalno radim na njemu, pisem preko whatsappa sto li vec i najednom kada sve po zatvorim kada hocu uci u bilo koju aplikaciju, shortcut ili sto li vec nemogu, nista se ne dogada. Bude ona mala animacija da se zakrene tile ali nista se ne dogada. Prvo je tako bilo sam sa whatsapp aplikacijom ali sad nemogu u nista vise uci. Mogu zakljucati i otkljucati mobitel i jedino sto pomaze je gasenje i plajene uredaja. Zna li netko mozda sto bi mogao biti problem jer ovo je vise za poludit. Hvala uaprijed. LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

@ keymaster Jesu li ti uređeni tagovi u pjesmama?Možda te zato zeza.Ja sam kupio Moliplayer,probaj njega (imaš trial verziju).A što se tiče uklanjanja tipki glasnoće stisni i drži lijevu tipku (strelicu),kad ti se pojave sve nedavno pokrenute aplikacije pogasi sve što želiš pritiskom na X.

Reality is wrong. Dreams are for real.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ja,vrba kaže...

@ keymaster Jesu li ti uređeni tagovi u pjesmama?Možda te zato zeza.Ja sam kupio Moliplayer,probaj njega (imaš trial verziju).A što se tiče uklanjanja tipki glasnoće stisni i drži lijevu tipku (strelicu),kad ti se pojave sve nedavno pokrenute aplikacije pogasi sve što želiš pritiskom na X.

E ovo za strelicu nisam znao!

Da, sad kada izlazim iz glazba+video zadržim strelicu, smanji mi se malo ekran, stisnem onaj x i nakon toga više ne ostane zadnja pjesma gore u notifikaciji.

Hvala, ovo je pomoglo. :)

Što se muzike tiče i tu sam ja malo zeznuo, tj. netko tko je tagirao pjesme.

Vidio sam da su polja artist i song name zamijenjeni pa mislim da je to zbog toga.

Skinut ću neki program za mp3 tagove pa probati to popraviti.

Što se onih playlista tiče pročitao sam gore one linkove, vidio sam da zapravo ne trebam prebacivati pjesme.Napravim playlistu,nju ubacim u mob  a on napravi sve ostalo.

Valjda će biti sve ok kad sredim te tagove.

Navika je zeznuta stvar, na kompu dođem na folder, desna tipka i play in winamp i to je sve.

Ovde se ipak malo treba zezati ali opet, valjda će sve biti ok kad sredim tagove.

Hvala vam na savjetima.

13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Kad smo došli do mp3 tagova ima li neko preporuku s čim da to odradim?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
keymaster kaže...

http://www.mp3tag.de/en/

die beste

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
skank666 kaže...
keymaster kaže...

die beste

Potpisujem,i ja sam s njime tagirao.

Reality is wrong. Dreams are for real.
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...
keymaster kaže...

die beste

da,super programčić.

Sredio tagove, prebacio ponovo muziku.

Sve tamo gdje treba biti. :)

Hvala ekipa.

15 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

vec zadnjih par dana svako malo dolazim do jedno te istog problema. Naime posjedujem L520 i sve je bilo super ali zadnjih tjedan-dva mi se stalno dogada sljedeci problem. Znaci normalno radim na njemu, pisem preko whatsappa sto li vec i najednom kada sve po zatvorim kada hocu uci u bilo koju aplikaciju, shortcut ili sto li vec nemogu, nista se ne dogada. Bude ona mala animacija da se zakrene tile ali nista se ne dogada. Prvo je tako bilo sam sa whatsapp aplikacijom ali sad nemogu u nista vise uci. Mogu zakljucati i otkljucati mobitel i jedino sto pomaze je gasenje i plajene uredaja. Zna li netko mozda sto bi mogao biti problem jer ovo je vise za poludit. Hvala uaprijed. LP

isti problem se i meni dogodio nekoliko puta u zadnjih mjesec dana, tocnije nakon black updatea, na L820... pomoglo je samo restartanje uredjaja...

15 godina
neaktivan
Neville2MUFC kaže...

keymaster

To razvrstavanje na albume/izvodace/pjesme funkcionira prema svojstvima pjesme. Dakle trebao bi na kompu urediti svojstva pjesmama tako da ti pod album pise naziv te kompilacije.

Ili playliste raditi

pa bas i ne nuzno... taj sustav sortiranja pjesama jest vezan za tagove, ali nekad ni to ne funkcionira kako bi trebalo... sve je ok dok su u albumu isti izvodjaci, tj jedan album jednog izvodjaca... problem je s kompilacijama... jednom sam si prebacivao neku house kompilaciju s potpuno uredjenim tagovima, izmedju ostalog i na svakoj stvari je kao album bilo oznaceno 'house top 100' il tak nesto... medjutim, kad udjem i aplikaciju, nebitno da li music+video ili nokia mix radio, pod albums sam umjesto jedne stavke 'house top 100' imao 100 takvih istih stavki... ne znam da li su rijesili taj problem ili je i dalje prisutan, ali je uzasno iritantan...

14 godina
WP8 - Općenito

ma ono sto je sigurno je to da su bas komplikovali ovo u vezi pjesama sto jes jes

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Zna li tko za kakav kalendar ili sličan app a da se u njemu može vidjeti na koji datum pada određeni redni broj dana u godini. Primjer, zanima me 31 dan u godini; to je lako, 31.01., ali često imam potrebu znati koji je recimo 256 dan?

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

malo se dosadjivao :P kul je ovaj neon filter {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da,to s kompilacijama zna bit dosta škakljivo...

Barem iz mog iskustva.Normalni albumi mi sad idu ok.Prvo provjerim tagove,ako je sve ok napravim listu i sync...

16 godina
WP8 - Općenito

Camera360

https://www.camera360.com/production/?production=camera360&platform=wp

moram pohvalit navedenu aplikaciju, u zadnje vrijeme se s njom igram i stvarno pravi zanimljive slike.. preporuka za isprobati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Indestructible kaže...

malo se dosadjivao :P kul je ovaj neon filter {#}

Kolko ti baterija traje na Lumiji 1020 prosječnog korištenja?

13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Opet ja u vezi muzike :).

Jel vam se ikad desilo da bi vam jedan album kopiralo duplo?

Evo napravio sam 30ak playlista i sve mi prođu uredno.

Samo jedna uvijek radi duplikat...

Provjerio preko onih programčića što traže duplikate, nigdje nema albuma na drugom mjestu.

0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

ovak nabavil sam mob nokia lumia 520 pa me zanima sljedece koji player podrzava skoro sve formate muzike ukljucujuci i flac,treba li instalirat flash player i dali postoji uopce za windows phone ?? novi sam u windows phone svijetu doasad sam imo android

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 16:13 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

ovak nabavil sam mob nokia lumia 520 pa me zanima sljedece koji player podrzava skoro sve formate muzike ukljucujuci i flac,treba li instalirat flash player i dali postoji uopce za windows phone ?? novi sam u windows phone svijetu doasad sam imo android

Teško da ćeš naći neki player da čita baš sve, za flac imaš flac player, mada nemoj puno očekivati od lumie 520, ja sam prešao sa nokie 5800xm na lumiu 520 i mogu reći kako sam kvalitetniju muziku slušao na 5800xm nego na lumiji 520, još ktome lumia 520 nema ni equalizer, slušaj najobičnije mp3-ice sa 320Kbps sa player-om od nokije (glazba+video)  i bit ćeš zadovoljan...

16 godina
WP8 - Općenito

postoji li kakv dobar file explorer za windows phone 8 i ako mi mozete preporuciti neki player koji podrzava subtitlove (besplatan )

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Jel baterija tak stvarno losa kak se prica, na Lumiji 1020?

Citam na WP forumu skoro svaka 4-5 tema pocinje sa naslovom :battery drain issue, battery problem i sl.

Kakva su vasa iskustva s baterijom na doticnoj lumiji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Mobitel kao lud jede bateriju i to sa isključenim Glance ekranom i dvostrukim dodirom paljenja ekrana dok je s tim opcijama upaljenima još više trošio bateriju. Probao sam pri korištenju kada sam na wifiju gasiti i podatkovnu vezu ali isto troši i tada puno. Nije ni čudno da tako troši bateriju kada je baterija samo 2000 mAh a ekran 4.5 inča te još Amoled koji više troši bateriju od LCD ekrana. Mislim da je najveći problem gutanja baterija kod Windows phonea aplikacije koje nisu dobro napravljene te su one glavni krivac za veliku potrošnju baterije i ako ne riješe ništa što se tiče potrošnje baterije nakon updatea na WP 8.1 bit će zbogom Windows Phone. Prije njega imao sam Iphone 5 koji je za razliku od 1020 imao puno bolju bateriju i koja bez problema izdrži po 7-7 i pol sati ekrana uz sve isto popaljeno kao i na Lumiji ali je fino optimiziran sustav i aplikacije. Imao sam i HTC Windows Phone 8X i on je isto tako jako trošio bateriju tako da je problem u Windows Phoneu a ne u samome mobitelu.

16 godina

Po toj prici ispada da lumia 520 ima bolju bateriju od top modela jer uredno drži 2 dana (jer je system kao kriv?!)

..meni pak tu smrdi na neznanje korisnika uređaja a ima hrpa turtoriala kako na WP poboljšat trajanje baterije. Dobro vjerovarno zbog kamere, ogromnih slika/videa troši više što je normalno samo treba uređaj pravilno podesit da ne baca odmah nakon snimanja na Onedrive, pogasit bezvezne pozadinske programe, ne koristit lokaciju za svako pretraživanje weba, pogasit autrootkrivanje wifija itd..

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 21:30 (bik).
17 godina
ivan27 kaže...

Mobitel kao lud jede bateriju i to sa isključenim Glance ekranom i dvostrukim dodirom paljenja ekrana dok je s tim opcijama upaljenima još više trošio bateriju. Probao sam pri korištenju kada sam na wifiju gasiti i podatkovnu vezu ali isto troši i tada puno. Nije ni čudno da tako troši bateriju kada je baterija samo 2000 mAh a ekran 4.5 inča te još Amoled koji više troši bateriju od LCD ekrana. Mislim da je najveći problem gutanja baterija kod Windows phonea aplikacije koje nisu dobro napravljene te su one glavni krivac za veliku potrošnju baterije i ako ne riješe ništa što se tiče potrošnje baterije nakon updatea na WP 8.1 bit će zbogom Windows Phone. Prije njega imao sam Iphone 5 koji je za razliku od 1020 imao puno bolju bateriju i koja bez problema izdrži po 7-7 i pol sati ekrana uz sve isto popaljeno kao i na Lumiji ali je fino optimiziran sustav i aplikacije. Imao sam i HTC Windows Phone 8X i on je isto tako jako trošio bateriju tako da je problem u Windows Phoneu a ne u samome mobitelu.

Jel ti onda izdrzi jedan dan baterija?

Izgleda da je najveci problem do OSa i neoptimiziranosti istog...

Baterija i nije tak losa, tj odgovara velicini ekrana, 200mAh 4.5"..

Imal sam 920, 925 i bateriju je OS suludo trosil...

Kolko god vele za android, ovakav onakav, al na N5 sam imal odlican standby, onak mala baterija na veliki ekran;  i ostali mobiteli kaj sam imal na androidu nisu imali tak veliki battery drain ko Lumije 920-25..

Jedino ova lumija 1520 se izdvaja od ostatka ostalih lumija po pitanju trajanju baterije, u pozitivnom smislu naravno..

A opet i tu je vec noviji i stedljiviji hardver s800..

17 godina
WP8 - Općenito

Ja imam 1020 i meni u prosjeku traje po 2 dana uz umjereno koristenje. Glance mi je ukljucen stalno, osvjetljenje ekrana je automatsko, idem na net osrednje preko nje, najvise poruke pisem radi posla. Wi fi je podesen da se gasi kada i mob ode u stand by jedino navece ako se negdje zalomi u birtiji pa se koristi kamera onda blic jede bateriju brzo {#}

Stvarno ne znam koliko traje kada se bas po citav dan koristi ali i kada sam je tek kupio prvih par dana sam je ono bas forisrao i trajala je bakterija citav dan...

Doduse ja imam naviku da rucno zatvaram aplikacije odmah pa mozda to ima uticaja jer vidim da pisete da je WP tj. aplikacije jedan od krivaca...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice