W580i ili d900

poruka: 30
|
čitano: 3.373
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
W580i ili

ovako kolega mi prodaje w580i po cjeni od 150 kuna sa slusalicama i memorijskom od 2 gb...isto tako prodaje d900 takodjer sa slusalicama i memorijskom po istoj cjeni..pa me zanima koji bi se od ova 2 vise isplatilo kupiti,ako se uopce isplati kupiti ijedan od ova 2 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
W580i ili d900

moja preporuka je w580 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
W580i ili d900

D900 je bolji i po specifikacijama i po kvaliteti izrade. S time da je pitanje je li riječ o D900 ili D900i jer nisu isti.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=1928&idPhone2=1587

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: W580i ili d900

hvala..a koja je razlika izmedu d900 i d900i

17 godina
odjavljen
tomYYYYYY kaže...

hvala..a koja je razlika izmedu d900 i d900i

D900i nema preglednik dokumenata (word, excel, pp...) ali zato ima FM radio i baterija mu duže traje.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
16 godina
moderator
vexx5555 kaže...

D900 je bolji i po specifikacijama i po kvaliteti izrade. S time da je pitanje je li riječ o D900 ili D900i jer nisu isti.

upravo to...w580 ima i ozbiljnih problema s pucanjem tipki kao i s500...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
W580i ili d900

Kakav je d900 od 150 kn? Ja sam za svog dao 800 kn. Bolji ti je d900 od ovog drugog, iako su oba sranje...Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a frend ima par mobitela viska pa prodaje jeftino..a neka su sranje netreba mi neki posebno dobar mob,onako za poslusat koju pjesmu u busu da prode vrijeme, za koji poziv, poruku i tak to   Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 23:02 (tomYYYYYY).
15 godina
neaktivan
tomYYYYYY kaže...

a frend ima par mobitela viska pa prodaje jeftino..a neka su sranje netreba mi neki posebno dobar mob,onako za poslusat koju pjesmu u busu da prode vrijeme, za koji poziv, poruku i tak to  Smijeh

Uzmi onda d900 , za to ti je dovoljan.Jedino sto ima malo nezgodnu tipkovnicu, a i baterija mu krace traje kada se slusa puno pjesama... Ali za tu lovu dobar mobitel...

15 godina
neaktivan

cuo sam da ima problema sa kliznim mehanizmom

17 godina
odjavljen
tomYYYYYY kaže...

cuo sam da ima problema sa kliznim mehanizmom

Svi Samsunzi imaju problema sa slide-om (kliznim mehanizmom) jer je uglavnom od plastike, a ne od metala kao kod Sony Ericssona. Ali problemi nastanu nakon 3-4 godine, tako da si miran. Samo probaj da li taj kojeg kupuješ zapinje. Ako zapinje, ne kupuj.

15 godina

preporučam ti w580i ja ga imam več 2 godine i pre pre pre zadowoljan sam s njim mogo sam ga 3 put mjenjati al nisam mob je hebenica, zvučnik mu je zbilja jak, i izdržljiv je , definitivno preporučam w580.

http://www.youtube.com/watch?v=AUXvLhhVZW0 dj darac electro mix 2010
15 godina
neaktivan
RE: W580i ili
tomYYYYYY kaže...

ovako kolega mi prodaje w580i po cjeni od 150 kuna sa slusalicama i memorijskom od 2 gb...isto tako prodaje d900 takodjer sa slusalicama i memorijskom po istoj cjeni..pa me zanima koji bi se od ova 2 vise isplatilo kupiti,ako se uopce isplati kupiti ijedan od ova 2 :)

To je tvoj izbor najbolje je da ti odlucis po svom ukusu.

15 godina
neaktivan

tezak ce to bit izbor Smijeh w580 bolji za slusanje pjesama i ima bolju bateriju...ovaj ima bolju kameru i moze otvarat pdf dokumente sto bi mi isto dobro doslo

15 godina
neaktivan
tomYYYYYY kaže...

tezak ce to bit izbor Smijeh w580 bolji za slusanje pjesama i ima bolju bateriju...ovaj ima bolju kameru i moze otvarat pdf dokumente sto bi mi isto dobro doslo

Pa i nije toliko tezak izbor, koji god od ta dva uzmes, zajebo si se. Smijeh

15 godina
neaktivan

hahaha Izlanuo se ma neka nije mi zao 100 kuna

14 godina
neaktivan
W580i ili d900

Imali ko da prodaje Samsung D900 (hitno)

Ja bi kupio ovoga od 150 kn ako jos se nije prodo

ako imas jos ponuda bio bi jako zahvalan da 

mi odgovori? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
W580i ili d900

w580 je jako kvarljiv...klizni mehanizam ne traje dugo a i softwer mi nije bas sjajan..moja preporuka d900

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
W580i ili d900

ako ti je mjuza najvaznija i ako ti daje uz w580 one slusalice ergonomske s onom gumom (valjda znate o cem ja) onda se nemas sta mislit uzmi njega, a za pdf sigurno da ima neka aplikacija

0 0 hvala 0
16 godina
W580i ili d900

Uzmi D900, imao sam W580(i brat, sestra i bratova žena) ni jedan nije cijeli preživio garancijsko vrijeme! Jako se kvari, pa pucaju tipke, pa ode pozadinsko osvjetljenje, pa počne štekat svako malo itd..........

ButcherCRO ingame! Dumbass offline!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: W580i ili d900
Butcher kaže...

Uzmi D900, imao sam W580(i brat, sestra i bratova žena) ni jedan nije cijeli preživio garancijsko vrijeme! Jako se kvari, pa pucaju tipke, pa ode pozadinsko osvjetljenje, pa počne štekat svako malo itd..........

da se rjesit malo se flesha i ako je sofwer otiso samo ga reinstal sa SEUS-om

14 godina
neznam_ime kaže...
Butcher kaže...

oces tako i radit sa maskom i kliznim mehanizmom?reinstalacija?{#}

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
neznam_ime kaže...
Butcher kaže...

oces tako i radit sa maskom i kliznim mehanizmom?reinstalacija?{#}

d900 mozd i je kvalitetni ali kad su aplikacije, softwer i fleshanje i muzika u pitanju w580 je puno bolji

14 godina
W580i ili d900

sta ce mi softver kad tipke ne rade nakon nekog vrimena..sta ce mi ista kad ne funkcionira kao normalan uredaj..i d900 nema problema sa softwerom ali ima manje opcija od w580...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
W580i ili d900

Kao što si i sam rekao, w580 je bolji što se tiče glazbe i baterije a d900 ima bolju kameru i ima preglednik dokumenata. W580 podržava java aplikacije ali dok sam imao SE g502 nisam uspio naći niti jednu koja je dobro otvarala pdf i ostale dokumente. Tako da uzmi mobitel na temelju toga što ti je bitnije.

Do not be sad because of people. They will all die.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
W580i ili d900

ja taj mob nisan imo ali par frendova mi ga ima i jos se niko nije zalio da tipke ne rade ili nes slicno

0 0 hvala 0
14 godina
neznam_ime kaže...

ja taj mob nisan imo ali par frendova mi ga ima i jos se niko nije zalio da tipke ne rade ili nes slicno

ja sam imao jedan i drugi...i meni je tako bilo...sa par sonyericssona...par modela...dok me samsung nikad nije razocara osim sta baterija ne traje dugo {#}

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
neznam_ime kaže...

ja sam imao jedan i drugi...i meni je tako bilo...sa par sonyericssona...par modela...dok me samsung nikad nije razocara osim sta baterija ne traje dugo {#}

pa i ja se slazem upotpunosti s tim da je samsung kvalitetni i da ima bolju kameru, mozd jedini SE koji ima bas sve savrseno od kvalitete, kamere, zvuka, itd...je w995...al njega nes sigurno nac za 150kn

14 godina
neaktivan
Re: W580i ili

TomYYYYYY imali tvoj kolega jos na prodaji Samsung D900 ja bih ga htjeo kupit, jer ga vec tražim godinu dana....(ako nije problem jer ja imam jaku zelju da ga kupim ali ga nigdje ne mogu nac....)Pa ako bi mogao se dogovorit sa kolegom tvojim da ga kupim ako ga ti slucajno ne želiš kupiti jer stvarno jako volim taj mobitel....:) ako se mogu sa njim dogovorit da mi ga posalje postom itd..... unaprijed zahvaljujem :)) (TomYYYYYY bitan mi je odgovor jer mi je jako hitno) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 22:04 (M-audi).
14 godina
protjeran
W580i ili d900

Hitno Prodajem Lg gs 290 jako dobro ocuvan 400kn  ako koga zanima obratiti se na mail croatiadu@gmail.com  MOGUCA ZAMJENA ZA SAMSUNG D900 ,D900i crne boje

Legenda
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice