VIP me ugodno iznenadio :)

poruka: 41
|
čitano: 8.177
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Doma na adresu mi došao Philipsov 7" Photo Frame od VIPa :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I koje je objašnjenje, pa nisu ti ga valjda poslali bezveze.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: VIP me ugodno iznenadio :)
Bugovac kaže...

I koje je objašnjenje, pa nisu ti ga valjda poslali bezveze.

Paze na svoje gold korisnike, da ih zadrže pa ih stimuliraju takvim stvarima. Korisnici koji puno troše dobiju neke poklone i tako to. Za Božić došao mi doma komplet šal i kapa neka,
sony ericsson K800i sam čim je izašao dobio da mogu kupiti za 991kn bez ikakvog potpisivanja ili produživanja ugovora i tako to. Čovjeka veseli :D
17 godina
neaktivan

Ljepo od VIP-a. Kakva je slika na okviru, nisam nigdje vidio uživo samo na slikama...

Zatvorite prozore. linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina

Vip rulz, ja ga već koristim 2 godine i svake godine čestitaju mi rođendan, znam da nisam gold korisnik i da čestitka nije puno, ali ipak čovjeka veseli, zar ne?

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ambivalent kaže...

Ljepo od VIP-a. Kakva je slika na okviru, nisam nigdje vidio uživo samo na slikama...

Ajmo ovako reći, prije sam si mislio kupiti taj okvir, sada, kada sam vidio sliku, ne bi dao svoje novce za njega. A ovako, poklonjenom konju se ne gleda u zube :)

17 godina
neaktivan

Bez brige, platio si ti i taj okvir i još par njih.. ali barem si jedan "dobio"..

17 godina
neaktivan

ma platio je on takvih milju. ali lijepo je dobiti tako nešto od svog operatera. odmah ti narastu u očima što je i njihov cilj. sve je to politika. VIP rulez!!!!

17 godina
ferovca1 kaže...

Bez brige, platio si ti i taj okvir i još par njih.. ali barem si jedan "dobio"..

Ma daj? Idem odmah na tele2...
17 godina

Pa koliko moraš trošit mjesečno da bi postao gold korisnik??

17 godina

meni je jučer VIP dao 15Kn na račun, neznam kojim povodom ali je OK

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Aj bar nekog... ja sam 8 godina već s njima, ako ne i duže.. a zadnje dvije i pretplatnik... nikad niš...osim naravno bonusa svaki mj dok sam bila na bonovima, jer sam trošila obnormale... a sad..šipak... a trošim 4-struko od svoje osnovne pretplate i imam uključeno milju njihovih "akcija"....

Jedino ugodno iznenađenje u zadnje vrijeme je bio njihov operater, koji mi je sređivao karticu kad su me pokrali....

0 0 hvala 0
17 godina
Originalni_manic kaže...
ferovca1 kaže...

Vidis ja sam platio svoj k800 995 takodjer bez produzenja ikakvih ugovora i nisam na pretplati na tele 2 u.
Ti placas pretplatu i ti ces taj k800 eventualno platiti punom cijenom, ja to necu jer sam na bonovima i tosrim skoro nista jer Tele 2 ne naplacuje uspostavu poziva i ima obracun od jedne sekunde, tako kad nazovem frenda i pitam oce li na kavu, ja platim 5 sekundi razgovora dok vi drugi koji niste na tele 2 placate uspostavu poziva 30-50 lipa + 5 sekundi razgovora.

Al da, ja bi ipak okviric, idem odmah na vip! xD
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

VIP-ovci su stoka koja očito mare samo za "velike" korisnike. Jako su me lijepo nedavno iznenadili. Išao sam na more te tata odluči produžiti ugovor s VIP-om oko Mobile Connecta (valjda je to to, radi se o kartici koja ti omogućuje internet vezu u zaselcia i slično), sve prođe glatko dok nismo probali uspostaviti konekciju... nije radilo, nazivaj VIP-ove da ovi kaže da samo mi magarci, te da samo trebali pratiti njihov site, da tehnologija ide dalje itd., te da nam je kartica zastarjela i koristi staru tehnologiju te napodržava super VIP signal. 

Da skratim mi smo mulci jer se nismo dodatno informirali o njihovim novim tehnologijama a to što su oni produžili ugovor koji je nemoguće ispuniti s njihove strane se smatra sasvim razumljivim marketinškim potezom pljačkanjem naivnog naroda. Što više reći o krasnom VIP-u ?!?!

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade
17 godina
neaktivan

Pa ajde da i to cujem!

Ja sam njihov korisnik od pocetka!! Imala dobro misljenje (iako ne mogu reci da su me ugodno iznenadjivali) do 30.6. Tada potpisah ugovor za Vodafone Mobile Connect  i promijenila tarifu na Busines 200 sto je bio uvjet promocije...bla, bla...kad sam sve proracunala isplatilo se dobro,...

E,  do 10.7. mi nisu promijenili tarfu (u ugovoru je pisalo da se mijenja u roku 24sata). Dio promocije je da imam unutar Vipa besplatne razgovore, naravno razgovarala sam na veliko, a tarifa mi jos nije pocela vrijediti iako mi od 1.7. naplacuju skuplju pretplatu!!!!

Da ne pricam o problemima oko Vodafone Mobile Connect, a nisu htjeli pomoci. Uhhhh!

Ukratko, svaku takvu stvar rijesite direktno na prodajnom mjestu. Kupovala sam preko Vip-ovog savjetnika-telefonska prodaja i to se pokazalo greskom. Poslije je ta zena iz Vipa  rekla da je to njena greska i dali mi 100kn na racunu. A sta cu ja s tih 100kn, kad sam izgubila daleko vise. A o zivciranju da ne pricam.

Cao.Namigiva

17 godina
neaktivan

ja sam na vip-u 4god a neće mi ni čestitati rođendan a vidim da nekima čestitaju

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...

ja sam na vip-u 4god a neće mi ni čestitati rođendan a vidim da nekima čestitaju

dali si registrinani korisnik?

meni su davno prije to činili, ali danas veše NE. Od vipa jedino što sam dobio je bilo dva dana besplatnih razgovora, sad nedavno i jednom u vrijeme božičnih blagdana i neki dan 15Kn na računu. Istini i one sitne gluposti free neke njihove rubrike vjesti i tako te stvari.
hcsc
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Pa jesi im rekao kad ga imaš?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

a ja sam s VIP-om na županijskom sudu. Već 7 god. se ganjamo....lopovi...rađe mrtav nego VIP-ov pretplatnik

ovo je avatar
17 godina

Svi su oni prevaranti i muhe željne kruha!

Svi po redu, od banki, internet providera do mobile providera.

Nemam prema njima nikakvih dobrih emocija, samo mržnju.

Vip mi se jedini nije zamjerio.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Psiho246 kaže...
Originalni_manic kaže...
ferovca1 kaže...

Vidis ja sam platio svoj k800 995 takodjer bez produzenja ikakvih ugovora i nisam na pretplati na tele 2 u.
Ti placas pretplatu i ti ces taj k800 eventualno platiti punom cijenom, ja to necu jer sam na bonovima i tosrim skoro nista jer Tele 2 ne naplacuje uspostavu poziva i ima obracun od jedne sekunde, tako kad nazovem frenda i pitam oce li na kavu, ja platim 5 sekundi razgovora dok vi drugi koji niste na tele 2 placate uspostavu poziva 30-50 lipa + 5 sekundi razgovora.

Plaćam 100 kn koje ću potrošiti na razgovore/sms/data.Koja je razlika? Mogu danas ako hoću raskinuti ugovor.

To što se plaća uspostava poziva i kaj su minute skuplje to mi se isplati zbog drugih razloga. Ako je tele2 tako uber mrak zašto onda ima mizeran postotak korisnika i još nije ni blizu pozitivne nule?
17 godina
neaktivan
beziljy kaže...

a ja sam s VIP-om na županijskom sudu. Već 7 god. se ganjamo....lopovi...rađe mrtav nego VIP-ov pretplatnik

Potpisujem (baci pogleda na moja iskustva)

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 10:05 (momak).
17 godina
Originalni_manic kaže...
Psiho246 kaže...
Originalni_manic kaže...
ferovca1 kaže...

Plaćam 100 kn koje ću potrošiti na razgovore/sms/data.Koja je razlika? Mogu danas ako hoću raskinuti ugovor.

To što se plaća uspostava poziva i kaj su minute skuplje to mi se isplati zbog drugih razloga. Ako je tele2 tako uber mrak zašto onda ima mizeran postotak korisnika i još nije ni blizu pozitivne nule?
 Nemozes samo tako ti raskinuti ugovor, osim ako nije isteko sto bi znacilo da vise nisi vezan ugovorom. Ako ga odlucis samo tako raskinuti kako ti kazes, moras im platiti nekakvu naknadu, tako da ne "S".
Daj mi tu informaciju da je postotak Tele2 korisnika mizeran rofl. Ko zna od kud ti to...
Takodjer fakat jadan pokusaj opravdavanja tvoje pretplate. "Tvoj provider nema dosta korisnika!!!11one", koda me i briga da sam im ja jedini kad sam bez pretplate dobio mobitel za 900 kuna koji inace kosta 2800 a i placam najjeftinije pozive u Hrvatskoj.
Al da imas pravo, vip ima vise korisnika, IDEMO SVI U VIP WOOHOOO! xD
Btw. da si u Teletu uzeo pretplatu ovaj mobitel koji si s VIP pretplatom platio 900 kuna, s Tele2 pretplatom bi platio 600 kuna.
Dakle sto ja ustvari zelim reci je: STFU & GTFO! Cool
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
da,tebe i nikog više ja sam golden user i dobio sam samo račune baš su pažnjivi nema šta!
Viva la vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
da,tebe i nikog više ja sam golden user i dobio sam samo račune baš su pažnjivi nema šta!

Potpisujem

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan

Eh ljudi moji dragi....

Vi se žalite u vezi VIP-a i tele....

Da vidite samo kako je kod mene....

Moj dragi mobilni  operater Eronet je Big Boss za vaš VIP.

Em što su poruke 11 feninga, em razgovori prema: istoj mreži 27 feninga, drugoj (u BiH) oko 90 + pdv feninga (dakle više od kune za jednu minutu).

A da ne spominjem veoma povoljan GPRS: 100 kilobajta je 15 feninga, i neke jeftine tarife koje nikada ne važe/rade ....

Budite zadovoljni svojim VIP-om.

Ah da, umalo zaboravih: Nema nikakvih gratis sranj.... od Eroneta (a da nekome čestitaju rođendan ili nedaj bože da dadnu jeftinije neki mob, desila bi se Apokalipsa)

Intel C2Duo 6600 overcl. 3.0Ghz, 4Gb ram, 8800GTX 768Mb, WD 120Gb ,500Gb.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neophyte kaže...

Eh ljudi moji dragi....

Vi se žalite u vezi VIP-a i tele....

Da vidite samo kako je kod mene....

Moj dragi mobilni   operater Eronet je Big Boss za vaš VIP.

Em što su poruke 11 feninga, em razgovori prema: istoj mreži 27 feninga, drugoj (u BiH) oko 90 + pdv feninga (dakle više od kune za jednu minutu).

A da ne spominjem veoma povoljan GPRS: 100 kilobajta je 15 feninga, i neke jeftine tarife koje nikada ne važe/rade ....

Budite zadovoljni svojim VIP-om.

Ah da, umalo zaboravih: Nema nikakvih gratis sranj.... od Eroneta (a da nekome čestitaju rođendan ili nedaj bože da dadnu jeftinije neki mob, desila bi se Apokalipsa)

Ma šta apokalipsa. Mislim da bi se svemir skupio i cekao novi big bangSmijeh. Cim negdje vidim ime Eronet diže mi se kosa na glavi (panika, živci, nevjerica.......eh taj Eronet)
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 475/920; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
Psiho246 kaže...
Originalni_manic kaže...
Psiho246 kaže...
Originalni_manic kaže...
ferovca1 kaže...

Nemozes samo tako ti raskinuti ugovor, osim ako nije isteko sto bi znacilo da vise nisi vezan ugovorom. Ako ga odlucis samo tako raskinuti kako ti kazes, moras im platiti nekakvu naknadu, tako da ne "S".
Daj mi tu informaciju da je postotak Tele2 korisnika mizeran rofl. Ko zna od kud ti to...
Takodjer fakat jadan pokusaj opravdavanja tvoje pretplate. "Tvoj provider nema dosta korisnika!!!11one", koda me i briga da sam im ja jedini kad sam bez pretplate dobio mobitel za 900 kuna koji inace kosta 2800 a i placam najjeftinije pozive u Hrvatskoj.
Al da imas pravo, vip ima vise korisnika, IDEMO SVI U VIP WOOHOOO! xD
Btw. da si u Teletu uzeo pretplatu ovaj mobitel koji si s VIP pretplatom platio 900 kuna, s Tele2 pretplatom bi platio 600 kuna.
Dakle sto ja ustvari zelim reci je: STFU & GTFO! Cool
Mogu jer nisam vezan ugovorom. Istekao mi je odavno, a kako sam bio naglasio, K800i sam dobio za 991 kn prije u 2. mjesecu prošle godine BEZ PRODUŽENJA. Dakle, sutra mogu raskinuti bez penala.

Možda postotak Tele2 korisnika nije mizeran, ali to su debelnom većinom mali korisnici koji ne troše puno, to je jedan od razloga zašto Tele2 ne posluje baš najbolje.

Jadan pokušaj opravdavanja? Nemam se ja kome pravdati. Da je meni Tele2 pruža bolju uslugu uz jeftiniju cijenu odmah bi prešao. Bio sam Tele2 pretplata jedno vrijeme, vidio da me ne zadovoljava i ukinuo je.

A ovo s Tele2 K800, ja sam u vipu dobio prošle godine u 2 mjesecu K800i za 991kn bez produženja pretplate.

Hvala i do čitanja. Cool
17 godina

Ne znam što bi ljudi htjeli... da im svako malo pošalju kao pretplatniku par pohotnih cura da se poigraju dva-tri sata, da im svako treći račun ne naplate.

Kod njih sam od starta (9 godina) i ne tražim ništa, što potrošim platim prema cjeniku tarife.

Oni meni uslugu ja njima kune.

I na kraju tko si ti ili ja kao jedan juzer među 1.300.000... obična si biljna uš,a ako odeš kod drugih ,isto ti je.

Nbava Kua
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
torrente kaže...

Ne znam što bi ljudi htjeli... da im svako malo pošalju kao pretplatniku par pohotnih cura da se poigraju dva-tri sata, da im svako treći račun ne naplate.

Kod njih sam od starta (9 godina) i ne tražim ništa, što potrošim platim prema cjeniku tarife.

Oni meni uslugu ja njima kune.

I na kraju tko si ti ili ja kao jedan juzer među 1.300.000... obična si biljna uš,a ako odeš kod drugih ,isto ti je.

Neznam za tebe, ali da mi neko ponudi ovo sto si ti napisao, ja nebih odbio. =D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice