Doma na adresu mi došao Philipsov 7" Photo Frame od VIPa :)
VIP me ugodno iznenadio :)
- poruka: 41
- |
- čitano: 8.177
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
I koje je objašnjenje, pa nisu ti ga valjda poslali bezveze.
I koje je objašnjenje, pa nisu ti ga valjda poslali bezveze.
Ljepo od VIP-a. Kakva je slika na okviru, nisam nigdje vidio uživo samo na slikama...
Vip rulz, ja ga već koristim 2 godine i svake godine čestitaju mi rođendan, znam da nisam gold korisnik i da čestitka nije puno, ali ipak čovjeka veseli, zar ne?
Ljepo od VIP-a. Kakva je slika na okviru, nisam nigdje vidio uživo samo na slikama...
Ajmo ovako reći, prije sam si mislio kupiti taj okvir, sada, kada sam vidio sliku, ne bi dao svoje novce za njega. A ovako, poklonjenom konju se ne gleda u zube :)
Bez brige, platio si ti i taj okvir i još par njih.. ali barem si jedan "dobio"..
ma platio je on takvih milju. ali lijepo je dobiti tako nešto od svog operatera. odmah ti narastu u očima što je i njihov cilj. sve je to politika. VIP rulez!!!!
Bez brige, platio si ti i taj okvir i još par njih.. ali barem si jedan "dobio"..
Pa koliko moraš trošit mjesečno da bi postao gold korisnik??
meni je jučer VIP dao 15Kn na račun, neznam kojim povodom ali je OK
Aj bar nekog... ja sam 8 godina već s njima, ako ne i duže.. a zadnje dvije i pretplatnik... nikad niš...osim naravno bonusa svaki mj dok sam bila na bonovima, jer sam trošila obnormale... a sad..šipak... a trošim 4-struko od svoje osnovne pretplate i imam uključeno milju njihovih "akcija"....
Jedino ugodno iznenađenje u zadnje vrijeme je bio njihov operater, koji mi je sređivao karticu kad su me pokrali....
VIP-ovci su stoka koja očito mare samo za "velike" korisnike. Jako su me lijepo nedavno iznenadili. Išao sam na more te tata odluči produžiti ugovor s VIP-om oko Mobile Connecta (valjda je to to, radi se o kartici koja ti omogućuje internet vezu u zaselcia i slično), sve prođe glatko dok nismo probali uspostaviti konekciju... nije radilo, nazivaj VIP-ove da ovi kaže da samo mi magarci, te da samo trebali pratiti njihov site, da tehnologija ide dalje itd., te da nam je kartica zastarjela i koristi staru tehnologiju te napodržava super VIP signal.
Da skratim mi smo mulci jer se nismo dodatno informirali o njihovim novim tehnologijama a to što su oni produžili ugovor koji je nemoguće ispuniti s njihove strane se smatra sasvim razumljivim marketinškim potezom pljačkanjem naivnog naroda. Što više reći o krasnom VIP-u ?!?!
Pa ajde da i to cujem!
Ja sam njihov korisnik od pocetka!! Imala dobro misljenje (iako ne mogu reci da su me ugodno iznenadjivali) do 30.6. Tada potpisah ugovor za Vodafone Mobile Connect i promijenila tarifu na Busines 200 sto je bio uvjet promocije...bla, bla...kad sam sve proracunala isplatilo se dobro,...
E, do 10.7. mi nisu promijenili tarfu (u ugovoru je pisalo da se mijenja u roku 24sata). Dio promocije je da imam unutar Vipa besplatne razgovore, naravno razgovarala sam na veliko, a tarifa mi jos nije pocela vrijediti iako mi od 1.7. naplacuju skuplju pretplatu!!!!
Da ne pricam o problemima oko Vodafone Mobile Connect, a nisu htjeli pomoci. Uhhhh!
Ukratko, svaku takvu stvar rijesite direktno na prodajnom mjestu. Kupovala sam preko Vip-ovog savjetnika-telefonska prodaja i to se pokazalo greskom. Poslije je ta zena iz Vipa rekla da je to njena greska i dali mi 100kn na racunu. A sta cu ja s tih 100kn, kad sam izgubila daleko vise. A o zivciranju da ne pricam.
Cao.
ja sam na vip-u 4god a neće mi ni čestitati rođendan a vidim da nekima čestitaju
ja sam na vip-u 4god a neće mi ni čestitati rođendan a vidim da nekima čestitaju
a ja sam s VIP-om na županijskom sudu. Već 7 god. se ganjamo....lopovi...rađe mrtav nego VIP-ov pretplatnik
Svi su oni prevaranti i muhe željne kruha!
Svi po redu, od banki, internet providera do mobile providera.
Nemam prema njima nikakvih dobrih emocija, samo mržnju.
Vip mi se jedini nije zamjerio.
a ja sam s VIP-om na županijskom sudu. Već 7 god. se ganjamo....lopovi...rađe mrtav nego VIP-ov pretplatnik

Eh ljudi moji dragi....
Vi se žalite u vezi VIP-a i tele....
Da vidite samo kako je kod mene....
Moj dragi mobilni operater Eronet je Big Boss za vaš VIP.
Em što su poruke 11 feninga, em razgovori prema: istoj mreži 27 feninga, drugoj (u BiH) oko 90 + pdv feninga (dakle više od kune za jednu minutu).
A da ne spominjem veoma povoljan GPRS: 100 kilobajta je 15 feninga, i neke jeftine tarife koje nikada ne važe/rade ....
Budite zadovoljni svojim VIP-om.
Ah da, umalo zaboravih: Nema nikakvih gratis sranj.... od Eroneta (a da nekome čestitaju rođendan ili nedaj bože da dadnu jeftinije neki mob, desila bi se Apokalipsa)
Eh ljudi moji dragi....
Vi se žalite u vezi VIP-a i tele....
Da vidite samo kako je kod mene....
Moj dragi mobilni operater Eronet je Big Boss za vaš VIP.
Em što su poruke 11 feninga, em razgovori prema: istoj mreži 27 feninga, drugoj (u BiH) oko 90 + pdv feninga (dakle više od kune za jednu minutu).
A da ne spominjem veoma povoljan GPRS: 100 kilobajta je 15 feninga, i neke jeftine tarife koje nikada ne važe/rade ....
Budite zadovoljni svojim VIP-om.
Ah da, umalo zaboravih: Nema nikakvih gratis sranj.... od Eroneta (a da nekome čestitaju rođendan ili nedaj bože da dadnu jeftinije neki mob, desila bi se Apokalipsa)

Ne znam što bi ljudi htjeli... da im svako malo pošalju kao pretplatniku par pohotnih cura da se poigraju dva-tri sata, da im svako treći račun ne naplate.
Kod njih sam od starta (9 godina) i ne tražim ništa, što potrošim platim prema cjeniku tarife.
Oni meni uslugu ja njima kune.
I na kraju tko si ti ili ja kao jedan juzer među 1.300.000... obična si biljna uš,a ako odeš kod drugih ,isto ti je.
Ne znam što bi ljudi htjeli... da im svako malo pošalju kao pretplatniku par pohotnih cura da se poigraju dva-tri sata, da im svako treći račun ne naplate.
Kod njih sam od starta (9 godina) i ne tražim ništa, što potrošim platim prema cjeniku tarife.
Oni meni uslugu ja njima kune.
I na kraju tko si ti ili ja kao jedan juzer među 1.300.000... obična si biljna uš,a ako odeš kod drugih ,isto ti je.