Da li uzeti iPhone ili SE W995?

poruka: 249
|
čitano: 39.804
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Da li uzeti iPhone ili SE W995?
Psiho246 kaže...
lovranac kaže..

da, gubis garanciju, ali napravis reset, pa ga onda predas u servis i onda opet imas garanciju, a ako totalno rikne onda nece ni njima radit nista

Rikne TS, pukne ekran.

Sta onda?

Nemojte bit smijesni ljudi moji.

Ako se garancija izgubi, izgubi se.

Po vama se mobitel treba uber ultra hakirati sa magnum postavkama da bi se instaliralo 365 ultra faking extra 3rd parti aplikacija da bi mobitel imao osnovne funkcije kao masa drugih, jeftinijih uredjaja koji to donose "out of the box".

I jos s time izgubite garanciju, pa ako vam se nesto desi morate nositi na servis i opet uber ultra maknuti haxx0r da bi vam garancija vazila.

Naravno, nedaj boze da rikne TS ili ekran pa da to nemozete napraviti.

Koliko samo tema ima u kojima se useri zale kako je iPhone zastekao bas zbog jailbrakea i tih neprovjerenih 3rd parti aplikacija.

Pa stvarno su vam argumenti....

a i tvoji su argumenti bajni... -.-

na iphoneu ne moras nista dirati, samo prikljucis na komp i sve ti se pojavi na kompu...

16 godina
Psiho246 kaže...
lovranac kaže..

da, gubis garanciju, ali napravis reset, pa ga onda predas u servis i onda opet imas garanciju, a ako totalno rikne onda nece ni njima radit nista

Rikne TS, pukne ekran.

Sta onda?

Po vama se mobitel treba uber ultra hakirati sa magnum postavkama da bi se instaliralo 365 ultra faking extra 3rd parti aplikacija da bi mobitel imao osnovne funkcije kao masa drugih, jeftinijih uredjaja koji to donose "out of the box".

I jos s time izgubite garanciju, pa ako vam se nesto desi morate nositi na servis i opet uber ultra maknuti haxx0r da bi vam garancija vazila.

Koliko samo tema ima u kojima se useri zale kako je iPhone zastekao bas zbog jailbrakea i tih neprovjerenih 3rd parti aplikacija.

ja nemam iphone, ali pretpostavljam da se radi taj restore preko kompa, a ne preko iphonea, sta ce ti ekran onda ako ti se nece mob upalit, nisam skuzio to s puknutim ekranom bas

15 godina
neaktivan

JAO psiho koji si ti lik al hebeni lik ... cisto jedno pitanje ... dali si ti ikada spoija iphone na komp???? nisi 100% jer onda nebi rekao sto ako pukne ili rikne ekran.... PA NISTA svie radim u itunsu EKRAN nema NIKAKVE veze sa icim..... jao... jao .... jao... kupi si iphone i makar nauci nesto o njemu da se manje mozes prosipati okolo.... za ovakve budalastine se zasluzi zausnjak

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Psiho ajd pusti djecu neka se igraju. Ima puno pametnijih tema za razgovarat. Nemoj se zamarati jer nikad ih ubijediti neces jer su slijepi a i kad vide da nisu u pravu onda vriejdjaju. Oni frazu out the box ne razumiju i nikad nece razumjeti. Ja sam digao ruke.

16 godina
Dodge_167 kaže...
Psiho246 kaže...
lovranac kaže..

Rikne TS, pukne ekran.

Sta onda?

a i tvoji su argumenti bajni... -.-

na iphoneu ne moras nista dirati, samo prikljucis na komp i sve ti se pojavi na kompu...

evo ipak sam u pravu bio, pa ako ti mob ne radi koje koristi imas onda od ekrana, nije bitno da li je puknut ili ne

16 godina
odjavljen
Dom031 kaže...

Pa ti prije odlaska na reklamaciju napraviš hard restart mobitela i nemože se vidjeti da je ikad bilo jailbreaka. Ja bi to napravio i da nemam jailbreak jer neželim da mi netko prčka po mobitelu nego bi sve obrisao i kada se vrati fino samo vratio backup i sve isto kao prije popravka.

Znači nema nikakvih problema sa garancijom u vezi da imas jailbreak.

Ili jednostavno izvadiš memorijsk... Ups ne možeš.

Dodge_167 kaže...

Znaci xxxx mobitel ima potencijal biti dobar mobitel AKO se hackira.

Hackiranjem se gubi garancija AKO ne napravite hard reset prije servisiranja.

To bas i nisu neki argumenti...

Sta se desi ako se xxxx mobitel pokvari na nacin da budete u nemogucnosti napraviti hard reset?

To vrijedi i za nokiu i za SE i za LG

U niti jednoj usporedbi nekog mobitela s iPhonom nisam vidio da netko iznosi mogučnosti tog drugog mobitela koje nisu out-of-box. Hakiranje je potrebno za modanje dok je za crackirane aplikacije dovoljan certifikat s kineske stranice za što postoje jednostavne upute i ne utječe na garanciju. Aplikacije koje je nemoguče crackirati bez hack-a su rijetkost i nerijetko imaju alternativu. Ja svoj mobitel nisam hackirao i nemam potrebe za tim, opet imam sve što mi treba i sve što smartphone treba imati.

artfull kaže...

glup si ko kuac. al stvarno ... šokiraš me majke mi. Svatko normalan ionako resetira mob za servis.

Ovo je već vrijeđanje i zaslužuje karton.

Može se dogoditi kvar zbog kojeg ne možeš napraviti hard reset ni back up. Ja barem mogu sačuvati podatke na kartici.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Dom031 kaže...

Pa ti prije odlaska na reklamaciju napraviš hard restart mobitela i nemože se vidjeti da je ikad bilo jailbreaka. Ja bi to napravio i da nemam jailbreak jer neželim da mi netko prčka po mobitelu nego bi sve obrisao i kada se vrati fino samo vratio backup i sve isto kao prije popravka.

Dodge_167 kaže...

Sta se desi ako se xxxx mobitel pokvari na nacin da budete u nemogucnosti napraviti hard reset?

U niti jednoj usporedbi nekog mobitela s iPhonom nisam vidio da netko iznosi mogučnosti tog drugog mobitela koje nisu out-of-box. Hakiranje je potrebno za modanje dok je za crackirane aplikacije dovoljan certifikat s kineske stranice za što postoje jednostavne upute i ne utječe na garanciju. Aplikacije koje je nemoguče crackirati bez hack-a su rijetkost i nerijetko imaju alternativu. Ja svoj mobitel nisam hackirao i nemam potrebe za tim, opet imam sve što mi treba i sve što smartphone treba imati.

artfull kaže...

glup si ko kuac. al stvarno ... šokiraš me majke mi. Svatko normalan ionako resetira mob za servis.

Može se dogoditi kvar zbog kojeg ne možeš napraviti hard reset ni back up. Ja barem mogu sačuvati podatke na kartici.

Mene su i prije vrijedjali pa niko nije reagovao. Nemoj se druze truditi uospte. Ne vrijedi zivaca.

15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Dom031 kaže...

Dodge_167 kaže...

artfull kaže...

ocito niti ti nemas iphone svaki put kada spois iphone sa kompom ti napravi backup.... sve slike imenik i ostale gluposti.... dakle ili knjizicu u ruke ili iphone i uci pa onda argumentiraj....

logic za grupaciju ljudi nazvati djecicom moras ih nadgradirati inteligencijom, snalazljivoscu, razboritoscu .... a ti to nisi napravio ode u niti jednom kontekstu nego si samo ponavljao 2 ili 3 glupasta argumenta koja su srusena jedno 100 puta ali si ti i dalje ponavljao... covik je kupio iphone i nije falio a to ce ti i sam reci ...

17 godina

Nisam znao da se iPhone resetira preko racunala.

Ali dobro, postoji 100% neki kvar zbog kojeg ste u nemogucnosti napraviti hard reset.

Ja sam uzeo TS kao primjer.

Stvar je u tome, da 3rd parti aplikacija nije mogucnost telefona, i da sa radnjom koja nije dopustena od strane proizvodjaca tog mobitela, tj.Applea nemozete ulaziti u diskusiju kao sa validnim argumentom.

Svaki mobitel se moze "hakirat" da nedopustne aplikacije rade na njemu. Samo je kod iPhone to nuznost, i jedini nacin da se dobiju neke osnovne funkcije mobitela.

Svaki drugi proizvodac vam to da "out of the box".

Da imam iPhone, osjecao bi se prevareno i zakinuto.

Vama je zabranjeno nesto sta nudi Nokia, Samsung, HTC, Motorola, LG iz kutije i sa garancijom.

Umjesto da ga tolko hvalite, trebali bi ste se zaliti Apple-u sto ste tako zakinuti.

- Psiho246
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Nisam znao da se iPhone resetira preko racunala.

Ali dobro, postoji 100% neki kvar zbog kojeg ste u nemogucnosti napraviti hard reset.

Ja sam uzeo TS kao primjer.

Stvar je u tome, da 3rd parti aplikacija nije mogucnost telefona, i da sa radnjom koja nije dopustena od strane proizvodjaca tog mobitela, tj.Applea nemozete ulaziti u diskusiju kao sa validnim argumentom.

Svaki mobitel se moze "hakirat" da nedopustne aplikacije rade na njemu. Samo je kod iPhone to nuznost, i jedini nacin da se dobiju neke osnovne funkcije mobitela.

Svaki drugi proizvodac vam to da "out of the box".

Da imam iPhone, osjecao bi se prevareno i zakinuto.

Vama je zabranjeno nesto sta nudi Nokia, Samsung, HTC, Motorola, LG iz kutije i sa garancijom.

Umjesto da ga tolko hvalite, trebali bi ste se zaliti Apple-u sto ste tako zakinuti.

A jaadan...

tebi je tesko izdvojiti pola sata da ga jailbrejkas, i jako je jednostavno.

Ja nisam gledao koje on karakteristike, nego kada sam vidio njegov OS jednostavno me ocarao! BRZINA! STABILNOS! JEDNOSTAVNOST! Ja mislim da su to dobri argumenti zasto bi netko kupio iPhone.

Moj djed blizu 80god. se naucio raditi na iPhoneu xD a nikad u zivotu nije drzao mobitel u ruci... hehehe

17 godina

Neznam jel sam vec reko, ja bi uzeo W995

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Neznam jel sam vec reko, ja bi uzeo W995

kupio je vec iphone

15 godina
neaktivan

zakinut se osjecas kada nesto platis odredenu sumu para a nisi dobio ono sto si htjeo... za sam znao sto tocno dobivam za cjenu iphonea i tocno sam znao sto sa njim mogu i nemogu...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smjesno je da ljudi koji ovdje dezurno pljucaju po ajfonu nikada nisu koristili isti, ista shema kao i na mac pc prepucavanjima. Halo, ajfon se apdejta i bekapira svaki put kad ga spojis, sve umas na kompu, kakva glupa kartica? imas sto tisuca aplikacija, pola je mukte i bez jailbrejka. ja sam ga brejkao i vratio nazad kad je izasao 3.1 jer mi je potpuno nepotreban i bt i background. Radi savrseno i bez toga, kome treba ili voli imati deset min posla.

Svaka aplikacija koju ikada skines ti je ljepo u ajtjunsima i na klik je savis ili maknes ili apdejtas... ja ih imam preko tisucu i kad mi je dosadno skinem par desetaka novih u par minuta koje mi se same instaliraju i s njima se zabavljam dok mi ne dosade. ako nevaljaju, klik, nema ih vise na ajfonu.

ajfon bez neta i kompa je dummy phone. sa kompom i netom je nedosanjani san za nokiju i ostale do daljnjega ( do novog ajfona preciznije )

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

duplikat

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 19:01 (artfull).

0 0 hvala 0
16 godina
artfull kaže...

ajfon bez neta i kompa je dummy phone. sa kompom i netom je nedosanjani san za nokiju i ostale do daljnjega ( do novog ajfona preciznije )

Hmm...Jesi vidio malo novi HTC HD2? Od kud da počnemo? Da ima 4,3'' kapacitivni ekran ili da ima 800x480 rezu? Ili možda da je čak i brži u surfanju stranicama(plus flash)gdje je iphone bio nedodirljiv? Ili možda u skoro duplo jačem hardware-u (1GHz proc,448MB RAM-a,5,0Mpx-a kamera sa ledicama), nekako ova teorija do novog iphona da nema boljeg moba mi debelo pada u vodu...Ne kužim zašto ga tako hvalite kad sad ima mobova koji su brži i imaju puno više toga od njega(konkretno HTC HD2 a za par mjeseci SE Xperia x10 sa istim hardware-om kao i HD2 samo vrti android umjesto winmobilea)Uostalom pa koji mob bez kompa i neta nije onda dummy phone? Al iphone je očito veći kad ti nitko ko nema net na mobu ili ne želi trošit pare na MMS nemre ni sliku poslat,nego ti treba komp i net da bi to osposobio...blah totalno ste rastavili ovu temu koja bi trebala pod lock a trebali bi napravit novu temu HTC HD2 vs Iphone pa da vidimo koji je boljiBelji se

17 godina
neaktivan
artfull kaže...
Smjesno je da ljudi koji ovdje dezurno pljucaju po ajfonu nikada nisu koristili isti, ista shema kao i na mac pc prepucavanjima. 1.) Halo, ajfon se apdejta i bekapira svaki put kad ga spojis, sve umas na kompu, kakva glupa kartica? 2.)imas sto tisuca aplikacija, pola je mukte i bez jailbrejka. ja sam ga brejkao i vratio nazad kad je izasao 3.1 jer mi je potpuno nepotreban i bt i background. Radi savrseno i bez toga, kome treba ili voli imati deset min posla.

Svaka aplikacija koju ikada skines ti je ljepo u ajtjunsima i na klik je savis ili maknes ili apdejtas... ja ih imam preko tisucu i kad mi je dosadno skinem par desetaka novih u par minuta koje mi se same instaliraju i s njima se zabavljam dok mi ne dosade. ako nevaljaju, klik, nema ih vise na ajfonu.

ajfon bez neta i kompa je dummy phone. sa kompom i netom je nedosanjani san za nokiju i ostale do daljnjega ( do novog ajfona preciznije ) 3.)

1.) Ne vjerujem. Ali ja neću govoriti u njihovo ime i braniti ih ako neznam.

2.) To imaju i drugi mobiteli. I imaju i kartice

3.)  S netom nedosanjani san za nokiu? Možda kada budeo imao flash

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 18:33 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan

Uvijek isto ... moj ima više megaherca, ima više pixela, megapixela, gigapixela ... specifikacije, specifikacije, specifikacije ... sveta mantra koju neki ovdje ponavljaju valjda da se ne izgube ... to je jedino konkretno što misle da je važno. Znate kako se kaže ... it is the software, stupid. 

Nisam probao ( još ) par telefona koji pretpostavljam da su se približili ajfonu ( iako imam, priznajem, određenu recimo, rezervu, jer sam se do sad svaki put razočarao. ) Android obećava, međutim teško će biti dostići uniformiranost i jednostavnost koju gura ajfon injegov OS ... S druge strane očekujem da će ajfonOS 4.0 i novi hw opet pomaknuti granicu kako to već biva. No, svakako je, napokon nakon par godina nastala konkurencija i to je dobro.

Ne tvrdim niti sam tvrdio da je ajfon idealan telefon za sve, samo da je trenutni plafon što se smartphone uređaja tiče, sa još par modela s kojima se može uspoređivati ... ( u koje 5800 ne spada ni po čemu ). Od onog što sam probao ništa nije bilo ni blizu po kvaliteti, fluidnosti i brzini, jednostavnosti, a opet i izboru koji imaš sa ajfonom ... kad probam nešto bolje možda to i nabavim.

A.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pojedinci nikako da shvate da neki ljudi preferiraju jednostavnost i upotrebljivost. WinMo i Symbian još nisu kompletno ni optimizirni za TS uređaje što bi trebalo biti prva i osnovna stvar kad radiš takvu vrstu OS-a. WinMo je prije verzije 6.5 bio praktički neupotrebljiv (za moje pojmove) bez 3rd party UI-a tipa TouchFlo i TouchWiz. I dan danas se proizvođači trude sakriti WinMo ispod svojih UI rješenja, a savršen prijemjer je novi HD2 sa Sense UI. A Nokia tek nedavno odlučuje na redizajn Symbian UI-a kojeg planira sljedeće godine i kojeg naravno neće ponuditi kao upgrade za sve ove high end uređaje koji se trenutno nalaze na tržištu. Smiješno!

Inače, najnovije statistike (vidio jučer na Cnetu) kažu da je 98% korisnika iPhonea zadovoljno uređajem i opet bi ga kupili, a vi i dalje razglabajte o blututu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 2:36 (vjeko).

1 0 hvala 0
17 godina
artfull kaže...

Uvijek isto ... moj ima više megaherca, ima više pixela, megapixela, gigapixela ... specifikacije, specifikacije, specifikacije ... sveta mantra koju neki ovdje ponavljaju valjda da se ne izgube ... to je jedino konkretno što misle da je važno. Znate kako se kaže ... it is the software, stupid. 

Nisam probao ( još ) par telefona koji pretpostavljam da su se približili ajfonu ( iako imam, priznajem, određenu recimo, rezervu, jer sam se do sad svaki put razočarao. ) Android obećava, međutim teško će biti dostići uniformiranost i jednostavnost koju gura ajfon injegov OS ... S druge strane očekujem da će ajfonOS 4.0 i novi hw opet pomaknuti granicu kako to već biva. No, svakako je, napokon nakon par godina nastala konkurencija i to je dobro.

Ne tvrdim niti sam tvrdio da je ajfon idealan telefon za sve, samo da je trenutni plafon što se smartphone uređaja tiče, sa još par modela s kojima se može uspoređivati ... ( u koje 5800 ne spada ni po čemu ). Od onog što sam probao ništa nije bilo ni blizu po kvaliteti, fluidnosti i brzini, jednostavnosti, a opet i izboru koji imaš sa ajfonom ... kad probam nešto bolje možda to i nabavim.

HAhahahahah!

Umirem od smijeha! xD

- Psiho246
16 godina
neaktivan

i ja istoo!!! hahahaha.... jooj psiho...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma kada su neki ljudi stvarno nedokazni onda  nemas jednostavno vise sta da kazes...

2 0 hvala 0
17 godina
zovitemebuha kaže...

ma kada su neki ljudi stvarno nedokazni onda  nemas jednostavno vise sta da kazes...

Bas to, slazem se! Smijeh

- Psiho246
15 godina
neaktivan

hmm pa to se medu ostalima na tebe odnosilo... inace ovo je tema koja je postavljena da se covik odluci izmedu 2 moba i odlucio je pametno... imas temu o njoki 5800 pa tamo hvali taj mob... pozz

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@Paolo2612
1. ljudi ti lijepo kažu da iTunse automatski radi backup svaki put kada spojiš iPhone na komp a ti nevjeruješ, al da istina je, svaki ti se put radi backup cijelog iPhonea.
2. Nema nitko više aplikacija od iPhonea, pa to ti je glavna odlika iPhone OS-a - najveća baza aplikacija tj. Apple Appstore

@psiho - aj molim te reci zašto toliko pažnje posvećuješ na mobitel koji mrziš, evo logic je odustao (skužio je da je gotov xD). Vi koji ga ni nemate tu nama solite pamet kao da smo mi jedini koji ga imaju, pa daj pogledaj koliko je iPhone popularan i koliko ga ljudi ima. Ma mi smo svi ludi, stvarno neznam što je svima nama u svijetu kad smo kupili iPhone, evo dobio sam šibu od Svetog Nikole jer sam ga kupio xD.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dom031 kaže...
@Paolo2612
1. ljudi ti lijepo kažu da iTunse automatski radi backup svaki put kada spojiš iPhone na komp a ti nevjeruješ, al da istina je, svaki ti se put radi backup cijelog iPhonea.
2. Nema nitko više aplikacija od iPhonea, pa to ti je glavna odlika iPhone OS-a - najveća baza aplikacija tj. Apple Appstore

Krivo si shvatio o čemu pišem. Ono sve što je napisano prije 1 se odnosi na 1, a ne ono poslije toga. Dakle:

U vezi automatskog backupa

2.) To imaju i drugi mobiteli. I imaju i kartice

U vezi Appstore-a nisam ništa ni napisao, ali dati ću po 100 put svoje mišljenje koje ponavljam mnogo puta

Većina tih aplikacija je beskorisna ili smeće. Naravno da ima dobrih/odličnih - ali mogu se kladiti da od tih 100 000 aplikacija (ili koliko već) najmanje 30 000 je: dupla (ima već program koji obavlja istu funkciju), potpuno beskorisna (ovo uzimam s rezervom - kao što kaže ona narodna: svaka budala ima svoje veselje) ili smeće (bilo po pitanju, realizacije, same ideje itd.). Meni ništa ne vrijedi brojka od 100 000 ako znam npr. da s Nokiom u 5000 aplikacija imam sve što mi treba.

Činjenica je: Appstore sigurno nema svih 100 000 potpuno različitih i kvalitetnih aplikacija, a dobar dio programa koji imaju dobru ideju, realizaciju i ostalo što ih čini korisnima/zabavnima/must have će se naći i na drugim mobitelima/platformama.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 3:13 (Paolo2612).
17 godina

Stvar koja se trebala riješiti na prvoj stranici max. drugoj se razvukla na 8 , a mislim da ni tu neće stati...

Svako je svoje rekao netko SE W995, netko iphone, ja i još netko xm5800 itd. i gotova priča lik neka odluči (već je), a mi začepimo gubice jer prerasta u rat kao kod intel vs amd ili ati vs nvidia, svatko svoga konja hvali pa tako i ja svoga.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Dom031 kaže...
@Paolo2612

@psiho - aj molim te reci zašto toliko pažnje posvećuješ na mobitel koji mrziš, evo logic je odustao (skužio je da je gotov xD). Vi koji ga ni nemate tu nama solite pamet kao da smo mi jedini koji ga imaju, pa daj pogledaj koliko je iPhone popularan i koliko ga ljudi ima. Ma mi smo svi ludi, stvarno neznam što je svima nama u svijetu kad smo kupili iPhone, evo dobio sam šibu od Svetog Nikole jer sam ga kupio xD.

Ako je Logic odustao, odustao je jer mu se neda prepirati s vama i vrtiti u krug, buduci da vi ne nudite nikakve argumente.

Ja jos imam energije i barem 2 zivca u sebi, i dok mi ne puknu jos cu malo visit ovdje. Belji seSmijeh

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Ma imam ja zivaca za konstruktivnu raspravu ali ovdje toga nema. JA 4 puta pitam sta to Iphone moze a da ne mogu mnogi drugi moiteli i sta sam dobio ka odgovor?

Da moze izdrzati sleper i da moze upravljati teleskopom ;)

Dvije funkcije koje se nuzne za svaki smartphone ;)

Sta reci na to ;)

I da se sve moze nadograditi. JEbote to je kao da kupis kamion u dijelovima a platis ga kao sklopljen kamion ili jos skuplje jer eto mozes se zabavljati dovodeci ga u funkcionalno stanje a kamion iz kine kupis i tovaris a jeftiniji za dvije nule na kraju cijene najmanje ;)

I jos puno uvreda koje necu ovdje ponavljati jer mi je to ispod cast.

16 godina
neaktivan

Ako neko imalo prati razvijanje tog uredjaja od prvih dana, shvatio je da se iPhone softverski unapredjuje, a izbacivanjem novih modela tek toliko hardverski, znaci 3.0 softver je dodao opcije i novim modelima i prvom modelu, sto samo govorit da su svi spremni za nove stvari koje tek dolaze... Kako iPhone ne moze da podrzi multitasking, kad ne-oficijalnim programima i onima koji Apple podrzava, isto to se omoguci i uradi? Kako se preko ogromnog broja programa iskoristava njegova kamera, koja je usput "samo" 3.2 megapixela, ali cuda cini i sa slikom i sa videom, znaci Hardware!

Ali stvarno njegova najveca prednost je sam Operativni sistem i brzina istog, brzina programa i mogucnosti s njima, sad ce opet biti prica igrice, razmjena bodova, ali stvarno to nije tako kod svih korisnika iPhonea, na kraju krajeva kad je o tome rijec, to jest prednost i on je u tome svemu ispred svih!

Jeste tu i razlika u cijeni, u nekim slucajevima (normalnog nabavljanja) i ogromna, ali ako je SE K850 u pocetku imao cijenu preko 4000 kn, jednostavno u takvom je vremenu dosao i imao nesto, ne vidim razlog zasto iPhone ne bi mogao biti istog nivoa... Ruku na srce, provjerite i sami, iPhone 3GS (32GB) moze se preko oglasa sad odmah naci za 3500-3600 kn, po meni normalnoj cijeni za takav uredjaj!

Šta se bijeli u gori zelenoj...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice