Tele 2 pretplata-bonovi

poruka: 22
|
čitano: 9.756
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Tele 2 pretplata-bonovi

ovako, zovem cijeli dan službu za korisnike od tele 2 i nikako da ih dobim....cijelo vrijeme nema slobodnih agenta za pretplatu. pa da pitam vas imam tele 2 na bonove i htjeo bi otić na pretplatu

12 mj        24mj

i htjeo bi uze: Mjesečna potrošnja 100    895 kn    195 kn

i ja bi uzeo ovo na 24 mj....

i ako dobro razumijem platim mob 200 kn i pretplatu plačam 100 kn mjesečno ako je to tako što ako potrošim tih 100 kn jel onda odlazim kao u minus ako npr. odm u minus 20 kn onda mi dođe 120 kn račun

jel mogu uzet neku tarifu: inače bi uzeo tarifu smart 100 ako mogu to mi je 1gb prometa i 500 min besp. razgovora.....jel onda plačam tu tarifu dodatno 100 kn ili šta možete li malo objasni i recite jesam li nešto krivo napisao i ispraviteme....

naslov sam stavio pretplata bonovi jer onda možete tu da razgovarat šta vas zanima o pretplati i bonovima...i tak da ima i tak neka tema

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tele 2 pretplata-bonovi

ajd recite nešto

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Tele 2 pretplata-bonovi
deus-ex resolution kaže...

ovako, zovem cijeli dan službu za korisnike od tele 2 i nikako da ih dobim....cijelo vrijeme nema slobodnih agenta za pretplatu. pa da pitam vas imam tele 2 na bonove i htjeo bi otić na pretplatu

12 mj              24mj

i htjeo bi uze: Mjesečna potrošnja 100       895 kn       195 kn

i ako dobro razumijem platim mob 200 kn i pretplatu plačam 100 kn mjesečno ako je to tako što ako potrošim tih 100 kn jel onda odlazim kao u minus ako npr. odm u minus 20 kn onda mi dođe 120 kn račun

jel mogu uzet neku tarifu: inače bi uzeo tarifu smart 100 ako mogu to mi je 1gb prometa i 500 min besp. razgovora.....jel onda plačam tu tarifu dodatno 100 kn ili šta možete li malo objasni i recite jesam li nešto krivo napisao i ispraviteme....

naslov sam stavio pretplata bonovi jer onda možete tu da razgovarat šta vas zanima o pretplati i bonovima...i tak da ima i tak neka tema

da ti budem iskren nerazumijem te bas najbolje :D

Znaci ti si uzmes pretplatu smart 100 te u toj pretplati imas uracunato 500 min prema svim mrezama, 100 sms i 1gb neta.

Sad ti to ne znaci da ces ti dobivati racun 100 kn svaki mjesec, nego ces dobivati veci. Razlog je tome sto ti je 10 kn radijska pristojba te 25 lipa ti je uspostava poziva. Znaci prosjecno bi trebao mjesecno dobivati racun oko 130-140 kn.

A ovo da ces mob platiti 200 kn nemogu ti tocno reci jer neznam o kojem se mobu radi.Daj neki link koji mob mislis uzeti

17 godina
Tele 2 pretplata-bonovi

evo kolega ti je objasnio. Znači 100kn je ta tarifa + radijska frekvencija + uspostava poziva ( ako zoveš cca. 10 puta dnevno, to ti je 2.5kn dnevno, cca 70kn mjesečno) te ako prekoračiš tih 500 min razgovora, 100 poruka i 1Gb interneta, to ti se naplačuje po njihovom cijeniku kn/min, kn/Mb i kn/po poruci. Računaj si mjesečno cca. 150kn i više da će ti dolazit račun. Imaš na njihovim stranicama "pitanja i odgovore" pa si pogledaj i tu šta piše.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
MSN kaže...

12 mj        24mj

i htjeo bi uze: Mjesečna potrošnja 100     895 kn     195 kn

da ti budem iskren nerazumijem te bas najbolje :D

Znaci ti si uzmes pretplatu smart 100 te u toj pretplati imas uracunato 500 min prema svim mrezama, 100 sms i 1gb neta.

Sad ti to ne znaci da ces ti dobivati racun 100 kn svaki mjesec, nego ces dobivati veci. Razlog je tome sto ti je 10 kn radijska pristojba te 25 lipa ti je uspostava poziva. Znaci prosjecno bi trebao mjesecno dobivati racun oko 130-140 kn.

A ovo da ces mob platiti 200 kn nemogu ti tocno reci jer neznam o kojem se mobu radi.Daj neki link koji mob mislis uzeti

samsung galaxy 3 i5800

14 godina
neaktivan
Tele 2 pretplata-bonovi

tocno mob ces platiti 200 kn, ali ako ces vec uzimati u tele 2 preporucujem ti smart 200 jer je sad akcija pa ce te kostati 125 kn a imat ces sve duplo od ove tarife...te mislim ako imas npr broj u tmobile te preneses broj u tele 2 dobis 50kn mjesecno, te onda ti tih 50 kn moze biti uracunato u uspostavu pozivu, pa bi tako mogao imati 200 uspostava poziva for free.

Ali ovo za 50 kn provjeri za svaki slucaj u tele 2 jer nisam 100 % siguran za to,ali znam da se to nedavno moglo uciniti.

Jedino sto me kod tele 2 muci je cijena mobitela, pa dignuli su im cijena na pretplati "posteno" {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MSN kaže...

tocno mob ces platiti 200 kn, ali ako ces vec uzimati u tele 2 preporucujem ti smart 200 jer je sad akcija pa ce te kostati 125 kn a imat ces sve duplo od ove tarife...te mislim ako imas npr broj u tmobile te preneses broj u tele 2 dobis 50kn mjesecno, te onda ti tih 50 kn moze biti uracunato u uspostavu pozivu, pa bi tako mogao imati 200 uspostava poziva for free.

Ali ovo za 50 kn provjeri za svaki slucaj u tele 2 jer nisam 100 % siguran za to,ali znam da se to nedavno moglo uciniti.

Jedino sto me kod tele 2 muci je cijena mobitela, pa dignuli su im cijena na pretplati "posteno" {#}

ja sam već napravio još prije prinos boja od vipa na tele 2.....al hvala pa ču pitat....samo da ih dobim nikako da ih dobim......jel možda ima od vas netko tko ima nekog u tele 2 pa mi date br. na PP pa da nazovem pa da pitam jer mi to treba što prije....bio bi vam zahvalan.....

17 godina
To ti je Tele2, navikni se na to da je SZK cesto tesko dobiti, stalno imaju nekakvig problema...
14 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
To ti je Tele2, navikni se na to da je SZK cesto tesko dobiti, stalno imaju nekakvig problema...

SZK ?

17 godina
Eyekool kaže...

SZK ?

Služba za korisnike.

14 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
Eyekool kaže...

SZK ?

Služba za korisnike.

aha ok, još jedno pitanje jel se mogu uzet sad pretplatu od tele 2 ako imam pretplati i od vip jel mogu imat 2 broja na pretplatu......ja bar mislim da to nema nikakve veze daako hoču imat i 10 pretplati bitno da plačam......ali samo da mi netko potvrdi....

16 godina
neaktivan

Naravno da možeš. Dok plačaš{#}

D.L
16 godina
neaktivan

Ne bi se baš u potpunosti složio sa tobom istina je da se koji puta nešto duže čeka ali... 

Mene više živcira Vipov ulazak u izbornik. Dok mi čita opcije već zaboravim onu prvu.{#}

D.L
14 godina
neaktivan
nalogodavac kaže...

Ne bi se baš u potpunosti složio sa tobom istina je da se koji puta nešto duže čeka ali... 

Mene više živcira Vipov ulazak u izbornik. Dok mi čita opcije već zaboravim onu prvu.{#}

ne ozbiljno jučer sam zvao od 3 do 5, pol 6 sati svakih 5 min i ništa nema slobodnih agenda za pretplatu javi mi se za bonove i onda mi kaže da ide provjerit dali ima slobodan agent za pretplatu i kaže da nema, pitam dali me može stavit na čekanju da čekam dok se nejavi, ne nemože jer nemaju takvu mogučnost WTF i pitame dali hoču da me nazovu ćim budu slobodni i ja tako ostavim i neče da zovu ja svejedno zovem da provjerim ne nema opet i onda sam poludil i stavio ovu temu i eto, hvala vam na odgovorima....

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 9:40 (deus-ex resolution).
14 godina
neaktivan
Tele 2 pretplata-bonovi

jel ima kog ovdje da ima več neku pretplatu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam SMART 100 tarifu.

14 godina
neaktivan
Eyekool kaže...

i koliko mj. daješ i jesi li zadovoljan....{#}

i koliko mj. zoveš.....

17 godina
Eyekool kaže...

i koliko mj. daješ i jesi li zadovoljan....{#}

i koliko mj. zoveš.....

Cca. 150kn mjesečno. Ma Tele2 ti je super dok se ne pojave problemi ;-)

Npr. jedan mjesec sam kasnio s plaćanjem računa i onda im je trebalo 3 mjeseca da proknjiže uplatu, jedva sam produžio pretplatu iako sam sva dugovanja podmirio na vrijeme.

Onda su mi jednom naplatili promjenu tarife, iako nisu trebali, pa im je opet trebalo ne znam više ni ja koliko dok nisu stornirali račun (inzistirao sam na tome, a ne da mi umanje iznos na sljedećem računu).

Uglavnom, zadovljan sam jer plaćam ravno duplo manje nego kod prošlog operatera.

Smart100 tarifu imam od ovog mjeseca tako da još ne znam koliko će računi biti u ovoj tarifi.

Ma ne zovm puno, cca. 60min - 80min poziva + 100tinjak SMS-ova mjesečno.

14 godina
neaktivan
Tele 2 pretplata-bonovi

ja sutra idem da napravim ugovor za pretplatu uzet ču smart 100....i samsung galaxy 3 i5800 za 300 kn......malo mi je glupo što je na web shopu 200 a kad dođeš kod njih onda 300 kn, ali idem rađe tamo pa ču dat 100 kn više jer mi se neda čekat 5 dana i još mi to donese ravno kuči a ne u poštu, a svi radimo u kuči tako da onda nema nikog doma i onda rađe idem tam i odmah uzmem i miran sam i nemam misli dali če doć ili ne.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam na pretplati 50kn (tj. 60kn sa radiom), mjesecno potrosim 40-50kn i racun mi je uvijek 60kn. Nikad nisam potrosio preko.
Nisam u Smart tarifi nego Knock out.

BTW: mislim da ti je bolji mob Alcatel OT-990

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 20:51 (djigibao).
14 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Ja sam na pretplati 50kn (tj. 60kn sa radiom), mjesecno potrosim 40-50kn i racun mi je uvijek 60kn. Nikad nisam potrosio preko.
Nisam u Smart tarifi nego Knock out.

BTW: mislim da ti je bolji mob Alcatel OT-990

već sam uzeo i zadovoljan aovaj mob koji si ti predložil nei u snu ga nebi uzeo, jest da ima 5mp kameru i da su skoro iste profermanse, ali je alcatel, to mi se nedopada, i čak nema bluetooth.

14 godina

Da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje nekidan mi je dosla poruka iz Tela 2 da predjem sa bonova na pretplatu uz ugovor od 24mj do kraja mjeseca.I da cu dobiti prestigio tablet na dar i za 399kn samsung galaxy trend plus uz neku mix tarifu,Da li se po vama to isplati nace ne trosim puno mobitel i bon mi poduze traje al je mobitel stara nokia pa bi mozda dobro doslo,sta vi predlazete {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice