T-mobile vs. VIP vs. Tele 2

poruka: 222
|
čitano: 113.105
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Jedino što valja na Tmobile je internet...

Udri brigu na veselje
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

t-mobing na firmu.... bio na tele2 cca3 godine. sve super ali me je tada zayebavao signal. od pretplate od 100kn tj tadasnje 85 nikad nisam dosegao tu cifru. uvijek cca 50kn mjesecno... to je i bio razlog prelaska na T jer mi nisu dali da placam koliko potrosim..

na T ni nee znam kako ide, nije me ni briga firma placa- a ja nisam neki pricljiv_ bar nesto.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: T-mobile vs. VIP vs. Tele 2
Vash kaže...

Koristio sam prvo VIP 5 godina, nakon njega T-lopove 5 godina i sada koristim Tele2 godinu dana.

Moj glas ide definitivno Tele2. Moja mjesečna potrošnja se prepolovila. Razina usluge mi je kod svih bila ista i na to se ne mogu požaliti.

Ovo sa Tele2 i nepokrivenosti signala jednostavno nije istina, s obzirom da koriste T-mobileove odašiljače gdje nemaju svoj signal.

Prošao sam skoro cijelu Hrvatsku i zaista mi se svega na par mjesta mob spojio na t-mobileov odašiljač, potpuno zanemarivo.

Potpisujem, a ovi ostali koji tvrde drugacije jednostavno su preljeni da promjene broj.Prihodi t-mobile-a i vip-a su u padu, a taj trend ocekujem da ce se nastaviti.

15 godina
neaktivan
imam par pitanja
na tele2 sam trenutno, dali je istina da su pozivi unutar mreže besplatni, koliko se plaća internet i dali ima besplatnih stranica?
i kako funkcionira ona smiley tarifa, za besplatne poruke (mob je LG CW-300, prilagođen porukama)
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina
neaktivan

VIP ali nažalost koristim t-mobile..  {#}

Svi smo mi haxeri u očima nooba.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vip mi ima najbolju pretplatu. Za 200 kuna dobijem 1000 minuta, 300 poruka i 2 GB podatkovnog prometa.

T-Mobile ima najbolji prepaid internet, a imam i isti broj u toj mrezi kao i na Vipu (samo uz drugi predbroj), pa me ljudi mogu uvijek dobit, jer jedna mreza uvijek ima dobar signal.

TELE2 je okej, ali dok god koristi tudje odasiljace i pritom visestruko dize cijenu prepaid interneta ne planiram ga koristiti.

Tomato? LOL, to mi baka i mala sestra koriste. Medo. LOL xD
If creativity is a field, copyright is the fence.
17 godina
RaLe kaže...

Tomato.

Btw kad smo kod Tomato-a mislim da su napravili ključnu grešku. Znači o čemu se radi. Za svaku minutu koju prevedeš u razgovoru Tomato ti nadoplati 1 kunu na račun. Frendica je uzela od brata broj koji je od T-mobile-a dobio 48H besplatnih razgovora i zvala se na svoj Tomato broj. Do sada je preko 400Kn nabila na svoj račun. Mislim da su to mnogi napravili i da će Tomato s takvim poslovanjem proć dosta loše. Osobno sam na VIP-u 8 godina. 5 godina na bonovima i sad već teče 3. godina pretplate i zadovoljan sam. Nemam baš nekih zamjerki iako su im možda pozivi skuplji nego kod konkurencije. Naime ja imam tarifu u kojoj su mi poruke 0,34Kn (sve mreže), a pozvi 0,91Kn (sve mreže)...

16 godina
neaktivan

I ja ću zvat sestru na Tomato da joj napunim saldo kad mi T-Mobile da besplatnih 48 sati razgovora. xD

Nije tvoja frendica jedina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Man kaže...

I ja ću zvat sestru na Tomato da joj napunim saldo kad mi T-Mobile da besplatnih 48 sati razgovora. xD

Nije tvoja frendica jedina...

Nisam ni rekao da je... Btw nabila si je 950Kn na račun {#}

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
16 godina
neaktivan

Jelise to vidi tekkad kupi bon ili? Nešto mi je sestra pričala, ali nijesan pokopča.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam bla bla tarifu, zelim uzeti smiley, kako to funkcionira i koje pogodnosti donosi ???

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/smiley.html

http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/smiley_pretplata.html

Evo, pa čitaj i obrazuj se. Sretan ti Božić uz puno sreće i zdravlja! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
"6. Što se događa ako nakon isteka 30 dana ne nadoplatim račun bonom vrijednosti od 100 kuna ili više?
Jednom aktivirane, pogodnosti iz tarife Smiley traju 30 dana. Ukoliko nakon isteka 30 dana ne nadoplatiš račun bonom od 100 kuna ili više, aktivirat će ti se cijene nacionalnih poziva od 0,99 kn/min, cijena SMS poruke od 0,29 kn/SMS te slanje MMS poruka po cijeni od 0,99 kn/MMS. Podatkovni prijenos će ti se naplaćivati 0,10kn / 100kB za prijenos podataka na Tele2 signalu i 2,00kn / 100kB za prijenos podataka na T-Mobile signalu."
ovo je bilo u FAQ, dali je to kao i inace ili skuplje???
16 godina
neaktivan

Dokle god jednom u 719 sati nadoplatiš s bonom od 100 kuna imaš one niže cijene, a ako to ne napraviš onda imaš više cijene. Više cijene za prijenos podataka unutar 719 sati od nadoplate računa s bonom od 100 kuna, odnose se na korištenje te usluge na području koje je pokriveno samo sa T-Mobile signalom koji TELE2 inače koristi onda kad nema vlastitog signala.

I hope that answers your question, and keep your questions coming. xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mene brine da ako to napravim, nakon mjesec dana ne nastavim, oce cijene biti vece nego prije no sto sam presao na smiley
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
16 godina
neaktivan

Da. Imat ćeš više cijene koje su navedene na linkovima koje sam ti dao. Sve ovisi o tome hoće li TELE2 što mijenjati po tom pitanju ili ne.

17 godina
The Man kaže...

Jelise to vidi tekkad kupi bon ili? Nešto mi je sestra pričala, ali nijesan pokopča.

Koliko znam nije novi bon kupovala... Imala je para na računu i sjedalo je momentalno kako su tekle minute razgovora

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
16 godina
neaktivan
Po mom misljenju VIP je no1
16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...
Po mom misljenju VIP je no1

15 godina

Mislim da bih se mogao lagano prebaciti na VIP nakon cca 12 god. koristenja t-mobilea.

Zasto!? Preskup je! Placam i150 tarifu + BB instant e-mail i sama pretplata me ispadne cca 230 kn + ostali troskovi.

Jedino sto valja kod t-mobilea su iTarife...imho...sve je ostalo poprilicno lose. Uz to VIP mi ima daleko bolju pobudu za BlackBerry tako da cu uskoro prebaciti se kod njih.

Ista stvar je i sa t-comom.....ne padam im vise bas na fore tipa PS2, prenosni HDD i sta ja znam sta sve ne. Hocu pristojan upload, download i IPTV...a HDD neka si slobodno daju nekom drugom.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Koristim VIP i na služenom t-mobile i daleko sam zadovoljniji VIP-om i tvrdim da ima najbolju mobilnu mrežu. Zanimljivo, otako sam na pretplati, troškovi su mi se smanjili, a sad sam uzeo sve za mene 2500 za 125. Sa t.mobilom nemam nikakvih lijepih iskustava, na dosta područja je neupotrebljiv za prijenos podataka, a njihova korisnička služba i t-centri su sve što po meni korisnik nebi trebao doživjeti. Prije 2 godine sam razmišljao prijeći na tele 2, ali kad sam napravio izračun nije mi ispadalo baš previše povoljno. I još jedna, ne tako nebitna stvar je ta da VIP ima najbolji izbor mobitela pa sam tako sada uzeo HTC Desire za 699 kn.

Moj palac visoko gore za VIP, veliki minus t-mobile

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sutra prelazim na tele2 pretplatu od 100 kuna mjesečno i smiley tarifu sa besplatnim porukama prema svim mrežama i 300mb besplatnog prometa a kad to ispucam onda mi je 10 lipa za 100kb i uzimam SE X8 za 800 kn, i kud ćeš bolje od toga

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Bio sam na T-mobile. jako malo trosim i bon od 50kn mi je potrajao oko 2 tjedna - 3 max. Presao sam na Tele2 i onih pocetnih 25kn sam imao mjesec dana! Uopce ne moram brinuti da li zovem na vip ili t-mobile (sjecam se kada me prije frend pitao dal mu dam za poziv, a ja njego prvo na koju mrezu zove :) )...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Tele2 ima dobar sustav naplate nakon prve minute, obracunava po 15 sekundi.

Sad sam presao na VIP, što zbog ove akcije, što zbog toga što su mi Tele2 računi bili prweveliki (uz fizičko ne korištenje mobitela pola mjeseca, uspio sam prijeći iznos pretplate za više od pola).

Ali isteko mi je ugovor pa se ne želim svađati.

Sad sam miran 2 godine.

Od T mobile sam odustao kad sam vidio cijene poziva prema drugim mrezama.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Bonbon mi je super za 3 kn imam sve + nema naplate uspostave poziva!
.U.

0 1 hvala 0
16 godina

E,tražio sam malo po netu,ali nisam našao odgovor.Pa Vas pitam,kakve ima Vip cijene u svojoj mreži za razgovore i poruke,a kakve prema ostalim mrežama?Hvala.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
emerik kaže...

E,tražio sam malo po netu,ali nisam našao odgovor.Pa Vas pitam,kakve ima Vip cijene u svojoj mreži za razgovore i poruke,a kakve prema ostalim mrežama?Hvala.

ovdje imaš za vipme korisnike. Ako si na pretplati, mislim da su drugačije cijene.

15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Tele2 ima dobar sustav naplate nakon prve minute, obracunava po 15 sekundi.

Sad sam presao na VIP, što zbog ove akcije, što zbog toga što su mi Tele2 računi bili prweveliki (uz fizičko ne korištenje mobitela pola mjeseca, uspio sam prijeći iznos pretplate za više od pola).

Ali isteko mi je ugovor pa se ne želim svađati.

Sad sam miran 2 godine.

Od T mobile sam odustao kad sam vidio cijene poziva prema drugim mrezama.

ti se šališ ili si krivo napisao?? Tele2 ti je skup pa si prešao na VIP?

17 godina
protjeran

Pretplata me ne zanima, pa uzimam bonn od 100 kuna mjesecno i zovem u sve mreze za 0,18 kuna po minuti (uspostava poziva 0,29 kuna) na Tele2 mrezi

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

BONBON mi zasad ima najbolju ponudu,nadam se da ce tako i ostati!

.U.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice