T-Mobile - Plan tarife

poruka: 12
|
čitano: 7.912
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
T-Mobile - Plan tarife

T-Mobile je danas pustio u ponudu nove tarife koje će zamijeniti Extra Total+ tarife. Naime, radi se o novim Plan tarifama, koje su dosta slične prethodnim Extra Total, ali donose neke nove pogodnosti. Specifikacija na slici:

T-Mobile Plan T-Mobile Plan
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 15:20 (Marijano22).

2 0 hvala 2
13 godina
T-Mobile - Plan tarife

...ali postojeći korisnici nemogu promjeniti sa extra total na plan nego trbaju čekati istek iste.

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
T-Mobile - Plan tarife

M tarifa izgleda odlično ali sa jednim velikim minusom - samo 200minuta razgovora. Da je neograničeno u T-Com mreži i 200 minuta prema ostalima otišao bi ju odmah uzeti iako sam sad na EXTRA Total + L.

EDIT: Sad tek vidjeh da ima ova "do 28" tarifa koja daje te neograničene minute uz ostalo isto kao M, ali je 15kn skuplja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 16:04 (Hacker002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: T-Mobile - Plan tarife
Luc989 kaže...

...ali postojeći korisnici nemogu promjeniti sa extra total na plan nego trbaju čekati istek iste.

A ja taman uzeo Xperia Z s produljenjem na Extra Total M, ali dobro, slično je to sve.

14 godina
neaktivan
Luc989 kaže...

a da? di si to pročitao?

13 godina
soft kaže...
Luc989 kaže...

a da? di si to pročitao?

Zvao službu za korisnike! S obzirom da sam korisnik extra total +S tarife rekli su da nemogu promjeniti nego moram sačekati istek ugovora..htio sam promijeniti na plan za mlade :S

Luc
14 godina
neaktivan
T-Mobile - Plan tarife

mogu,al ne sa S, sa visih tarifa se moze promijentii

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
T-Mobile - Plan tarife

Slažem se sa kolegom, većinom na S nemože ostale može :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
T-Mobile - Plan tarife

ja sam se prebacio na plan za zabavu xl i čini mi se dosta povoljnije od prijašnje tarife koja je bila extra total L ako se ne varam za 300 kuna...jedino što se prebacivanje tarife plaća 100 kuna...kakvi šupci

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 18:07 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T-Mobile - Plan tarife

Da ne otvaram novu temu bezveze, jel zna netko jesu li u planu nove tarife u t-mobile?

Ove trenutne mi se ne sviđaju ni malo, a ugovor mi je istekao. Trebao bi novi mob jer se ovaj gubi s vremena na vrijeme...

0 0 hvala 0
14 godina
mjaneci3 kaže...

Da ne otvaram novu temu bezveze, jel zna netko jesu li u planu nove tarife u t-mobile?

Ove trenutne mi se ne sviđaju ni malo, a ugovor mi je istekao. Trebao bi novi mob jer se ovaj gubi s vremena na vrijeme...

Vjerojatno ne. Mislim da im nove tarife izlaze svake 2 godine.

14 godina
intelduo1 kaže...
mjaneci3 kaže...

Vjerojatno ne. Mislim da im nove tarife izlaze svake 2 godine.

Uh... Znači još godinu i pol otprilike... Dugo je to za čekanje.

Hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice