Što znaci mehanički kvar na ekranu?

poruka: 3
|
čitano: 3.755
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Kupujem preko njuskala,tip mi da IMEI,serijski broj,ime prezime da vidim dali mob ima garanciju posto on ne zna.

Zovem servis i vele da ima jos 10 mjeseci garancije,eh sad oni u nalogu imaju slike potrganog moba i veli mi gospodcina da mobitel ima mehanički kvar na ekranu.Sto znaci taj mehanicki kvar i na sto je ona tocno mislila?

Sad se ja pitam dali je on popravljao mobitel kod drugog servisera jer ako je onda ja prakticki nemam vise garanciju jer ako je netko drugi prcko po mobu ovi u servisu se lako skuzit.

Dali se isplati kupit takav mob onda al eto sad sve radi,nista nije ogrebano niti strgano osim zadnjeg poklopa kojeg lako zamjenim za 100 kuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako je mobitel ispravan isplati se, ali rizik postoji. Da i nema garanciju, u redu je, ako je ispravan. Mehanički kvar je lom, znači nastao padom ili pritiskom i kao takav ne podliježe garanciji.

uključite logiku, prije postavljanja pitanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Što znaci mehanički kvar na ekranu?

mehanički kvar na ekranu ti znaći da mu je bio ekran razbijen ili što je manja vjerojatnost da mu se unutar mobitela oštetio neki unutarnji dio koji je povezna s ekranom. Ako je bio u ovlaštenom servisu onda mora imati kod sebe servisni radni nalog. 

Ja osobno nebi takav uređaj kupio jer nikad neznaš kakva još oštećenja uređaj ima.

BF3:fluffy_inside
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice