evo moje je pitanje : jeli moguće staviti novi software na tu nokiu?
znam da mob nije najnoviji al mi je baš fora a nekaj me na njemu počelo zaje*avat, pa mislim da je nanovo instaliranje softwarea najbolje rješenje!
svaka sugestija je dobrodošla!
evo moje je pitanje : jeli moguće staviti novi software na tu nokiu?
znam da mob nije najnoviji al mi je baš fora a nekaj me na njemu počelo zaje*avat, pa mislim da je nanovo instaliranje softwarea najbolje rješenje!
svaka sugestija je dobrodošla!
Naravno da je moguce...........
Naravno da je moguce...........
ako je moguce,možeš li mi objasniti kako???
Skines firewire s neta i instaliras...........
Al bolje nemoj sam to radit...........
1. Instaliraš Nokia PC Suite ili OVI suite.
2. Spojiš mobitel kablom (USB) na komp.
3. Napraviš backup mobitela putem prethodno instaliranog alata.
4. Instaliraš si na komp "Nokia software updater" program.
5. Pokreneš gore navedeni program koji ti sam učini sve potrebno 8mora biti povezan na net i ne smije se prekidati).
Upozorenje: Ažuriranje softwera od strane korisnika prekida jamstvo (ako se otkrije).
Ukoliko nešto krene po zlu (teško ali ipak moguće) ograđujem se od ikakve odgovornosti (kao i Bug forum).
Raditi na vlastiti rizik.
1. Instaliraš Nokia PC Suite ili OVI suite.
2. Spojiš mobitel kablom (USB) na komp.
3. Napraviš backup mobitela putem prethodno instaliranog alata.
4. Instaliraš si na komp "Nokia software updater" program.
5. Pokreneš gore navedeni program koji ti sam učini sve potrebno 8mora biti povezan na net i ne smije se prekidati).
Upozorenje: Ažuriranje softwera od strane korisnika prekida jamstvo (ako se otkrije).
Ukoliko nešto krene po zlu (teško ali ipak moguće) ograđujem se od ikakve odgovornosti (kao i Bug forum).
Raditi na vlastiti rizik.
to sam napravio i kaže mi da nije taj mobitel podržan!!! moim vas da mi nešto predložite u najkraćem roku.
ak je ilegalno onda mi na pm posaljite!!!!