instaliras, udes i nades build.prop(ne trebas trazit po folderima odma ti je medu onim neredom tamo)...kad otvoris build prop vidit ces tamo SI 2 ili 3 puta...izmjenis sva 3 ili 2 i restartas mob nakon sto spremis...al ja to nebi radio jer tad ti nece pc companion javljat da ima dostupan neki update...al velim ti da si cekao sluzbeni update svejedno bi ti se SI broj promjenio u neki drugi tak da to bezveze radis
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ali kad izadje bi mogao na sus odabrati funkciju da zelim ponovo obnoviti vec postojeci firmware radi problema...i jos nesto...jesam li izgubio garanciju zato sto sam flashao na francuski ics?
da ali tako ce ti se izbrisat sve s mobitela...
garanciju nisi izgubio zbog francuskog ics-a...
imam samo default.prop...nema nigdje build.prop...hmmm i samo mi je jedan put spomenut SI
probaj vidjet u mapi system
nasao...znaci pise mi ST25i_1262-1120 i to na 2 razlicita mjesta...znaci ova zadnja 8 broja izmjenim sa mojim 1261-9038?
probajte aplikaciju u-disco...kad slušate muziku ledice vam svijetle u ritmu muzike...aj ak vam nije teško u recenziji im napišite da dodaju opciju keep in memory jer dok surfate android vam ugasi taj proces pa morate ponovo palit aplikaciju
Meni dopi*dilo čekanje službenog updatea pa sam malo prije flashao australski ICS i za sada radi fino :)
Neke stvari su bolje rješene, neke baš i ne (novo dodavanje shortcuta i widgeta, recimo, ne bih nazvao napretkom).
Živo me zanima kako će se baterija ponašati. Neki kažu bolje, neki lošije. Nadam se da ću biti među onima iz prve grupe.
Usput, sony pc companion mi nije uspio vratiti kontakte (samo mali dio) i SMSove. Slike i ostali sadržaj jest. Sreća da sve imam bekapirano na 68 mjesta pa je mobile go odradio posao.
edit: našao iritantan bug - glasnoća notificationa za mail je vezana za postavku media volume umjesto ringtone volume. U prijevodu, stišaš igricu, video ili nešto i više ne čuješ kad ti dođe mail. :|
Ak se bas tolko bojis ja cu ti prek team vivera to rijesit da se uvjeris da je to piece of cake
Ajde dobro. Ako ne dođe update kroz sljedeći tjedan na PC Companion, možda se i usudim sam to napraviti (kad još to malo proučim...)
Haahahahah!!! A ja 7.10. mislio da će službena nadogradnja doći za tjedan dana... LOL!!!
(15. stranica ove teme)
To flashanje možemo ovako protumačiti: službena nadogradnja je odavno stigla, samo je moramo sami staviti!
Šalu na stranu... ovo je zbilja presporo što se tiče službene nadogradnje. Ja sam svoj ICS odavno napunio, svašta instalirao i prezadovoljan sam s ovom stvarčicom od mobitela!
edit: našao iritantan bug - glasnoća notificationa za mail je vezana za postavku media volume umjesto ringtone volume. U prijevodu, stišaš igricu, video ili nešto i više ne čuješ kad ti dođe mail. :|
meni nije tako...normalno kad stisam igricu ili video ova druga vrsta glasnoce se ne mijenja..
meni nije tako...normalno kad stisam igricu ili video ova druga vrsta glasnoce se ne mijenja..
Hm, jel si ti flashao ST25a_6.1.1.B.1.10_None ili onaj neki drugi? :)
Uglavnom, battery life mi se čini nešto bolji, ali realne performanse (prvenstveno browsanje) lošije. Pa sam prešao na Boat Mini i s njim se da. Izgleda da je problem u laganom nedostatku RAMa.
to mora da je do tebe jer perfomanse su u svemu bolje i nema nikakvog lagga na ics-u...pogotovo kod browsanja
http://nighthawk-software.blogspot.com/
to mora da je do tebe jer perfomanse su u svemu bolje i nema nikakvog lagga na ics-u...pogotovo kod browsanja
ma laga ima i kod mene uvijek al et pomirio sam se sa tim,cekam da ga se rijesim i uzmem S II ovako ne moze
flashao sam 3x rom ovaj sto je nakacen na ovoj temi pa cak sam i oficijalni sa PC companionom i opet laga
browser je ok ali telefon laga na home screenu cesto
nino.tocka jel si ga rootao?
mersmih a da probas stavit neki rom...npr. the brains rom pun je skripti i tih antilag sranja...radi i sa locked bootloaderima
ma laga ima i kod mene uvijek al et pomirio sam se sa tim,cekam da ga se rijesim i uzmem S II ovako ne moze
flashao sam 3x rom ovaj sto je nakacen na ovoj temi pa cak sam i oficijalni sa PC companionom i opet laga
browser je ok ali telefon laga na home screenu cesto
neznam stvarno u čemu je problem, meni mobitel leti na ICS-u, stvarno sam prezadovoljan.
nino.tocka jel si ga rootao?
mersmih a da probas stavit neki rom...npr. the brains rom pun je skripti i tih antilag sranja...radi i sa locked bootloaderima
jel sad samo skinem ovo i flasham isto kao i standarad ICS???
sta je ovo cwm kernel nesto?? ne razumijem se ja u ovo bas...
ne za ovo trebas cwm...onda prebacis taj rom na mobitel i ugasis mobitel...kad ga ponovo palis cim se pojavi sony logo stisci tipku volume down i stisci dok ti ne ude u cwm...dakle ne drzi nego stisci
u cwm kad udes napravis wipe data, wipe cache i dalvik cache...pise ti to u uputama od roma...onda ides na install zip from sd card, nades rom i to je to
ne za ovo trebas cwm...onda prebacis taj rom na mobitel i ugasis mobitel...kad ga ponovo palis cim se pojavi sony logo stisci tipku volume down i stisci dok ti ne ude u cwm...dakle ne drzi nego stisci
u cwm kad udes napravis wipe data, wipe cache i dalvik cache...pise ti to u uputama od roma...onda ides na install zip from sd card, nades rom i to je to
ne kontam
kako da prebacim na mob taj rom?
gdje da ga stavim tacno???
Ovako dečkovi. Vidim da ste tu najaktivniji.
Trebao bih jednu uslugu od nekog tko je nedavno nadograđivao službeni softver na verziju Gingerbreada 6.0.B.3.184 ili radio repair preko PC Companiona ili SUS-a. (i nije reinstalirao windowse ili brisao temp foldere).
Oni koji su flashali Generic world sa flashtoolom i radili kojim slučajem update ili repair kasnije neka ne traže jer nije to što trebam.
Trebam 3 datoteke koje ostanu nakon nadogradnje ili flashanja. (to je u stvari downloadani kompletni rom na računalo)
Potražiti ga možete slijedećim postupkom:
Potražiti na C: \ ProgramData \ Sony Ericsson \ Update engine \ db \ 13740270 \ blob_fs mapu i potom potražiti najveće tri datoteke.
Mapa "blob_fs" može biti smještena i na drugom mjestu, ovisno o tome da li ste koristili PC Companion ili SUS. Izvršite potragu za mapu blob_fs ako je ne možete naći. Nakon što je nađete, sortirajte po veličini i vidjeti ćete te tri najveće datoteke. (vidi sliku). Datoteke ne moraju biti naziva i veličine kao na slici ispod jer je slika informativnog karaktera.
Eventualno se mogu potražiti i u: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\
Naime trebaju mi zbog izrade originalnog Croatian ftf filea za flashanje Xperie na originalni rom putem Flashtoola.
Pa ako ima koja dobra duša koja to ima na kompu, da uploada negdje ili mi nekim drugim putem pošalje.
Hvala!
ne kontam
kako da prebacim na mob taj rom?
gdje da ga stavim tacno???
bilo gdje stavis...kasnije ga u cwm-u nades i flashas
Kak do mene? Pa nisam rukom prepisivao bitove :)
Nisam ga rootao, ima li potrebe?
Da napomenem, nemam laganja po home screenu (bilo bi i čudno s obzirom da nemam widgeta osim sata) ali browseri rade onak... prilično jadno. Pa onda otvaranje dialera i pikanje po njemu, česte pauze od sekundu-dvije.
ma dobro malo sam se krivo izrazio...mislim do mobitela...i mojem treba sekunda da uđe u imenik ili dialer ali nakon toga je sve brzo...
a ovo za browser mislis na ucitavanje ili scrollanje po stranicama? u ucitavanju nisam primjetio nikakvu razliku ali scrollanje je daleko fluidnije...mozda da i ti probas custom rom sa antilagg skriptama
A ne znam, sve u svemu dojam apgrejda mi je li-la. A u custom romove ću kad ću imat par dana slobodno :)
U svakom slučaju, nakon Wildfirea S ovo je u sa ICSom ili bez svemirski brod, pogotovo za tu lovu.
Još jedna stvar: više ne mogu birati mass storage ili MTP mode. Neeema više normalnog mountanja memorije :(
ma laga i na ovom vragu isto ko i na proslom ne vidim neku razliku
E to, super. javim se na PM.
postoji aplikacija za mountanje memorije na xda forumu...samo treba imat root za nju
mersmih jel si napravio wipe i prije i poslije instaliranja roma?
postoji aplikacija za mountanje memorije na xda forumu...samo treba imat root za nju
mersmih jel si napravio wipe i prije i poslije instaliranja roma?
napravio sam ona 3 whipa prije instaliranja roma ali nisam poslije
ajd probaj i prije i poslije...mozda ti se isplati