Sony Xperia X10 dodatna baterija

poruka: 20
|
čitano: 5.242
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Danas sam na netu tražeći načine da produžim trajanje baterije (16 sati u najboljem slučaju) naišao na zanimljivu ponudu.

Riječ je o bateriji kapaciteta 3600mAh koja je dvostruko veća od standardne i dolazi uz poklopac pod koji stane i može se birati boja...

Ima li netko iskustva sa naručivanjem baterija od ovog proizvođača ili možda znate dobavljača za hrvatsku?

Mislim da ću ju definitivno nabaviti, ali me ipak zanima glas sa foruma.

http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-sony-ericssion-xperia-x10-3600mah-extended-replacement-battery-with-battery-door.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony Xperia X10 dodatna baterija

Ne znam za bateriju al mob sa ovim poklopcem odvratno izgleda. Moje misljenje ;) BOlje kupi jos jedan punjac ili auto punjac.

:)
17 godina

Neznam za tebe al ja u mobitel gledam isključivo sa prve strane Smijeh

Imam i auto punjač al zbog posla često mi se dogodi da nisam u prilici napunit bateriju do kraja , a onih spomenutih 16 sati je uz maksimalno suzdržavanje...

Možda i najveća zamjerka ovom mobitelu mi je nepostojanje auto držača i  loše smješten USB priključak. Pogotovo otkad sam isprobao motonav koji odlično radi.

17 godina
neaktivan

KOji autopunjac imas? Ja sam kupio dva do sada i nisu radila.  A sto se tice autodrzaa ja sam davno kupio univerzalni i samo mijenjam mobitele. Drzac je extra i mozes bilo koji mob staviti u njega jer se razvlaci i okrece na sve strane.

17 godina

Stvarno nisam gledao koji punjač imam kupio sam ga u t centru skupa sa  mobitelom i ono samo ga uštekao ali se stvarno slabo puni preko njega...

za razliku od motorole i samsunga koji su mi u autu uvijek bili brže napunjeni nego na kućnom punjaču.... Iznenađen

ak ne zaboravim sutra pogledam koji je...

koji tip nosača imaš?

17 godina

izgleda solidno...

a ovaj punjač koji dođe s njim ne puni X10?

17 godina
neaktivan

Ma nisam ja kupio u kompletu. Samo sam ti posloa sliku kako to izgleda. Oni drzaci bocno se razvlace u sirini i po visini plus rotira se za 90 stepeni lijevo i desno. Cvrst je dosta i dobra kupovina. Uzmes to i miran si zaa ubuduce.

16 godina
MatB kaže...

Stvarno nisam gledao koji punjač imam kupio sam ga u t centru skupa sa  mobitelom i ono samo ga uštekao ali se stvarno slabo puni preko njega...

za razliku od motorole i samsunga koji su mi u autu uvijek bili brže napunjeni nego na kućnom punjaču.... Iznenađen

ak ne zaboravim sutra pogledam koji je...

Čuj, već ova baterija ti je sigurno puno veća nego što obični mobovi imaju(1500mah naprema 700-900 koliko jači dummy phonovi imaju) i traži dosta struje. Ne sjećam se ali mislim da za moj HTC desire iz utičnice vuče 1 amper za punjenje pa kad se puni preko kompa(koji na USB-u ima dosta manju struju) se dosta sporo puno. Vjerojatno je onda i u auto-punjaču slabija struja pa ti se zato sporije puni. A onda računaj da sa duplo većom baterijom će i punjenje biti duplo duže, tako da i to treba uzeti u obzir.

Stoja
17 godina

A interesantna je stvar da auto-upaljač ima osigurač od 20A te prema tome može isporučiti oko 100W snage kontinuirano, odnosno izgleda da je za sony previše ograničena max struja koja ide kroz auto punjač

jer mi se na laptopu preko USBa brže puni nego preko auto punjača....

Ja i ciljam na velik kapacitet koji će mi omogućiti bar dva dana bez utičnice.... ima cijelu noć da se napuni...

Sve više čitam po netu oprečne stavove oko standardne baterije  i čini mi se da bi mogao ići neki opoziv baterija..... a i najavljen je mali update firmwarea (bez posebnih detalja)

za upravljanje potrošnjom možda?

17 godina
neaktivan

Gdje si to procitao?

17 godina
16 godina
moderator
imam prijedlog :) probaj kupit ovo i uštekat usb kabel od moba, trebalo bi napuniti puno prije...
http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=8061400872
meni napuni mob preko toga čak prije nego preko kompa...
mario.bradac@yahoo.com ... mario.bradac@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam kupio dva i nista. Ne registruje uopste. Na jednom pise max 400 mA. To je izgleda premalo.

16 godina
moderator

valjda je malo 400mA...ovaj daje 2000mA...imam takav i mjerio sam...

17 godina
neaktivan

evo narucih jedan koji daje do 1000 mA a na originalnom punjacu pise 700 mA. Valjda ce biti dovoljno.

16 godina
moderator

moralo bi radit...

16 godina
logic kaže...

evo narucih jedan koji daje do 1000 mA a na originalnom punjacu pise 700 mA. Valjda ce biti dovoljno.

Onda će biti i više no dovoljno, trebala bi se brže baterija punitiSmijeh Koliko ti inače treba da ti se skroz prazna baterija do max napuni? Meni na 1 amper treba nekih sat vremena da se skroz napuni.

Stoja
17 godina
neaktivan

PA ne znam bas al tako nesto na originalnom punjacu koji daje 700 mA.

15 godina
neaktivan

zanima li koga prodajem novi s Xperiu 10. zvati na 091 12 21 971

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice