Sony Ericsson C905

poruka: 11
|
čitano: 3.022
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson C905

Pozz, imam problem, koji mi program treba da prebacim fotografije (preko USB kabela) na PC sa Sony Ericssona C905 i kako prebacit te fotografije?

Mihac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson C905

Nikakav.
Spoji USB kabel u komp, zatim u mobitel, izaberi PRIJENOS MULTIMEDIJE ili PRIJENOS PODATAKA i sve šljaka.

Označiš kaj trebaš i kopiraš na komp.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 11:31 (VeX7).
15 godina

Mislim da bi mogao i bez SE PC Suitea, ali lakše i preglednije je sa njim.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Mislim da bi mogao i bez SE PC Suitea, ali lakše i preglednije je sa njim.

Po čemu je lakše? Smijeh

Kada ga spoji kao ˝Prijenos datoteka˝, to je kao da je ukopčao USB stick. Brzo, pregledno. Ali neka izabere kaj mu je bolje.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson C905

hvala na pomoci, uspio sam

Mihac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson C905

Najbrze i najlakse mu je ako ima citac mem. kartica. Ja sam ga dobio uz c905 ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson C905

Evo, trebal bi novi mobitel, pa gledam malo, našel sam u oglasniku, C905 za 950 kn, ima garanciju, relativno je nov. Zanima me mišljenja o njemu? Ne ono, star je to mobitel bla bla. Ne zanima me to. Trenutno imam krntiju staru 6 godina i super mi je, osim kaj je strgan (W500i, otvara se tak da se zarotira, pa se tu odvojil, sad je u dva dijela), zato i tražim novi.

Uvjet je da nije smartphone, znači bilo kaj kaj ima iOS, Android, WP7, Symbian ili kaj već otpada. Drugi uvjet je da bude SE, tak da mogu kopirati kontakte, postavke kaj već, najbitnije da kopiram T9 custom riječnik iz jednog u drugi. Treći uvjet je da ima fizičku tipkovnicu. Četvrti da cijena ne prelazi 1000 kn (i to je već puno).

E sad, kaj mislite o tom C905, dal je to ok cijena s obzirom na sam mobitel? Jel možda ima ko kakav drugi prijedlog, ali naravno, da ispunjava sve navedene uvjete? Mobitel naravno, ne treba biti novi, ali opet ne bih niti da je korišten godinu dana recimo. Eto, pošto dugo nisam pratil tržište, ne znam kaj se sve nudi, pa molim savjet.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson C905
1domagoj1 kaže...

Evo, trebal bi novi mobitel, pa gledam malo, našel sam u oglasniku, C905 za 950 kn, ima garanciju, relativno je nov. Zanima me mišljenja o njemu? Ne ono, star je to mobitel bla bla. Ne zanima me to. Trenutno imam krntiju staru 6 godina i super mi je, osim kaj je strgan (W500i, otvara se tak da se zarotira, pa se tu odvojil, sad je u dva dijela), zato i tražim novi.

Uvjet je da nije smartphone, znači bilo kaj kaj ima iOS, Android, WP7, Symbian ili kaj već otpada. Drugi uvjet je da bude SE, tak da mogu kopirati kontakte, postavke kaj već, najbitnije da kopiram T9 custom riječnik iz jednog u drugi. Treći uvjet je da ima fizičku tipkovnicu. Četvrti da cijena ne prelazi 1000 kn (i to je već puno).

E sad, kaj mislite o tom C905, dal je to ok cijena s obzirom na sam mobitel? Jel možda ima ko kakav drugi prijedlog, ali naravno, da ispunjava sve navedene uvjete? Mobitel naravno, ne treba biti novi, ali opet ne bih niti da je korišten godinu dana recimo. Eto, pošto dugo nisam pratil tržište, ne znam kaj se sve nudi, pa molim savjet.

uzmi ili njega ili w995, ja sam uzeo nov w705 pre zadovoljan ima wlan i sve sam camera malo slabija (1000kn prije godinu dana)

17 godina
1domagoj1 kaže...

Tocno takvi kriteriji su bili i kod mene i nasao sam K850i koji je moj omiljeni SE :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson C905

imo ga extra je samo sto je ko cigla

0 0 hvala 0
17 godina
neznam_ime kaže...

imo ga extra je samo sto je ko cigla

zbog kondenzatora od bljeskalice...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm