evo, sve sam sveo na ova 2 mobitela:
da vidim kakvi će biti rezultati ankete
1. iPhone koji bi kupio je rabljeni-1300KN
2. HTC Wildfire, novi u bon bon mreži-1400KN
Druze moj ja ti Wildfire ne predlazem nikako. Ima ga moja drugarica,mob je ok samo ga BAS hebe rezolucija.. Pola igrica ti nece raditi. ali ta rezolucija 240x320 ide na mobitele sa 2.4 incnim ekranom,mozes samo zamisliti kako izgleda na 3.2 :D
iPhone 3G mi ima tetka i mogu ti reci da je meni bolji Android od iOs-a ali kada usporedim moj optimus sa njenim iPhoneom mislim nema dileme-iPhone samo ako je ocuvan! Malo je nezgodno kupovati polovan mobitel,barem meni. Ja bi uzeo slabiji ali da je nov! :) Ali da znas sto se tice kvalitete tu je iPhone bolji,nema sta!
A sad Optimus ili X8. I ja sam birao izmedju ova 2. I uzeo optimusa. Ueo sam ga najvise jer ce uskoro doci 2.2,mislim vec jeste ali nije funkcionalan.
Ali i X8 sa 2.1 je odlican mobitel,sad nisam ga koristio pa ti ne mogu reci kakav mu je ekran.jeste kapacitivni ali sigurno nije neka vrhunksa kvaliteta,ali to da je bolji od optimusovog jeste. Samo ne znam da li ces x8 moci rootati ako ga dignes na Android 2.1 i da li ces moci staviti app2sd jer bez toga ne mozes skoro nista instalirati :(
Meni se isto Wildfire ne sviđa zbog rezolucije.iPhone ću kupiti samo ako čovjek ima garanciju.X8 mi se ne sviđa jer mi je ekran malo mali, isto ko i kod optimusa.Optimus je jedino bolji(po meni) od iPhone u to što ima nešto jaču bateriju i bolju kameru.Vec sam imao prilike isprobati iPhone i jednostavno mi se svidio, ali još ću vidjeti, sve ovisi o garanciji.

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm