Smartphone do 1400 kn

poruka: 89
|
čitano: 11.946
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Smartphone do 1400 kn
stevan94 kaže...
Floda kaže...

evo, sve sam sveo na ova 2 mobitela:

da vidim kakvi će biti rezultati ankete

1. iPhone koji bi kupio je rabljeni-1300KN

2. HTC Wildfire, novi u bon bon mreži-1400KN

Druze moj ja ti Wildfire ne predlazem nikako. Ima ga moja drugarica,mob je ok samo ga BAS hebe  rezolucija.. Pola igrica ti nece raditi. ali ta rezolucija 240x320 ide na mobitele sa 2.4 incnim ekranom,mozes samo zamisliti kako izgleda na 3.2 :D

iPhone 3G mi ima tetka i mogu ti reci da je meni bolji Android od iOs-a ali kada usporedim moj optimus sa njenim iPhoneom mislim nema dileme-iPhone samo ako je ocuvan! Malo je nezgodno kupovati polovan mobitel,barem meni. Ja bi uzeo slabiji ali da je nov! :) Ali da znas sto se tice kvalitete tu je iPhone bolji,nema sta!

A sad Optimus ili X8. I ja sam birao izmedju ova 2. I uzeo optimusa. Ueo sam ga najvise jer ce uskoro doci 2.2,mislim vec jeste ali nije funkcionalan.

Ali i X8 sa 2.1 je odlican mobitel,sad nisam ga koristio pa ti ne mogu reci kakav mu je ekran.jeste kapacitivni ali sigurno nije neka vrhunksa kvaliteta,ali to da je bolji od optimusovog jeste. Samo ne znam da li ces x8 moci rootati ako ga dignes na Android 2.1 i da li ces moci staviti app2sd jer bez toga ne mozes skoro nista instalirati :(

Meni se isto Wildfire ne sviđa zbog rezolucije.iPhone ću kupiti samo ako čovjek ima garanciju.X8 mi se ne sviđa jer mi je ekran malo mali, isto ko i kod optimusa.Optimus je jedino bolji(po meni) od iPhone u to što ima nešto jaču bateriju i bolju kameru.Vec sam imao prilike isprobati iPhone i jednostavno mi se svidio, ali još ću vidjeti, sve ovisi o garanciji.

http://chelsea-fanpage.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Smartphone do 1400 kn

pametan izbor floda {#}

naravno,iPhone jest bolji od Optimusa,to ti niko ne moze porec i ako ima garanciju,samo naprijed..

a izmedu x8,wildfire-a i optimusa si odlicno izabrao optimus i kad izade potpuno fukncionalan 2.2 ( za koji dan,tjedan ) imat ces mob na kojem ce ti mnogi zavidit..treba gledat buducnost..ali s ovima (x8 , wildfire) bi debelo fulao i zalio

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 21:25 (fakEEE).

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

pametan izbor floda {#}

naravno,iPhone jest bolji od Optimusa,to ti niko ne moze porec i ako ima garanciju,samo naprijed..

a izmedu x8,wildfire-a i optimusa si odlicno izabrao optimus i kad izade potpuno fukncionalan 2.2 ( za koji dan,tjedan ) imat ces mob na kojem ce ti mnogi zavidit..treba gledat buducnost..ali s ovima (x8 , wildfire) bi debelo fulao i zalio

o cem ti pricas?

zasto bi mu se divili sa optimusom 2.2?

i zasto bi fulao sa htc i x8?

wildfire i x8 su bolji mobiteli od optimusa.

Jahao sam pješice.
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
fakEEE kaže...

pametan izbor floda {#}

o cem ti pricas?

zasto bi mu se divili sa optimusom 2.2?

i zasto bi fulao sa htc i x8?

wildfire i x8 su bolji mobiteli od optimusa.

a onda ti tupi o tome da jesu..ni jedan ni drugi ne podrzavaju flash na internetu, kao sto optimus sa 2.2 podrzava..i puno brze izvodi apliikacije i igre sto ti dokazuje sam po sebi procesor brzine 600mhz naspram wildfireovom 528..doduse sa x8 je jednaka brzina procesora,ali mobitel ne podrzava cak ni double-tap na webu pa sta ti onda znaci kapacitivni ekran? sta si cura da trebas ekran da noktom upravljas? daj molim te..usto se optimus moze dobro kloknut pa mu se brzina povecava sto dokazuje i ova usporedba sa desireom

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 21:53 (fakEEE).
16 godina
neaktivan
Smartphone do 1400 kn

Sta sad optimus je jaci od desire puta dva?

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smartphone do 1400 kn

ja to nisam rekao,ali eto ovdje ti je dokaz da je mob zaista brz..sigurno nije bolji od njega i ne moze se usporedivat sa desireom..ali eto mob ima puno prostora za nadogradnju dok su ova 2 ogranicena na tvornicki vecinom..ja isto kupujem smartphone ovog cjenovnog ranga i iskazujem cinjenice zato sam se odlucio za ovaj..toliko od mene..pozzz

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Smartphone do 1400 kn

Sto mislite o blackberry stormu i kakav  OS on koristi?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

pametan izbor floda {#}

pa ne kupujem ja mob radi drugih... da bi mi se neko divio. A ne vidim zasto bi mi se neko divio ako imam 2.2 ? 

Vecina mojih drugova se u to ni ne razumije :D Al to nije ni bitno..

X8 sa 2.1 Androidom je bolji od Optimusa jer mu je bolji ekran,mada ni ovaj na optimusu nije los uopste ako se ne pisu poruke...al ja kad na njemu pisem da izludim :D

Ima i bolju kameru.al ja imam fotic pa mi nije bitno :)

Optimus je malo brzi i mislim da ima malo vise RAM-a ali to je neznatno pa se i ne primjeti :D

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
fakEEE kaže...

pametan izbor floda {#}

pa ne kupujem ja mob radi drugih... da bi mi se neko divio. A ne vidim zasto bi mi se neko divio ako imam 2.2 ? 

Vecina mojih drugova se u to ni ne razumije :D Al to nije ni bitno..

X8 sa 2.1 Androidom je bolji od Optimusa jer mu je bolji ekran,mada ni ovaj na optimusu nije los uopste ako se ne pisu poruke...al ja kad na njemu pisem da izludim :D

Ima i bolju kameru.al ja imam fotic pa mi nije bitno :)

Optimus je malo brzi i mislim da ima malo vise RAM-a ali to je neznatno pa se i ne primjeti :D

pa po toj tvojoj logici ja koristim fejsbuk i msn pa mi ni ne treba neki ekran bolji lol

15 godina
neaktivan
Smartphone do 1400 kn

Xperia X8 je i sa 2.1 bolji mobitel od Optimus ali pričekajte čuo sam na službenom SE forumu da je

jedan admin potvrdio dolazak Froyo na x8 početkom 2011 godine dok x10 to neće dobiti!

Xperia X8 ima touch screen dostojan iPhone 3GS kamali 3G!(usporedio)

Ne govorim o ljepoti prikaza nego o touchu.

Iphone 3G je glupost za kupovat iz jedan jednostavna razloga:

Najnoviji iOS na njemu je Crysis na Celeron 600Mhz

Athlon II x3 435 OverClock Help
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Smartphone do 1400 kn

bolji ekran,ali manji..a velicina je vazna..{#}

isto ko da usporedujes 20'' monitor sa 23 '' monitorom

a musko si jbte..pa neces dlakama il nokticima dodirivat po ekranu?

a ja osobno i vise volim kad znam sta radim na mobu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 23:34 (fakEEE).

0 0 hvala 0
16 godina
pandza94 kaže...

Xperia X8 je i sa 2.1 bolji mobitel od Optimus ali pričekajte čuo sam na službenom SE forumu da je

jedan admin potvrdio dolazak Froyo na x8 početkom 2011 godine dok x10 to neće dobiti!

Ne znam kako funkcioniraju te nadogradnje, ali mi jedno nije jasno.

Ako je službeno objavljeno da navedeno neče bit moguče na x10/10 mini/x10 mini pro,

zašto bi bilo moguče sa x8??!!

16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
pa po toj tvojoj logici ja koristim fejsbuk i msn pa mi ni ne treba neki ekran bolji lol

Jesi bukvalista :) Ja sam rekao da ekran na optimusu nije los dok ne pocnes pisati poruke,jer je to katastrofa,ostalo i nekako ali poruke ne idu,mislim idu ali je zamorno :D

fakEEE kaže...

bolji ekran,ali manji..a velicina je vazna..{#}

isto ko da usporedujes 20'' monitor sa 23 '' monitorom

a musko si jbte..pa neces dlakama il nokticima dodirivat po ekranu?

a ja osobno i vise volim kad znam sta radim na mobu..

Mozes li reci o cemu pricas? Sta uporedjujes,ko ima veci ekran? Valjda mislis na prethodni post kada je covjek rekao da je ekran na x8 dobar gotovo kao na iphone-u...

i covjek ti fino naglasi da misli na osjetljivost al jok ti pricas kako iphone ima veci da je zato bolji,pa naravno da jeste ali niko to ne spominje!!!

I nadam se da ovo manji,veci ne odnosi na x8 i optimus jer oni imaju istu velicinu ... lol

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
pandza94 kaže...

Ne znam kako funkcioniraju te nadogradnje, ali mi jedno nije jasno.

Ako je službeno objavljeno da navedeno neče bit moguče na x10/10 mini/x10 mini pro,

zašto bi bilo moguče sa x8??!!

Sluzbeni updateovi dolaze dosta kasno a mnogi i nikada ne dodju. Zato mnogi developeri naprave neke custom romove sa novijim ali i sa istim verzijama software-a koje su bolje od sluzbenih :) 

Vecina mobitela (x8,lg optimus o njima govorim jer se pominju u temi nece dobiti sluzbeni update,ali ce se valjda naci neki developeri koji ce ih updejtat na novije verzije.. )

16 godina
neaktivan
Smartphone do 1400 kn
nemoguce da ce na x8 doci froyo, a na x10 ne. tu nema logike...di ste to culi?ja i dalje vjerujem da ce i na x10 i na x8 doci froyo, ako nece doci on SE ima ozbiljnih problema i trebali bi se zapitati o tim svojim poslovima. tu su im prakticki i jedini malo bolji telefoni
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Smartphone do 1400 kn

Odustao sam od iPhonea.Bolje mi je kupiti SE X8 novi sa garancijom 2 godine i to za 1000kn nego rabljen iPhone bez garancije za 1300kn.

Najvjerojatnije sutra naručujem X8, jedino ako me netko uspije razuvjeriti.

1 0 hvala 0
16 godina
Floda kaže...

Odustao sam od iPhonea.Bolje mi je kupiti SE X8 novi sa garancijom 2 godine i to za 1000kn nego rabljen iPhone bez garancije za 1300kn.

Najvjerojatnije sutra naručujem X8, jedino ako me netko uspije razuvjeriti.

Razuvjeravam te!!!

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Smartphone do 1400 kn

sto je sa galaxy3   u ponudi za 1000kn?simpa paket i ne znam moze li se dekodirat bez placanja servisu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema ti druge ili x8 ili optimus bez ugovora kod tele2. Optimus ti je jeftiniji i jeftiniji je unlock. a x8 ima kapacitivni ts a ostalo je tu negdje,usudio bi se reci da je optimus malo brzi i da daje bolje performanse u igrama...
15 godina
protjeran
jocker321 kaže...

sto je sa galaxy3   u ponudi za 1000kn?simpa paket i ne znam moze li se dekodirat bez placanja servisu?

Nisam ti ja nešto za Samsunge, x8 mi izgleda super mob.

15 godina
protjeran
Smartphone do 1400 kn

Ali vidim po specifikacijama da je samsung bolji od xperie.

0 0 hvala 0
15 godina

Zafrkni nekakve priče i specifikacije jer je u principu sve tu negdje, nekom nešto više odgovara. Idi negdje i isprobaj ih, prošetaj malo po trgovinama, uzmi u ruke i odluči.

16 godina
Smartphone do 1400 kn

Evo, čisto da javim da sam uzeo HTC Wildfire.

Presudila je VIP preplata. Preplata mi je bila prioritet, pa tek onda odabir mobitela.

Iz tog razloga doša je htc umjesto x8.

Hvala svima na pomoči.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smartphone do 1400 kn
i kak ti se cini mob?
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luka_cro kaže...
i kak ti se cini mob?

Čini mi se ok. Ono, ja ne vidim neke velike nedostatke. Čak i ta rezolucija meni ne predstavlja problem.

Nego, treba li kod njega šta isključivat u opcijama, vezano za aplikacije i nabijanje račun?

Ono što se spominjalo u vezi x8 mobitela.

16 godina
neaktivan
Smartphone do 1400 kn
pa promet podataka bi bili dobro ugasiti
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
luka_cro kaže...
pa promet podataka bi bili dobro ugasiti

Znači ugasim mogučnost spajanja na interent i to je to??

16 godina
neaktivan
Smartphone do 1400 kn
da, ja na x8 imam postavke>bezicne veze>mobilne mreze>promet podataka i maknem kvacicu.
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Smartphone do 1400 kn

mene to živcira na x8 kada mi troši kune.

ako se isključi promet podataka onda se neće trošiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice