SE K750i tipke ne rade

poruka: 16
|
čitano: 3.308
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SE K750i tipke ne rade

Ovako evo jedne čudne priće...Smijeh

Uglavnom izgubio sam mobitel,a netko ga je bio pronašao jer dok sam bil zval na mobitel on bi zvonio,pa bi mi prekinuo...pa sam poslao poruku ako hoće neka mi vrati mobitel,dao ime prezime,adresu...drugi dan opet ja zovem sad je isključenei mobitel,i treći dan mobitel se stvorio u mome dvorištu (danas) a jučer je cijelu noć padala kiša,sad ja neznam kako dugo je taj mobitel bio vani,ali uglavnom je mokar.

Ja sam ga rastavio,posušio,obrisao,ali mi sad ne prihvaća tipke..

Prvo su radile tipke C,1,*, a sad 15 min posle rade samo C,7,8,9... dal su tipke otišle,ili jednostavno nemogu namjestiti dobro? šta da radim?

Ako bi ga nosio na servis možda ko zna kolko bi me došlo?

edit: sad rade 1,2,3,7,8,9,*,c

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 10:12 (kc-kb).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: SE K750i tipke ne rade

pusti ga jos da se osusi... bar jedno vrijeme... ako i tad ne bude nista bolje onda je vjerovatno maticna vrisnula...

znaci baci ga ili ostavi za djelova... popravljat se ne isplati..

16 godina
odjavljen
irmascher kaže...

pusti ga jos da se osusi... bar jedno vrijeme... ako i tad ne bude nista bolje onda je vjerovatno maticna vrisnula...

znaci baci ga ili ostavi za djelova... popravljat se ne isplati..

Ma kakva matična. Neka samo zamijeni tipkovnicu. Za 80 kn se isplati popravljati.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
15 godina
neaktivan

a sta mislis da je crklo na tipkovnici?? otopila se plastika Smijeh

ma daj...

16 godina
odjavljen
irmascher kaže...

a sta mislis da je crklo na tipkovnici?? otopila se plastika Smijeh

ma daj...

Dečko,ja ti ne govorim o onoj gumi koja pokriva tipkovnicu i na kojoj pišu brojevi, nego o tipkovnici kao dijelu mobitela.

Znači o ovome: http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://www.sw-box.com/images/product_images/Sony%2520Ericsson%2520K750%2520K750i%2520D750%2520D750i%2520Keypad%2520Keyboard%2520Membrane-2-220.jpg&imgrefurl=http://www.sw-box.com/wholesale-Sony-Ericsson-K750-K750i.html&usg=__-C4ZDOgoC-jecD7XnuuPsZshgd0=&h=220&w=220&sz=8&hl=hr&start=0&sig2=A2a8389XsPfNcL3Y8Ybpvw&zoom=0&tbnid=y4OnPuWR1U5dYM:&tbnh=107&tbnw=107&ei=lvN4TPiXFpGSswbqmOCyDQ&prev=/images%3Fq%3Dk750i%2Bkeyboard%26hl%3Dhr%26sa%3DG%26biw%3D1268%26bih%3D758%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=158&vpy=124&dur=1719&hovh=107&hovw=107&tx=94&ty=64&oei=lvN4TPiXFpGSswbqmOCyDQ&esq=1&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0

I slijedeći put ne pričaj o onome o čemu nemaš pojma. Po tvome glupavom odgovoru čini se da nikad u životu nisi ni vidio rastavljeni mob, dok se ja već 5 godina bavim poravcima mobitela i zato-šuti n00b-e!!!Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 13:40 (vexx5555).
15 godina
neaktivan

ajd bas me zanima do cega ce biti kad ga odnese na servis Izlanuo se

btw. 5 godina je dugogodisnje iskustvo Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 15:08 (irmascher).
16 godina
odjavljen
irmascher kaže...

ajd bas me zanima do cega ce biti kad ga odnese na servis Izlanuo se

btw. 5 godina je dugogodisnje iskustvo Belji se

Jesi ti tupav ili šta?! Ako čovjeku sve radi osim tipkovnice,neka mijenja tipkovnicu. Tipkovnica košta 80 kn. To je isplativo. I točka.

16 godina
neaktivan
SE K750i tipke ne rade

Nemoj te se svađat Namigiva

Rade mi sve tipke osim,4,5,6,skroz gornja desna,

I sad sam skužio da mi đojstik nejde gore i lijevo...

Zanći tipkovnica 80kn,đojstik mislim da je 100kn...mislilm da mi se ovo nebude isplatilo kupovat Neodlučan

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kc-kb kaže...

Nemoj te se svađat Namigiva

Rade mi sve tipke osim,4,5,6,skroz gornja desna,

I sad sam skužio da mi đojstik nejde gore i lijevo...

Zanći tipkovnica 80kn,đojstik mislim da je 100kn...mislilm da mi se ovo nebude isplatilo kupovat Neodlučan

Ako je samo to, Joystick čak i ne budeš morao kupovati,kao i tipkovnicu. Probaj ovo napraviti budući da si mob rastavio: skini bijelu naljepnicu na tipkovnici koja je na gornjoj strani i uzmi malo alkohola i četkicu i prođi po kontaktima tipki koje ne rade. Isto napravi sa limićima na toj bijeloj naljepnici. Na Joysticku imaš gumu,skini ju i napravi ti isto. Pričekaj da alkohol ishlapi i naljepi naljepnicu na tipkovnicu,vrati gumu na joy i probaj jeli radi.

16 godina
SE K750i tipke ne rade

bilo mi je isto to na k800i pred mjesec dana, otvorio sam ga, zatvorio i nije radio, nakon tjedan dana sam ga upalio i sada radi. nije mi radila cijela lijeva strana i broj 5.

Apple rulz!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Ako je samo to, Joystick čak i ne budeš morao kupovati,kao i tipkovnicu. Probaj ovo napraviti budući da si mob rastavio: skini bijelu naljepnicu na tipkovnici koja je na gornjoj strani i uzmi malo alkohola i četkicu i prođi po kontaktima tipki koje ne rade. Isto napravi sa limićima na toj bijeloj naljepnici. Na Joysticku imaš gumu,skini ju i napravi ti isto. Pričekaj da alkohol ishlapi i naljepi naljepnicu na tipkovnicu,vrati gumu na joy i probaj jeli radi.

hvala budem probal...

Evo pronašo sam još jedan problem dok stavim memorijsku karticu,ekran počinje blinkati,skroz je bijeli i ne mogu ga ugasiti

15 godina
neaktivan

odnesi ga onome gore serviseru da ti ga rjesi za 80kn Izlanuo se

nisam jednom bio u doticaju sa mobitelima koji su plivali.. ili mu radi sve kako treba ili svaki da nesto drugo pocne krepavat... danas tipkovnica, sutra display, reksutra zvucnici..

trebalo je mobitelu odmah bateriju izvaditi i umociti ga u medicinski alkohol te ona ostaviti na susenje... i molit boga da sve bude kako treba... a sad.. jbg...

16 godina
neaktivan
SE K750i tipke ne rade

napravio sam ovo sve s alkoholom,skinu naljepnicu,đojstik sve očistio,zašarafim ja mobitel i za čudo sve radi i odem se ja pohvaliti starcima kak sam ja sve to sredio,dojdem natrag u sobu sprobam ponovno više neće...budem sutra vidio dal radi,još jedanput očistio,ako radi radi ako ne onda nek si hebe mater! Belji se

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kc-kb kaže...

napravio sam ovo sve s alkoholom,skinu naljepnicu,đojstik sve očistio,zašarafim ja mobitel i za čudo sve radi i odem se ja pohvaliti starcima kak sam ja sve to sredio,dojdem natrag u sobu sprobam ponovno više neće...budem sutra vidio dal radi,još jedanput očistio,ako radi radi ako ne onda nek si hebe mater! Belji se

Strpljenje,strpljenje. Proradit će on,samo mu daj malo više vremena.

@dosadni nedokazani irmascher: uzmi svoje tablete i smiri se.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 22:18 (vexx5555).
16 godina
neaktivan
SE K750i tipke ne rade

Imaš pravo,sad još malo forsiram po njemu.... malo hoće malo neće, e a znaš možda kaj bi moglo ovo biti s s mem. karticom,dok ju stavim u mob. ekran se full zabjeli i počinje žmirkat?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kc-kb kaže...

Imaš pravo,sad još malo forsiram po njemu.... malo hoće malo neće, e a znaš možda kaj bi moglo ovo biti s s mem. karticom,dok ju stavim u mob. ekran se full zabjeli i počinje žmirkat?

Probaj i nju sa jako malo alkohala oprati po konektorima i dok ti je mob ugašen,bez baterije,dok još ima malo alkohola po memorijskoj probaj ju umetati i uklanjati nekoliko puta. Zatim pričekaj desetk minuta i probaj ga upaliti i opet umetnuti karticu. Ako i tada sere, makni tipkovnicu i lagano sa alkoholom očisti područje oko slota za memorijsku.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice