Samsung ili Sony Ericsson!? Pomoć potrebna!

poruka: 13
|
čitano: 2.327
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Poštovanje svima!

Trebam savjete koji mob da uzmem. Naime, pikiram samsunga omniu hd i sony ericsson satia (cijena na crno im je tu negdje). Bitna mi je kamera, brzina, preglednost i da touchscreen radi bez olovke, dakle da je dovoljno pritisnuti prstom (ćevapom), a ne vrškom prsta ne bi li primio pisanje poruka i sl. Ako netko ima drugih prijedloga u tom rangu mobitela što tražim slobodno neka napiše. Može i ako su nižeg ranga (po cijeni) jer još uvijek nisam skupila dovoljno para za navedene mobove.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung ili Sony Ericsson!? Pomoć potrebna!

Samsung omniu hd definitivno, veci i bolji ekran, u kamerama je mala razlika, satio ima dosta problema, omniu bez ikakvog misljenja.

16 godina
neaktivan

Ja bih uzeo Satio...

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). Everybody lies.
16 godina

Satio Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Osobno se ne bih premisljao puno - Satio, baterija mu je neosporivo bolja od Omnie. To sto ima nekih bug-ova - tko ih nema ? Ako jos nije izasao novi firmware, izaci ce i to se lako update-a. Ako imas mogucnost, isprobaj jednog i drugog pa odluci...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 21:09 (Batista).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zaista tezak izbor;) ali sta god da kupis nema sanse da se pokajes....mada bih ja licno uzeo satio,po meni je on bolji od omnie a plus je i noviji...ono sto mi se ne svidja kod omnie je windows mobile tako da bih ti preporucio satiaSmijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ali riječ je o omnii hd koja ima symbian OS, a ne win mobile... Pomoglo bi da ste vi koji ste dali glas za satia obrazložili zašto jer na mene pada onaj teži dio posla: odluka koja nije nimalo laka, a nisu mali novci pa ne bih htjela pogriješiti ili se kasnije kajati...
16 godina
neaktivan

samsung omnia hd ima Symbian kao operaciski sistem ne windows mobile

16 godina
neaktivan

ja bi radije izabro samsung omniu hd zato što više preferiram multimedialne telefone. po meni satio ima bolju kameru ali kad je rec kod multimediji samsung omnia hd je 5 puta bolji telefon.a za sonyericsson satio dat te pare jest i ako telefoni skoro imaju istu cenu ne isplati mi se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bleu kaže...
Ali riječ je o omnii hd koja ima symbian OS, a ne win mobile... Pomoglo bi da ste vi koji ste dali glas za satia obrazložili zašto jer na mene pada onaj teži dio posla: odluka koja nije nimalo laka, a nisu mali novci pa ne bih htjela pogriješiti ili se kasnije kajati...

Omnia i Satio su više isti nego različiti. Kod tako sličnih uređaja po hardveru i još imaju isti OS mogu presuditi samo sitnice i osobni dojmovi. A to je nažalost tvoj posao.

Satio ima bolju kameru

Kontrolu gestama

Lakši

bolje sjeda u ruku (osobno mišljenje, kod tebe je možda potpuno obrnuta situacija)

omnia ima malo veći ekran

omnia snima u većoj rezoluciji

Omnia ima više ugrađene memorije (8 / 16GB)

Omnia podržava divx OoTB

itd.

Uostalom evo ti link usporedbe pa provjeri koji ti više odgovara

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 22:06 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
jostra kaže...

samsung omnia hd ima Symbian kao operaciski sistem ne windows mobile

oke;) greska....sry

ali opet bih izabrao satia...noviji je model,bolja kamera,duze ergonomija baterije,sve u svemu cini mi se mocniji;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
Oke, hvala svima na odgovorima. Specifikacije sam gledala već, ali se nikako ne mogu odlučiti. Morat ću uskoro jer ću prošvikat na živce. :)
17 godina
neaktivan
bleu kaže...
Oke, hvala svima na odgovorima. Specifikacije sam gledala već, ali se nikako ne mogu odlučiti. Morat ću uskoro jer ću prošvikat na živce. :)

Savjetujem ti da odeš u dućan - uzmeš oba mobitela u ruku, probaj napisati poruku i malo "švrljati" po meniju. Tako ćeš najbolje vidjeti koji ti više odgovara i udobniji ti je za korištenje. Što se tiče hardverske strane nećeš puno faliti niti s jednim, niti s drugim.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice