Bitanga sry za TD, ma prek moba pisem, steka mi nekaj pa sam slucajno stisnul, mango mu fali:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I meni se to tu i tamo pojavi..
Ja mislim da je to namjerno, a javlja se kada je ekran duže vrijeme bio zaključan.
Što se tiče custom ringotnova:
Znači, odabereš neki .mp3 koji je <1MB i <1min.
Nakon toga, desni klik>properties na .mp3 i pod tabom Summary za Genre staviti Ringtone.
Dalje normalno, prebaciti file na mobitel preko Zunea, i pojavit će se u Settings>ringtones+sounds pod Custom.
Evo jedna odlična stranica za ringtonove - http://www.zedge.net... Pogledajte ''Ubio si ga ko zeca'' haha!
Evo jedna odlična stranica za ringtonove - http://www.zedge.net... Pogledajte ''Ubio si ga ko zeca'' haha!
ili recimo ako želite određenu pjesmu/dio pjesme postaviti za ringtone, odete kao ja nahttp://cutmp3.net/ gdje uploadate pjesmu, pa je jako lagano uz pomoć dva slidera izrežete, i downloadate.
ja jos rjesavam twitter sa supportom :/. navodno nas ima jos..
Vidim da vas se dosta muči s Twitterom, pa evo, možda pomogne...
http://www.wpcentral.com/mango-twitter-issue-workaround-found
I evo ga gore je mango procedura trajala oko 30 min., kaj reć više o njemu osim da je odličan, preporod... Sad ga idem proučavat malo:)
Hm, kaj bu bilo opce u planu flash player za njega?
I evo ga gore je mango procedura trajala oko 30 min., kaj reć više o njemu osim da je odličan, preporod... Sad ga idem proučavat malo:)
jesi forsirao pocetak,i daj mi reci jel moram napraviti restore prije manga
jesi forsirao pocetak,i daj mi reci jel moram napraviti restore prije manga
Nisam, sam je sve updejtal bez forsanja, sam dela restore. Nakon updejtanja sam napravil hard reset, tj sve na tvornicke postavke stavil..
Mango je verzija: 7.10.7720.68, ak se ne varam?
Restarta se.. Al najbolje da ga se resetira..
Hm, mjeril brzinu prek wlan-a na mobu, brzina je down 4.10Mb/s.. A prek laptopa down je, 4.01Mb/s. Mada mi na laptopu brže stranice otvara, dok na samsungu nije baš tak, al brzina je ok.. Ma posudil laptop, i sad baš uspoređujem mjerenja brzine prek wlana..
Kak je kod vas, što se tiće otvaranja stranica komp vs omnia?
Molim da mi netko pomogne, naime pokušavam update (omnia7), međutim kad pronađe novi update i počne na koraku 2 javi error 801811A3,
rješenja sa ove stranice sam ( http://support.microsoft.com/kb/2484484?toggle=step801811A3#801811A3_801811A8_8018119C), sva probao, ručno i preko FIXit-a, ali ništa..
da li je netko imao sličan problem...
Vidim da vas se dosta muči s Twitterom, pa evo, možda pomogne...
http://www.wpcentral.com/mango-twitter-issue-workaround-found
jok, jos sam u kontaktu sa supportom i sve sto mi je predlozio ne sljaka....awaitnig further instructions
E sad kad sam procitao svih 14 stranica ove teme nakon sto sam je jucer otkrio, osjecam se ponosno i vise upoznat sa svojim uredajem ^^
Nego, imam par pitanja sto me zanima sad ,a molio bih da mi se ovako organizirano i odgovori kao sto su postavljena pitanja da sve lakse pohvatam :)
1. Dali je ovaj Mango kojeg vi morate forsat da instalirate na svoj uredaj, krajnji Mango proizvod ili ce onaj krajnji Mango proizvod kojeg ce sam Zune instalirat bez forsanja bit jos bolji i drugaciji po necem ?
2. Citam i vidim da i dalje nema mogucnosti za posiljku fajlova , pjesama itd. prek Bluetootha .. Jel to uopce bilo spomenuto da ce bit u Mangu, i zasto sad tog nema ?
3. Sad, posto u " people " hubu ima mogucnost da se javis frendu i na fejs i MSN,., znaci li to da si konstantno ti spojen na FB chat i MSN ? Il on zna kad je neko online bez da si spojen na chat, jer dosad nije to bio moguc slucaj da nisi spojen na chat a da znas ko je online pa me zbunjuje .....
Nakon odgovora bih se trebao bacat na stavljanje Mango-a ,pa hvala :)
E sad kad sam procitao svih 14 stranica ove teme nakon sto sam je jucer otkrio, osjecam se ponosno i vise upoznat sa svojim uredajem ^^
Nego, imam par pitanja sto me zanima sad ,a molio bih da mi se ovako organizirano i odgovori kao sto su postavljena pitanja da sve lakse pohvatam :)
1. Dali je ovaj Mango kojeg vi morate forsat da instalirate na svoj uredaj, krajnji Mango proizvod ili ce onaj krajnji Mango proizvod kojeg ce sam Zune instalirat bez forsanja bit jos bolji i drugaciji po necem ?
2. Citam i vidim da i dalje nema mogucnosti za posiljku fajlova , pjesama itd. prek Bluetootha .. Jel to uopce bilo spomenuto da ce bit u Mangu, i zasto sad tog nema ?
3. Sad, posto u " people " hubu ima mogucnost da se javis frendu i na fejs i MSN,., znaci li to da si konstantno ti spojen na FB chat i MSN ? Il on zna kad je neko online bez da si spojen na chat, jer dosad nije to bio moguc slucaj da nisi spojen na chat a da znas ko je online pa me zbunjuje .....
Nakon odgovora bih se trebao bacat na stavljanje Mango-a ,pa hvala :)
1. Potpuno si isti, dobiješ odmah nešto što bi dobio za tjedan dana.
2. Ne znam kako je stanje s BT, nikad mi nije zatrebao.
3. Možeš se prijaviti/odjaviti s chata, isto kao i na računalu. Kad si spojen vidiš tko je online, a kad si odjavljen ne vidiš.
Pojavila mi se neka reklama na wallpaperu - Dani otvorenih vrata Accl Auto Zagreb!!!!
Mislim, WTF????
Googlam, nema ništa o tome, o čemu se radi??
I ja sam uspješno updateao mob na Mango, sad malo prčkam, i razmišljam dal napravit hard reset...
Ma dajte recite, nije valjda da su maknuli iz Internet Explorera opciju find on page (pandan ctrl+f).
To mi neide u glavu nikako.
Nadam se da bu na sljedecem updateu stavili flash player, BT, hr layout za tipkovnicu, inace zadovoljan, mada ima jos nekih sitnica kaj me smeta. Cekam da se Garmin doseli na wp7, posto jos nema ni jedna postena navigacija za mob. A i nebi bilo lose dok bi se na marketu nasla koja free verzija alternativnog browsera Opera npr. Sad jos moram vidit jel ima kakvih poboljsanja s baterijom. Sve u svemu, nek ubace ono kaj su u mangu izostavili, i da vidis veselja:)
Nadam se da bu na sljedecem updateu stavili flash player, BT, hr layout za tipkovnicu, inace zadovoljan, mada ima jos nekih sitnica kaj me smeta. Cekam da se Garmin doseli na wp7, posto jos nema ni jedna postena navigacija za mob. A i nebi bilo lose dok bi se na marketu nasla koja free verzija alternativnog browsera Opera npr. Sad jos moram vidit jel ima kakvih poboljsanja s baterijom. Sve u svemu, nek ubace ono kaj su u mangu izostavili, i da vidis veselja:)
Imaš Garmina na WP7, samo dođe 40$ ako se sjećam dobro.
Samo kaj steta nema trial verzija. Probal sam ga skinut, al veli da nije podrzan za omniu7, cudno..
Ljudi pomagajte, imam omniu 7 i pokušavam napraviti update ali mi piše da je mobitel update na verziju 7.0 i da nema novih updatea.
Čitao sam ovu temu i pokušavao onaj trik sa prekidanjem veze ali ništa.

ok, uspio sam skontati kako da reproduciram ovo ponasanje sa locksreen lagom.
naime, ovo "kasnjenje" pojavljivanja sata i kalendara na lockscreenu se desava ukoliko vam u onom padajucem drop-down meniju, koji se pojavi kada pritisnete volume tiplu, nema mini playera. dakle, ukoliko ste otisli u zune i pustili neki video, u volume meniju nema previus, play/pause i next. tada, ako zakljucate telefon i ponovo otkljucate, ovaj lag ce se desavati, i ostace sve dok ne pustite neku pjesmu u zune-u.
ukoliko ponovo odete u zune i pustite neku pjesmu, tada ce u drop down meniju biti mini player i nakon toga, kada zakljucate i otkljucate telefon, laga nece biti. lag ce izostati sve do sljedeceg puta kada pustite video u zune-u.
molim vas da probate i vi reproducirati ovaj bug. ja imam omnia 7 telefon, a ovako ponasanje sam uspio reproducirati i kod prijateljevog mozarta.
Jel netko ima app Viber? Jer pise da ona dolazi sa Mangom.....
Evo i mene na Mangu :D
Ono sto se mene vizualno dojmilo -
- Start Screen na kojem se sad " pictures " mice :D
- Peoples Hub je sreden po mojoj mjeri ! :D
- Kod poziva se odmah direktno ima opcija za speaker i ostalo sto je takoder po mojoj mjeri ! :)
- Mogucnost hrvatskog jezika u kalendaru :)
- Sve je lijepo integrirano i ugl mi se svida svaka promjena ( music player itd ) :)
A sto se performansi tice -
- sve se brze otvara ( koju sekundu ) !
- Internet Explorer 9 koji je fantastican i uzasno brz ! ( iako fali Flash jer me pomalo nervira sto ne mogu otvorit video na stranici na kojoj sam nego me eventualno prebaci na YT )
- ostalo je sve vise manje ostalo isto jer se ni ja ne mogu sjetit sta bih drugo htio da promjene posto je mob uzasno fluidan i brz :)
I jos puno tog , no to je vec sve spomenuto pa nit necu tolko pisat :D
A sada ono sta mene zanima zasto nije uradeno i jel uopce u planu za neka buduca vremena i neki problemi koje imam ...
1. Oce li nekim sljedecim updateom il postoji nacin vec sada da se na Start Screen stavi po zelji odabrana pozadina te da ti " shortcuti " ( il hubovi ) budu prozirni kao ?
2. Oce li nekim sljedecim updateom bit sredeno da se moze slat prek BlueTootha ?
3. Kako namjestit da u music playeru, kad se svira glazba il kad se ne svira, se mijenja pozadina u sliku albuma ? Vidim to svi imate i sada na Mangu mi se moze mjenjati i pozadina lock screena u sliku albuma koji trenutno slusam dok player radi, no meni to nece :/ Ja si namjestim posebno sliku albuma i u music playeru u predvidenom kvadraticu mi je slika tog albuma, no pozadina mi je crna .. Kako vi onda stavljate muziku u svoju Omniu da vam se mijenja pozadina u playeru ili imate isti problem kao ja ?
4. U koji format bih trebao konvertirat film da bi ga mogao Zune uredno prepoznat i stavit na mob te mobitel jednako uredno pustat ?
5. Procitao sam negdje da bi Bing trebao imat opciju za prepoznavanje muzike koja se svira, tipa da radi kao " Shazam " .. Kako to postici ?
Hvala ! :)
1. Oce li nekim sljedecim updateom il postoji nacin vec sada da se na Start Screen stavi po zelji odabrana pozadina te da ti " shortcuti " ( il hubovi ) budu prozirni kao ?
2. Oce li nekim sljedecim updateom bit sredeno da se moze slat prek BlueTootha ?
3. Kako namjestit da u music playeru, kad se svira glazba il kad se ne svira, se mijenja pozadina u sliku albuma ? Vidim to svi imate i sada na Mangu mi se moze mjenjati i pozadina lock screena u sliku albuma koji trenutno slusam dok player radi, no meni to nece :/ Ja si namjestim posebno sliku albuma i u music playeru u predvidenom kvadraticu mi je slika tog albuma, no pozadina mi je crna .. Kako vi onda stavljate muziku u svoju Omniu da vam se mijenja pozadina u playeru ili imate isti problem kao ja ?
4. U koji format bih trebao konvertirat film da bi ga mogao Zune uredno prepoznat i stavit na mob te mobitel jednako uredno pustat ?
5. Procitao sam negdje da bi Bing trebao imat opciju za prepoznavanje muzike koja se svira, tipa da radi kao " Shazam " .. Kako to postici ?
Ajmo po redu!
1. Zasad nema nikakvih indicija
2. vidi 1.
3. Stvar je u tome što se na lockscreenu kao i u Zuneu na pozadini ne pojavljuje albumart (ona slikica u kvadraticu) nego sa Zunea odabrana slika za tog izvođača (npr. za svaki album Pink Floyda je drugačiji albumart, ali je pozadinska slika, preuzeta sa Zunea, ista). Shodno tome, ako nema tog izvođača na Zuneu (mislim na online servis za kupovinu glazbe) neće biti ni pozadinske slike. Ovo je dosta nezgodno jer ja još nisam naletio na našeg izvođača koji je dostupan na Zuneu.
Ako su ovi uvjeti zadovoljeni, sve što treba provjeriti je da li je u Settings> Swipe na Applications> music+videos uključeno: Connect with Zune. Ako je uključeno znači da se automatski preuzima sadržaj o izvođaču na mobitel.
Još ti ostaje provjeriti da li je pod Settings>lock+wallpaper uključeno: Show artist when playing music.
4. Meni Zune i mobitel prepoznaj video klipove u .mp4 formatu. Za ostale nisam siguran.
5. Bing ima opciju za prepoznavanje glazbe, ali je potrebno da ti uredno otvara Bing aplikaciju. Za to trebaš postaviti regionalne postavke na: USA u Settings>region+language.
mislis na moj problem s twitterom? kakav je to app uopce?