SAMSUNG I5800 Galaxy 3

poruka: 410
|
čitano: 172.361
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

kako se može dekodirati taj mob????

ili gdje se mogu skinuti driveri za njega???

0 0 hvala 0
16 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Vjerujem da se dekodira rootanjem.

Za drivere skineš Samsung KIES.

3.400 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: SAMSUNG I5800 Galaxy 3
booobooo kaže...

Poštovanje narode, nedavno sam kupi galaxy 3 i jako sam zadovoljan, iznenadio me gps i sve u svemu svida mi se. Ali imam problem sto se tice aplikacija, ne znam kako da instaliram aplikacije na sd card, sve mi ide na memoriju telefona i bas ne mogu puno iskoristiti karticu, a zjapi prazna..ima li tko kakvu ideju? :/ 

Hvala unaprijed :)

Bez obzira što možeš s Froyom App2SD, iz vlastitog iskustva predlažem Link2SD uz postavljanje 2. particije na karticu (naravno traži root). Pouzdanije i brže kod bootanja.

17 godina
neaktivan
dalibor2222 kaže...
Konfiguracija: Froyo 2.2, T-Mobile. (Ne da mi se prevodit s Engleskog, skužit ćete, stavljam sve postavke).

Jel ti update na froyo napravljen preko kiesa automatski, ili si isa obilaznim putem. Ako je obilazno, onda kako i cime, i jesi s originalnim novim firmwareom.

turopoljac84 kaže...
x18x05x kaže...
Hoce li Kiess sam odradit nadogradnju ili ja moram cackat po mobitelu?

Meni je sve sam napravio. Moj je Tele 2, kupljen prošli tjedan. Nekima želi, a nekim ne želi upgradeat. Ne znam zašto.

Imam i tele2 i t-mobile i5800, i ovaj iz tele2 je bez problema napravia update na froyo preko kiesa, ovaj iz t-mobile-a nece pa nece...pa trazim info kako i sta...

P.S. Jel netko uspio pronaci ikakav info od otkljucavanju i5800... za galaxy S postoje metode, ali te metode (bar u mom slucaju) ne rade na i5800...

15 godina
Nadogradio sam ga na 2,2 ali ovo sa rootom. Bas ne prolazi. Sve sam napravio kako treba al telefon opet nije otkljucan.
inox
14 godina
neaktivan
wifi kaže...
dalibor2222 kaže...
Konfiguracija: Froyo 2.2, T-Mobile. (Ne da mi se prevodit s Engleskog, skužit ćete, stavljam sve postavke).

Jel ti update na froyo napravljen preko kiesa automatski, ili si isa obilaznim putem. Ako je obilazno, onda kako i cime, i jesi s originalnim novim firmwareom.

U to vrijeme upgrade na Froya je bio upitan, pa sam pokupio ROM sa XDA, ali to je naravno ubilo mogućnost da se kasnije igram s Kiesom. Kad se ipak pojavio originalni ROM, pokupio sam ga sa www.samfirmware.com. Naravno trebao je Odin.

14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

bok ekipa, vidio sam da neki od vas imaju problema s 'root-anjem' mobitela, pa da podijelim svoje

iskustvo s vama, naime ja sam svog root-ao vec dva puta....

pošto sam ja na svom mobitelu napravio upgrade na froyo root se moze napraviti jedino preko 

SuperOneClick programa, u nasem slučaju trebat će vam verzija v1.5.5, potrazite ga na google-u...

oni koji imaju eclair(2.1), root rade sa z4root programom i pomoću njega je puno lakse iako je i 

root-anje froyo-a takoder jednostavno i oduzima 2 minute vremena.....

evo vam link sa jednostavnijim opisom, nadam se da sam nekome pomogao....

http://www.addictivetips.com/mobile/root-unroot-samsung-galaxy-3-running-android-2-2-froyo/

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

e da zaboravio sam vas pitat jel znate neku dobru aplikaciju za pozive, jer me živcira sto da bih poklopio nekome 

i zavrsio razgovor moram cekati 5 sekundi dok mi se ne pojavi na ekranu tipka za prekid, pa ako neko zna program 

koji bi mi omogucio da poziv prekinem nekom od fizickih tipki na mobitelu lijepo bi bilo da mi kaze....hvala{#}

0 0 hvala 0
14 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Samo da se pohvalim, ja na svom imam 2.3.4 Cyanogenmod7 :D mobitel je puno bolji al jos je u alfa fazi tako da neke stvari ne rade, pogledajte na XDA developers

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jucer sam to gledao i nigdje ne pise da je nas mobitel podrzan. Kako si to napravio??
inox
14 godina

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101218

Evo, pricekaj jos par dana pa ce doć alpha5 verzija, na sadasnjem alpha4 ne rade neke stvari ko akcelerometar, kamera i video player, mislim da ce to sve bit popravljeno u A5. Mogu rec da je jako stabilno i moze se koristit svaki dan unatoc manama-ja ne korisitim bas kameru jedino me muci sto nema videa. Ima ogromni broj mogucnost koji na obicnom androidu nema, kao teme, odlican lockscreen itd. ma super je, samo da izađe nova verzija sto prije

neznam kako otkljucat sim za ovaj mob, mozda ak stavis neki drugi softver onda se makne sim lock al nisam siguran. Ja sam svoj otkljuco odma kad sam ga kupio, u nekom servisu za mobitele za 80kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 1:10 (quickersilver).
15 godina
Jel neko nasao nacin kako otkljucati ovaj mob?
inox
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

jeli ima neka aplikacija za otklanjanje bugova na updateu 2.2?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jeli postoji neka aplikacija za update 2.2 da se očiste bugovi

15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Jel neko nasao nacin kako otkljucati ovaj mob?

Servis?

15 godina
Bio je servis i jedva. Sad imam drugi problem. Na drugoj sam mrezi i nemogu ugasiti Internet kao prije. APN program ga igasi i internet se opet upali. Zasto???
inox
16 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Bok!

Nadogradio sam I5800 kak je upsalarunvk objasnio na str 2 ove teme.

Problem je što imam bugarsku tipkovnicu kad odaberem hrvatsku! Kad odaberem bugarsku opet je bugarska... Na ćirilici da napomenem!

Jel ima neka službena verzija nadogradnje ili neka bolja koja nema ovaj problem?

Jer meni je ovo katastrofa, engleska tipkovnica mi nije dovoljna jer nema hr slova naravno!

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I ja sam imao isti slučaj kad sam prvi put stavljao froya s XDA, ali sam to riješio odmah kroz settingse, tak da mi malo čudno što tebi ne radi.

U svakom slučaju potraži Multi Ling na marketu, to će te definitivno spasiti. Konfiguriraj po želji. :) http://market.android.com/details?id=com.klye.ime.latin&feature=search_result

14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

updateala sam bila preko kiesa na 2.2 i sada kada me netko zove najedanput ostanem bez mreže i ne mogu poziv uopće prihvatit? može li mi netko pomoći što se toga tiče. ne kužim baš te androide :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

uspjela sam tako da sam vratila tvorničke postavke. sada nemam više apn za tele 2 internet te ga nikak nemogu s neta preuzet. bi bio neko dobar pa mi u pm poslao sve kaj trebam zapisat?

0 0 hvala 0
15 godina
Dali vam radi navigacija. Ja kad je upalim samo mi pise CEKANJE LOKACIJE i tako bez prestanka. Sta bi moglo biti?
inox
15 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Na galaxy 3 imam vipovu SIM karticu i sve radi OK, htio sam ubaciti SIM karticu od Tmobile, funkcioniraju pozivi i SMS-ovi, ali nema  3G mreže

napominjem da je telefon otključan, bio sam  u Tmobile centru gdje su mi zamjenili SIM karticu ali opet ništa od 3G.

Kada upalim mob javlja se uskličnik sa porukom "greška mreže" klikom na to otvara se prozor "google sign in" sa mojom gmail adresom

i zahtijeva unos lozinke kada unesem lozinku javlja da je ista neispravna i da pokušam ponovo :( lozinka je ispravna sigurno kada je

Vip SIM kartica unutra prihvaća ju bez problema. Zna li netko u ćemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
16 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Odi pod wireless & network u settings, pa apn i tamo dodaj apn od tmobilea, vjerojatno je nesta kao data.t-mobile.hr...

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

ljudi jel ima tko problema sa reprodukcijom videa? prije sam imao nokiu 5530 i nikakvih problema...niti na youtube-u niti sa onima na mobu...a sad na ovom zvuk kasni za slikom...ne mnogo ali

dosta da živcira...a youtube se nekad jednostavno zablokira

E2160 -3.2 under Frezer 7 Pro --- 2x1GB DDR2 800 Kingmax - CL4 --- HD3850 512MB GPU/RAM - 812/950 - pecil mod --- Gigabyte P31-DS3L --- WD Caviar 160GB + Hitachi 80GB --- Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

kad pokrenem kies izbaci mi fatal error?plz help

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Dali vam radi navigacija. Ja kad je upalim samo mi pise CEKANJE LOKACIJE i tako bez prestanka. Sta bi moglo biti?

Pogledaj postove prije, napisao sam kako treba složiti za Hrvatsku. Meni radi već dugo. Nije baš 2 sekunde, ali kako je bilo ovo je sad super. Ispod minute u većini slučajeva.

14 godina
neaktivan
Mile kaže...

ljudi jel ima tko problema sa reprodukcijom videa? prije sam imao nokiu 5530 i nikakvih problema...niti na youtube-u niti sa onima na mobu...a sad na ovom zvuk kasni za slikom...ne mnogo ali

dosta da živcira...a youtube se nekad jednostavno zablokira

Nemam nikakvog problema. YouTube radi savršeno pogotovo s ovom "novom" app što su je složili. A to što kasne videi s kartice moraš prvo biti siguran da nije greška u (re)kodiranju. Za video mi se najbolji pokazao QQPlayer. Mobo player jednostavno ne radi kako treba, a stock ne doživljavam ozbiljno. Testirao sam s avi i mkv.

14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Frisko san kupia mob u tele2 al san ga odma i dekodira.Koja je shema sa GPS-om,kako ga pokrenit,jel tu sta triba skidat sa neta?

LB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

@dalibor2222

imaš možda originalne postavke za gpssetup2??

E2160 -3.2 under Frezer 7 Pro --- 2x1GB DDR2 800 Kingmax - CL4 --- HD3850 512MB GPU/RAM - 812/950 - pecil mod --- Gigabyte P31-DS3L --- WD Caviar 160GB + Hitachi 80GB --- Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

ljudi jel ima koja dobra duša koja nije mijenjala ove dolje podatke da napiše originalne postavke?

1. Open stock dialer
2. Type: *#3214789650#
3. This should open GPSSetup2

4. Settings:

> Parameter
     > Address
        Server type:   UMTS SLP
        Address type:  URL
        Address:       supl.google.com:7276
     > Start mode
        Start mode:    Hot start
    > SSL
        Enable SSL:    Disabled
     > Position mode:
        Position mode: option3
          [v] Standalone
          [ ] UP MS Based
          [ ] UP MS Assisted
          [v] 2G CP MS Based
          [v] 2G CP MS Assisted
          [v] 3G CP UE Based
          [v] 3G CP UE Assisted

> Fix Request Settings:
     > Session type:       New Position
    > Sessip operation:   MS-Based
     > Number of fixes:    999999999
    > Time between fixes: 2000
    > Session timeout:    10
    > Accuracy:           50
    > Server option:      local

5. GPSOne XTRA: Enabled

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice