zanima me još jeli dobra grafika u igricama
zanima me još jeli dobra grafika u igricama
a cuj, od igre do igre, za razliku od desirea je losiji od wildfirea bolji s x8 su tu negdje..
a jeli šteka mobitel
a jeli šteka mobitel
nekad se zna dogodit da zasteka... al ne precesto
mobitel je odličan za svoju cjenu..
Ja ga upravo stavio!!! Došao je Froyo!
Uspeo si preko kies?
Molim vas ako mi netko može reći prije par dana sam kupila galaxy 3 i dok uđem u imenik nikako nemogu izaći osim da svaki puta mjenjam temu dok sam u imeniku?????
Molim vas ako mi netko može reći prije par dana sam kupila galaxy 3 i dok uđem u imenik nikako nemogu izaći osim da svaki puta mjenjam temu dok sam u imeniku?????
Jesi li instalirala kakvu aplikaciju sa marketa kao Launcher Pro ili Go Launcher,kad stisneš Home dugme za povratak da li ta da biraš između Tw Launchera i nekog drugog ?
koju si verziju prije imao, jesi li s one verzije s odina upgradeao ili?
Koristim ovaj mobitel već neko vrijeme i uočio sam neke nedostatke. USB kabel i punjač su nekako prekratki, bilo bi dobro da su malo duži. GPS ne pokazuje točno lokaciju gdje se nalazim (500 – 1000 m nepreciznosti) sad je li to do mjesta gdje živim (nije centar grada) ili je do google mape. Jedna stvar što mi zna biti dosta iritantna je ta što nema tipke za prekid poziva. Potrebno je otključati zaslon da bi se na ekranu došlo do tipke za prekid poziva.
Prije nego stavite SIM karticu u mobitel, trebalo bi otići u postavke poruka i maknuti opciju za "obriši stare poruke". Ja to nisam znao tako da kad sam stavio SIM karticu nestale su sve poruke. Neke su mi bile važne, ali što se može. Za ugasiti EDGE mrežu potrebna je APNdroid aplikacija. Bilo bi dobro kad bi mobitel u svojim postavkama imao tu mogućnost. Još jedna iritantna stvar za koju moram potražiti rješenje je ta kad palim mobitel on u pozadini pokrene sve aplikacije pa ih je potrebno preko Task Killer-a pogasiti.
Prednost mobitela je ta što se za 1000 kn (sad je i manje u Tele 2) može kupiti pametan telefon sa Android OS, WiFi i GPS-om. Fotoaparat je prosječan. Za tu i tamo nešto sitno poslikati je dobar, dok snimanje videa je užasno.
Baterija kad je WiFi uključen i kad se neprestano visi na njemu dogura do dva dana, a kada se mobitel koristi povremeno (Internet, SMS, pozivi, pokretanje kakvih aplikacija...) može dogurati i do šest dana.
upravo sam probao update preko novog kiesa i neće, probao sam na starom jh1 i na jpf firmwireu...
Koristim ovaj mobitel već neko vrijeme i uočio sam neke nedostatke. USB kabel i punjač su nekako prekratki, bilo bi dobro da su malo duži. GPS ne pokazuje točno lokaciju gdje se nalazim (500 – 1000 m nepreciznosti) sad je li to do mjesta gdje živim (nije centar grada) ili je do google mape. Jedna stvar što mi zna biti dosta iritantna je ta što nema tipke za prekid poziva. Potrebno je otključati zaslon da bi se na ekranu došlo do tipke za prekid poziva.
Prije nego stavite SIM karticu u mobitel, trebalo bi otići u postavke poruka i maknuti opciju za "obriši stare poruke". Ja to nisam znao tako da kad sam stavio SIM karticu nestale su sve poruke. Neke su mi bile važne, ali što se može. Za ugasiti EDGE mrežu potrebna je APNdroid aplikacija. Bilo bi dobro kad bi mobitel u svojim postavkama imao tu mogućnost. Još jedna iritantna stvar za koju moram potražiti rješenje je ta kad palim mobitel on u pozadini pokrene sve aplikacije pa ih je potrebno preko Task Killer-a pogasiti.
Prednost mobitela je ta što se za 1000 kn (sad je i manje u Tele 2) može kupiti pametan telefon sa Android OS, WiFi i GPS-om. Fotoaparat je prosječan. Za tu i tamo nešto sitno poslikati je dobar, dok snimanje videa je užasno.
Baterija kad je WiFi uključen i kad se neprestano visi na njemu dogura do dva dana, a kada se mobitel koristi povremeno (Internet, SMS, pozivi, pokretanje kakvih aplikacija...) može dogurati i do šest dana.
koliko para toliko muzike
Jel ti ovo prvi android telefon?
Za tu cijenu mob je sasvim pristojan. Sa nekim tvrdnjama se slažem a sa nekim ne.
No šta će ti duži usb kabel, spojiš ga preko wirlessa. A postoji i produžni usb kojih sigurno po kući imaš bar nekoliko viška :D
Mnoge nedostatke koje si naveo imaju i mnogo skuplji mobiteli .
Ja mu sve to mogu prigorit osim što kamera nije malo bolja, npr. što nema blica i sl.
Al uglavnom sam zadovoljan sa mobitelom
koju si verziju prije imao, jesi li s one verzije s odina upgradeao ili?
Kupio sam mob prošli tjedan u Tele2 i ništa nisam preko Odina stavljao, već samo preko Kiesa. Prvo sam uključio Kies, a onda spojio mob u USB i odmah me pitao je li želim nadogradnju softwarea.
jel zadnja dostupna verzija 2.2?

Ja sam izludio s AGPS-om na ovome jer sam morao čekati i po 15 min za GPS Fix na otvorenom. Probao sve moguće i nemoguće aplikacije za fiksiranje što je bilo na Marketu (GPSFix, GPSOpt, FasterFix ...), sve dok nisam vidio hint na Galaxy S forumu. Uglavnom, na svim stranama svijeta i po svim operatorima ima problema, tako da vjerojatno ne postoji univerzalno rješenje za sve, i ako ne radi, ne treba gubit nadu, bitno je imati tool za eksperimentiranje. Ovdje su postavke koje sam našao za pol sata da su mi najbolje i sad imam fix unutar podnošlivih minutu do dvije s vidljivih 10-ak satelita.
Osim toga Galaxy 3 radi podnošljivo, samo se na SDHC ne treba natrpavat hrpa aplikacija ili pustit 'Update All' Marketa, pogotovo kad dođe 10-ak updatea. Preporuka: SDHC kartica, bar 4GB (ja imam 16/Class6). Particionirat da se može koristit Link2SD. Oslobodit čim više s interne memorije micanjem nepotrebnih sistemskih aplikacija (npr. uspio sam skočit sa 20MB na oko 100MB slobodne, uz svojih 80-ak 3rd party aplikacija na 2. particiji SDHC). Koristit Link2SD za aplikacije, za multimediju 1.particiju, tako da ak se raspadne neće biti šteta. E da, i Titanium Backup uz DropBox. Titanium dođe 30-ak kuna za DropBox funkcionalnost i isplati se svake lipe. :)
Konfiguracija: Froyo 2.2, T-Mobile. (Ne da mi se prevodit s Engleskog, skužit ćete, stavljam sve postavke).
1. Open stock dialer
2. Type: *#3214789650#
3. This should open GPSSetup2
4. Settings:
> Parameter
> Address
Server type: UMTS SLP
Address type: URL
Address: supl.google.com:7276
> Start mode
Start mode: Hot start
> SSL
Enable SSL: Disabled
> Position mode:
Position mode: option3
[v] Standalone
[ ] UP MS Based
[ ] UP MS Assisted
[v] 2G CP MS Based
[v] 2G CP MS Assisted
[v] 3G CP UE Based
[v] 3G CP UE Assisted
> Fix Request Settings:
> Session type: New Position
> Sessip operation: MS-Based
> Number of fixes: 999999999
> Time between fixes: 2000
> Session timeout: 10
> Accuracy: 50
> Server option: local
5. GPSOne XTRA: Enabled
Meni je sve sam napravio. Moj je Tele 2, kupljen prošli tjedan. Nekima želi, a nekim ne želi upgradeat. Ne znam zašto.

koliko para toliko muzike
Jel ti ovo prvi android telefon?
Za tu cijenu mob je sasvim pristojan. Sa nekim tvrdnjama se slažem a sa nekim ne.
No šta će ti duži usb kabel, spojiš ga preko wirlessa. A postoji i produžni usb kojih sigurno po kući imaš bar nekoliko viška :D
Mnoge nedostatke koje si naveo imaju i mnogo skuplji mobiteli .
Ja mu sve to mogu prigorit osim što kamera nije malo bolja, npr. što nema blica i sl.
Al uglavnom sam zadovoljan sa mobitelom
Ma dobar je ovo mobitel za te novce. Ovo mi je prvi Android telefon i ja sam poprilično zadovoljan.
Za sad mi je ok, kasnije ako budem kupovao mobitel to će zasigurno biti neki od skupljih android telefona.
Spojim ja mob u produžni kabel, ali nekako mi je na knap od poda do stola.
Ma kamera je dobra za po vani usred bijela dana poslikat malo. Za prave slike postoje profesionalni fotoaparati.
Evo upravo sam napravio nadogradnju koja je uspješno obavljena bez greške.
bok, ljudi novi sam na forumu, a odnedavno sam ponosni vlasnik samsunga galaxy 3, još uvijek
se upoznajem s njim iako mislim da sam napravio podosta stvari za otprilike tjedan dana korištenja,
naime već sam ga upgrade-o na froyo preko odina, a napravio sam i root.....
mene zanima zasto kod pisanja poruka u jednu poruku stane samo 60 znakova, ne mogu pronaci rjesenje,
a stvarno trebam pomoć u vezi toga jer bon ovako ne moze niti 2 dana......unaprijed zahvalan
To je, najvjerojatnije, zbog toga što korištiš specijalne znakove - npr. č,ž,š,ć,đ, pa onda recimo ono i s nekom kosom točkom... Koristi samo slova engleske abecede i ostale osnovne znakove i to je to :D
još nešto, kamera mi je praktički neupotrebljiva, svaki put kad idem slikat, mobitel zavibrira i nakon 10 sekundi mi se pojavi poruka na ekranu ''greška kamere''
i kad stisnm ok zatvori mi kameru, a dosta puta se mobitel cijeli 'zamrzne' na nekoliko sekundi
To se i meni nekad zna dogoditi. Ja ga ugasim, izvadim bateriju, opet vratim i onda radi. Provaj i ti.
evo bas sam pogledao po stranim forumima i dosta ljudi ima isti problem, naime greska je u tome sto
se kad se upali kamera, upali i gps i zapravo nije problem u kameri nego u gps-u, jer kad on ne moze naci lokaciju
dolazi do greske i gasenja kamere......rjesenje je slijedeće: ući u postavke-lokacija i sigurnost-koristi bežične mreže odznačiti!!!
to bi trebalo biti to, kod mene funkcionira
Da, stvarno je iritantni problem. Razlog je što je kamera nestrpljiva jer ne može naći GPS signal ne bi li ga ubacila u tag od slike.
Imaš dva izbora: (1) isključi GPS prije slikanja ili (2) fiksiraj lokaciju nekim programom prije nego što ideš slikati (npr. Ulysse Gizmos, GPS Status, GPS Essentials, GPS Test ili ako imaš neki svoj favorit).
Ili probaj naći neku app koja će zamijeniti stock aplikaciju. Market na prvu ne izbacuje ništ pametno, pa treba sjesti i naći ako ima nešto. Meni kamera ne igra previše, pa mi to još nije došlo na red.
Jučer sam testirao GPS i mogu reći da nisam nešto puno očekivao od njega, ali zapravo me ugodno iznenadio.
Spajanje na GPS (u gradu) je trajalo oko 2 minute i preko aplikacije Maps se moglo vidjeti kroz koje ulice prolazim.
Preko aplikacije My Tracks sam snimio svoju rutu i evo slika da vidite koliko je precizno.
Poštovanje narode, nedavno sam kupi galaxy 3 i jako sam zadovoljan, iznenadio me gps i sve u svemu svida mi se. Ali imam problem sto se tice aplikacija, ne znam kako da instaliram aplikacije na sd card, sve mi ide na memoriju telefona i bas ne mogu puno iskoristiti karticu, a zjapi prazna..ima li tko kakvu ideju? :/
Hvala unaprijed :)