Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.295.869
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Nono kaže...

A koji neat rom. Lite, full? I vidim da je vani 4.8..lošije,bolje?

ja koristim 4.7 lite...
za 4.8 nezz nista morat ce ti netko drugi odg. tko koristi tu verziju{#} 

warrior
15 godina
neaktivan

Neat rom ništa posebno, čisti stock rom, stavio sam ga jer idem na more i treba mi pouzdan gps, evo nakon 2 tjedna korištenja počeo je štekati i biti usporen, tipična bojka svih stock romova, to je razlog zašto sam prešao na cm 10.1

Vidjet ću još jedino kada se vratim kakav je alliance rom, ako šteka kao i ovaj back to 4.2.2

Ali sve pohvale apolo kernelu, pravna stvar

Puno bolja baterija nego sa philz,s kojim dolazi neat

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

well, back to the drawing board. Za CM10.1 sam čuo brdo pozitivnih i negativnih stavaka. U principu tražim nešto brzo i stabilno, ne treba biti "najnovije" sa zadnjim "fičurima"

0 0 hvala 0
13 godina

neat rom lite v4.8 radi predobro,nema nikakvih štekanja i GPS odlično radi

i jos stavis apolo kernel light i to je to

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
17 godina
neaktivan

Jel ja to dobro vidim ili CM za SGS2 postoji samo kao nightly verzija?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da dobro vidis, nema nikako stabilne, a kriv je samsung sa svojim exynosom za koji neda podatke te tako ne radi sve naj naj da bi napravili stabilni :S
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
neaktivan

Samo da pitam, za Neat, Alliance i te Romove trebam staviti CWM, ne?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
da, instaliraš ih kroz cmw
17 godina
neaktivan

Imate možda koji dobar tutorial za instalaciju CWM-a? Ima ih miljon na netu, svaki ima neki dodatni korak pa bolje da pitam nego da završim sa zbrikanim fonom. I da li verzija CWM-a ima kakvu važnosti, ili je nebitno koja ide na SGS2?

Thank you!

0 0 hvala 0
15 godina

Oprostite ak je pitanje već bilo, otključava li se S2 na sve mreže ako se roota?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samo rootanjem se otkljucava mob na sve mreze, no ako ga rootas pa upotrebis neki app za unlock e onda bi ga se moglo otkljucat.
15 godina
neaktivan
Nono kaže...

Imate možda koji dobar tutorial za instalaciju CWM-a? Ima ih miljon na netu, svaki ima neki dodatni korak pa bolje da pitam nego da završim sa zbrikanim fonom. I da li verzija CWM-a ima kakvu važnosti, ili je nebitno koja ide na SGS2?

Thank you!

samo instal siyah preko odina

evo link za .tar fajl

http://d-h.st/hcS

17 godina
neaktivan

Ma jesam panj, uopće sam zaboravio da imam gore CWM :facepalm.

Idem sad instalirat NeatRom. Hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sretno, javi dojmove, obavezno stavi apolo, ja sam na regular, imaš linkove stranicu prije ja mislim
17 godina
neaktivan

Eh da si prije reko ;)

Jel je tako velika razlika u bateriji između apolo i regularnog?

Uglavnom, uspio staviti Neat. Vidi se da radi fluidnije i da se ne guši toliko, ali još uvijek aplikacije poput Whatsappa štekaju. Tipa dok učitava sliku (ili slike) zna imati lag od 20 sec što malo izluđuje.

0 0 hvala 0
14 godina

Sorry ekipa, pa meni je ova tema prvi put postala van tema u kojima sudjelujem {#}

To je kriv Neat ROM 4.8. i eto, od 9. lipnja kad je izdan, do danas sam na njemu.

Više-manje, sviđa mi se taj stock, ali eto, nakon malo vremena, volio bih upaliti CWM.
Možda neki AOSP?
Vi koji ste pratili, kakva je situacija?

Vidim da je RR opet postao aktivan, odnosno njegov autor, westcrip.
Kakav je MIUI 5?
U kojoj je fazi?
slušam vas 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Jel ima negdje kupiti S2 novi u ducanu?

Neymar11

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nema, imas s2 plus.
13 godina
Fabregas4 kaže...

imas na njuskalu nove s2-ke zapakirane nekoristene s garanciom i svom opremon od 2000-2500kn

warrior
15 godina
Pacoo kaže...
Fabregas4 kaže...

imas na njuskalu nove s2-ke zapakirane nekoristene s garanciom i svom opremon od 2000-2500kn

za 2500 kn se da naci S3 u dobrom stanju

13 godina
eplati.com kaže...
Pacoo kaže...
Fabregas4 kaže...

za 2500 kn se da naci S3 u dobrom stanju

ja sam reko od 2000-2500 kn..u ducanu su s2-ke i 3500 kn

warrior
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 16:11 (Pacoo).
17 godina
odjavljen

Samo da se javim da sam zaradio neke neočekivane pare tako da sam se odlučio na prodaju staviti SII kako bih imao za Nexus 4. SII je prodan neki dan, Nexus stiže za par dana. Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 18:35 (Kordy).

4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ekipa, vezano na Apolo kernel, vidim da ima više verzija: ExtremeV0, ExtremeV1, ExtremeV2, Light i Regular. Koje su razlike. Ne tražim nikakve zabave sa overclockom, trebam što duži bateriju, stabilan i normalan rad

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

što bolja baterija extreme v2
on ne radi overcloking, već smanjuje voltažu i na taj način štedi bateriju na istoj jačini proca
ja koristim regular, autor sam kaže ako na regular sve radi kako treba probajte extreme, naime kvaka ti je da svaki proc u mobu nije isti, neki se da više undervoltat, neki manje, dakle trebaš isprobati
ja koristim regular i sve šljaka, pročitaj si još malo razlike na njegovom thredu, pa odluči sam

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 19:23 (hd22sb).
12 godina
odjavljen

Ma svi custom ROMsi :) su u banani, probao ih nekoliko, zadnji mi je miui v5 3.8.9ver već par dana, i očajan je, baterija traje par sati ako se normalno koristi, badava mi sve funkcije kada za 20min na internetu ode cca 20-30%bat da ne pricam ista drugo za prčkat, a clean instalacije ROMa mi uzmu 2h dok sve namjestim pa dok se keša, ma 0 pointsa... ali tko se voli zezat s time nek izvoli :)

Moj savjet ako vam treba normalan ROM s OK baterijom a netražite neke exxxtra funkcije koje nikada u biti ni nećete koristiti, vratite se na stock 4.1.2, rootajte, system/app i zbrišite sve .apk koje vam netrebaju, ako niste sig šta brisati googlajte(XDA), i + speedmod kernel. Baterija 2+ dana uz normalno korištenje.

toliko od mene.pozz

skOOrvy
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
skorvy kaže...

Ma svi custom ROMsi :) su u banani, probao ih nekoliko, zadnji mi je miui v5 3.8.9ver već par dana, i očajan je, baterija traje par sati ako se normalno koristi, badava mi sve funkcije kada za 20min na internetu ode cca 20-30%bat da ne pricam ista drugo za prčkat, a clean instalacije ROMa mi uzmu 2h dok sve namjestim pa dok se keša, ma 0 pointsa... ali tko se voli zezat s time nek izvoli :)

Moj savjet ako vam treba normalan ROM s OK baterijom a netražite neke exxxtra funkcije koje nikada u biti ni nećete koristiti, vratite se na stock 4.1.2, rootajte, system/app i zbrišite sve .apk koje vam netrebaju, ako niste sig šta brisati googlajte(XDA), i + speedmod kernel. Baterija 2+ dana uz normalno korištenje.

toliko od mene.pozz

Tnx na savjetu. Međutim, na upravo toj konfiguraciji sam bio prije, i nažalost nije baš sve tako bajno. Uz neko normalno korištenje mobitela, bilo je obavezno punjenje svake većeri. A mob je toliko počeo štekati nakon par mjeseci da sam u pojedinim situacijama mislio da imam pola jezgre na procu a ne dvije. Naravno, isproban hard reset nekoliko puta, sve na čisto istalirano i nakon par tjedana ista priča.

12 godina
odjavljen

@nono

a sta da ti kazem, meni je sve bilo Ok, cak sto dalje baterija je duze trajala(samo na speedmod kernelu) i mob nikad nije usporavao....

skOOrvy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

daj te ljudi jel moguce da to samo meni taj "neat rom" nakon duzeg vremena poceo ****vat ??
sporije otvaranje slika, interneta, (chrome crkava i jos par nekih programa samo se kresa)

naravno koristim apolo kernel najnoviji 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisi jedini, meni svako malo kida živce, najbolje se vratiti na ics, mislim da je jb malo prevelik zalogaj za naš mob, tj os je pretežak,tj hebeni samsung
Cm nema original drivere ali mob lakše radi jer nema nakarikanih kojekakvih gluposti
12 godina
odjavljen

Sjeti se samo Dounta, pa kada je izaso Froyo, a tek Gingerbread uuuu, najave za ICS, svi ludi...a tek JB.... dev pune ruke posla....vrše se kompilacije, pišu se skripte, krade se jedni od drugih, banuje se po forumima....cijela organizacija(familly in android world). Prošao sam od dounta još na staroj xperiji X10 pa do galaxy S2 s JB, imao oko 10-15gb custom ROMsa na kompu, sta od drugih sta svojih,i opet bi se na kraju vratio na update official stock verziju androida, rootao, malo ispolirao i sve bi bilo ok.

@hd22sb

Baš zato sam gore par postova napomenuo, JB je super sustav za hardver i9100(P), jedino što kažeš nabacan je glupostima, samsungovim app, ima koliko 10 widgeta za sat(wtf?), i još da ne nabrajam bespotrebnog smeća koje nikada nećemo koristiti ali štaš,samsung reklamira svoje, ali sve to kada se makne, OS lijepo radi, čak i nakon duzeg koristenja.

skOOrvy
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice