Probaj s drugim kablom. Ja brijem da postoje i "samo charging" kablovi :S ili odi (ako si na stocku, mislim da se sjećam) settings/more/usb i tu nešto aktiviraj...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavio sam ovaj zadnji Rootbox... Imam problem kod kamere koji nisam imao nikada prije. Čim pokrenem kameru počne zujati mobitel i to baš iz predjela kamere :S WTF? Osjetno zuji i trese se lagano...
kako mogu obrisati ove aplikacije koje ne mogu deinstalirati(music hub, reader hub, danas mi se skinuo neki sugavi google usluge kojeg ne mogu obrisati, zatim glazba usluge google playa itd)
kako mogu obrisati ove aplikacije koje ne mogu deinstalirati(music hub, reader hub, danas mi se skinuo neki sugavi google usluge kojeg ne mogu obrisati, zatim glazba usluge google playa itd)
Moras rotati mob, i s titaniumom onda pobrises svo smece..
Moras rotati mob, i s titaniumom onda pobrises svo smece..
a fck, mob mi je pod garancijom, a i nebi htio puno prckati po njemu da ne zeznem nesto, postoji li kakva alternativa?
Molim za pomoć ako je netko imao sluičan problem. Nakon što sam na i9100 stavio jb 4.1.2 link ne mogu pristupiti Trgovini Play. (prvo sam dobio sim lock pa kad sam pokušao sa galaxy sim unlock vidim da mi tel nija rootan) Napominjem da nisam prije niišta radio na mobu pa možete misliti mojih frustracija kad sam počeo čitati po forumima (pazi verziju, pazi ovo pazi ono) ali u stvari je sve prošlo OK i sve radi i otključao sam mrežu. Znači otvori mi sivu pozadinu trgovine play, vrti onaj kolutić i onda se sruši i napiše "Trgovina google play greška". Nisam mijenjao password na gmail-u i sve ostalo fercera tako da mislim da nije do pogrešnog accounta..........
Stavio sam ovaj zadnji Rootbox... Imam problem kod kamere koji nisam imao nikada prije. Čim pokrenem kameru počne zujati mobitel i to baš iz predjela kamere :S WTF? Osjetno zuji i trese se lagano...
ja ga isto danas stavio meni sve radi. možda je do telefona.
Molim za pomoć ako je netko imao sluičan problem. Nakon što sam na i9100 stavio jb 4.1.2 link ne mogu pristupiti Trgovini Play. (prvo sam dobio sim lock pa kad sam pokušao sa galaxy sim unlock vidim da mi tel nija rootan) Napominjem da nisam prije niišta radio na mobu pa možete misliti mojih frustracija kad sam počeo čitati po forumima (pazi verziju, pazi ovo pazi ono) ali u stvari je sve prošlo OK i sve radi i otključao sam mrežu. Znači otvori mi sivu pozadinu trgovine play, vrti onaj kolutić i onda se sruši i napiše "Trgovina google play greška". Nisam mijenjao password na gmail-u i sve ostalo fercera tako da mislim da nije do pogrešnog accounta..........
zna se desit, obriši dalvik cache, ako ne pomogne ponovo instaliraj i treba raditi,a s druge strane nađi neki custom rom i miran si
U, to je neki hardverski problem.
To je samo dokaz da je svaki mobitel individualan i svaki se drugačije nosi s nekim ROM-om.
Ja čitam po netu da je zadnji Rootbox sa Dorimanxom 8 ubojita kombinacija.
zna se desit, obriši dalvik cache, ako ne pomogne ponovo instaliraj i treba raditi,a s druge strane nađi neki custom rom i miran si
Sorry ali na znam kako i gdje obrisati ovaj dalvick cashe i šta ponovo instalirati. Ako može neko objašnjenje ili link. stvarno sam nov u ovome
ako to ne pomogne, onda ponovo upucaj rom preko odina kako si i prvi puta radio
kao i na CM, ostavio sam defaulčt kernel na rootboxu, i radi sasvim dobro.
ali me ubija ova kamera na desnom swypeu na svim 4.2.2 romovima.
čekam miui 5.
s kojim kernelom radi onaj NDTMIUI, meni je bacio bootloop sa syahom predznadnjim...
s kojim kernelom radi onaj NDTMIUI, meni je bacio bootloop sa syahom predznadnjim...
Vidi se da ne znaš i ne razmišljaš (NHF).
Predzadnji Siyah je za ICS i JB ROM-ove.
NDTMIUI je GB. Znači treba ti Siyah za GB.
Siyah za GB su (ako se dobro sjećam) svi 2.x.x verzije.
Ali u NDTMIUI je po defaultu već Siyah.
Vidi se da ne znaš i ne razmišljaš (NHF).
Predzadnji Siyah je za ICS i JB ROM-ove.
NDTMIUI je GB. Znači treba ti Siyah za GB.
Siyah za GB su (ako se dobro sjećam) svi 2.x.x verzije.
Ali u NDTMIUI je po defaultu već Siyah.
nisam se dobro izrazio. flashao sam ga iz syaha predzadnjeg, nakog toga nisam mjenjao kernel, jer uvijek ostavljam onaj koji dode sa romom. medutim nije ni bootao, samo loop. mozda jje samo bio los flash, probam opet.
E jel si možda trebao upisati SIM network unlock PIN? I ako da, kako si to riješio? Koji kernel imaš sad na mobu?
Tnx
Trebam pomoc :))
jucer prije spavanja skinem mobitel s punjaca, ugasim wi-fi, i ostavim ga, probudim se ujutro a baterija na 86%, pogledam bateriju a on cijelo vrijeme bio pripravan.. zna netko mozda u cemu je problem? pise da mi je System (*wakelock*) drzao budnim preko 8h?? kaj je to? Hvala
Eh da, radi se o jelly b. officical, poljski...
Nakon još jednog restarta mobitela prestali su problemi s kamerom. Ponovno se pokazao rr kao najbolji lijek
E jel si možda trebao upisati SIM network unlock PIN? I ako da, kako si to riješio? Koji kernel imaš sad na mobu?
Tnx
SIM Network unlock PIN rješavaš s - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1846451
Ako to ne upali postoji - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1731931
S time da ja imam ovu aplikaciju kupljenu, pa vam mogu poslati ako je potrebno.
SIM Network unlock PIN rješavaš s - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1846451
Ako to ne upali postoji - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1731931
S time da ja imam ovu aplikaciju kupljenu, pa vam mogu poslati ako je potrebno.
Upravo si mi uljepšao dan!
Tnx na info! Budem za vikend bacio gore JB ofišl pa ukoliko bude frke, javim se na PM
Hvala
S kojim programom povuči trenutni rom na s2??
NPR imam tele2 s2 i njihov rom gore, probao sam rom za tele2 iz sammobile-a ali mi ne funkcionira pa bi htio ovaj svoj orginal napravit backup da ga mogu danas sutra opet vratiti ODIN-om.
Dakle da od trenutnog roma dobijem md5 file...
Ekipa, jel može preporuka SpeedMOD kernela za ofišl JB?
S kojim programom povuči trenutni rom na s2??
NPR imam tele2 s2 i njihov rom gore, probao sam rom za tele2 iz sammobile-a ali mi ne funkcionira pa bi htio ovaj svoj orginal napravit backup da ga mogu danas sutra opet vratiti ODIN-om.
Dakle da od trenutnog roma dobijem md5 file...
nandroid backup
Oduševljen sam zadnjim Rootboxom! Ne sjećam se kad sam zadnji puta imao 90% baterije u 11:30, a sa punjača ga skidam kada krećem na posao u 6.30h. 29min screen on time, doduše najmanji brightness, ali cijelo vrijeme upaljen internet (2G)... Korišten 10min glazbe pješice do posla i onda još nekih 20-25min surf, mail, društvene mreže... Premalo je vremena prošlo i previše sam euforičan unaprijed, ali da bi dao neki bolji uvid u bateriju mora proći barem ovaj dan...
Ekipa, jel može preporuka SpeedMOD kernela za ofišl JB?
Zadnji,nema tu prevelike drame kao kod ostalih developera i "developera" sa svim i svačim,hardcore izbacuje dobre i stabilne kernele s kojima nemožeš fulat.
^^^Odlično!
To je ovaj pretpostavljam: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140192
Već je moguće nekoliko dana, makar ima nekih problema sa fontom.
http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/3507175.aspx

I još jedno pitanje za ofišl JB. Na sammobile vidim da su došle neke nove verzije (Uzbekistan, Russia, Norway, Italy...). Da se samo držim "Nordic countries" verzije ili da stavim neku drugu?