Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.288.907
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

A znam,ali opet,mislim da mi je Nexus max sto se tice ugodnosti koristenja s jednom rukom.

A to mi je dosta bitno, a sad, kako kome, svakom svome {#}!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Ni jedan kernel ne pomaže s baterijom koliko isključivanje push notificationsa na Gmailu. Ima li neka opcija da mi Gmail refresha svakih sat vremena mailove? Jer push više ne dolazi u obzir!

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ni jedan kernel ne pomaže s baterijom koliko isključivanje push notificationsa na Gmailu. Ima li neka opcija da mi Gmail refresha svakih sat vremena mailove? Jer push više ne dolazi u obzir!

pa jednostavno ga sam refreshaj ili stavi kao email account, pa da tu refresha svako toliko.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Nemoj bit stalno spojen na 3G/Wifi ,pogotovo ako sjedis za PCom.

Kerneli brutalno pomazu, pogotovo kad smanje potrosnju kad lockas mobitel i ude u 'deep sleep' i spusti se frekvencija.

Sto nema postavka za Gmail da se synca na koliko god sati zelis stavit ?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BMK kaže...

Kerneli brutalno pomazu, pogotovo kad smanje potrosnju kad lockas mobitel i ude u 'deep sleep' i spusti se frekvencija.

Ma pomazu kerneli da, ali bez "dizejblanja" push not. u Gmailu baterija nije zadovoljavajuca. Osjetan je napredak otkad sam ih iskljucio.

Koliko ja znam nema opcija u Gmailu..

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
BMK kaže...

Ma pomazu kerneli da, ali bez "dizejblanja" push not. u Gmailu baterija nije zadovoljavajuca. Osjetan je napredak otkad sam ih iskljucio.

Koliko ja znam nema opcija u Gmailu..

Cek ti mislis na Gmail app, ne Email app? Meni Gmail app ne radi nikakve probleme, dolazi mi obavijest kad poruka dođe, a baterija se ne žali. Email app je masu trošia dok nisam stavio osvježavanje svakih nekoliko sati, tu recimo stavi Gmail i eto ga.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitsuoka kaže...
dreammaker kaže...
Cek ti mislis na Gmail app, ne Email app? Meni Gmail app ne radi nikakve probleme, dolazi mi obavijest kad poruka dođe, a baterija se ne žali. Email app je masu trošia dok nisam stavio osvježavanje svakih nekoliko sati, tu recimo stavi Gmail i eto ga.

Ma nemam ja neznam kakvih problema sa baterijom, ali nakon iskljucivanja notificationsa u Gmail appu osjetno je bolja baterija, barem meni..

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Mitsuoka kaže...
dreammaker kaže...

Ma nemam ja neznam kakvih problema sa baterijom, ali nakon iskljucivanja notificationsa u Gmail appu osjetno je bolja baterija, barem meni..

Ah, meni sa Email app pushom ni 6-7 sati korištenja ne bi izdrža. Ovako izdrži i dan ipo i više (inače ga svaku noć punim), a ako toliko izdrži, šta te briga uopce, bezveze se sekiraš

16 godina

Punim svaku noć ali eto neki dan mi se dogodilo da sam ranije otišao na faks i vratio se doma dosta kasno. Zadnjih dva sata na faksu nisam smio ni pomisliti na paljenje moba jer sam bio na 15ak posto baterije (a dug je put do doma i treba se muzika slušat na povratku).. Stalno sam u strahu od gašenja bio. Sad mogu u miru biti samo moram ručno refreshati. No problem ;)

šumski put je bio ravan.
14 godina

A jeste mi se uzjebucnili oko plastike.

Ostavim vas na par sati, tri stranice nove.

Marko (Diplomat) nitko te nije tjerao da kupis srot.

Uz duzno postovanje (dobri smo si), ali stvarno te ne razumijem.

Btw. od toliko komentara u posljednjih par sati, samo je jedna osoba rekla nesto o Lite'ningu.

Nekada najdrazem ROMu na ovoj temi.

Ajmo, tko je flashao?

Zelim detalje.

Fluidan?

Danas sam probao 3 ICSa pa ne bih bas da stavljam bez veze.

A LitePro kaze da je ovaj lite "stable"?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jao bijeli ili crni sve isti k

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 4:11 (deno100).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Btw. od toliko komentara u posljednjih par sati, samo je jedna osoba rekla nesto o Lite'ningu.

Nekada najdrazem ROMu na ovoj temi.

Ajmo, tko je flashao?

Zelim detalje.

Fluidan?

Danas sam probao 3 ICSa pa ne bih bas da stavljam bez veze.

A LitePro kaze da je ovaj lite "stable"?

Fluidan, sve ide ludilo, Chrome ludilo radi, jedini veći bug koji se meni događa je jednostavno zaustavljanje launchera, sat stane, svi widgeti stanu i potrebno je resetirat launcher, zašto je to uopće nisam gledao, ali događa mi se {#}

14 godina
Mitsuoka kaže...

Fluidan, sve ide ludilo, Chrome ludilo radi, jedini veći bug koji se meni događa je jednostavno zaustavljanje launchera, sat stane, svi widgeti stanu i potrebno je resetirat launcher, zašto je to uopće nisam gledao, ali događa mi se {#}

{#} stari.

Od tebe sam i očekivao.

A neka te ne čudi FC launchera, jer je ovo prvi put u neki Lite'ning uvršten neki pravi ICS launcher.
Jesi probao neki drugi staviti (Nova)?

Evo, nakon dugo vremena, palim Download mode, koristim Odin. Hehehe

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina

ekipa imam pitanje

ovak, bratic zeli na svoj mob stavit neki custom rom ali da je ics

i sad posto je on pomalo neupucen i slicno, zanima mene i njega koji je po vama najbolji custom ics da skoro sve radi?

btw ak nije problem moze link dok predlazete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nocio kaže...

ekipa imam pitanje

ovak, bratic zeli na svoj mob stavit neki custom rom ali da je ics

i sad posto je on pomalo neupucen i slicno, zanima mene i njega koji je po vama najbolji custom ics da skoro sve radi?

btw ak nije problem moze link dok predlazete?

Pa imaš službeni ICS firmware, tamo sve radi...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina
Kordy kaže...

stvar je da sam mu predlozio to, ali nezeli, zeli se maknut sa samsungovog rom-a nakon pol godine koristenja

17 godina
odjavljen
Nocio kaže...
Kordy kaže...

stvar je da sam mu predlozio to, ali nezeli, zeli se maknut sa samsungovog rom-a nakon pol godine koristenja

LOL... pa koji bi on onda ROM, postoje romovi na bazi Samsungovih i AOSP, a na CM9 (AOSP ICS) ne radi sav hardver...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina
Kordy kaže...

LOL... pa koji bi on onda ROM, postoje romovi na bazi Samsungovih i AOSP, a na CM9 (AOSP ICS) ne radi sav hardver...

iskreno nemam pojma, budem mu pokazo ovo kad dodem kod njega kasnije danas, i mozes reci, ak ti nije problem sta sve ne radi?

17 godina
odjavljen
Nocio kaže...
Kordy kaže...

iskreno nemam pojma, budem mu pokazo ovo kad dodem kod njega kasnije danas, i mozes reci, ak ti nije problem sta sve ne radi?

ovo ne radi: http://teamhacksung.org/wiki/index.php/CyanogenMod9:GT-I9100:Nightly:Known_issues

15 godina
Kordy kaže...
Nocio kaže...
Kordy kaže...

ovo ne radi: http://teamhacksung.org/wiki/index.php/CyanogenMod9:GT-I9100:Nightly:Known_issues

za tv out nisam siguran, ali fm radio nece nikad proradit na cm9. sluzbene rijeci od codeworkxa :)

jeremija
17 godina
odjavljen
merio kaže...
Kordy kaže...
Nocio kaže...
Kordy kaže...

za tv out nisam siguran, ali fm radio nece nikad proradit na cm9. sluzbene rijeci od codeworkxa :)

Ni ne treba... osobno nisam nikad koristio radio na ovom mobu... isto vrijedi i za tv out

13 godina
protjeran

Uostalom slabo hvata FM inače... a kom treba tu je Internet radio poput TuneIna

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Instalirao sam već prije par dana Lite'ning 2.1 i radi mi sasvim OK,nemam nekih problema,baterija je solidna,iako slabija nego moja prethodna kombinacija CheckROM v6 + SpeedMod 18. Naravno,za bolju bateriju,osim dobrog podešenog ROMa bitniji je dobro sređeni kernel,pa se to čeka. Izašla je i novija verzija Lite'ninga,al bez Touchwiza,i nju preskačem. Napravili su više sranja nego poboljšanja,vidim da se ekipa na forumu buni na kameru,kalendar,mail i hrpu toga što im je dobro radilo sa touchwiz verzijom. Tako je to kad jurcaju sa nedovršenim ROMom,a neda mi se bit ovog puta beta tester. {#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Instalirao sam već prije par dana Lite'ning 2.1 i radi mi sasvim OK,nemam nekih problema,baterija je solidna,iako slabija nego moja prethodna kombinacija CheckROM v6 + SpeedMod 18. Naravno,za bolju bateriju,osim dobrog podešenog ROMa bitniji je dobro sređeni kernel,pa se to čeka. Izašla je i novija verzija Lite'ninga,al bez Touchwiza,i nju preskačem. Napravili su više sranja nego poboljšanja,vidim da se ekipa na forumu buni na kameru,kalendar,mail i hrpu toga što im je dobro radilo sa touchwiz verzijom. Tako je to kad jurcaju sa nedovršenim ROMom,a neda mi se bit ovog puta beta tester. {#}

Ja sam nazalost malo pozurio i instalirao v2.2 i sada me kalendar izludjuje, cas je sinkroniziran, cas nema nicega.

16 godina
neaktivan

Sorry, dupli post {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 14:24 (DrFriks).
17 godina
odjavljen
DrFriks kaže...
DwightSchrute kaže...

Ja sam nazalost malo pozurio i instalirao v2.2 i sada me kalendar izludjuje, cas je sinkroniziran, cas nema nicega.

Zato se uvijek prvo radi nandroid...

16 godina
neaktivan
ma obicno radim backup, ali sad mi se jednostavno nije dalo
14 godina
neaktivan

Jucer stavio ICS - official i ima jedan iritirajuci bug: lock screen ne radi!!

Nije toliko strasno ako izuzmete da se ugasi u torbi, hlacama i slicno. Na 2.3.X verzijama kad drzite power tipku stisnutu, iskoci menu, a ovdje ga gasi nakon 2 sec...

Treba cekati noviju verziju - finalnu...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
New_One_2011 kaže...

Nije toliko strasno ako izuzmete da se ugasi u torbi, hlacama i slicno. Na 2.3.X verzijama kad drzite power tipku stisnutu, iskoci menu, a ovdje ga gasi nakon 2 sec...

Ako je službeni, radi... možda si trebao napraviti wipe

15 godina
New_One_2011 kaže...

onda nije sigurno ics official..

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice