Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.291.845
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Pa to je cijeli shell :)

Fora mi izgleda, dapače :)

Sviđa mi se da konačno moš bacat ikone po ekranu i rotirat ih kako god oš i sve to :)

16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Ovo morate vidjeti... evo zašto je android nevjerojatan...

Ovaj Launcher je tek u beta verziji ali izgleda i ponaša se nevjerojatno.

Pokušavam se tamo registrirati za betu, ali mi baca erorr. Još netko probao?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
14 godina
neaktivan

Al što će ti to?!

Miro
17 godina
neaktivan

Da ali u BiH (koliko znam) nema generalnog zastupnika za Samsung. Takodjer, maloprije sam gledao cijene na europatrade sajtu i cijene su, ono, {#} u odnosu na clove.co.uk, ebay i sl. Valjda ta garancija ima i svoju cijenu.

You cannot change your fate, no man can...
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Možda sam ko padobranac al jbg.

Zanima me, dali postoji kakva tema, a da može ić na uređaj koji nije rootan??

Nešto tipa ics i sl. Znači, samo tema.

evo ne trebaju ti nikakvi rootovi ili kakvi programi za mjenjanje teme, sve radi super, besplatno je i bez reklama

https://market.android.com/details?id=mobi.SyndicateApps.ICSv2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm1vYmkuU3luZGljYXRlQXBwcy5JQ1N2MiJd

16 godina
neaktivan

Dobio zadatak:

Poštovani,

Mob!lers tema za recenziju

Zadatak:

U 100 riječi napisati recenziju Samsung Galaxy S II mobilnog uređaja na hrvatskom jeziku koristeći sve 4 jedinstvene prodajne karakteristike navedene u priloženom dokumentu (Zaslon, Performanse, Dizajn, Sadržaj). U recenziji možete biti kreativni te napraviti crtež ili snimiti video klip. Recenzije je potrebno poslati najkasnije do petka 16.12.2011. u 12:00 sati na e-mail adresu ...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hd22sb kaže...
zabranjeniples kaže...

evo ne trebaju ti nikakvi rootovi ili kakvi programi za mjenjanje teme, sve radi super, besplatno je i bez reklama

https://market.android.com/details?id=mobi.SyndicateApps.ICSv2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm1vYmkuU3luZGljYXRlQXBwcy5JQ1N2MiJd

to je samo launcher, a ne tema

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...
hd22sb kaže...
zabranjeniples kaže...

to je samo launcher, a ne tema

to ti je sve i luncher i tema, instal pa si vidi neke stvari ostale stock ali večina je od ics

14 godina
Kordy kaže...

Ovo morate vidjeti... evo zašto je android nevjerojatan...

Ovaj Launcher je tek u beta verziji ali izgleda i ponaša se nevjerojatno.

Wow, iako mi pored MIUI-evog bolje ne treba, ovo izgleda lijepo, iako sam fan jednostavnosti, nije loše ovo.
Brdo mogućnosti ima.. Stvarno.
Dobra konkurencija apsolutnim vladarima GO Dev Teamu. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ja sam se prijavio,dobiješ .apk koji onda instaliraš,upišeš email i pošalješ. Javili su mi da su zaprimili moj zahtijev i da ce mi poslat optimizirani apk za moj mob,ako i kad dođe javim svoja iskustva.

Edit:evo .apk za prijavu na betu.

http://www.wupload.com/file/2613930712/TSFRegistration.apk

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 1:22 (DwightSchrute).
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Dobio zadatak:

Poštovani,

Mob!lers tema za recenziju

Zadatak:

U 100 riječi napisati recenziju  Samsung Galaxy S II  mobilnog uređaja na hrvatskom jeziku koristeći sve 4 jedinstvene prodajne karakteristike navedene u priloženom dokumentu (Zaslon, Performanse, Dizajn, Sadržaj). U recenziji možete biti kreativni te napraviti crtež ili snimiti video klip. Recenzije je potrebno poslati najkasnije do petka 16.12.2011. u 12:00 sati na e-mail adresu  ...

Odlično!

Meni se nije dalo tipkat onu poruku, bilo je presporo...

Dat ću ti ja SGS2 na 20 min, pa recenziraj {#}

DwightSchrute kaže...
Šef kaže...

Ja sam se prijavio,dobiješ .apk koji onda instaliraš,upišeš email i pošalješ. Javili su mi da su zaprimili moj zahtijev i da ce mi poslat optimizirani apk za moj mob,ako i kad dođe javim svoja iskustva.

Edit:evo .apk za prijavu na betu.

http://www.wupload.com/file/2613930712/TSFRegistration.apk

Uspio i ja, prvo je bacalo neki erorr, pa je kasnije prihvatilo mail. Sad i ja čekam... :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina

i ja takodjer :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav. jel bi mi mogo ko objasniti kako se ROOTA  tako da bi mogao nadograđivati svoj s2 npr imam android 2.3.3 a na kompjutoru imam instalaciju za 2.3.5 al neznam detaljni postupak i rizik za svoj mobitel.moze kakva stranica na hrvatskom ili nešto slicno ? hvala

špiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
buraz555 kaže...

pozdrav. jel bi mi mogo ko objasniti kako se ROOTA  tako da bi mogao nadograđivati svoj s2 npr imam android 2.3.3 a na kompjutoru imam instalaciju za 2.3.5 al neznam detaljni postupak i rizik za svoj mobitel.moze kakva stranica na hrvatskom ili nešto slicno ? hvala

Ne trebaš rootat kako vi stavio 2.3.5. To obavljaš preko Kiesa.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
17 godina
neaktivan

Ok, kupio sam S II medjutim kada ubacim SIM karticu trazi mi nekakav network unlock code. To vjerovatno znaci da je mob bio na nekoj mrezi te je zakljucan samo za doticnu. Eh sad, kako naci unlock key? Sta sve trebam uraditi?

You cannot change your fate, no man can...
14 godina
neaktivan

Rootas i odes i nabacis Market Enabler i nades GalaxyS Unlock i tako unlockas,imas sekciju za SGS2 bas :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

OMG kolko komplikacija umjesto da radi out of box kako Bog zapovjeda, izgubljen sam! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

OMG kolko komplikacija umjesto da radi out of box kako Bog zapovjeda, izgubljen sam! {#}

o cemu ti

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...
Diplomat kaže...

o cemu ti

"Ok, kupio sam S II medjutim kada ubacim SIM karticu trazi mi nekakav network unlock code?"

15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

"Ok, kupio sam S II medjutim kada ubacim SIM karticu trazi mi nekakav network unlock code?"

Ti ozbiljno nemaš pojma o čemu se tu radi ili se zajebavaš?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
13 godina
odjavljen
DwightSchrute kaže...
Diplomat kaže...

Ti ozbiljno nemaš pojma o čemu se tu radi ili se zajebavaš?

Pojam nemam, planiram kupiti S2 pa istražujem.

Pozdrav frednu Sudyu, hvala na pomoči! {#}

16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Mitsuoka kaže...
Diplomat kaže...

o cemu ti

Jesi ti ozbiljan?

Moran te to pitat {#}

Ovo je stvar mobilne mreže - recimo kupio je uredaj u TMobilea, a stavio u njega VIP SIM

13 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Ovo je stvar mobilne mreže - recimo kupio je uredaj u TMobilea, a stavio u njega VIP SIM

Aha palo mi je to na pamet reko da nije neka Android fora... {#}

15 godina
neaktivan

Pa riječ je mobitelu koji je ZAKLJUČAN na određenu mrežu a ti ga planiraš koristiti sa SIM karticom druge mreže. Otključaj ga po tutorijalu koji je par stranica prije postavio netko ili plati nekom da ti ga otključa za sve mreže.

Edit:Bivši korisnik Iphona? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 15:28 (DwightSchrute).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Kordy kaže...

speedy56 je kralj.... {#}

Kakvo je trajanje baterije na S2, di je postan onaj test sa GSM Arene? Želim to vidjeti.

EDIT: Još nisam bivši, dvoumim se! Planiram prelazak na S2-Android pa sad čitam probleme u ovoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 15:29 (Diplomat).
15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

EDIT: Još nisam bivši, dvoumim se! Planiram prelazak na S2-Android pa sad čitam probleme u ovoj temi.

Dobro razmisli,za tebe je možda bolje da ostaneš na Ios,jednostavniji je.... {#}

13 godina
odjavljen
DwightSchrute kaže...
Diplomat kaže...

Dobro razmisli,za tebe je možda bolje da ostaneš na Ios,jednostavniji je.... {#}

U tome i je stvar, ne želim imati probleme sa nadogradnjom ili sl.

14 godina

Uvjeravam ga da se ostavi iOS-a, čovjek je davež {#}

Sve ga zanima...

On se još dvoumi.
Kao što rekoh puno puta, nećeš požaliti, brzo ćeš naviknuti.

Sada kada je u jednoj temi vidio da navodno iP5 dolazi na proljeće, jedan SGS2 manje će biti prodan {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ma pusti čovjeka nek se sam odluči hehe. Koliko ga strah zbog svih nadogradnji i svega, bolje mu je da ostane na iOS-u. Bez uvrede, ali nije taj za community ;)

Da si za SGS2, nebi se nakon toliko čitanja i dalje dvoumio ;)

2 1 hvala 1
13 godina
odjavljen
EchoOne kaže...

Ma pusti čovjeka nek se sam odluči hehe. Koliko ga strah zbog svih nadogradnji i svega, bolje mu je da ostane na iOS-u. Bez uvrede, ali nije taj za community ;)

Da si za SGS2, nebi se nakon toliko čitanja i dalje dvoumio ;)

Taj nije za, Ios? Koga boli kifla kako se zove ako se zove Idrek i ako me služi kupujem.

Ali čitam i čitam da kupim iAndroid mobitel za 3000 kn + pa da me ne služi? Baca erorre i sl. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice