- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo na sammobileu osvanuo android 4.3 za nas na HT mreži
i evo skida mi ga OTA
Napokon i vama HT korisnicima.
Javite dojmove.
I ako budete razocarani u pocetku, dajte mu par dana vremena da se naviknete.
A probleme rjesite sa factory resetom.
A sad brojimo dane do 4.4 kitkat

čudno, ja sam čim sam vidio jutros na sammobileu išao provjerit nadogradnje OTA sa svojim uređajem i odmah mi je počeo skidat oko 711MB updatea
E ovo me je lijepo nasmijalo . Iskreno hvala.
Ja bi rekao da prije brojimo mjesece, a ne dane. Ako dođe u svibnju nadogradnja mislim da ćemo biti svi sretni kao mali prasci u žiru.
E ovo me je lijepo nasmijalo . Iskreno hvala.
Ja bi rekao da prije brojimo mjesece, a ne dane. Ako dođe u svibnju nadogradnja mislim da ćemo biti svi sretni kao mali prasci u žiru.
A mi koji smo na hrvatskom telekomu cemo 4.4.2 dobit mozda do Bozica
Izgleda da imam problema sa punjačem, nakon skoro 2 i pol sata punjenja sa 12 skočio na 32%. vrijedi li to reklamirati ?
Probaj drugim kabelom, ja sam morao kupiti drugi, na ovaj stari (originalni) puni 5% na sat.
Meni također originalni punjač ne puni ništa i stalno kada je uključen ispušta neke zvukove Jel može to pod garanciju ?
Dečki, pa što to vi radite sa svojim punjačima?!
Moj je govorim o utikaču, još u onom celofanu, ma sve je skorom kao da sam jutros otpakirao.

Meni također originalni punjač ne puni ništa i stalno kada je uključen ispušta neke zvukove Jel može to pod garanciju ?
tako je i kod mene...kupujem novi jer punjaci imaju svega 6 mj jamstva. kad ih dajes na popravak moras im dsti kompletnu opremu da bi oni ustanovili sto je s punjacem...neisplativa zahebancija.bolje kupit novi.
Znam dosta ljudi kojima je, baš kao i meni, sam kabel počeo praviti probleme. Ali se zabrinjavam se previše, ionako sam trebao duži kabel, pa sam kupio Hama od 2m.
Meni je i adapter u banani, stalno zuji i cvili... Imam ja rezervno sve, ali htio bi kad budem prodavao mob dati sve ispravno i originalno...
Meni je i adapter u banani, stalno zuji i cvili... Imam ja rezervno sve, ali htio bi kad budem prodavao mob dati sve ispravno i originalno...
zato se više ne usudim preko noći ostavit mob na punjaču heheh
Dečki, pa što to vi radite sa svojim punjačima?!
Moj je govorim o utikaču, još u onom celofanu, ma sve je skorom kao da sam jutros otpakirao.
Hehehe, pa i moj je u celofanu, al kaj mi vrijedi celofan kad mi puni 12 % u skoro 3 sata, hehe. S drugim punjačem je sve ok, sad još samo moram ustvrditi jer problem do kabela ili adaptera. I gdje je kod nas najbolje uzeti neki punjač ? Uzeo sam 2 komada sa ebaya da mi kao budu rezerva pa niti jedan ne radi :(
Da li je netko radio downgrade sa 4.3 na 4.1.1?
Pitam jer sam kupio Note2 LTE, zaključan je na VIP, ima 4.3 Android verziju i garanciju, a ja bi ga otključao na sve mreže pomoću *#197328640# metode, za koju trebam 4.1.1.
Pitam jer sam kupio Note2 LTE, zaključan je na VIP, ima 4.3 Android verziju i garanciju, a ja bi ga otključao na sve mreže pomoću *#197328640# metode, za koju trebam 4.1.1.
Koliko ja znam ako je službeni 4.3 gore onda nema downgradea bez aktiviranja knox bita :( E sad iskreno nisam pratio to u zadnje vrijeme pa nisam siguran jesu li našli neku metodu da se zaobiđe KNOX.
Koliko ja znam ako je službeni 4.3 gore onda nema downgradea bez aktiviranja knox bita :( E sad iskreno nisam pratio to u zadnje vrijeme pa nisam siguran jesu li našli neku metodu da se zaobiđe KNOX.
Čitao sam po netu i nema metode, a da se prilikom downgrade ne dogodi 0x1 (poništena garancija).
Ima članaka o deinstalaciji KNOX, ali oni ne govore ima li to utjecaja na promjenu 0x0 u 0x1.
Dosta ljudi se žali na 4.3 i KNOX, pa sam naletio na komentare tipa:
-Getting 0x1 is like getting AIDS
-i'm not sorry samsung and i am NEVER BUYING YOUR SHIT AGAIN!
-Samsung can go and KNOX themselves.
Jel se gubi garancija ako je Knox Warranty Void: 1 ?
0x0 = Sve je tvornicki kako jest, dakle garancija je vazeca
0x1 = Uredjaj je modificiran i garancija je nevazeca...
šta se događa sa sammobileom, već nekoliko sati ga ne otvara nikako (možda i cijeli dan)
DDos napad od strane Apple-a, navodno.
DDos napad od strane Apple-a, navodno.
ili to ili rade sammobile 3.0
I moj punjač je u banani, jako sporo puni.
BINGO!
BINGO!
jupiiiiii
Imam neki opak bug, dvije noći zaredom u airplane modeu mobitel mi je potrošio više od 35% baterije i ugasio se. Prvu sam noć mislio da sam se ja zajeb*ao, ali sad vidim da je do moba.
Da pravo kažem, otupio sam na bugove na 4.3 stocku. Svako nekoliko dana se random reboota (nije prečesto pa me ne pila). I svako nekoliko dana nešto pojede bateriju (evo sinoć npr. medijski poslužitelj mi je mrknuo 20% baterije preko noći.) Ponavljam, malo sam otupio na bugove i sad kad primjetim da nešto šteka samo se nasmijem i idem dalje.