Kao da kupiš novi auto, ima četiri brzine i sve super, nakon zadnje nadogradnje softvera manje troši al ne možeš ubacit u četvrtu može ić do sto i ni mrvicu više , ja se tako osijećem sad s mojim mobom !! I ako to tebi valja mogao si kupiti i s3 i on super radi i ima "3 brzine "
Ako misliš na KNOX,ima nešto u tome.
Ali razlika u performansama u odnosu na 4.2.2 je superiorna.
Neznam kako je kod tebe ali meni se manje grije,baterija izdrži u prosjeku 1h duže,tipkovnica mi svakako bolje leži nego na 4.2.2
A i 3000 više bodova u antutu nije došlo od Boga.
Po meni jedan jedini problem 4.3 nadogradnje jest njihov security softwer KNOX zbog kojeg nemožeš staviti custom ROM bez da se counter postavi na 0x1.
tj na warranty void..
Kakvi se problemi kod tebe događaju na 4.3?
KNOX me ne zabrinjava jer ne instaliravam custom romove niti igram igrice na mobu pa ni performanse nisu problem, dosad mi je a i poslije updatea vrtio filmove i kučni video bez zastajkivanja što mi je najbitnije tako da nema razlike, baterija drži isto nisam primjetio razliku, jedina bitna razlika ja ona kao i kod kolege "Benaren " iz prethodnog posta !
Meni osobno od kada sam nadogradio na 4.3 jedini problem koji se javlja je da se mob neželi spojit na 4G mrežu. Kod pokušaja spajanja na 4G mobilni internet se jednostavno ugasi i za par sekundi se upali ili pak se ugasi skroz ako mob dugo stoji sa ugašenim ekranom. Problem sam riješio tako da sam prebacio u Mobile Networks meniju sa LTE na WCDMA/GSM ali se sada najviše spaja na H+.