Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.635
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
RaZ0R9111 kaže...
Dany-os kaže...
RaZ0R9111 kaže...
Dany-os kaže...

Kao da kupiš novi auto, ima četiri brzine i sve super, nakon zadnje nadogradnje softvera manje troši al ne možeš ubacit u četvrtu može ić do sto i ni mrvicu više , ja se tako osijećem sad s mojim mobom !! I ako to tebi valja mogao si kupiti i s3 i on super radi i ima "3 brzine "

Ako misliš na KNOX,ima nešto u tome.

Ali razlika u performansama u odnosu na 4.2.2 je superiorna.

Neznam kako je kod tebe ali meni se manje grije,baterija izdrži u prosjeku 1h duže,tipkovnica mi svakako bolje leži nego na 4.2.2

A i 3000 više bodova u antutu nije došlo od Boga.

Po meni jedan jedini problem 4.3 nadogradnje jest njihov security softwer KNOX zbog kojeg nemožeš staviti custom ROM bez da se counter postavi na 0x1.

tj na  warranty void..

Kakvi se problemi kod tebe događaju na 4.3?

KNOX me ne zabrinjava jer ne instaliravam custom romove niti igram igrice na mobu pa ni performanse nisu problem, dosad mi je a i poslije updatea vrtio filmove i kučni video bez zastajkivanja što mi je najbitnije tako da nema razlike, baterija drži isto nisam primjetio razliku, jedina bitna razlika ja ona  kao i kod kolege "Benaren " iz prethodnog posta !

Benaren kaže...

Meni osobno od kada sam nadogradio na 4.3 jedini problem koji se javlja je da se mob neželi spojit na 4G mrežu. Kod pokušaja spajanja na 4G mobilni internet se jednostavno ugasi i za par sekundi se upali ili pak se ugasi skroz ako mob dugo stoji sa ugašenim ekranom. Problem sam riješio tako da sam prebacio u Mobile Networks meniju sa LTE na WCDMA/GSM ali se sada najviše spaja na H+.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 10:26 (Dany-os).
12 godina

Od cure s4 se gasi sam od sebe prvo se poceo gasiti na 25 % baterije a sad vec i na 50%. Ali caka je u tome da se sam ugasi i onda se pokusava ponovo upalit dode do loga od samsung galaxy s4 ono sto pise i opet se ugasi pa opet pokusava istu stvar. Kad se spoji na punjac odmah upali i radi nprmalno a baterija nije prazna. Ima tko kakve ideje? Gledao sam bateriju meni izglrda koda nije ravna. Dal treba bit ravna ili mora imati trbuh tj izgleda koda je napuhnuta malo a sad beznam dal je to nprnalno ili nije.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Od cure s4 se gasi sam od sebe prvo se poceo gasiti na 25 % baterije a sad vec i na 50%. Ali caka je u tome da se sam ugasi i onda se pokusava ponovo upalit dode do loga od samsung galaxy s4 ono sto pise i opet se ugasi pa opet pokusava istu stvar. Kad se spoji na punjac odmah upali i radi nprmalno a baterija nije prazna. Ima tko kakve ideje? Gledao sam bateriju meni izglrda koda nije ravna. Dal treba bit ravna ili mora imati trbuh tj izgleda koda je napuhnuta malo a sad beznam dal je to nprnalno ili nije.

Nije normalno da je baterija napuhnuta. Neki S4 imaju taj problem da se baterija napuhuje, nosi ga u servis i traži da ti zamnjene bateriju. Probaj ih nagovorit da ti odmah naprave zamjenu jer sam čitao da ljudi znaju čekat po tjedan dana da im vrate uređaj radi obične zamjene baterije.

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
17 godina
neaktivan
Meni je napuhana i ponaša se slično.
15 godina

Evo ga, konačno t-mobile 4.3 (I9505XXUEMKF)...

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jesi instalirao? Kakvi su dojmovi?

14 godina
neaktivan

isuse kako su iz tmobile-a loši tek sada 4.3 .... pa ja vipu sam ga instalirao još prije 2-3 mjeseca

0 0 hvala 0
15 godina
Maratz kaže...

Instalirao ga prije kojih 1h, bez factory reseta je radio bez problema samo mi opet nije radio 4G, sada ga idem f.reset pa ce valjda proradit, ali u principu isti vrag, jos nisam primjetio nikakvu razliku...

[M|C] pleXx
14 godina
neaktivan
janiq kaže...
Maratz kaže...

Instalirao ga prije kojih 1h, bez factory reseta je radio bez problema samo mi opet nije radio 4G, sada ga idem f.reset pa ce valjda proradit, ali u principu isti vrag, jos nisam primjetio nikakvu razliku...

Koliko sam shvatio svi koji su napravili update 4.3 nemogu se više spojit na 4G to je očito neki bug koji trebaju ispravit

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
13 godina
neaktivan

Ja upravo updeatao. Kolko vidim prikazuje mi gore 4g a nisam napravio factory reset...

14 godina
neaktivan
Maratz kaže...

Ja upravo updeatao. Kolko vidim prikazuje mi gore 4g a nisam napravio factory reset...

Recimo meni od kada sam na 4.3 nemogu se više spojit na 4g, a i nekolicina ljudi se u ovoj temi javila sa istim problemom. Jednostavno se samo mobilni internet ugasi pa upali kada se pokuša spojit na 4g. Taj problem ima većina ljudi sa verzijom XXUEMK8

14 godina
neaktivan
Je li itko unlockao premo sammobile-a ikad ? Trebam pomoc :/

Platio sam 15 eura nije jos stigso nikakav kod, sad u trecem koraku opet trazi 15 eura uplatu. Wtf, zna li neko o cemu se radi ode ?
Live and let live.
13 godina
neaktivan

Kod moje verzije (XXUEMKF)...zasad je sve ok i sa 4g, nikakva sranja, sviđa mi se tastatura i imam osječaj koda mi se baterija manje troši, nema nikakvih restartova i sl., ljepša mi je nakak boja na ekranu, mozda mi se samo cini...neznam. Javim ako naletim na neke bugove.

15 godina
Maratz kaže...

Kod moje verzije (XXUEMKF)...zasad je sve ok i sa 4g, nikakva sranja, sviđa mi se tastatura i imam osječaj koda mi se baterija manje troši, nema nikakvih restartova i sl., ljepša mi je nakak boja na ekranu, mozda mi se samo cini...neznam. Javim ako naletim na neke bugove.

Evo, i meni je ova verzija bolja, 4g radi, i ovo sto kazes oko boje i meni se cini da je drugacije.

[M|C] pleXx
15 godina

Fala kurc.u da je došlo konačno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ajmo ljudje, ima li kakvih komentara na T-Mobileov 4.3 update? Ne biva mi se pokusnim kunićem, al sam uvjeren da ima onih koji su odmah instalirali pa da vidimo :)

s.f. - s.n.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Što se mene tiće, nemam nijedan negativan komentar nakon 2-3 dana korištenja...pozitivne komentare napisah. Mada nema ništa spektakulatno bolje u odnosu na predhodnu verziju. Sitna poboljšanja samo i KNOX, slobodno si instaliraj bez straha.

13 godina
neaktivan
ninotocka kaže...

Ajmo ljudje, ima li kakvih komentara na T-Mobileov 4.3 update? Ne biva mi se pokusnim kunićem, al sam uvjeren da ima onih koji su odmah instalirali pa da vidimo :)

Treba obavezno wipe data/factory reset poslije instaliranja i onda 4g i sve ostalo šljaka, isprobao jučer {#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 12:55 (Dany-os).
13 godina
neaktivan

Za telce došao novi firmware !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kod mene mob kupljen u Tele2, uredjaj je tvornicki slobodan, spajam ga na Kies i pise da je SEE, nazalost jos nije stigao update...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kada sam stavio od T mobila 4.3 onda je bilo 4G . Sada kada je došao od Tele 2 novi 4.3 stavim njega i zamislite sad opet ne radi mob na LTE mreži. Izgleda da Tele 2 namjerno disejbla 4G jer oni ni nemaju 4g.
16 godina

Ljudovi, dali se isplati dati 2000kn za S4 koji je kupljen u švabiji i nema račun i garu.

Dolazi sa kutijom i svom opremom koja dolazi s njim..

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
mkexx kaže...

Kod mene mob kupljen u Tele2, uredjaj je tvornicki slobodan, spajam ga na Kies i pise da je SEE, nazalost jos nije stigao update...

Dali je Kiest apdejtan? Ako nije ni ne nudi nove nadogradnje !

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 13:19 (Dany-os).
13 godina
neaktivan

Ja bi ga uzo za 2000kn ak je ko nov.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 16:56 (Maratz).
15 godina

Dobar dan, eto posta sam vlasnik galaxya s4 danas, inace prelazim sa iphona pa mi svijet androida nije bas poznat. 

Mob je uzet direktno preko samsunga znaci nije ni na jednom od ponudaca usluga kod nas ili vani. Imam pitanje u vezi root-anja  

Znaci mobitel dolazi sa 4.2.2 verzijom i odmah danas mi je skinulo 4.3 cim sam ga upalio ali nisam nista updejto. Naime dvoumim se dali da ga rootam i stavim googleov edition 4.4 na njega ili ne. Moze li mi netko rec svoje misljenje o tome, za i protiv argumente.

Takoder imam pitanjce, vjerojatno easy fix ali hebem se cijelo popodne i nikako da nadem. 

Dobio sam uz njega onaj case koji se stavi umjesto poklopca i ima zastitu naprijed (ako se ne varam zove se samsung flip case), e sad kod toga me zanima zasto mi se svaki put kad se taj poklopac odvoji od ekrana i pocne polako otvarat ekran on automatski upali bez da ga ja sa strane otkljucam? (neznam dali sam bio dovoljno jasan) 

Hvala unaprijed svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toninho kaže...

Dobar dan, eto posta sam vlasnik galaxya s4 danas, inace prelazim sa iphona pa mi svijet androida nije bas poznat. 

Mob je uzet direktno preko samsunga znaci nije ni na jednom od ponudaca usluga kod nas ili vani. Imam pitanje u vezi root-anja  

Znaci mobitel dolazi sa 4.2.2 verzijom i odmah danas mi je skinulo 4.3 cim sam ga upalio ali nisam nista updejto. Naime dvoumim se dali da ga rootam i stavim googleov edition 4.4 na njega ili ne. Moze li mi netko rec svoje misljenje o tome, za i protiv argumente.

Takoder imam pitanjce, vjerojatno easy fix ali hebem se cijelo popodne i nikako da nadem. 

Dobio sam uz njega onaj case koji se stavi umjesto poklopca i ima zastitu naprijed (ako se ne varam zove se samsung flip case), e sad kod toga me zanima zasto mi se svaki put kad se taj poklopac odvoji od ekrana i pocne polako otvarat ekran on automatski upali bez da ga ja sa strane otkljucam? (neznam dali sam bio dovoljno jasan) 

Hvala unaprijed svima.

Ako nemas 4.2.2 verziju sa knox bootloaderom nemoj updateati nikako na originalni.

Prouci:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470635

[M|C] pleXx
15 godina

Procito sam, ali iskreno ne kuzim... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toninho kaže...

Procito sam, ali iskreno ne kuzim... 

U principu ako imaš 4.3 android verziju kada rootaš mobitel to će se vidjeti u servisu i gubiš garanciju, a sa prijašnjim verzijama (4.2.2 i prije) to nije slučaj, jer na verzijama prije uvijek mogao uređaj vratit na stock a da se ne vidi da je mob bio rootan.

Vezano za flip cover, ako neželiš da se mobitel upali i odključa kada otvoriš flip cover odi Settings-- My Device-- Accessory-- makni kvačicu sa Automatic unlock (S view cover)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 1:29 (Benaren).
15 godina
neaktivan

Pozdrav! zasto mi kad stavim smajlice koji su dosli sa 4.3 prebaci poruku u mms? jel moguce to kako rijesiti jer inace ne vrijedi to nista...

0 0 hvala 0
14 godina
Dany-os kaže...
ninotocka kaže...

Treba obavezno wipe data/factory reset poslije instaliranja i onda 4g i sve ostalo šljaka, isprobao jučer {#}

Na temu ovoga; kako da u potpunosti back-upam cijeli S4 (osim sinkronizacije sa Google serverima)?

Endure...and in enduring grow stronger
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice