Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.589.164
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
tvrtkoq kaže...

edit: dakle Darky 9.5, DarkCore 1.2, 10-tak widgeta, WiFi i 3g, GPS uvijek upaljeni, telefoniranja oko 1,5-2 sata dnevno, hrpa poruka preko Google Talka, SMS-a i What's up-a, igrice ne igram. Baterija drži jedno 40-48 sati. I ne očekujem više. Svaku večer na punjač i to je to

ne razumijem kak ti toliko dugo izdrzi. Meni jedva od 7 ujutro do 7 navecer. 3-4 poziva dnevno, 2-3 sms-a, 10-15 mailova preko gmail aplikacije, widget samo kalendar koji synca googlov kalendar i skype. Spojen na 3g, wifi i gps ugaseni. Mobitel u uredu stoji na stolu 95 % vremena u standbyu.

Nedaj boze da ga malo vise koristim.

14 godina
neaktivan
Cro01 aj mi se nesto javi na privatno. hvala
17 godina

Izasao je Darky v10 RC5 Final

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
bokizg kaže...
tvrtkoq kaže...

edit: dakle Darky 9.5, DarkCore 1.2, 10-tak widgeta, WiFi i 3g, GPS uvijek upaljeni, telefoniranja oko 1,5-2 sata dnevno, hrpa poruka preko Google Talka, SMS-a i What's up-a, igrice ne igram. Baterija drži jedno 40-48 sati. I ne očekujem više. Svaku večer na punjač i to je to

ne razumijem kak ti toliko dugo izdrzi. Meni jedva od 7 ujutro do 7 navecer. 3-4 poziva dnevno, 2-3 sms-a, 10-15 mailova preko gmail aplikacije, widget samo kalendar koji synca googlov kalendar i skype. Spojen na 3g, wifi i gps ugaseni. Mobitel u uredu stoji na stolu 95 % vremena u standbyu.

Nedaj boze da ga malo vise koristim.

A ne znam, u početku kada sam flashao 9.5 i meni je užasno kratko trajala, jednostavno se što sam duže koristio mob stabilizirala, da ne pričam još da mi brightness nije na auto već manualno na preko pola jačine, da mi je display namješten da se gasi sam tek nakon 10 minuta (naravno ja ga ručno gasim ali ponekada sigurno zaboravim..)

15 godina
neaktivan
Meni lijepo sada drži baterija... Evo jučer, imala je još 28% kada sam išao spavat.... 14 sati je prije toga izdržala.... 3g on,wi fi on, bluetooth on, sync on, brightnes 50%.... 10- ak sms poruka, pola sata poziva, nekih sat vremena surfanja, 2 sata robo tower defansea...malo youtubea i usputnog cackanja po mobu...
14 godina
neaktivan

imam vip mrezu i kad idem na internet npr na you tube nikako ne mogu slusati pjesmu znate mozda zasto? hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Flash ?
15 godina
neaktivan

Evo ja malo modificirao Darkyia i ostvario vrhunski Quadrant.

Šala naravno, ovo je Quadrant od I9100 SII, a to sa custom romom na 4000+... Strava od makinje!

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 22:54 (lujito).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz svima znate mozda zasto kad upalim samsung galaxy s u kutu sa lijeve strane od ekrana mi dolazi trokut i unutra uskličnik?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
miky03 kaže...

pozz svima znate mozda zasto kad upalim samsung galaxy s u kutu sa lijeve strane od ekrana mi dolazi trokut i unutra uskličnik?

spusti notification panel pa vidi sto ti pise...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan

to mi dolazi samo na pocetku pa kad otvorim da idem vidjeti sta je, mi ne pokazuje vise. je to obicno da dolazi?

0 0 hvala 0
15 godina
Vjerojatno da ti je podatkovni roaming iskljucen, tako je meni.
15 godina
protjeran

dobio sam za krizmu taj uređaj

odličan mi je

molio bih vas da mi kažete koji je najbolji costum rom za flashanje i ako imate tutorial kako se to radi jer još nisam radio s tim mobitelom {#}

0 1 hvala 0
17 godina
tonihrvat kaže...

odličan mi je

molio bih vas da mi kažete koji je najbolji costum rom za flashanje i ako imate tutorial kako se to radi jer još nisam radio s tim mobitelom {#}

Ja bi ti preporucio Darky v10 RC5. Po meni najbolji ROM do sada (Gingerbread 2.3.3)

U prvom postu ti sve pise. Samo prati ove upute. Ja sam stavio jos i Dark Core 2.1 i ukljucio lagfix (o tome ces mozda tek razmisljati kasnije...)

Napisao si da si neiskusan, pa bi bilo mozda bolje da malo prolistas po forumu i tako se upoznas sa 'materijom' :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 21:18 (parizer).
15 godina
protjeran

sad da malo detaljnije o njemu {#}

kad sam malo bio na tom mobitelu prvi dojam - WOW

ekran me očarao 
brzina mobitela, jednostavno fantastično

ljepota je biti na bug forumu na njemu {#}

nisam imao problema s igrama i sad ću vidjet brzinu nakon flashanja.

jedina mana je istina bljeskalica, ali ja svejedno ne koristim mobitel kao fotić 

Ekran mi je taman (sad mi se iphone 3gs čini jako "mal" a prije mi je bio ogroman {#})

Mobitel je izvrstan 
još sam pod hypom pa... 

0 0 hvala 0
17 godina
tonihrvat kaže...

sad da malo detaljnije o njemu {#}

kad sam malo bio na tom mobitelu prvi dojam - WOW

ekran me očarao 
brzina mobitela, jednostavno fantastično

ljepota je biti na bug forumu na njemu {#}

nisam imao problema s igrama i sad ću vidjet brzinu nakon flashanja.

jedina mana je istina bljeskalica, ali ja svejedno ne koristim mobitel kao fotić 

Ekran mi je taman (sad mi se iphone 3gs čini jako "mal" a prije mi je bio ogroman {#})

Mobitel je izvrstan 
još sam pod hypom pa... 

A jos kad budes poceo nabacivati razne custom ROM-ove... {#}

Uzivaj {#}

15 godina
protjeran

evo već trebam malu pomoć

možete li mi preporučiti najbolji mkv player, ali da podržava ass subtitles.

EDIT: pronašao :D

mvideoplayer

so happy {#}

i još nešto da nadodam :D

jbt što je galaxy s lagan. Iznenadio sam se {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 23:29 (tonihrvat).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miky03 kaže...

To samo znači da nije priključen na mrežu (T-mobile, VIP, tele2....) Kad ukucaš pin isti nestane. Ne brini.

17 godina

Probao sam mijenjati modem (Darky v10 rc5)...

Najprije sam probao sa ZSJPG i nije bio dobar - imao sam veliku potrsnju baterije (Android OS >40%)

Nakon njega sam stavio ZSJPE i stvarno sam zadovoljan. Ne znam da li je to zbog kalibracije baterije ili modema, ali ocigledno radi dobro (Android OS <5%, trenutno 3%)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tonihrvat kaže...

odličan mi je

istina sta kaze..nije mogo doc do moba jer sam ga ja uzeo i MALO{#} proucavao forum{#}

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
16 godina
neaktivan

Evo mene da se malo prikljucim vamo posto sam dobio ovi mob, ima vec par dana.

Zanima me kako stavit da mi se aplikacije updateaju, znaci traze novi sadrzaj svaki 1 min,trenutno mi je svaka 2 sata, gdje da to prominim

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Darky stavljen :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 17:12 (tonihrvat).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markomarko kaže...

Zanima me kako stavit da mi se aplikacije updateaju, znaci traze novi sadrzaj svaki 1 min,trenutno mi je svaka 2 sata, gdje da to prominim

Što će ti to?

Nema koristi ni kad si na WiFiu, a na 3Gu će ti samo trošiti promet, po meni apsolutno nepotrebno.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
neaktivan
wyks kaže...
markomarko kaže...

Što će ti to?

Nema koristi ni kad si na WiFiu, a na 3Gu će ti samo trošiti promet, po meni apsolutno nepotrebno.

imam neogranicen internet /3g/, a ja bi stavio svakih 5 min barem, jer npr kad odem na facebook aplikaciju uvjek mi se pojave statusi 2 hours ago

17 godina
neaktivan

I dalje ne razumijem zašto bi gledao facebook, ili bilo koju drugu stranicu svakih 5 minuta.

Nije da će statusi pobjeći...

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
neaktivan
wyks kaže...

I dalje ne razumijem zašto bi gledao facebook, ili bilo koju drugu stranicu svakih 5 minuta.

Nije da će statusi pobjeći...

Ma nebi nego odem nekad u aplikaciju i dobijem statuse od prije 2 ure..

ja ocu da aplikacija refresha sadrzaj svakih 5 minuta, ne bi ja bio u toj aplikaciji svakih 5 min

15 godina
neaktivan
xxxmitar kaže...
8rda3+ kaže...
Goatrip ima hrv swipe... Juwe nema... Ja pokusao staviti na juwe ali bezuspjesno.... Jedino ako netko zna iz official ging izvuci swipe i napraviti update zip

Tnx za info, mislim da cu stavit Goatrip, Juwe mi nije nekako legao :)

Pobao Goatrip 1.8...Nelos ROM medjutim naletio na nekoliko bug-ova, primjerice bluetooth se neda upaliti, cesto dobivam FC sa TW4 launcherom + jos ponesto sitnijih bug-ova, pa sam odlucio prebacit se na Juwe 4.2 i mogu reci da je ROM ultra stabilan i brz, baterija za sada odlicna, nisam nasao niti jedan bug do sada...osim sto ima odvratnu crnu temu (po mom ukusu),al to sam rijesio flash-ajuci SensatioN by Crysis temu (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1042395) koja je imho najbolja tema koju sam do sada vidio za Gingerbread custom ROM-ove. Samo da napomenem, takodjer nisam naletio na neki bug sa ovom temom na Juwe 4.2...

Sto se tice HR Swype-a, uspio sam prebaciti HR Swype sa Goatrip-a na Juwe, a stvar bi trebala raditi za bilo koji   XWJVB ROM.

Procedura je sljedeca:

Skinite Swype apk i library sa mog Dropbox-a:

http://dl.dropbox.com/u/7928212/libSwypeCore.so - library

http://dl.dropbox.com/u/7928212/Swype.apk - Swype tastatura

Koristeci Root Explorer (ili bilo koj alat koji moze mount-ati -system sa rw permission-ima):

Za svaki slucaj backupirajte orginalni Swype (gore navedene file-ove) koji dolazi sa vasim ROM-om negdje na SD karticu, putanje su sljedece:

/system/app/Swype.apk

/system/lib/libSwypeCore.so

Mountajte /system sa RW pravima i prekopirajte skinute file-ove preko postojecih (overwrite naravno)...i to je to.

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 10:55 (xxxmitar).
14 godina
neaktivan
Kreator Thunder ROM-a

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Stavio sam Darkya i sve odlično radi ustvari još i brže radi {#}

Može li mi sad netko objasnit što je to lagifix i šta trebam radit ako želim samo updatat darky-a ( da li trebam sve ispočetka)?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 17:10 (tonihrvat).
15 godina
neaktivan
Kojeg darkija....ext4 lagfix...?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice