Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.560.937
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

Imam original 2.2. bez roota.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

je8iga...ja sam dobio folder sa ovim ikonama kad sam ubacio darky-a

iPhone je jedna velika prijevara...koja je uspjela !!!
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

evo ti link.

http://launcherpro.droidicon.com/docks

14 godina
neaktivan

Docx kaže....

"Dakle ovako. Trebaš imati Kies (što očito imaš, ver. 1.5.3.10103_102). Skineš Registry patcher ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628 ) pročitaj što tamo piše. Ativiraš patcher, izabereš XEU, pokreneš kies, uštekaš mob i to je više manje to. Nemoj izabrat CRO, VIP ili nešto drugo, nego XEU. Tako ćeš dobiti 2.2.1 za englesko tržište, JPY, a što je najnovija verizija. Isti ima i hrvatski jezik ali ne hrvatsku tipkovnicu, no Smart keyboard pro (ako nemreš skinut ili ne želiš kupit mogu ti poslat apk). Vjerojatno ćeš nakon nadogradnje trebat ponovo unijeti postavke za 3G i MMS i e-mail. No nazoveš providera (T-mobile, Vip ili Tele2) i oni će ti ih poslat. A možeš ih i prepisati sada, prije upgradea. ne treba toi root jer u osnovi to ide "legalnim" putem. Svakako pročitaj upute na gornjem linku. Sretno".

Čitam da neki još spominju rotanje i slične gluposti. A što reći lili su glupi i tupi ili ne znaju hrvatski? Napravio sam kako docx kaže. Spremio kontakte, programe, slike, muziku i slično  na računalo, za svaki slučaj napravio bekap na mobitelu (lakše je vratiti) i vratio na tvorničke postavke. Potom napravio ono što Docx kaže. I što reći? Fenomenalno, nema nikakvog laga, surfam po internetu bez ikakvih problema, aplikacije rade kao podmazane, jednom riječi divota. Jedini problem je bio što su nestale date davatelja usluga. To se lako rješava, mail ili besplatni telefonski poziv davatelju usluga i problem je riješen.

Na kraju molim docx da ako bude i kada bude da isto tako da uputu za 2.3. Unaprijed mu zahvaljujem, uz lijep pozdrav.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nego. Da cujem vasu preporuku...

Imam SGS iz tele2 koji je na eclairu i nemoze se dic na froyo zasad. Touchwiz mi je OK.

Da li se isplati metati Darky?
Ili da reg patcham Kies (nece sa 2.0 jel tak).

Kaj je Darky toliko bolji od sluzbenog 2.2?
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
14 godina
neaktivan
Gerontius kaže...
Nego. Da cujem vasu preporuku...

Imam SGS iz tele2 koji je na eclairu i nemoze se dic na froyo zasad. Touchwiz mi je OK.

Da li se isplati metati Darky?
Ili da reg patcham Kies (nece sa 2.0 jel tak).

Kaj je Darky toliko bolji od sluzbenog 2.2?

I 2.2.1 je bolji od službenog 2.2. Za darkya ne mogu sa sigurnošću reći, no Custom ROM-ovi se rade da bi bili, bolji, brži i tako to. Priličan broj ljudi na ovom forumu se kune u njega, a gdje ima dima vjerojatno ima i vatre. Ne znam da li Registry patcher radi na na Kiesu 2.0. Trebao bi, no nisam probao. Jedini način je da probaš. Ali ako hoćeš biti siguran onda si stavi verziju 1.5.3.10103_102.

17 godina
docx kaže...
 Ne znam da li Registry patcher radi na na Kiesu 2.0. Trebao bi, no nisam probao. Jedini način je da probaš. Ali ako hoćeš biti siguran onda si stavi verziju 1.5.3.10103_102.

Kod mene patch nije radio na Kiesu 2.0 pa sam morao instalati stariju verziju...

14 godina

Zanima me vi što ste instalirali Darky-a 9.0.2. Jeli imate bugove sa brzim trošenjem baterije i sa WiFi kao što mnogi imaju na XDA i na Darky forumu?

14 godina
neaktivan

da se pohvalim,napokon sam podigao froyo na mob,i NAPOKON SKYPE mi radi,hvala svima koje sam gnjavio i koji su mi pomogli

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chome kaže...

Zanima me vi što ste instalirali Darky-a 9.0.2. Jeli imate bugove sa brzim trošenjem baterije i sa WiFi kao što mnogi imaju na XDA i na Darky forumu?

apsolutno je prerano za reć to, nakon što se instalira novi rom treba bar 2-3 puta ispraznit bateriju skroz do kraja i onda ju napunit, po mogučnosti i kalbrirat da bi se moga dobit procijena ali evo ja sam ga probo i sa voodoo i sa speedmod i otišo mi je u roku 8 sati (po noći) sa voodoo 2% i sa speedmod 1%

16 godina
odjavljen

jel treba ili ne treba iskljucit lagfix za v9,02?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koliko sam ja skužio ne treba ako si već na nekom novijem Darky-u tipa verzija 8 i sl. S druge strane ako nemaš ništa bitno na mobu po meni je najbolje sve očistit i resetirat i sve skroz na novo stavit ako želiš biti 100% siguran da neki eventualni bug nije zbog neke greške u koracima prilikom instalacije.

14 godina
neaktivan

Nemogu na froyo iskljuciti vibro kod pritiska tipki,sve sam prelistao postavke i nema,to me tako iritira,zna li netko

0 0 hvala 0
17 godina
gorki8701 kaže...

Nemogu na froyo iskljuciti vibro kod pritiska tipki,sve sam prelistao postavke i nema,to me tako iritira,zna li netko

Settings > Sounds > makni kvacicu sa "Haptic feedback"

14 godina
neaktivan

jesam jesam,nisam vidio da do kraja imaju jos 2 postavke

15 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

hvala svima koje sam gnjavio i koji su mi pomogli

Ja ću jedno miješano meso, pomfrit i nekakvu salaticu {#}

Blade3 šta ćeš ti {#}

14 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
gorki8701 kaže...

Blade3 šta ćeš ti {#}

hmmm, pa ja nisam bio baš od velike pomoći, mislim da je docx bio zaslužan tak da ću samo malu kolu {#}

inače mala obavijest, upravo sam usnimio najnoviji speedmod kernel  K12Q na Darky 9.0.2 i odličan je u smislu brzine i baterije, hardcore(nadimak lika koji ga je napravio) je isključio u njemu neke stvari koji su važne samo devolperima a dosta usporavaju mob. Ako vam slučajno trebaju, možete ih ponovo uključit iz CWMa. Uglavnom ovo je prvi put da mi mob, (nakon što sam stavio live wallpaper i još neke efekte animacija i beautiful widgets sa animacijama)  nije izgubio niš na brzini, i dalje je hitar ko kad se nanovo usnimi rom a i baterija se poboljšala zbog toga. Probo sam i voodoo 5.2 i prošle verzije speedmod al uvijek sam dobio mali lag nakon što sam uključio sve ovo prilikom skrolanja kroz aplikacije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 16:23 (Blade3).
15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Jar Jar Binks kaže...
gorki8701 kaže...

Blade3 šta ćeš ti {#}

hmmm, pa ja nisam bio baš od velike pomoći, mislim da je docx bio zaslužan tak da ću samo malu kolu {#}

inače mala obavijest, upravo sam usnimio najnoviji speedmod kernel  K12Q na Darky 9.0.2 i odličan je u smislu brzine i baterije, hardcore(nadimak lika koji ga je napravio) je isključio u njemu neke stvari koji su važne samo devolperima a dosta usporavaju mob. Ako vam slučajno trebaju, možete ih ponovo uključit iz CWMa. Uglavnom ovo je prvi put da mi mob, (nakon što sam stavio live wallpaper i još neke efekte animacija i beautiful widgets sa animacijama)  nije izgubio niš na brzini, i dalje je hitar ko kad se nanovo usnimi rom a i baterija se poboljšala zbog toga. Probo sam i voodoo 5.2 i prošle verzije speedmod al uvijek sam dobio mali lag nakon što sam uključio sve ovo prilikom skrolanja kroz aplikacije.

Ja koliko kontam da live wallpaperi gutaju procesor i shodno tome bateriju.

Kao što još znaš, ja sam još na v.9.0.0. od darky-a, i nemam nikakvih problema ni što se tiče laga.

Jučer sam napravio kalibraciju baterije, i kroz CWM sam pobrisao ''battery stats''.

Sada mi je na 56%, s obzirom da sam to jučer napravio, pogledao dvije serije na mobitelu u HD formatu sa dosta svijetlim ekranom, drkeljao po youtube-u, wi-fi upaljen, navigacija je radila dvadesetak minuta.

Vrlo ugodno sam iznenađen koliko je dosada izdržala na na kojem je postotku baterija.

P.S. tu su još bili i pozivi, skype i SMS poruke.

14 godina
neaktivan

dogovoreno,kada i gdje idemo,

14 godina
neaktivan

PS samo jedno pitanje,dali i vama baterija na 2.2 ide kao blesava,poslije upgradea,pojeo bateriju za 4 sata,to mozda za pocetak,ali s time da je skype bio online 4 sata,ali obavio samo jedan poziv od 2 min.

15 godina
neaktivan

Ja ću morat malo odgodit...

Ja sam u Splitu {#}

15 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

PS samo jedno pitanje,dali i vama baterija na 2.2 ide kao blesava,poslije upgradea,pojeo bateriju za 4 sata,to mozda za pocetak,ali s time da je skype bio online 4 sata,ali obavio samo jedan poziv od 2 min.

Iskreno ne znam...al koliko sam čuo...Skype je upravo i guta dosta.

Meni je jučer nakon kalibracije pojeo 5% za recimo nekih pola sata korištenja.

14 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

vjerojatno ju možeš produžit malo sa kalibracijom i tak al činjenica je da dok si online baterija se brzo troši, tebi bi trebalo ovo 3000mah baterija

14 godina
neaktivan
Evo imam jedno ultra glupo pitanje :)...jel se moze kako namjestiti da kad reciml saljem poruku na face ili tu vama preko mobizela da pise "poslano sa galaxy s",jer meni pise poslano putem mob interneta?vidio sam da nekima pise tako kako bi htio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo... ja sam stavio službeni update putem Kiesa i Kies registry patchera, i mogu reći da je touch wiz baš zgodna stvar. Nekak mi je više fora od Sensea koji sam imao na Desireu :)

Hvala svima na pomoći

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel radi spajanje na Kies kad se stavi Darky 9?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dašta nego radi {#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
16 godina
neaktivan
Chome kaže...

kad odaberem spajanje preko kiesa, meni ne radi ali mass storage radi normalno. Također bih vas tia pitat kako uključit lagfix i koji je najbolji trenutno sam na Darky 9.0.2. Speedmode k12q t4 500mhz #52

14 godina
neaktivan
tk.nike kaže...
Chome kaže...

kad odaberem spajanje preko kiesa, meni ne radi ali mass storage radi normalno. Također bih vas tia pitat kako uključit lagfix i koji je najbolji trenutno sam na Darky 9.0.2. Speedmode k12q t4 500mhz #52

Meni uvijek stoji na mass storage jer mi Kies tak prepozna mob čim ga uključim a odmah se digne i onaj prozorčić koda sam ušteko usb. Najnoviji je od speedmod K12Q stabilna verzija (ovu koju sad imaš je testna verzija). Svi se lagfixevi i na speedmodu i na voodoo pale/gase iz CWMa (enable, disable lagfix). Nekom je bolji jedan, nekom drugi probaš oba pa procijeniš koji ti više paše, meni osobno speedmod

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

tebi bi trebalo ovo 3000mah baterija

Kupljeno upravo... {#}

E sad je samo treba čekat da dođe. {#}

Vidio sam jednog frajera sa SGS-om i ima na njemu onaj silikonski case. Kaže da ga je uzeo u Tele2 centru u Splitu {#} otić ću i to vidit.

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 0:04 (Jar Jar Binks).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice