Problem - Nokia N95

poruka: 11
|
čitano: 5.145
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Problem - Nokia N95

Ovako , mom tati se pokvarila Nokia , točnije ekran .

Pa je kupio nov flat kabel , pa je stvar bila ista .

Sad je kupio ekran , i sa novim kablom je spojio i opet nema slike na mobitelu , ekran svijetli ali je potpuno bijel sa plavocrnim crtama pri dnu ekrana.

Nezna šta učiniti sada pa ako možete dat neki prijedlog ??? 
Hvala unaprijed 

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem - Nokia N95
Slash_92 kaže...

Ovako , mom tati se pokvarila Nokia , točnije ekran .

Pa je kupio nov flat kabel , pa je stvar bila ista .

Sad je kupio ekran , i sa novim kablom je spojio i opet nema slike na mobitelu , ekran svijetli ali je potpuno bijel sa plavocrnim crtama pri dnu ekrana.

Nezna šta učiniti sada pa ako možete dat neki prijedlog ??? 
Hvala unaprijed 

gdje je kupio ekran i kabel?

TiONiO
15 godina
protjeran
Problem - Nokia N95

Njuškalo... :D
Ja nisam ni znao da mu je mob pokvaren on je sam to narucio , sve je doslo zapakirano.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem - Nokia N95

eto, njuskalo, prijevara zesca...frajer naruci sa ebaya neku jeftinu kopjiu ekrana, tebi proda za 100-200kn i ja bi rekao, novac bacen u smece!

probaj stavit originalan flat cabel i drugi ekran...ako ne uspije, u servis. preporucam da odes u mobis, platit ces vise al ces dobit original djelove...a iz iskustva znam da N95 8GB je jako osjetljiva na neoriginalne djelove, primjer, neoriginalan ekran- izbljeđene boje, nema screensavera!!!!

il ovaj servis http://www.simel.hr/ - toplo preporucam

TiONiO

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Tionio kaže...

eto, njuskalo, prijevara zesca...frajer naruci sa ebaya neku jeftinu kopjiu ekrana, tebi proda za 100-200kn i ja bi rekao, novac bacen u smece!

probaj stavit originalan flat cabel i drugi ekran...ako ne uspije, u servis. preporucam da odes u mobis, platit ces vise al ces dobit original djelove...a iz iskustva znam da N95 8GB je jako osjetljiva na neoriginalne djelove, primjer, neoriginalan ekran- izbljeđene boje, nema screensavera!!!!

Kao prvo , radi se o verziji N95 classic , znači nije verzija od 8 GB.

Kao drugo , tata je naručio flat kabel , ekran i kučište novo .

Original ekran je izblijedio skroz ništa se nije vidlo pa je stavio novi flat kabel i slika je bila ista , skoro pa nevidljiva.

Onda je stigao novi ekran , pa ga je probao staviti , i sa novim flat kabelom i sa starim flat kabelom je bila ista stvar .

Bijela slika , potpuno bijela , sa crtom na dnu ekrana i to podebljom , kao da je ekran napuknuo . Znači  ne vidiš izbornik ama baš ništa , ekran je bijel k`o Jupol :D , naravno samo sa tom crtom pri dnu ekrana....

16 godina
Slash_92 kaže...
Tionio kaže...

Original ekran je izblijedio skroz ništa se nije vidlo pa je stavio novi flat kabel i slika je bila ista , skoro pa nevidljiva.

Onda je stigao novi ekran , pa ga je probao staviti , i sa novim flat kabelom i sa starim flat kabelom je bila ista stvar .

Bijela slika , potpuno bijela , sa crtom na dnu ekrana i to podebljom , kao da je ekran napuknuo . Znači  ne vidiš izbornik ama baš ništa , ekran je bijel k`o Jupol :D , naravno samo sa tom crtom pri dnu ekrana....

pardon! :)

a dali se mobitel uopce upali?? dali zasvira kad se upali, dal mozes zvat (napamet, bez da gledas u ekran)

TiONiO
15 godina
protjeran
Tionio kaže...
Slash_92 kaže...
Tionio kaže...

pardon! :)

a dali se mobitel uopce upali?? dali zasvira kad se upali, dal mozes zvat (napamet, bez da gledas u ekran)

Da , pali se , zasvira , a ovo za zvanje nisam siguran mislim da se moze...

16 godina
Problem - Nokia N95

dakle koji god ekran i flat cabel u kombinaciji stavis, svaki put isto?

a jedino da je matična crkla, al neznam kako...
sta je tvoj tata zadnje radio na njoj? kako mu se to desilo?
jel pao? instaliravao software?

TiONiO

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Tako je , uvijek je isto...

A to sam i ja pretpostavljao a rekao sam mu jos dok nije narucio ekran i kabel da ode u servis ali nije htio.

Ma baš on zna software instalirat isto kao i ja programirat u C++ hahaha , šalu na stranu . Pao nije nijednom mobitel otkad ga ima a to je od 5 mjeseca prošle godine kad ga je kupio rabljenog..pogodi preko čega..Njuškaloooo -> all in one hahaha

16 godina
Problem - Nokia N95

e ako je tako, onda je to maticna otisla...tocnije jedan IC na njoj, evo detalja: http://fremobilephonetips.blogspot.com/2011/01/nokia-n95-white-display.html

nazovi servis i pitaj ih koliko ce ti uzet za to...zovni simel
nadam se da sam ti pomgao! :)

TiONiO

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Tionio kaže...

e ako je tako, onda je to maticna otisla...tocnije jedan IC na njoj, evo detalja: http://fremobilephonetips.blogspot.com/2011/01/nokia-n95-white-display.html

nazovi servis i pitaj ih koliko ce ti uzet za to...zovni simel
nadam se da sam ti pomgao! :)

Vidjet ču kad dođe tata . Hvala pomogao si :))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice