Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 39.859
|
čitano: 12.344.885
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Da li se da magic os instalirati na Xiaomi, ako da kolike su sanse da i on bude fluidan onda? Hvala!

15 godina
Miki_16 kaže...

Da li se da magic os instalirati na Xiaomi, ako da kolike su sanse da i on bude fluidan onda? Hvala!

Ne možeš. Svaki proizvođač ima vlastiti UI koji je integriran i ne može se dijeliti s drugima. HyperOS mi se čini ok. Imao sam nedavno Xiaomi 13T i radio je sasvim solidno. Nije moj omiljeni, ali radi posao...

2 godine
Miki_16 kaže...

svaka čast na dobrom trolanju 

13 godina

Kakvih ti problema imas? 

13 godina

Tensor je custom čip od Googlea. koji se ne može mjeriti sa Snapdragonima po snazi.

Nebih mjenjao za pixel 6

15 godina
lovvro kaže...

Može preporuka mobitela do 200/250 eura?

Magic 6/7 Lite

15 godina
Miki_16 kaže...

Kakvih ti problema imas? 

frajer panglu nema dume. Isto kao što preporučuje kineske verzije bez podržanih frekcencija.

btw. nekad je žaomi imao izbor. Mogao si vrtiti android ili windows phone na njihovim telefonima al to je bilo u zlatno doba Žaomija,

13 godina
Memphis kaže...
Miki_16 kaže...

Kakvih ti problema imas? 

frajer panglu nema dume. Isto kao što preporučuje kineske verzije bez podržanih frekcencija.

btw. nekad je žaomi imao izbor. Mogao si vrtiti android ili windows phone na njihovim telefonima al to je bilo u zlatno doba Žaomija,

Pa vidin da se lik uhvatio mene bez razloga, neka ode prosetati malo na zrak...

Ja kao sto sam navela koristim Redmi 13 Pro 5G i kupila si Redmi 14 Pro+ 5G koji jos otvorila nisam. Do sada sam uvijek imala Xiaomi Redmi seriju i opcenito koristim njohove stvari (usisavac, vaga..) i sve je bilo ok..ali lagano me zivciraju..vidim dupli imenik ili brojeve u WhatsApp koje u imeniku ne postoje i ne znam kako da ih maknem (Dual SIM koristim)..onda kod zavrsetka gledanja Videa iskacu reklame, koliko god se brzo mobitel puniti moze, toliko brzo baterija mu ide, a svjetline mi na skoro najmanje..itd

Po meni postaju sve skuplji a sve manje nude od proslih modela.

Uzasno mi se svidio Honor 200 i Honor 200 Pro u smislu fluidnost, kako se aplikacije otvaraju i zatvaraju, ali sta kad mi dizajn kamere trn u oku..ne znam sta da radim.. 🙈

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Kupi Xiaomi Poco F7 ili F7 Ultra sad će uskoro izači, i pogledaj na YouTubeu kako isključiti reklame na HyperOS 2.0

0 0 hvala 0
13 godina

A di je kraj 4mj. meni sada nesta treba..

13 godina

Ako se ne igraš na Emulatorima za konzole na mobu ovo je jefin i odličan izbor:

https://www.mobileshop.eu/hr/xiaomi/mobiteli/poco-x7-5g-dual-sim-512gb-12gb-ram/

13 godina

Ma mobitel mi sluzi doslovno samo za WhatsApp, Chrome i YouTube..i et da ponekad nesta slikam..cak ni to..haha

2 godine
Miki_16 kaže...
kako se aplikacije otvaraju i zatvaraju...

6 godina
Streetpunk kaže...

Kupi Xiaomi Poco F7 ili F7 Ultra sad će uskoro izači, i pogledaj na YouTubeu kako isključiti reklame na HyperOS 2.0

Na koje tacno reklame mislis? Imam f6 pro sa hyperos 2 i nesto se ne sjecam ikakvih reklama.....

15 godina
Miki_16 kaže...
Memphis kaže...
Miki_16 kaže...

Kakvih ti problema imas? 

Pa vidin da se lik uhvatio mene bez razloga, neka ode prosetati malo na zrak...

Ja kao sto sam navela koristim Redmi 13 Pro 5G i kupila si Redmi 14 Pro+ 5G koji jos otvorila nisam. Do sada sam uvijek imala Xiaomi Redmi seriju i opcenito koristim njohove stvari (usisavac, vaga..) i sve je bilo ok..ali lagano me zivciraju..vidim dupli imenik ili brojeve u WhatsApp koje u imeniku ne postoje i ne znam kako da ih maknem (Dual SIM koristim)..onda kod zavrsetka gledanja Videa iskacu reklame, koliko god se brzo mobitel puniti moze, toliko brzo baterija mu ide, a svjetline mi na skoro najmanje..itd

Po meni postaju sve skuplji a sve manje nude od proslih modela.

Uzasno mi se svidio Honor 200 i Honor 200 Pro u smislu fluidnost, kako se aplikacije otvaraju i zatvaraju, ali sta kad mi dizajn kamere trn u oku..ne znam sta da radim.. 🙈

I meni su te kamere šaka u oko, ali maskica koja prekriva cijeli stražnji modul to rješava. Tako sam ja napravio.

13 godina
Posmatrač kaže...
Streetpunk kaže...

Na koje tacno reklame mislis? Imam f6 pro sa hyperos 2 i nesto se ne sjecam ikakvih reklama.....

Otvaram slike i videa preko Galerije i na kraju videa ova gov... iskacu 😏

13 godina
Posmatrač kaže...
Streetpunk kaže...

** Nece da se slika zaljepi na forumu.. Error javlja

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2025 20:51 (Miki_16).
6 godina
Miki_16 kaže...
Posmatrač kaže...
Streetpunk kaže...

gallery app od samog osa? Sad probao nikakvih reklama nema.... Nisma tu app nikad otvorio jer koristim google photos ali nema reklama definitivno.....

OS 2.0.3.0.VNKEUXM....

13 godina
Evo..
6 godina
Miki_16 kaže...
Evo..

Definitivno nema reklama u gallery app.....

13 godina

Pa evo vidis kako je meni..

6 godina
Miki_16 kaže...

Vidim al kod mene na Poco f6 pro sa firmwareom koji sam ti naveo toga nema.... 

13 godina
Na Samsung.com S24 ultra sa slušalicama 900€ (preko visa premium kartice). Jel to ok?
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2025 21:57 (tomislav10).

0 0 hvala 0
2 godine
Miki_16 kaže...
Posmatrač kaže...
Streetpunk kaže...

a to ti smeta kako točno? završio video, ugasiš app, papa reklame. ako te baš toliko smeta skineš si drugu video app i problem riješen. issti 

2 godine
tomislav10 kaže...
Na Samsung.com S24 ultra sa slušalicama 900€ (preko visa premium kartice). Jel to ok?

meni nije, ne znam za druge 

13 godina
Ima i za 700€ preko oglasa al za keš i bez slušalica. Kolko su td slušalice?
2 godine
tomislav10 kaže...
Ima i za 700€ preko oglasa al za keš i bez slušalica. Kolko su td slušalice?

to već djeluje bolje, ponudiš 630-640 i eto. ne znam koje sluške se dobiju, mogao si napisati model, ali imaš i ti google pa provjeri. teško da su preko 100 eura.

13 godina
Posmatrač kaže...
Miki_16 kaže...

Kod mene je 2.0.4.0

6 godina
Miki_16 kaže...
Posmatrač kaže...
Miki_16 kaže...

Kod mene je 2.0.4.0

EU rom?

13 godina

Da

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice