Da li se da magic os instalirati na Xiaomi, ako da kolike su sanse da i on bude fluidan onda? Hvala!
Pomoć pri odabiru mobitela
- poruka: 39.859
- |
- čitano: 12.344.885
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li se da magic os instalirati na Xiaomi, ako da kolike su sanse da i on bude fluidan onda? Hvala!
Ne možeš. Svaki proizvođač ima vlastiti UI koji je integriran i ne može se dijeliti s drugima. HyperOS mi se čini ok. Imao sam nedavno Xiaomi 13T i radio je sasvim solidno. Nije moj omiljeni, ali radi posao...
svaka čast na dobrom trolanju
Kakvih ti problema imas?
Tensor je custom čip od Googlea. koji se ne može mjeriti sa Snapdragonima po snazi.
Nebih mjenjao za pixel 6
Može preporuka mobitela do 200/250 eura?
Magic 6/7 Lite
Kakvih ti problema imas?
frajer panglu nema dume. Isto kao što preporučuje kineske verzije bez podržanih frekcencija.
btw. nekad je žaomi imao izbor. Mogao si vrtiti android ili windows phone na njihovim telefonima al to je bilo u zlatno doba Žaomija,
Kakvih ti problema imas?
frajer panglu nema dume. Isto kao što preporučuje kineske verzije bez podržanih frekcencija.
btw. nekad je žaomi imao izbor. Mogao si vrtiti android ili windows phone na njihovim telefonima al to je bilo u zlatno doba Žaomija,
Pa vidin da se lik uhvatio mene bez razloga, neka ode prosetati malo na zrak...
Ja kao sto sam navela koristim Redmi 13 Pro 5G i kupila si Redmi 14 Pro+ 5G koji jos otvorila nisam. Do sada sam uvijek imala Xiaomi Redmi seriju i opcenito koristim njohove stvari (usisavac, vaga..) i sve je bilo ok..ali lagano me zivciraju..vidim dupli imenik ili brojeve u WhatsApp koje u imeniku ne postoje i ne znam kako da ih maknem (Dual SIM koristim)..onda kod zavrsetka gledanja Videa iskacu reklame, koliko god se brzo mobitel puniti moze, toliko brzo baterija mu ide, a svjetline mi na skoro najmanje..itd
Po meni postaju sve skuplji a sve manje nude od proslih modela.
Uzasno mi se svidio Honor 200 i Honor 200 Pro u smislu fluidnost, kako se aplikacije otvaraju i zatvaraju, ali sta kad mi dizajn kamere trn u oku..ne znam sta da radim.. 🙈
Kupi Xiaomi Poco F7 ili F7 Ultra sad će uskoro izači, i pogledaj na YouTubeu kako isključiti reklame na HyperOS 2.0
A di je kraj 4mj. meni sada nesta treba..
Ako se ne igraš na Emulatorima za konzole na mobu ovo je jefin i odličan izbor:
https://www.mobileshop.eu/hr/xiaomi/mobiteli/poco-x7-5g-dual-sim-512gb-12gb-ram/
Ma mobitel mi sluzi doslovno samo za WhatsApp, Chrome i YouTube..i et da ponekad nesta slikam..cak ni to..haha
Kupi Xiaomi Poco F7 ili F7 Ultra sad će uskoro izači, i pogledaj na YouTubeu kako isključiti reklame na HyperOS 2.0
Na koje tacno reklame mislis? Imam f6 pro sa hyperos 2 i nesto se ne sjecam ikakvih reklama.....
Kakvih ti problema imas?
Pa vidin da se lik uhvatio mene bez razloga, neka ode prosetati malo na zrak...
Ja kao sto sam navela koristim Redmi 13 Pro 5G i kupila si Redmi 14 Pro+ 5G koji jos otvorila nisam. Do sada sam uvijek imala Xiaomi Redmi seriju i opcenito koristim njohove stvari (usisavac, vaga..) i sve je bilo ok..ali lagano me zivciraju..vidim dupli imenik ili brojeve u WhatsApp koje u imeniku ne postoje i ne znam kako da ih maknem (Dual SIM koristim)..onda kod zavrsetka gledanja Videa iskacu reklame, koliko god se brzo mobitel puniti moze, toliko brzo baterija mu ide, a svjetline mi na skoro najmanje..itd
Po meni postaju sve skuplji a sve manje nude od proslih modela.
Uzasno mi se svidio Honor 200 i Honor 200 Pro u smislu fluidnost, kako se aplikacije otvaraju i zatvaraju, ali sta kad mi dizajn kamere trn u oku..ne znam sta da radim.. 🙈
I meni su te kamere šaka u oko, ali maskica koja prekriva cijeli stražnji modul to rješava. Tako sam ja napravio.
Na koje tacno reklame mislis? Imam f6 pro sa hyperos 2 i nesto se ne sjecam ikakvih reklama.....
Otvaram slike i videa preko Galerije i na kraju videa ova gov... iskacu 😏
** Nece da se slika zaljepi na forumu.. Error javlja
gallery app od samog osa? Sad probao nikakvih reklama nema.... Nisma tu app nikad otvorio jer koristim google photos ali nema reklama definitivno.....
OS 2.0.3.0.VNKEUXM....
Definitivno nema reklama u gallery app.....
Pa evo vidis kako je meni..
Vidim al kod mene na Poco f6 pro sa firmwareom koji sam ti naveo toga nema....
a to ti smeta kako točno? završio video, ugasiš app, papa reklame. ako te baš toliko smeta skineš si drugu video app i problem riješen. issti
meni nije, ne znam za druge
to već djeluje bolje, ponudiš 630-640 i eto. ne znam koje sluške se dobiju, mogao si napisati model, ali imaš i ti google pa provjeri. teško da su preko 100 eura.
Kod mene je 2.0.4.0
Kod mene je 2.0.4.0
EU rom?
Da