Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.299
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Ne znam šta ti je bitno kod mobitela, ali ovo "gaming" bi si ja uzeo kao "jak procesor koji će biti konkurentan i fluidan i za par godina". Kamere kažu solidne, brzo punjenje, f1 imaš pa znaš što te čeka, baterija kažu ok.

Za 200 eura, ne vidim problem. Jedino što je izašao 2022.

Opet, za 200 eura...

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2024 22:52 (hardcoree).
16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

ma bjež meni jedino bitno da je mob snappy, sve ostalo mogu pregurati. pa punjač je bar 20 evrića što dođe s njim. 

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Pislje kaže...

ma bjež meni jedino bitno da je mob snappy, sve ostalo mogu pregurati. pa punjač je bar 20 evrića što dođe s njim. 

Onda vjerovatno animacije stavis na 0x u developer modu....

22 mjeseca
protjeran

Odlična ponuda.

Jedina mana po meni je taj šugavi virtual proximity sensor kojeg treba zakonom zabraniti.

Ne znam zašto forsiraju tu glupost koja zna raditi problem na onome što je primarni zadatak mobitela - telefoniranje.

Idu štedit 30 centi u proizvodnji.

7 godina
neaktivan

pozdrav, molim vas za pomoć pri odabiru mobitela. Trenutno imam Huawei P30 Pro već 4 godine, i zadovoljna sam općenito s mobitelom, no sad mi se počeo ekran grijati, i baterija je slaba, kao i manjak memorije. Molim vas za preporuku mobitela do 900€ sa barem jednako dobrom kamerom i barem 256GB interne memorije.

0 0 hvala 0
11 godina
Inka91 kaže...

pozdrav, molim vas za pomoć pri odabiru mobitela. Trenutno imam Huawei P30 Pro već 4 godine, i zadovoljna sam općenito s mobitelom, no sad mi se počeo ekran grijati, i baterija je slaba, kao i manjak memorije. Molim vas za preporuku mobitela do 900€ sa barem jednako dobrom kamerom i barem 256GB interne memorije.

Ova preporuka a54 ne bi uzeo u obzir, sa huawei flagshipa na Samsung midranger nema smisla. 

Pogledaj samsung s23 ultra, njuskalo 850e nov ili u ducanu s23 obicni ili 13t pro. 

7 godina
neaktivan

Slažem se, ipak bi nešto malo bolje. Glavna dvojba mi je između 13t pro i samsunga - s24+ je sad na akciji. brine me samo da mi kamera neće biti u rangu huaweija.

2 godine
Inka91 kaže...

https://www.oneplus.com/ie/oneplus-12?sku=5011105288&from=ribbon

https://tradingshenzhen.com/en/oneplus-12/oneplus-12-16gb512gb

https://tradingshenzhen.com/en/oppo-find-x7-ultra-oppo-find-x7/oppo-find-x7-ultra-12gb256gb

https://tradingshenzhen.com/en/vivo-x100-pro-vivo-x100/vivo-x100-pro-16gb512gb

15 godina

A ima i ova opcija, EU Delivery, s ovim kamerama sigurno nece biti razocarana...

13 Ultra

EDIT: Out of stock, sad vidio... moja greska.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.2.2024 11:54 (rocko9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
rocko9 kaže...

A ima i ova opcija, EU Delivery, s ovim kamerama sigurno nece biti razocarana...

13 Ultra

i ovo su dobre opcije

https://www.giztop.com/xiaomi-14-pro.html

https://www.giztop.com/xiaomi-13-ultra.html

11 godina
rocko9 kaže...

13 Ultra

https://tradingshenzhen.com/en/xiaomi-13-ultra/xiaomi-13-ultra-12gb256gb

Ova verzija nije out of stock. 

16 godina

Best buy za cca 500€ ?

0 0 hvala 0
11 godina
tintin kaže...

Best buy za cca 500€ ?

Polovno ili novo? 

14 godina

Xiaomi 13T je znao biti na akciji ispod 450 eura.

OnePlus Nord 3 16/256GB je trenutno 489 eura

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
@ocean77
Novo
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2024 21:25 (tintin).
15 godina

Ima li netko sa Galaxy A52s da mi kaže kakva je baterija sad kad su već stariji i ima li nekih većih bugova software? Polovni su dosta povoljni a spec skroz okej :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Prodao A52s prije mjesec dana. Baterija progura kroz dan, ali ne znam zašto ju Bluetooth streaming toliko ždere. 4-5 sati ekrana kroz dan.

Prodao ga jer je razvojno dosegao EoL i prešao na 13T.
11 godina
Također brojim zadnje dane sa njime. Kako kaze kolega BT doslovno pojede bateriju i podosta se usporio.

Primjera radi, cca 4 sata nekog podcasta preko BT sa 1-2 sata navigacije, 10ak poziva i mozda 1 sat guglanja baterija je na 30% do kraja radnog vremena. Obavezno ga dopunjavam kroz dan.

Razno razna zamrzavanja appova necu ni komentirat al to je do samsunga i softwera koji su ga totalno unistili unazad pola godine tocno pred kraj 2 godisnjeg koristenja. Sumnjam da je slucajnost haha

Preporuka da zaobiđes

1 0 hvala 1
17 godina

Novi mi 13t ili Samsung note 20 ultra, kao nov sa maskom onom svojom sa Ekranom za 350e??? Ili pak nov Pixel 7a za 410e

Nekako me vuće na nov uređaj, no reko da vidim što vi kažete.

Tnx

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.2.2024 12:01 (Wiz3m4n).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Šteta, hvala momci na info.

Što kažete na honor 70? Gledam za majku mob
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
DISPLAY kaže...

Reci koliko si spreman potrošiti i što je majci najbitnije kod moba. Vidim da igra i polovno. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.2.2024 18:40 (hardcoree).
15 godina
DISPLAY kaže...

Neki dan kupio polovni Honor 70 kćerki za 140 eur s garancijom. I mogu reći da me iznenadio pozitivno. Fali stereo zvuk definitivno, ali sve ostalo ok. Lagan, ugodan za držanje, baterija jako dobra. Dobije se brzi punjač i kamere su solidne za taj rang. Ako ga možeš nabaviti povoljno, vrijedi. Ima tu još dobrih mobitela: A34, Motorola G72, G84, Redmi Note 12 Pro, Poco X5...

15 godina
Ma ona trenutno ima neki stari honor što je novi bio 100 i kusur € prije x godina, požalila se da joj šteka (čudi me da nije ranije).

Tako da bi njoj bilo što bio ogroman upgrade, nema ona nekakve zahtjeve. Može i nešto polovno navika mi je tako uzimati haha. Vidio polovni A52S za 100€ pa reko SD778G skroz solidan soc. Možda nekih 150€ tako polovno bi ubo taman da je oke mob a njoj ni bolji ništ ne znači. Ovaj honor 70 što je kolega spomenuo mi je zanimljiv. I da izbjegao bih Xiaomi i Poco radi MemeUI imao sam 2 i oba su mi bili loši bez custom roma. Neki sistem sa manje bugova i intuitivniji.
10 godina

Onda Honor 70, pošto je već naučena na UI. 

2 0 hvala 0
11 godina

Pozdrav,

trebam preporuku telefona 180-220€ - do sada je otac imao redmi - i ok su mu samo što je baterija na telefonu otišla - što ima najbolje u tom cjenovnom rangu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2024 13:17 (Baldric).
10 godina

Xiaomi redmi note 12 pro.

Oglasnik: Samsung A34, motorola g84

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2024 14:29 (hardcoree).
15 godina

Ljudi, dilema... A54 ili Redmi Note 13 Pro +, cijena nije problem za oba modela, lomim se par dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Preko Samsung stranice je S21 FE 350 eura.

Bolji deal i od A54 i od Redmi

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ili nova Motorola Edge 40 8/256 359 eur. Od jučer je koristim, stvarno dobar mob...

https://www.tia-mobiteli.hr/detaljan-prikaz.aspx?gid=710022

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice